!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάψιμο τουρκικής σημαίας, θα καταδικάσει η πολιτεία;
Re: Κάψιμο τουρκικής σημαίας, θα καταδικάσει η πολιτεία;
Δεν μιλάμε για την σημαία μιας χώρας με μειονοτικό πληθυσμό στην χώρα μας που από την μια διώχνουμε τους κατοίκους της από τον τόπο διαμονής τους, ξηλώνουμε τα παγκάκια για να μην έχουν πού να κοιμηθούν και στο τέλος καίμε και την σημαία τους. Μιλάμε για μια πολύ μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη από την πάρτη μας που τελευταίως κουνά συνέχεια την ιμπεριαλιστική τσουτσού της στη μούρη μας.
Δεν θέλω να ταυτιστώ με τους φασίστες, αλλά πιστεύω πως όποιος είναι αντιμπεριαλιστής αυτό τον καιρό οφείλει να είναι κατά της τούρκικης σημαίας.
(κι αυτός που έχω στο άβατάρ μου είναι Τούρκος)
Δεν θέλω να ταυτιστώ με τους φασίστες, αλλά πιστεύω πως όποιος είναι αντιμπεριαλιστής αυτό τον καιρό οφείλει να είναι κατά της τούρκικης σημαίας.
- Highlander
Τέτοιες κινήσεις θρέφουν το μίσος και την καχυποψία.Βλήμα έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:32 Δεν μιλάμε για την σημαία μιας χώρας με μειονοτικό πληθυσμό στην χώρα μας που από την μια διώχνουμε τους κατοίκους της από τον τόπο διαμονής τους, ξηλώνουμε τα παγκάκια για να μην έχουν πού να κοιμηθούν και στο τέλος καίμε και την σημαία τους. Μιλάμε για μια πολύ μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη από την πάρτη μας που τελευταίως κουνά συνέχεια την ιμπεριαλιστική τσουτσού της στη μούρη μας.
Στην Τουρκία οι ειδησεογραφικές σελίδες προβάλλουν αυτούς που καίνε τουρκικές σημαίες και φωνάζουν αντιτουρκικα συνθήματα, και στην Ελλάδα προβάλλουν τους γκρίζους λυκους που φωνάζουν έξω από την αγιασοφια ανθελληνικά.
πρέπει να λογοκρίνονται αυτές οι εικόνες.χαλάνε το όμορφο κλίμα
Είναι το Τούρκικο κράτος (και εννοείται, όχι ο λαός) μονίμως ιμπεριαλιστική δύναμη;Highlander έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:35Τέτοιες κινήσεις θρέφουν το μίσος και την καχυποψία.Βλήμα έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:32 Δεν μιλάμε για την σημαία μιας χώρας με μειονοτικό πληθυσμό στην χώρα μας που από την μια διώχνουμε τους κατοίκους της από τον τόπο διαμονής τους, ξηλώνουμε τα παγκάκια για να μην έχουν πού να κοιμηθούν και στο τέλος καίμε και την σημαία τους. Μιλάμε για μια πολύ μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη από την πάρτη μας που τελευταίως κουνά συνέχεια την ιμπεριαλιστική τσουτσού της στη μούρη μας.
Στην Τουρκία οι ειδησεογραφικές σελίδες προβάλλουν αυτούς που καίνε τουρκικές σημαίες και φωνάζουν αντιτουρκικα συνθήματα, και στην Ελλάδα προβάλλουν τους γκρίζους λυκους που φωνάζουν έξω από την αγιασοφια ανθελληνικά.
Είμαστε κατά του ιμπεριαλισμού;
Η τούρκικη σημαία εκφράζει τον τούρκικο ιμπεριαλισμό;
Τι συζητάμε ρε παιδιά; Είμαστε υπέρ του απελευθερωτικού αγώνα των Παλαιστινίων κατά του Ιμπεριαλιστικού Ισραήλ αλλά όταν βλέπουμε τέτοιες τάσεις εναντίον μας ξαφνικά γινόμαστε ισαποστάκηδες; Ψόφος σ' όλους τους ιμπεριαλιστές.
Οι λαοί, βέβαια, δεν είναι ιμπεριαλιστές.
ο λαός τι είναι κάποια μεταφυσική έννοια?για ριξε μια ματιά τι κόμματα υπάρχουν στην τουρκική βουλή
- Highlander
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, το κάψιμο της τουρκικής σημαίας (και φυσικά οι αντιτουρκικες διαδηλώσεις ακροδεξιών) εκλαμβανεται ως εχθρικότητα από τους απέναντι και υπερπροβαλλεται από τα μέσα τους.Βλήμα έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:42Είναι το Τούρκικο κράτος (και εννοείται, όχι ο λαός) μονίμως ιμπεριαλιστική δύναμη;Highlander έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:35Τέτοιες κινήσεις θρέφουν το μίσος και την καχυποψία.Βλήμα έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:32 Δεν μιλάμε για την σημαία μιας χώρας με μειονοτικό πληθυσμό στην χώρα μας που από την μια διώχνουμε τους κατοίκους της από τον τόπο διαμονής τους, ξηλώνουμε τα παγκάκια για να μην έχουν πού να κοιμηθούν και στο τέλος καίμε και την σημαία τους. Μιλάμε για μια πολύ μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη από την πάρτη μας που τελευταίως κουνά συνέχεια την ιμπεριαλιστική τσουτσού της στη μούρη μας.
Είμαστε κατά του ιμπεριαλισμού;
Η τούρκικη σημαία εκφράζει τον τούρκικο ιμπεριαλισμό;
Τι συζητάμε ρε παιδιά; Είμαστε υπέρ του απελευθερωτικού αγώνα των Παλαιστινίων κατά του Ιμπεριαλιστικού Ισραήλ αλλά όταν βλέπουμε τέτοιες τάσεις εναντίον μας ξαφνικά γινόμαστε ισαποστάκηδες; Ψόφος σ' όλους τους ιμπεριαλιστές.
Οι λαοί, βέβαια, δεν είναι ιμπεριαλιστές.
Τέτοιες κινήσεις εμποδίζουν το να κτιστεί εμπιστοσύνη και αυτοπιβεβαιωνουν την ανάγκη διαμορφωσης επιθετικής στάσης Είναι φαύλος κύκλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 25 Ιούλ 2020, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρίχνω μια ματιά στην Τούρκικη Βουλή, ρίχνω μια και στην Ελληνική Βουλή και κάνω τις αναγωγές μου για το κατά πόσον τα κόμματα που υπάρχουν στις βουλές εκφράζουν τις βουλές των λαών.nowhere έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:46 ο λαός τι είναι κάποια μεταφυσική έννοια?για ριξε μια ματιά τι κόμματα υπάρχουν στην τουρκική βουλή
δλδ αν ειχε 30% η χρυσή αυγή 20% το κόμμα του βελόπουλου 20% του λαγού% 10% του κασιδιάρη και 5% του λιακόπουλου θα ήταν κάτι τυχαίο και άσχετο με το λαό?Βλήμα έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:49 Ρίχνω μια ματιά στην Τούρκικη Βουλή, ρίχνω μια και στην Ελληνική Βουλή και κάνω τις αναγωγές μου για το κατά πόσον τα κόμματα που υπάρχουν στις βουλές εκφράζουν τις βουλές των λαών.
Εμένα μου φαίνονται απλούστατα. Τώρα το αν θες να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα και βάση αυτού καθορίζεις τον τρόπο σκέψης αντί να αφήσεις τον τρόπο σκέψης σου να σε οδηγήσει στα συμπεράσματά σου είναι άλλο καπέλο.Highlander έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:48 Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, το κάψιμο της τουρκικής σημαίας (και φυσικά οι αντιτουρκικες διαδηλώσεις ακροδεξιών) εκλαμβανεται ως εχθρικότητα από τους απέναντι και υπερπροβαλλεται από τα μέσα τους.
Τέτοιες κινήσεις εμποδίζουν το να κτιστεί εμπιστοσύνη και αυτοπιβεβαιωνουν την ανάγκη διαμορφωσης επιθετικής στάσης Είναι φαύλος κύκλος.
Άλλο ποσοστό επί του εκλογικού σώματος, άλλο επί του πληθυσμού. Αν οι επιλογές μου ήταν αυτές ούτε εγώ θα ψήφιζα.nowhere έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 20:05δλδ αν ειχε 30% η χρυσή αυγή 20% το κόμμα του βελόπουλου 20% του λαγού% 10% του κασιδιάρη και 5% του λιακόπουλου θα ήταν κάτι τυχαίο και άσχετο με το λαό?Βλήμα έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:49 Ρίχνω μια ματιά στην Τούρκικη Βουλή, ρίχνω μια και στην Ελληνική Βουλή και κάνω τις αναγωγές μου για το κατά πόσον τα κόμματα που υπάρχουν στις βουλές εκφράζουν τις βουλές των λαών.
Αντεθνικισμός χωρίς ταξικό πρόσημο δεν υπάρχει.Highlander έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:43Είναι παρωχημένος ο αντιεθνικισμός και δεν είναι ο εθνικισμός;Hector Buas έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:02Κοίτα αυτή η ιδεολογία που έλεγε αυτά τα πράγματα έχει "πεθάνει" εδώ και 30 χρόνια. Την κηδέψαμε, την θάψαμε, της κάναμε το μνημόσυνο και λίγοι την θυμούνται πια. Τα εργοστάσια που έβγαζαν τα ιδεολογικά trabant έκλεισαν, τα trabant αρχισαν α σπανίζουν και ο κόσμος προχώρησε. Εσύ και καμμια δεκαριά ακόμη είστε απλά τα λιγοστά απομεινάρια από εκείνες τις παλιές μέρες.John Brown Gun Club έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 10:46
εννοειται, ως εμπρακτη απορριψη της αντιδραστικης εννοιας του εθνους.
Απλώς γιατί είστε στόκοι και δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε!![]()
Δεύτερον, η Τουρκία είναι ένα φασίζων, ιμπεριαλιστικό κράτος πια.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ο αγώνας κατά του Ισραήλ είναι ακίνδυνος ακόμη και για τους πιο τολμηρούς π.χ. όταν το πλοίο Μαβί Μαρμαρά φορτωμένο με ισλαμιστές του Ερντογάν σάλπαρε για τη Γάζα είχε μαζί του και Ελληνες αριστερούς.Βλήμα έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:42 Τι συζητάμε ρε παιδιά; Είμαστε υπέρ του απελευθερωτικού αγώνα των Παλαιστινίων κατά του Ιμπεριαλιστικού Ισραήλ αλλά όταν βλέπουμε τέτοιες τάσεις εναντίον μας ξαφνικά γινόμαστε ισαποστάκηδες;
Οι Ισραηλινοί κομμάντος επιτέθηκαν στο πλοίο και σκότωσαν 10 ισλαμιστές.Από τότε ο Ερντογάν δεν επιχείρησε κάτι εναντίον του Ισραήλ.Τους Ελληνες αριστερούς όμως δεν τους πείραξαν διότι θεωρήθηκαν ορθώς ως καραγκιόζηδες και όχι σοβαρή απειλή.Συνελήφθησαν και μετά από λίγο αφέθηκαν ελεύθεροι.
Με τους Τούρκους όπως λέει ο Χαιλάντερ δεν είναι απλά τα πράγματα.
- Hector Buas
Μπα! Μάλλον όχι. Ζείς στα πράσινα λιβάδια και βοσκάς σανό.Highlander έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 16:12Σωστά, γίνεται όλο και πιο διεθνικός.Hector Buas έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 15:44Ο κόσμος έχει αλλάξει και συνεχίζει να αλλάζει με ταχύτητα. Όποιος επιλέγει να τον εξηγεί μεσα από μοντέλα που έχουν χρεωκοπήσει θα βρεθεί αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις. Και αυτό ισχύει και για την Ελλάδα που μέχρι σήμερα βόσκαγε σανό στα αριστερά λειβάδια και δεν έβλεπε τι γίνεται γύρω της...Highlander έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 15:34 ...
Εντάξει, εσύ αν θες μπορεί να πας να μείνεις στη Ρωσία, την Πολωνία, την Ουκρανία, την Ουγγαρία, την Τουρκία ή σε κάποιο ακόμα πιο καθυστερημένο σημείο του κόσμου, που ανθίσταται στις επιταγές του ελοχιμ Σορος, όπως τα σύνορα Πακιστάν-Ινδίας, εμένα δε μου πέφτει λόγος.![]()
Όσο για το μπρεξιτ βγήκε λόγω των εξηνταπεντάρηδων+.
Στον σημερινό κόσμο έχει σημειωθεί τεράστια αυξηση πληθυσμού ο οποίος χρειάζεται ζωτικό χώρο και πόρους για να ζήσει. Π.χ. στην γειτονική Τουρκία θα προστίθενται περίπου 700,000 άνθρωποι κάθε χρόνο την πενταετία 2020-2025. Στο Πακιστάν την ίδια περίοδο περίπου 3,500,000 άνθρωποι κάθε χρόνο. Στο Αφγανιστάν περίπου 900,000 άνθρωποι και στην Ινδία περίπου 17,500,000 κάθε χρόνο.
Όλοι οι παραπάνω άνθρωποι χρειάζονται επιπλέον χώρο και επιπλέον πόρους για να ζήσουν. Τον δικό σου χώρο και τους δικούς σου πόρους! Θα πρέπει λοιπόν είτε να "φύγεις" εσύ και να τους παραχωρήσεις τον χώρο σου η να γίνει κάτι άλλο το οποίο θα τους αναγκάσει να μείνουν στους γεωγραφικούς χώρους που τους γέννησαν όπου θα λιμοκτονήσουν.
Και φυσικά δεν υπάρχει τίποτε διεθνιστικό εδώ. Ο "διεθνισμός" υπάρχει μόνο σαν εξήγηση στο δικό σου μυαλό.
- Highlander
Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έτσι βαθαίνει η απόσταση και η αλληλοαντιπαθεια και "τεκμηριώνεται" η απαίτηση στρατιωτικοποιησης.Βλήμα έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 20:17Εμένα μου φαίνονται απλούστατα. Τώρα το αν θες να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα και βάση αυτού καθορίζεις τον τρόπο σκέψης αντί να αφήσεις τον τρόπο σκέψης σου να σε οδηγήσει στα συμπεράσματά σου είναι άλλο καπέλο.Highlander έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:48 Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, το κάψιμο της τουρκικής σημαίας (και φυσικά οι αντιτουρκικες διαδηλώσεις ακροδεξιών) εκλαμβανεται ως εχθρικότητα από τους απέναντι και υπερπροβαλλεται από τα μέσα τους.
- Highlander
Και χωρίς ταξικό πρόσημο υπάρχει.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 20:19Αντεθνικισμός χωρίς ταξικό πρόσημο δεν υπάρχει.Highlander έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:43Είναι παρωχημένος ο αντιεθνικισμός και δεν είναι ο εθνικισμός;Hector Buas έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:02
Κοίτα αυτή η ιδεολογία που έλεγε αυτά τα πράγματα έχει "πεθάνει" εδώ και 30 χρόνια. Την κηδέψαμε, την θάψαμε, της κάναμε το μνημόσυνο και λίγοι την θυμούνται πια. Τα εργοστάσια που έβγαζαν τα ιδεολογικά trabant έκλεισαν, τα trabant αρχισαν α σπανίζουν και ο κόσμος προχώρησε. Εσύ και καμμια δεκαριά ακόμη είστε απλά τα λιγοστά απομεινάρια από εκείνες τις παλιές μέρες.
Απλώς γιατί είστε στόκοι και δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε!![]()
Δεύτερον, η Τουρκία είναι ένα φασίζων, ιμπεριαλιστικό κράτος πια.
Το επιθυμητό βέβαια είναι να έχει ταξικό πρόσημο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 110 Απαντήσεις
- 1944 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
-
- 4 Απαντήσεις