Δώσε μου την ανάλυση σου για το 200άρι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αργησε αλλα εγινε
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Αργησε αλλα εγινε
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Αυτό άφησες να εννοηθεί. Εκτός και εννοούσες ότι το κάνει για να δώσει κίνητρο σε εμάς τους νεότερους να πάμε να σκοτωθούμε γιατί κάποια στιγμή μια κυβέρνηση θα μας δώσει μια σύνταξη στο μελλον
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Στον πόλεμο δεν πας με μαθηματική λογική αλλά με ηθικό. Δημιουργείται ένα κλίμα, η πατρίδα δεν σε ξεχνά κλπ. Τώρα κάτι ατσίδες σαν τον Γεωπόνο δεν θα πιαστούν κορόιδα, αλλά δεν έχουν όλοι το iq του.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Οκ. Έχεις δίκιο. Είμαι τόσο χαζός που δεν μπορώ να δω το κλίμα της μαμάς πατρίδας.sharp έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 00:42 Στον πόλεμο δεν πας με μαθηματική λογική αλλά με ηθικό. Δημιουργείται ένα κλίμα, η πατρίδα δεν σε ξεχνά κλπ. Τώρα κάτι ατσίδες σαν τον Γεωπόνο δεν θα πιαστούν κορόιδα, αλλά δεν έχουν όλοι το iq του.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Και αυτος κυρίες και κύριοι, είναι ο τυπικός Ελ καραβανας. Μόλις πήρε σύνταξη κομμάτια να γίνουν όλα, τα αναδρομικά να πέσουν.Bandit59 έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 23:50Πήξε.panos291 έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:55Ρε συ πάλι ετοιμάζονται να μοιράσουν 200ρια σε συνταξιούχους.Στύγιος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:35 Εντάξει ,μαλακιστείτε λίγο ακόμα για κάτι που θα έπρεπε να αναγνωριστεί πριν 45 χρόνια.
Οι Τούρκοι κοντεύουν να μπουκάρουν ενώ ο στρατός είναι ξυπόλητος, τα αεροπλάνα παλιωνουν, και αν δεν πάρουμε πλοία σε λίγο δεν θα έχουμε ναυτικό.
Επίσης οι μισοί ΙΥ είναι άνεργοι, οι επιχειρήσεις στον τουριστικό τομέα πάνε για φούντο, και τον χειμώνας θα χρειαστεί στήριξη ο κόσμος για να την περασει.
Και σε ένα παράλληλο σύμπαν η χώρα πάει τόσο καλά που μοιράζει λεφτά σε συνταξιούχους (αναδρομικά, αυξήσεις, κλπ) λες και δεν υπάρχουν άλλοι.
Γιατί δεν λες ο τυπικός Έλληνας;
Το δικαίωμα να ζήσω αξιοπρεπώς δεν θα μου το στερήσει κανένας πούστης, κατάλαβες μαλακάκο; Εγώ τουλάχιστον έχω τα αρχίδια να πω τι είμαι. Εσύ τα έχεις; Όσο για την ορολογία που χρησιμοποιείς για τα στελέχη των ΕΔ, φαίνεται από αυτή πόσο αγαπάς τις ΕΔ και πόσο σε ενδιαφέρει το αξιόμαχό τουςpanos291 έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 00:46Και αυτος κυρίες και κύριοι, είναι ο τυπικός Ελ καραβανας. Μόλις πήρε σύνταξη κομμάτια να γίνουν όλα, τα αναδρομικά να πέσουν.Bandit59 έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 23:50Πήξε.panos291 έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:55
Ρε συ πάλι ετοιμάζονται να μοιράσουν 200ρια σε συνταξιούχους.
Οι Τούρκοι κοντεύουν να μπουκάρουν ενώ ο στρατός είναι ξυπόλητος, τα αεροπλάνα παλιωνουν, και αν δεν πάρουμε πλοία σε λίγο δεν θα έχουμε ναυτικό.
Επίσης οι μισοί ΙΥ είναι άνεργοι, οι επιχειρήσεις στον τουριστικό τομέα πάνε για φούντο, και τον χειμώνας θα χρειαστεί στήριξη ο κόσμος για να την περασει.
Και σε ένα παράλληλο σύμπαν η χώρα πάει τόσο καλά που μοιράζει λεφτά σε συνταξιούχους (αναδρομικά, αυξήσεις, κλπ) λες και δεν υπάρχουν άλλοι.
Bandit59 έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 01:02Το δικαίωμα να ζήσω αξιοπρεπώς δεν θα μου το στερήσει κανένας πούστης, κατάλαβες μαλακάκο; Εγώ τουλάχιστον έχω τα αρχίδια να πω τι είμαι. Εσύ τα έχεις; Όσο για την ορολογία που χρησιμοποιείς για τα στελέχη των ΕΔ, φαίνεται από αυτή πόσο αγαπάς τις ΕΔ και πόσο σε ενδιαφέρει το αξιόμαχό τους. Αντε τώρα, παρε τα κουβαδάκια σου και το τραπεζομάντηλό σου καί παίξε σε άλλη παραλία φλούφλη.
Μη βρίζεις ρε τέθωρα, 10φ από μένα για απρεπή συμπεριφορά.
- Σαρακατσανος
Ποιος να τους αναγνωρίσει; Ο παππουλης ο Αβέρωφ; Δες πώς τους απαντουσε , όταν εκλιπαρουσαν για αναγνώριση κ βοήθεια.Στύγιος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:35 Εντάξει ,μαλακιστείτε λίγο ακόμα για κάτι που θα έπρεπε να αναγνωριστεί πριν 45 χρόνια.
Σαρακατσανος έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 01:25Ποιος να τους αναγνωρίσει; Ο παππουλης ο Αβέρωφ; Δες πώς τους απαντουσε , όταν εκλιπαρουσαν για αναγνώριση κ βοήθεια.Στύγιος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:35 Εντάξει ,μαλακιστείτε λίγο ακόμα για κάτι που θα έπρεπε να αναγνωριστεί πριν 45 χρόνια.
Τι να πει κανείς ,μόνο σεβασμός γι' αυτούς τους ξεχασμένους ήρωες..
- Σαρακατσανος
Στύγιος έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 01:37Σαρακατσανος έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 01:25Ποιος να τους αναγνωρίσει; Ο παππουλης ο Αβέρωφ; Δες πώς τους απαντουσε , όταν εκλιπαρουσαν για αναγνώριση κ βοήθεια.Στύγιος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:35 Εντάξει ,μαλακιστείτε λίγο ακόμα για κάτι που θα έπρεπε να αναγνωριστεί πριν 45 χρόνια.
Τι να πει κανείς ,μόνο σεβασμός γι' αυτούς τους ξεχασμένους ήρωες..
Έχω ακούσει πολλές προσωπικές ιστορίες από συγγενείς και οικογενειακούς φίλους για εκείνη την περίοδο.
Μισή σελίδα μπορώ να γράψω για τον καραβανα που μάλλον συνταξιοδοτηθηκε πρόσφατα και νομίζει πως ακόμα του περνάει να βρίζει και να διατάζει, αλλά δεν θα ασχοληθω.Στύγιος έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 01:19Bandit59 έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 01:02Το δικαίωμα να ζήσω αξιοπρεπώς δεν θα μου το στερήσει κανένας πούστης, κατάλαβες μαλακάκο; Εγώ τουλάχιστον έχω τα αρχίδια να πω τι είμαι. Εσύ τα έχεις; Όσο για την ορολογία που χρησιμοποιείς για τα στελέχη των ΕΔ, φαίνεται από αυτή πόσο αγαπάς τις ΕΔ και πόσο σε ενδιαφέρει το αξιόμαχό τουςpanos291 έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 00:46
Και αυτος κυρίες και κύριοι, είναι ο τυπικός Ελ καραβανας. Μόλις πήρε σύνταξη κομμάτια να γίνουν όλα, τα αναδρομικά να πέσουν.. Αντε τώρα, παρε τα κουβαδάκια σου και το τραπεζομάντηλό σου καί παίξε σε άλλη παραλία φλούφλη.
Καραβανας μια ζωη δηλαδη και τωρα θυμηθηκες να ζησεις αξιοπρεπως;Bandit59 έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 01:02Το δικαίωμα να ζήσω αξιοπρεπώς δεν θα μου το στερήσει κανένας πούστης, κατάλαβες μαλακάκο; Εγώ τουλάχιστον έχω τα αρχίδια να πω τι είμαι. Εσύ τα έχεις; Όσο για την ορολογία που χρησιμοποιείς για τα στελέχη των ΕΔ, φαίνεται από αυτή πόσο αγαπάς τις ΕΔ και πόσο σε ενδιαφέρει το αξιόμαχό τους. Αντε τώρα, παρε τα κουβαδάκια σου και το τραπεζομάντηλό σου καί παίξε σε άλλη παραλία φλούφλη.
Υποσμηναγέ κάτσε καλά! Μόνο μέχρι 5Φ μπορείς!Στύγιος έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 01:19Bandit59 έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 01:02Το δικαίωμα να ζήσω αξιοπρεπώς δεν θα μου το στερήσει κανένας πούστης, κατάλαβες μαλακάκο; Εγώ τουλάχιστον έχω τα αρχίδια να πω τι είμαι. Εσύ τα έχεις; Όσο για την ορολογία που χρησιμοποιείς για τα στελέχη των ΕΔ, φαίνεται από αυτή πόσο αγαπάς τις ΕΔ και πόσο σε ενδιαφέρει το αξιόμαχό τουςpanos291 έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 00:46
Και αυτος κυρίες και κύριοι, είναι ο τυπικός Ελ καραβανας. Μόλις πήρε σύνταξη κομμάτια να γίνουν όλα, τα αναδρομικά να πέσουν.. Αντε τώρα, παρε τα κουβαδάκια σου και το τραπεζομάντηλό σου καί παίξε σε άλλη παραλία φλούφλη.
Τραβάς κάνα ζόρι εσύ;CRWH έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 17:58Καραβανας μια ζωη δηλαδη και τωρα θυμηθηκες να ζησεις αξιοπρεπως;Bandit59 έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 01:02Το δικαίωμα να ζήσω αξιοπρεπώς δεν θα μου το στερήσει κανένας πούστης, κατάλαβες μαλακάκο; Εγώ τουλάχιστον έχω τα αρχίδια να πω τι είμαι. Εσύ τα έχεις; Όσο για την ορολογία που χρησιμοποιείς για τα στελέχη των ΕΔ, φαίνεται από αυτή πόσο αγαπάς τις ΕΔ και πόσο σε ενδιαφέρει το αξιόμαχό τουςpanos291 έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 00:46
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 824 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
-
- 8 Απαντήσεις