Εχει να κάνει με το τι εχει ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ως βρισιά. Το "λεσβία" ας πούμε δεν θεωρείται βρισιά. Το "πούστης" θεωρείται.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:57Οκ θες να κάνουμε διαχωρισμό πουστη και κωλομπαρα; το νόημα είναι το ίδιο. Για κάποιον λόγο το να πεις κάποιον ομοφιλοφιλο είναι οκ αλλά το πουατης ή το κωλονπαρας δεν είναι. Μη πετάξεις τώρα κανένα έξυπνο ότι με το ομοφιλοφιλο δεν κάνεις υποθέσεις για το αν είναι πουατης ή κωλομπαρα. Αντίστοιχα στις γυναίκες το λεσβια τζιβιτζιλου κτλ είναι πρόβλημα για κάποιο άγνωστο λογοAlienWay έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:53Οχι. Ο ομοφυλόφιλος δεν είναι απαραίτητο να τον παίρνει. Μπορεί και να τον δίνει.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:50
Δεν είναι έτσι και γιουβέτσι. Το ομοφυλόφιλος και το πουατης περιγράφουν ακριβώς το ίδιων που κάνει το ίδιο πράγμα δηλαδή τον παιρνει. Λοιπόν ή θεωρείς ότι το να τον παίρνεις είναι κακό άρα και τα δύο είναι βρισιά ή δεν θεωρείς ότι είναι κακό και άρα κανένα από τα δύο δεν είναι βρισια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ομοφοβικό παραλήρημα Κωνσταντίνου Μάρκου: "στο ΚΙΝΑΛ που έχετε την κ@λ@ρ@ σας ανοικτή… να"
Re: Ομοφοβικό παραλήρημα Κωνσταντίνου Μάρκου: "στο ΚΙΝΑΛ που έχετε την κ@λ@ρ@ σας ανοικτή… να"
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: Ομοφοβικό παραλήρημα Κωνσταντίνου Μάρκου: "στο ΚΙΝΑΛ που έχετε την κ@λ@ρ@ σας ανοικτή… να"
Τι θες να πεις, ότι το ομοφυλόφιλος δεν είναι βρισιά;Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:52Δεν θα 5σακωθουμε γιατί δεν λες πραγματικά ότι είμαι πουατης. Αντίστοιχο θα ήταν ανά έλεγες ε τον ομοφιλοφιλο. Είτε όμως με πεις πουστη είτε ομοφιλοφιλο θα αρπαχτουμεsys3x έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:31Γιατί απλά δεν είναι το ίδιο.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 15:49
Να ρωτήσω κάτι άσχετο. Γιατί κάποιος είναι οκ με την λέξη ομοφυλόφιλος αλλά δεν ιναι οκ με το πουατης. Περιγράφει κάτι άλλο;
Ακόμα βέβαια περιμένουμε να μας εξηγήσει κάποιος που είναι το ομοφοβικο στην έκφραση σας έχουμε ανοίξει την κωλαρα
Παράδειγμα.
Σε λέω εγώ, "ε το μπούστη", υπάρχει έστω και μια στο δις να στράβωσες; ούτε καν.
Άμα σε έλεγα ομοφυλόφιλο όμως θα μου σκαγες μπουκέτο, του ομοφυλόφιλου δηλαδή.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Δημοκράτης
Το αντιθέτως λέω ότι είναι. Είτε πεις κάποιον πουστη είτε ομοφιλοφιλο αν δεν είναι θα τσακωθείτε. Όπως και αν αν πεις ρε τον πουστη ή ρε τον ομοφιλοφιλο δεν θα τσκαωθειτεsys3x έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 18:08Τι θες να πεις, ότι το ομοφυλόφιλος δεν είναι βρισιά;Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:52Δεν θα 5σακωθουμε γιατί δεν λες πραγματικά ότι είμαι πουατης. Αντίστοιχο θα ήταν ανά έλεγες ε τον ομοφιλοφιλο. Είτε όμως με πεις πουστη είτε ομοφιλοφιλο θα αρπαχτουμεsys3x έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:31
Γιατί απλά δεν είναι το ίδιο.
Παράδειγμα.
Σε λέω εγώ, "ε το μπούστη", υπάρχει έστω και μια στο δις να στράβωσες; ούτε καν.
Άμα σε έλεγα ομοφυλόφιλο όμως θα μου σκαγες μπουκέτο, του ομοφυλόφιλου δηλαδή.
![]()
Δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία να σου εξηγώ γιατί τα τετράγωνα έχουν τέσσερις γωνίες, σόρρυ.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:48Για πες μας τι είναι βρισιά που εγώ έχω δικό μου ορισμόStalker έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:24Το είπαμε, το ένα είναι βρισιά το άλλο όχι.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:14 Το μαλακας φυσικά και είναι βρισιά και δεν αντιλαμβάνομαι το λογικό άλμα. Άνθρωπε μου ποια διαφορά έχει ο ομοφυλόφιλος με τον πουστη; επίσης το ομοφοβικος και το πουστοφοβικος είναι το ίδιο άσχημα ή οχι:
Αν εσύ έχεις δικό σου ορισμό για το τι είναι βρισιά από όλον τον υπόλοιπο κόσμο, δεν είναι του υπόλοιπου κόσμου το πρόβλημα.![]()
Κάνε ένα πείραμα, πες στα παιδιά σου αντί για την λέξη «ομοφυλόφιλος» να αρχίσουν να γράφουν για πουστάρες στο σχολείο στην έκθεση και έλα να μας πεις τι έγινε.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
-
Δημοκράτης
Θα έχω μια καλή συζήτηση με την δασκάλα που δεν θα μπορεί να εξηγήσει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα της αλλά ποιος χεστηκε;Stalker έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 18:18Δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία να σου εξηγώ γιατί τα τετράγωνα έχουν τέσσερις γωνίες, σόρρυ.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:48Για πες μας τι είναι βρισιά που εγώ έχω δικό μου ορισμόStalker έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 17:24
Το είπαμε, το ένα είναι βρισιά το άλλο όχι.
Αν εσύ έχεις δικό σου ορισμό για το τι είναι βρισιά από όλον τον υπόλοιπο κόσμο, δεν είναι του υπόλοιπου κόσμου το πρόβλημα.![]()
Κάνε ένα πείραμα, πες στα παιδιά σου αντί για την λέξη «ομοφυλόφιλος» να αρχίσουν να γράφουν για πουστάρες στο σχολείο στην έκθεση και έλα να μας πεις τι έγινε.
Δεν με λες αν πεις σε κάποιον εισια ομοφιλοφιλο ενώ δεν ειναξ λες να προσβληθεί ή να πει οκ δεν με είπε πουστη οπότε όλα καλά;
Η ερώτησή είναι ηλίθια, προφανώς εξαρτάται από το άτομο. Κατά κανόνα δεν βρίζω αγνώστους πάντως.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 18:21Θα έχω μια καλή συζήτηση με την δασκάλα που δεν θα μπορεί να εξηγήσει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα της αλλά ποιος χεστηκε;Stalker έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 18:18Δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία να σου εξηγώ γιατί τα τετράγωνα έχουν τέσσερις γωνίες, σόρρυ.
Δεν με λες αν πεις σε κάποιον εισια ομοφιλοφιλο ενώ δεν ειναξ λες να προσβληθεί ή να πει οκ δεν με είπε πουστη οπότε όλα καλά;
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Μπράβο τουAlienWay έγραψε:Εχω έναν φίλο ομοφυλόφιλο, που όχι απλώς δεν είχε ποτέ σχέση με άντρα, αλλά προσπάθησε να κάνει σχέση και με γυναίκες. Τις άλλαζε τα φώτα στο σεξ, αλλά δεν του άρεζε.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Δημοκράτης
Το ποιους βρίζεις εσύ δεν ενδιαφέρει κανέναν και το ίδιο αν κάποιος προσβάλλεται ατομικά. Πολλοί θα σε γράψουν στα @@ τους είτε τους πεις πουστηδες είτε ομοφυλόφιλους. Το θέμα όμως είναι ότι οι περισσότεροι φυσιολογικοί άνθρωποι, όσοι δηλαδή δεν τον παίρνουν, θα προσβληθούν είτε τους πεις πουστηδες είτε τους πεις ομοφιλοφιλουςStalker έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 18:23Η ερώτησή είναι ηλίθια, προφανώς εξαρτάται από το άτομο. Κατά κανόνα δεν βρίζω αγνώστους πάντως.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 18:21Θα έχω μια καλή συζήτηση με την δασκάλα που δεν θα μπορεί να εξηγήσει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα της αλλά ποιος χεστηκε;Stalker έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 18:18
Δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία να σου εξηγώ γιατί τα τετράγωνα έχουν τέσσερις γωνίες, σόρρυ.
Στοιχηματίζω στην καθημερινότητά σου είσαι σαν τον cringey ασπρούλη στις αμερικανικές ταινίες που έχει μόνιμο παράπονο γιατί δεν κάνει να λέει τους μαύρους αράπηδες.Δημοκράτης έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 18:33 Το ποιους βρίζεις εσύ δεν ενδιαφέρει κανέναν και το ίδιο αν κάποιος προσβάλλεται ατομικά. Πολλοί θα σε γράψουν στα @@ τους είτε τους πεις πουστηδες είτε ομοφυλόφιλους. Το θέμα όμως είναι ότι οι περισσότεροι φυσιολογικοί άνθρωποι, όσοι δηλαδή δεν τον παίρνουν, θα προσβληθούν είτε τους πεις πουστηδες είτε τους πεις ομοφιλοφιλους
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Τι να πουν και οι νεοδημοκρατες που ο κωλος τους εγινε τουνελ δωδωνης
Που δεν του άρεσε;Μπίστης έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 18:32Μπράβο τουAlienWay έγραψε:Εχω έναν φίλο ομοφυλόφιλο, που όχι απλώς δεν είχε ποτέ σχέση με άντρα, αλλά προσπάθησε να κάνει σχέση και με γυναίκες. Τις άλλαζε τα φώτα στο σεξ, αλλά δεν του άρεζε.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αυτό το λες και πουστιά πάντως.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Obi Wan Iakobi
Μπαλαφας μεγα ειδωλο.Μαυροβασίλης έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 15:32 έχει γίνει και στο παρελθόν στόχος ομοφοβικών επιθέσεων ο σ. Δυσσέας
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- John Brown Gun Club
κι αυτο τι ειναι ξεφτερι μου;AlienWay έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 16:04 όποιος χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη -κάφρικη ομολογουμένως- έκφραση, να παρομοιάζει το αντίπαλο σωματείο, με μία γυναίκα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Όχι πάντως ομοφοβιαJohn Brown Gun Club έγραψε: 23 Ιούλ 2020, 20:59κι αυτο τι ειναι ξεφτερι μου;AlienWay έγραψε: 22 Ιούλ 2020, 16:04 όποιος χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη -κάφρικη ομολογουμένως- έκφραση, να παρομοιάζει το αντίπαλο σωματείο, με μία γυναίκα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 201 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-