!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιο είναι το καλύτερο έθνος του κόσμου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Ποιο είναι το καλύτερο έθνος του κόσμου;
Αργεντινοι, ουρουγουανοι, Ισπανοί.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Αυτό λέει το ανέκδοτο, τώρα τι "είμαστε" είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.Για να ορίσουμε το ¨εμείς" και μόνο πρέπει να ανοίξουμε καναδυό νήματαAntigeist έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:51Συγχαρητήρια. Κατάλαβες ότι οι Έλληνες είναι τζαμπατζήδες και εξυπνάκηδες.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:48Αυτό το ανέκδοτο δε μου φαίνεται και πολύ κολακευτικό για τους Έλληνες υπό την έννοια πως μας παρουσιάζει σα τζαμπατζήδες
που τρώμε το περίδρομο και μετά στέλνουμε το λογαριασμό αλλού. Άσε που μας δείχνει και λίγο εξυπνάκηδες.
στο πιτς φιτίλι.
-
Antigeist
Για να στο θέσω αλλιώς. Τι είναι αυτό που εσύ ως ένα ταπεινό ανθρωπάκι δεν θα έκανες ποτέ των ποτών; Να πολεμήσεις. Και μόνο στη σκέψη σε παραλύει ο φόβος. Άρα φαντάσου πόσο απίστευτα δύσκολο είναι όχι μόνο να πολεμάς αλλά να κατακτάς. Ό,τι είναι δύσκολο είναι και ένδοξο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:52Οκ, συμφωνούμε πως διαφωνούμε σε κάθε περίπτωση οπότε δεν επιμένω.Antigeist έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:50Για ένα έθνος γενικά. Οι κατακτήσεις πάντα επωφελούν το έθνος που τις κάνει. Και αντικειμενικά μπορείς να πεις ότι είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα διότι είναι και το πιο δύσκολο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:47
Για ποιόν? Για αυτόν που γράφουν τα ιστορικά βιβλία ως μεγάλο και τρανό ή για όσους ένθεν κείθεν πεθαίνουν στις μάχες και τις λεηλασίες?
- Dwarven Blacksmith
Το αυτοπίπωμα; Πολλοί τρέμουν στη σκέψη, όπως είδαμε στο άλλο νήμα. Λένε θα με πούνε γκέι, θα με πιάσει η μέση μου, θα πνιγώ.Antigeist έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:56Για να στο θέσω αλλιώς. Τι είναι αυτό που εσύ ως ένα ταπεινό ανθρωπάκι δεν θα έκανες ποτέ των ποτών; Να πολεμήσεις. Και μόνο στη σκέψη σε παραλύει ο φόβος. Άρα φαντάσου πόσο απίστευτα δύσκολο είναι όχι μόνο να πολεμάς αλλά να κατακτάς. Ό,τι είναι δύσκολο είναι και ένδοξο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:52Οκ, συμφωνούμε πως διαφωνούμε σε κάθε περίπτωση οπότε δεν επιμένω.Antigeist έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:50
Για ένα έθνος γενικά. Οι κατακτήσεις πάντα επωφελούν το έθνος που τις κάνει. Και αντικειμενικά μπορείς να πεις ότι είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα διότι είναι και το πιο δύσκολο.
Εύκολο δε το λες. Είναι ένδοξο;
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Δηλαδή εσύ σαν άτομο δε φοβάσαι να μπλεχτείς σε μία ένοπλη σύγκρουση(πολύ περισσότερο ένα πόλεμο)? Και από πότε το δύσκολο είναι καιAntigeist έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:56Για να στο θέσω αλλιώς. Τι είναι αυτό που εσύ ως ένα ταπεινό ανθρωπάκι δεν θα έκανες ποτέ των ποτών; Να πολεμήσεις. Και μόνο στη σκέψη σε παραλύει ο φόβος. Άρα φαντάσου πόσο απίστευτα δύσκολο είναι όχι μόνο να πολεμάς αλλά να κατακτάς. Ό,τι είναι δύσκολο είναι και ένδοξο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:52Οκ, συμφωνούμε πως διαφωνούμε σε κάθε περίπτωση οπότε δεν επιμένω.Antigeist έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:50
Για ένα έθνος γενικά. Οι κατακτήσεις πάντα επωφελούν το έθνος που τις κάνει. Και αντικειμενικά μπορείς να πεις ότι είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα διότι είναι και το πιο δύσκολο.
ένδοξο ταυτόχρονα? Και το εμπόριο ναρκωτικών είναι δύσκολο γιατί έχει βία, κυνηγητό και απαιτεί μπόλικη δεξιοτεχνία στο πως θα κρύψεις
το "πράγμα", μήπως να το πούμε και αυτό ένδοξο?
-
Antigeist
Σιγά μωρέ. Τα στερεότυπα είναι δόκιμο και έγκυρο εργαλείο για την γνώση της πραγματικότητας. Τον τόνο τον δίνουν οι γενικότητες, οι κανόνες, όχι οι εξαιρέσεις. Εγώ πχ όταν γαμάω δεν μου αρέσει να λέω χυδαιότητες του τύπου "είσαι πουτάνα" και τέτοια. Όμως γενικά οι Έλληνες πράγματι το κάνουν αυτό πολύ έντονα. Είναι ένα στοιχείο του εθνικού τους χαρακτήρα.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:54Αυτό λέει το ανέκδοτο, τώρα τι "είμαστε" είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.Για να ορίσουμε το ¨εμείς" και μόνο πρέπει να ανοίξουμε καναδυό νήματαAntigeist έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:51Συγχαρητήρια. Κατάλαβες ότι οι Έλληνες είναι τζαμπατζήδες και εξυπνάκηδες.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:48
Αυτό το ανέκδοτο δε μου φαίνεται και πολύ κολακευτικό για τους Έλληνες υπό την έννοια πως μας παρουσιάζει σα τζαμπατζήδες
που τρώμε το περίδρομο και μετά στέλνουμε το λογαριασμό αλλού. Άσε που μας δείχνει και λίγο εξυπνάκηδες.
στο πιτς φιτίλι.
-
Antigeist
Φυσικά. Είναι ένδοξο με την έννοια ότι είναι σπάνια ικανότητα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:58Το αυτοπίπωμα; Πολλοί τρέμουν στη σκέψη, όπως είδαμε στο άλλο νήμα. Λένε θα με πούνε γκέι, θα με πιάσει η μέση μου, θα πνιγώ.Antigeist έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:56Για να στο θέσω αλλιώς. Τι είναι αυτό που εσύ ως ένα ταπεινό ανθρωπάκι δεν θα έκανες ποτέ των ποτών; Να πολεμήσεις. Και μόνο στη σκέψη σε παραλύει ο φόβος. Άρα φαντάσου πόσο απίστευτα δύσκολο είναι όχι μόνο να πολεμάς αλλά να κατακτάς. Ό,τι είναι δύσκολο είναι και ένδοξο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:52
Οκ, συμφωνούμε πως διαφωνούμε σε κάθε περίπτωση οπότε δεν επιμένω.
Εύκολο δε το λες. Είναι ένδοξο;
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Oι γενικότητες στο κόσμο μας είναι μπόλικες όμως. Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πριν υπάρχει η Άννα Μαρία από την Εκάλη, υπάρχει καιAntigeist έγραψε: 20 Ιουν 2020, 20:01Σιγά μωρέ. Τα στερεότυπα είναι δόκιμο και έγκυρο εργαλείο για την γνώση της πραγματικότητας. Τον τόνο τον δίνουν οι γενικότητες, οι κανόνες, όχι οι εξαιρέσεις. Εγώ πχ όταν γαμάω δεν μου αρέσει να λέω χυδαιότητες του τύπου "είσαι πουτάνα" και τέτοια. Όμως γενικά οι Έλληνες πράγματι το κάνουν αυτό πολύ έντονα. Είναι ένα στοιχείο του εθνικού τους χαρακτήρα.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:54Αυτό λέει το ανέκδοτο, τώρα τι "είμαστε" είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.Για να ορίσουμε το ¨εμείς" και μόνο πρέπει να ανοίξουμε καναδυό νήματαAntigeist έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:51
Συγχαρητήρια. Κατάλαβες ότι οι Έλληνες είναι τζαμπατζήδες και εξυπνάκηδες.
στο πιτς φιτίλι.
η Λίτσα από τη Καρδίτσα. Τώρα με ποιούς πηδιούνται και τι ακούν όταν το κάνουν δε μπορώ να είμαι σίγουρος
στη κουβέντα ένα ακόμη κριτήριο διαχωρισμού που είναι το κοινωνικό.
Antigeist έγραψε: 20 Ιουν 2020, 17:31 Καλά ρε είναι δυνατόν να μην έχει πει κανείς τους Γερμανούς ακόμα; Έχετε βάλει κάτω να μετρήσετε πόσα νόμπελ έχουν μαζέψει; Πόσους τεράστιους καλλιτέχνες έχουν βγάλει; Πόσα πολεμικά κατορθώματα έχουν; Δηλαδή απορώ.
Αυτοί και τα ξαδέρφια τους, εμείς και τα ξαδέρφια μας
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Antigeist
Δεν φοβάμαι να μπλεχτώ σε πόλεμο αν πρέπει να προστατέψω το βιος μου και την οικογένειά μου. Ούτε θα φοβόμουν ως επίδοξος κατακτητής αν είχα να κερδίσω από το πλιάτσικο ή αν τα λεφτά ήταν πολλά.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 20 Ιουν 2020, 20:00Δηλαδή εσύ σαν άτομο δε φοβάσαι να μπλεχτείς σε μία ένοπλη σύγκρουση(πολύ περισσότερο ένα πόλεμο)? Και από πότε το δύσκολο είναι καιAntigeist έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:56Για να στο θέσω αλλιώς. Τι είναι αυτό που εσύ ως ένα ταπεινό ανθρωπάκι δεν θα έκανες ποτέ των ποτών; Να πολεμήσεις. Και μόνο στη σκέψη σε παραλύει ο φόβος. Άρα φαντάσου πόσο απίστευτα δύσκολο είναι όχι μόνο να πολεμάς αλλά να κατακτάς. Ό,τι είναι δύσκολο είναι και ένδοξο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:52
Οκ, συμφωνούμε πως διαφωνούμε σε κάθε περίπτωση οπότε δεν επιμένω.
ένδοξο ταυτόχρονα? Και το εμπόριο ναρκωτικών είναι δύσκολο γιατί έχει βία, κυνηγητό και απαιτεί μπόλικη δεξιοτεχνία στο πως θα κρύψεις
Εσυ τι λες; Ήταν ένδοξος ή δεν ήταν ένδοξος ο Εσκομπαρ; Ό,τι είναι δύσκολο και αποφέρει κέρδος είναι ένδοξο.
-
Antigeist
Δεν έχουν τόση διαφορά όση φαντάζεσαι η Μαρία με τη Λίτσα. Οι Έλληνες πλούσιοι και αυτοί καράβλαχοι του κερατά είναι. Ο Άγγλος φτωχομπινές με τον Άγγλο αριστοκράτη πράγματι έχουν διαφορά.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 20 Ιουν 2020, 20:06Oι γενικότητες στο κόσμο μας είναι μπόλικες όμως. Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πριν υπάρχει η Άννα Μαρία από την Εκάλη, υπάρχει καιAntigeist έγραψε: 20 Ιουν 2020, 20:01Σιγά μωρέ. Τα στερεότυπα είναι δόκιμο και έγκυρο εργαλείο για την γνώση της πραγματικότητας. Τον τόνο τον δίνουν οι γενικότητες, οι κανόνες, όχι οι εξαιρέσεις. Εγώ πχ όταν γαμάω δεν μου αρέσει να λέω χυδαιότητες του τύπου "είσαι πουτάνα" και τέτοια. Όμως γενικά οι Έλληνες πράγματι το κάνουν αυτό πολύ έντονα. Είναι ένα στοιχείο του εθνικού τους χαρακτήρα.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:54
Αυτό λέει το ανέκδοτο, τώρα τι "είμαστε" είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.Για να ορίσουμε το ¨εμείς" και μόνο πρέπει να ανοίξουμε καναδυό νήματα
στο πιτς φιτίλι.
η Λίτσα από τη Καρδίτσα. Τώρα με ποιούς πηδιούνται και τι ακούν όταν το κάνουν δε μπορώ να είμαι σίγουροςαλλά σε κάθε περίπτωση μπήκε
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Ο πόλεμος είναι ένδοξος ως κατακτητικός/ επεκτατικός καταρχήν ή ως αμυντικός? Το ρωτάω αυτό γιατί με μπέρδεψες τώρα. Από εκείAntigeist έγραψε: 20 Ιουν 2020, 20:10Δεν φοβάμαι να μπλεχτώ σε πόλεμο αν πρέπει να προστατέψω το βιος μου και την οικογένειά μου. Ούτε θα φοβόμουν ως επίδοξος κατακτητής αν είχα να κερδίσω από το πλιάτσικο ή αν τα λεφτά ήταν πολλά.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 20 Ιουν 2020, 20:00Δηλαδή εσύ σαν άτομο δε φοβάσαι να μπλεχτείς σε μία ένοπλη σύγκρουση(πολύ περισσότερο ένα πόλεμο)? Και από πότε το δύσκολο είναι καιAntigeist έγραψε: 20 Ιουν 2020, 19:56
Για να στο θέσω αλλιώς. Τι είναι αυτό που εσύ ως ένα ταπεινό ανθρωπάκι δεν θα έκανες ποτέ των ποτών; Να πολεμήσεις. Και μόνο στη σκέψη σε παραλύει ο φόβος. Άρα φαντάσου πόσο απίστευτα δύσκολο είναι όχι μόνο να πολεμάς αλλά να κατακτάς. Ό,τι είναι δύσκολο είναι και ένδοξο.
Εσυ τι λες; Ήταν ένδοξος ή δεν ήταν ένδοξος ο Εσκομπαρ; Ό,τι είναι δύσκολο και αποφέρει κέρδος είναι ένδοξο.
και πέρα το πόσο επίφοβος είναι, θα το μετρήσουμε στη πράξη. Ο Εσκομπάρ δεν ήταν ένδοξος κατά τη γνώμη μου.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Έστω και έτσι, μπορούμε να γενικεύσουμε ένα χαρακτηριστικό για όλους τους Άγγλους?Antigeist έγραψε: 20 Ιουν 2020, 20:12Δεν έχουν τόση διαφορά όση φαντάζεσαι η Μαρία με τη Λίτσα. Οι Έλληνες πλούσιοι και αυτοί καράβλαχοι του κερατά είναι. Ο Άγγλος φτωχομπινές με τον Άγγλο αριστοκράτη πράγματι έχουν διαφορά.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 20 Ιουν 2020, 20:06Oι γενικότητες στο κόσμο μας είναι μπόλικες όμως. Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πριν υπάρχει η Άννα Μαρία από την Εκάλη, υπάρχει καιAntigeist έγραψε: 20 Ιουν 2020, 20:01
Σιγά μωρέ. Τα στερεότυπα είναι δόκιμο και έγκυρο εργαλείο για την γνώση της πραγματικότητας. Τον τόνο τον δίνουν οι γενικότητες, οι κανόνες, όχι οι εξαιρέσεις. Εγώ πχ όταν γαμάω δεν μου αρέσει να λέω χυδαιότητες του τύπου "είσαι πουτάνα" και τέτοια. Όμως γενικά οι Έλληνες πράγματι το κάνουν αυτό πολύ έντονα. Είναι ένα στοιχείο του εθνικού τους χαρακτήρα.
η Λίτσα από τη Καρδίτσα. Τώρα με ποιούς πηδιούνται και τι ακούν όταν το κάνουν δε μπορώ να είμαι σίγουροςαλλά σε κάθε περίπτωση μπήκε
Λεπτομέρειες.
-
Antigeist
Ο πόλεμος είναι ένδοξος ως νικηφόρος άσχετα αν ο νικητής αμύνεται ή επιτίθεται. Ο Αρμίνιος κατέσφαξε ως αμυνόμενος τους Ρωμαίους έποικους και τις λεγεώνες που τους προστάτευαν. Με την ένδοξη αυτή του πράξη άλλαξε τον ρου της ιστορίας.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 20 Ιουν 2020, 20:13Ο πόλεμος είναι ένδοξος ως κατακτητικός/ επεκτατικός καταρχήν ή ως αμυντικός? Το ρωτάω αυτό γιατί με μπέρδεψες τώρα. Από εκείAntigeist έγραψε: 20 Ιουν 2020, 20:10Δεν φοβάμαι να μπλεχτώ σε πόλεμο αν πρέπει να προστατέψω το βιος μου και την οικογένειά μου. Ούτε θα φοβόμουν ως επίδοξος κατακτητής αν είχα να κερδίσω από το πλιάτσικο ή αν τα λεφτά ήταν πολλά.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 20 Ιουν 2020, 20:00
Δηλαδή εσύ σαν άτομο δε φοβάσαι να μπλεχτείς σε μία ένοπλη σύγκρουση(πολύ περισσότερο ένα πόλεμο)? Και από πότε το δύσκολο είναι και
και πέρα το πόσο επίφοβος είναι, θα το μετρήσουμε στη πράξη. Ο Εσκομπάρ δεν ήταν ένδοξος κατά τη γνώμη μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 115 Απαντήσεις
- 2307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 239 Απαντήσεις