Clive και ξερό ψωμί.elchav έγραψε: 17 Ιουν 2020, 14:52Να διαγραφούν τα παραπάνω σχόλια της συντονίστριας ως ομοφοβικά και αντι-LGBTQS^1000Gherschaagk έγραψε: 17 Ιουν 2020, 14:22Ναι, έχεις δίκιο. Λογικά ξέρουν τι θα πει άντρας αλλά δεν ξέρουν τι θα πει ΆΝΤΡΑΣ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μια χαρα του κατσε του 60αρη μπαρμπα η 31αρα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Μια χαρα του κατσε του 60αρη μπαρμπα η 31αρα...
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ποτέ δεν μου άρεσε, σε αντίθεση με την αδελφή της, Πόπη (όχι από το Καλλιόπη)Gherschaagk έγραψε: 17 Ιουν 2020, 14:07Για την Cara Delevingne όχι;aljawn έγραψε: 17 Ιουν 2020, 12:10Βασικά, αυτό είναι το σίγουρο, με το σωστό συνεργείο μπορείς να κάνεις πιμπ μάι ράιντ μέχρι και την Τίλντα Σουίντον.
Όσο για το τζιβιτζιλίκι της νέας γκόμενας Μπραντ, νταξ, με τέτοια εμφάνιση λογικό.
Μόνο για την Σάρα Πόλσεν λυπήθηκα, όταν έμαθα ότι το έχει ρίξει στο πλακομούνι.
My Life had stood, a Loaded Gun
Τι έχετε πάθει με αυτόν;Gherschaagk έγραψε: 17 Ιουν 2020, 14:53Clive και ξερό ψωμί.elchav έγραψε: 17 Ιουν 2020, 14:52Να διαγραφούν τα παραπάνω σχόλια της συντονίστριας ως ομοφοβικά και αντι-LGBTQS^1000Gherschaagk έγραψε: 17 Ιουν 2020, 14:22
Ναι, έχεις δίκιο. Λογικά ξέρουν τι θα πει άντρας αλλά δεν ξέρουν τι θα πει ΆΝΤΡΑΣ.
Δυο φίλες μου λένε Κλάιβ και λυώνουν
Τι φάση;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ποιος ειναι ο Κλάιβ;Beria έγραψε: 17 Ιουν 2020, 15:04Τι έχετε πάθει με αυτόν;Gherschaagk έγραψε: 17 Ιουν 2020, 14:53Clive και ξερό ψωμί.elchav έγραψε: 17 Ιουν 2020, 14:52
Να διαγραφούν τα παραπάνω σχόλια της συντονίστριας ως ομοφοβικά και αντι-LGBTQS^1000
Τι φάση;
Αν εννοεί τον Όουεν τους δίνω την ευχή μου, καλό γούστο.
Άντε και Τομ Έλλις, ως Κλάιβ των φτωχών
My Life had stood, a Loaded Gun
Σαφως πιο ομορφος και καλυτερος ηθοποιος ο Μπραντ απο τον Κλαιβ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είμαστε πολλές.Beria έγραψε: 17 Ιουν 2020, 15:04Τι έχετε πάθει με αυτόν;Gherschaagk έγραψε: 17 Ιουν 2020, 14:53Clive και ξερό ψωμί.elchav έγραψε: 17 Ιουν 2020, 14:52
Να διαγραφούν τα παραπάνω σχόλια της συντονίστριας ως ομοφοβικά και αντι-LGBTQS^1000
Τι φάση;
Φιλενάδα, δεν θα μαλλιοτραβηχτούμε ποτέ.Nostalgia έγραψε: 17 Ιουν 2020, 15:30 Σαφως πιο ομορφος και καλυτερος ηθοποιος ο Μπραντ απο τον Κλαιβ.
Μονο εαν αλλαξεις γουστα και πας να μου φας την Μονικα....Gherschaagk έγραψε: 17 Ιουν 2020, 15:39Είμαστε πολλές.Beria έγραψε: 17 Ιουν 2020, 15:04Τι έχετε πάθει με αυτόν;
Τι φάση;
Φιλενάδα, δεν θα μαλλιοτραβηχτούμε ποτέ.Nostalgia έγραψε: 17 Ιουν 2020, 15:30 Σαφως πιο ομορφος και καλυτερος ηθοποιος ο Μπραντ απο τον Κλαιβ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μη φοβάσαι. Αν αλλάξω γούστα, θα πάω με μικρότερη αν και θα της μοιάζει πιθανότατα.Nostalgia έγραψε: 17 Ιουν 2020, 15:41Μονο εαν αλλαξεις γουστα και πας να μου φας την Μονικα....Gherschaagk έγραψε: 17 Ιουν 2020, 15:39Είμαστε πολλές.Beria έγραψε: 17 Ιουν 2020, 15:04
Τι έχετε πάθει με αυτόν;
Τι φάση;
Φιλενάδα, δεν θα μαλλιοτραβηχτούμε ποτέ.Nostalgia έγραψε: 17 Ιουν 2020, 15:30 Σαφως πιο ομορφος και καλυτερος ηθοποιος ο Μπραντ απο τον Κλαιβ.![]()
Gherschaagk έγραψε: 17 Ιουν 2020, 15:44Μη φοβάσαι. Αν αλλάξω γούστα, θα πάω με μικρότερη αν και θα της μοιάζει πιθανότατα.
Κι εμένα κάτι μου έλεγε το όνομα του Κλάιβ αλλά δεν θυμόμουν ποιος είναι.
Γκούγκλισα και τον θυμήθηκα.
Σ' αυτήν την κατηγορία παίζει κι ο Μπάτλερ και δεκάδες άλλοι.
Είναι όμως άλλη κατηγορία.
Γκούγκλισα και τον θυμήθηκα.
Σ' αυτήν την κατηγορία παίζει κι ο Μπάτλερ και δεκάδες άλλοι.
Είναι όμως άλλη κατηγορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

best b movie ever
cult classic
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ο Γιώργης ο bi είναι το δυνατότερο τρολι του πχορουμ σήμερα.elchav έγραψε: 17 Ιουν 2020, 01:32georgebi έγραψε: 17 Ιουν 2020, 01:04 Λυπάμαι που το χαλάω στους σκλάβους των στερεοτύπων, αλλά μπορεί μαζί να κάνουν υπέροχες συζητήσεις, μπορεί να τον κάνει να γελάει, να τον σαγηνεύει επειδή έχει πάνω της χίλια κιλά θηλυκότητας ..........![]()
![]()
![]()
Ρε αλήθεια, ζουν σε τηλερομαντζο του Δαλιανίδη οι αχυτές που τα γράφουν;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Iσχύει. Το ποστ του οπως το ειχε φκιασει ειναι παγιδα για να του γραψουμε απο κατω "και αλλα τόσα πίτσας". Πατάει τα κουμπια μας κι εμεις χορευουμε σαν αβουλα αυτοματα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 17 Ιουν 2020, 16:13Ο Γιώργης ο bi είναι το δυνατότερο τρολι του πχορουμ σήμερα.elchav έγραψε: 17 Ιουν 2020, 01:32georgebi έγραψε: 17 Ιουν 2020, 01:04 Λυπάμαι που το χαλάω στους σκλάβους των στερεοτύπων, αλλά μπορεί μαζί να κάνουν υπέροχες συζητήσεις, μπορεί να τον κάνει να γελάει, να τον σαγηνεύει επειδή έχει πάνω της χίλια κιλά θηλυκότητας ..........![]()
![]()
![]()
Ρε αλήθεια, ζουν σε τηλερομαντζο του Δαλιανίδη οι αχυτές που τα γράφουν;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
True.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 2 Απαντήσεις