Kαι με φοβερά αποτελέσματα καθότι οι Ιταλοί αριστεύουν εις την εκμάθηση αγγλικώνunder έγραψε: 04 Ιουν 2020, 19:15Εχω υποψιν μου παιδικους σταθμους και προνηπια στην ιταλια που κανουν μαθηματα αγγλικων.Σε ουρσουλινες κλπ.τεν τεν έγραψε: 04 Ιουν 2020, 16:59 Καλά οι παπαριες των ζαιων λειτουργούν ως δεκανίκι στην κεραμεως. Το θέμα είναι ότι τα αγγλικά στο νηπιαγωγείο είναι εντελώς άχρηστο και ηλίθιο. Καλά μην συζητήσουμε και την αύξηση των μαθητών στο τμήμα...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει «όχι» στα αγγλικά στο νηπιαγωγείο: Εξυπηρετούν αμερικανικά συμφέροντα
Re: Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει «όχι» στα αγγλικά στο νηπιαγωγείο: Εξυπηρετούν αμερικανικά συμφέροντα
Re: Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει «όχι» στα αγγλικά στο νηπιαγωγείο: Εξυπηρετούν αμερικανικά συμφέροντα
Δε σημαίνει ότι αν δε μάθεις αγγλικά στο νήπιο, δε θα μάθεις αγγλικά αργότερα.Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιουν 2020, 19:11αυτο,Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Ιουν 2020, 18:53Ποια είναι δηλαδή αυτή η δουλειά που δε θα χρειαστεί να μιλήσεις με έναν ξένο προμηθευτή, να δεις ένα τουτόριαλ για ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείς, να διαβάσεις μια μελέτη, ή έστω να γκουγκλάρεις ένα πρόβλημα που έχεις και δε το βγάζει σε ελληνικές αναζητήσεις;
Και γίδια να βόσκεις χρειάζεται.
αν χρειαζεσαι μια πληροφορια για την οποια δουλεια, αυτη η πληροφορια ειναι στο νετ, γραμμενη στα αγγλικα. για το πως γινεται το αρμεγμα των γιδιων, θα υπαρχουν 5 πληροφοριες στα ελληνικα, και 5.000.000 στα αγγλικα.
Και όμως θα πάρουν αγγλικής φιλολογίας.
Δεν θέλω να σκεφτώ ότι μπορεί η αιτία να είναι η Ζαχαράκη.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Λίνο Βεντούρα
Maspoli έγραψε: 05 Ιουν 2020, 08:21Kαι με φοβερά αποτελέσματα καθότι οι Ιταλοί αριστεύουν εις την εκμάθηση αγγλικώνunder έγραψε: 04 Ιουν 2020, 19:15Εχω υποψιν μου παιδικους σταθμους και προνηπια στην ιταλια που κανουν μαθηματα αγγλικων.Σε ουρσουλινες κλπ.τεν τεν έγραψε: 04 Ιουν 2020, 16:59 Καλά οι παπαριες των ζαιων λειτουργούν ως δεκανίκι στην κεραμεως. Το θέμα είναι ότι τα αγγλικά στο νηπιαγωγείο είναι εντελώς άχρηστο και ηλίθιο. Καλά μην συζητήσουμε και την αύξηση των μαθητών στο τμήμα...
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Λίνο Βεντούρα
από πού αντλείς αυτήν την πληροφορία;τεν τεν έγραψε: 05 Ιουν 2020, 08:24Και όμως θα πάρουν αγγλικής φιλολογίας.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
οποια νηπιαγωγος δεν ξερει την αλφαβητα στα αγγλικα για να τη διδαξει, να απολυθει, χτες. σιγα μην παρουν νεους εκπαιδευτικους.τεν τεν έγραψε: 04 Ιουν 2020, 22:05Θα προσληφθούν έξτρα καθηγητές αγγλικών για να διδάσκουν στα νήπια 2 λεξούλες.Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιουν 2020, 17:50τι αγγλικα νομιζεις θα μαθαιονουν; την αλφαβητα. μια χαρα χρησιμο.τεν τεν έγραψε: 04 Ιουν 2020, 16:59 Καλά οι παπαριες των ζαιων λειτουργούν ως δεκανίκι στην κεραμεως. Το θέμα είναι ότι τα αγγλικά στο νηπιαγωγείο είναι εντελώς άχρηστο και ηλίθιο. Καλά μην συζητήσουμε και την αύξηση των μαθητών στο τμήμα...
Δεν έχω πρόβλημα με τους καθηγητές αγγλικών, αλίμονο αλλά με το νέο νομοσχέδιο αυξάνουν τους μαθητές στην τάξη στα 25 άτομα για να μειωθούν οι εκπαιδευτικοί. Γυρνάνε την παιδεία 20 χρόνια πίσω, αλλά παράλληλα θα πάρουν έξτρα αγγλικών για τα νηπιαγωγεία. Δεν θέλω να μπω σε πονηρά μονοπάτια αλλά ρουσφετακια μυριζομαι.
Και αν περισσεύουν χρήματα μπορούν να τα διοχετεύσουν σε πολύ σοβαρότερα θέματα, όπως έγραψα νωρίτερα. Ειδικής αγωγής, παιδοψυχολόγους κτλ
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εννοείται ότι θα πάρουν δασκάλους/ες αγγλικής για τα νήπια
ναι αλλα ουτε οτι αν μαθεις 5 λεξεις στο νηπιο θα παθεις κανα κακο.Maspoli έγραψε: 05 Ιουν 2020, 08:23Δε σημαίνει ότι αν δε μάθεις αγγλικά στο νήπιο, δε θα μάθεις αγγλικά αργότερα.Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιουν 2020, 19:11αυτο,Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Ιουν 2020, 18:53
Ποια είναι δηλαδή αυτή η δουλειά που δε θα χρειαστεί να μιλήσεις με έναν ξένο προμηθευτή, να δεις ένα τουτόριαλ για ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείς, να διαβάσεις μια μελέτη, ή έστω να γκουγκλάρεις ένα πρόβλημα που έχεις και δε το βγάζει σε ελληνικές αναζητήσεις;
Και γίδια να βόσκεις χρειάζεται.
αν χρειαζεσαι μια πληροφορια για την οποια δουλεια, αυτη η πληροφορια ειναι στο νετ, γραμμενη στα αγγλικα. για το πως γινεται το αρμεγμα των γιδιων, θα υπαρχουν 5 πληροφοριες στα ελληνικα, και 5.000.000 στα αγγλικα.
Η κριτική δε γίνεται στο ότι θα πάθεις απαραίτητα κακό αλλά στο ότι υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα να βελτιωθούν α οποία μένουν πίσω για να πάνε μπροστά επικοινωνιακές φούσκεςΑσέβαστος έγραψε: 05 Ιουν 2020, 08:27 ναι αλλα ουτε οτι αν μαθεις 5 λεξεις στο νηπιο θα παθεις κανα κακο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 05 Ιουν 2020, 08:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
σιγα μην παρουν και μαθηματικους για να τα μαθουν να μετρανε μεχρι το 10, και πολιτικους μηχανικους για να τα διδαξουν να χτιζουν σπιτια με λεγκο.
Εδώ θα είμαστε άμα γίνει πράξη
φυσικα και υπαρχουν, αλλα τι ειδους κριτικη ειναι αυτη; κριτικη θα μπορουσε να γινει πανω στα αλλα που δεν βελτιώνονται, οχι σε αυτο. αυτο δεν εμποδιζει τα οποια αλλα να πανε μπροστα. ουτε κοστιζει χρημα, για να στερησει πορους απο κατι αλλο.Maspoli έγραψε: 05 Ιουν 2020, 08:29Η κριτική δε γίνεται στο ότι θα πάθεις απαραίτητα κακό αλλά στο ότι υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα να βελτιωθούν α οποία μένουν πίσω για να πάνε μπροστά επικοινωνιακές φούσκεςΑσέβαστος έγραψε: 05 Ιουν 2020, 08:27 ναι αλλα ουτε οτι αν μαθεις 5 λεξεις στο νηπιο θα παθεις κανα κακο.
Η σύζυγος μου είναι νηπιαγωγός και τους έχουν ταράξει στην τηλεδιάσκεψη για να τους πείσουν ότι είναι ωφέλιμο και παιδαγωγικά ορθό. Σε αυτές τις τηλεδιασκέψεις τους έχουν πει ότι θα τα αναλάβουν αγγλικής φιλολογίαςΛίνο Βεντούρα έγραψε: 05 Ιουν 2020, 08:25από πού αντλείς αυτήν την πληροφορία;τεν τεν έγραψε: 05 Ιουν 2020, 08:24Και όμως θα πάρουν αγγλικής φιλολογίας.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Λίνο Βεντούρα
Αυτό είναι απαράδεκτο. Κατ' αρχάς οι φιλόλογοι δεν είναι νηπιαγωγοί, είναι εντελώς ακατάλληλοι για την δουλειά.τεν τεν έγραψε: 05 Ιουν 2020, 08:34Η σύζυγος μου είναι νηπιαγωγός και τους έχουν ταράξει στην τηλεδιάσκεψη για να τους πείσουν ότι είναι ωφέλιμο και παιδαγωγικά ορθό. Σε αυτές τις τηλεδιασκέψεις τους έχουν πει ότι θα τα αναλάβουν αγγλικής φιλολογίαςΛίνο Βεντούρα έγραψε: 05 Ιουν 2020, 08:25από πού αντλείς αυτήν την πληροφορία;τεν τεν έγραψε: 05 Ιουν 2020, 08:24
Και όμως θα πάρουν αγγλικής φιλολογίας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 453 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 6 Απαντήσεις