!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φυλάκιση (μολις) 30 μηνών σε 20χρονη (παιδεράστρια) που έμεινε έγκυος από τον ανήλικο που πρόσεχε ως μπεϊμπισίτερ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Φυλάκιση (μολις) 30 μηνών σε 20χρονη (παιδεράστρια) που έμεινε έγκυος από τον ανήλικο που πρόσεχε ως μπεϊμπισίτερ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ντρές έγραψε: 20 Μάιος 2020, 03:00 βραβειο έπρεπε να δώσουν στην κοπέλα οι γονείς του , όχι φυλάκιση Απο την πολλη κορεκτίλα έχουμε χάσει τα αυγα και τα πασχαλια. Εμένα στα 16 μου ,εγινε φάση με φίλη της μεγαλυτερης αδελφής μου στο χωριο 24 εκεινη . Εαν ήταν τωρα θα αρχιζανε να λέγανε για παιδεραστίες και μαλακιες . Για μένα ηταν η καλυτερη φάση που μπορουσα να έχω , και μιλάμε τώρα για δεκαετία 80 που στο λύκειο για να μπορέσεις να κάνείς sex με καμία έπρεπε να φτύσεις αίμα. Ε λοιπόν δεν μου αφήσε κανένα ψυχολογικό τραυμα εκείνη η βραδια μόνο ένα απέραντο χαμογελό μετα.
Και κάτι άλλο έαν ενα αγόρι δεν θέλει και δεν γουστάρει -ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ τόσο απλά, είναι θέμα ανατομίας. Όλα τα άλλα , να χαμε να λέγαμε.
Οκέι, δεν είσαι αρσενικό αν λες τέτοια μαλακία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Φυλάκιση (μολις) 30 μηνών σε 20χρονη (παιδεράστρια) που έμεινε έγκυος από τον ανήλικο που πρόσεχε ως μπεϊμπισίτερ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Βασικά, καλέ μου blackpaint, το μοναδικό άτομο που είσαι σε θέση να ξεφτιλίζεις είναι ο εαυτός σου. Και ομολογώ ότι τα καταφέρνεις περίφημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

nice thread
Εικόνα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ντρές έγραψε: 20 Μάιος 2020, 03:00 βραβειο έπρεπε να δώσουν στην κοπέλα οι γονείς του , όχι φυλάκιση Απο την πολλη κορεκτίλα έχουμε χάσει τα αυγα και τα πασχαλια. Εμένα στα 16 μου ,εγινε φάση με φίλη της μεγαλυτερης αδελφής μου στο χωριο 24 εκεινη . Εαν ήταν τωρα θα αρχιζανε να λέγανε για παιδεραστίες και μαλακιες . Για μένα ηταν η καλυτερη φάση που μπορουσα να έχω , και μιλάμε τώρα για δεκαετία 80 που στο λύκειο για να μπορέσεις να κάνείς sex με καμία έπρεπε να φτύσεις αίμα. Ε λοιπόν δεν μου αφήσε κανένα ψυχολογικό τραυμα εκείνη η βραδια μόνο ένα απέραντο χαμογελό μετα.
Και κάτι άλλο έαν ενα αγόρι δεν θέλει και δεν γουστάρει -ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ τόσο απλά, είναι θέμα ανατομίας. Όλα τα άλλα , να χαμε να λέγαμε.
Εικόνα
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

blackpaint έγραψε: 20 Μάιος 2020, 03:54 Και υπενθυμιζω εδω στο αναγνωστικο κοινο, πως μπορει τωρα εδω ο αγις να διαρρυγνυει τα ιματια του γι αυτη την μπαναλ και ανουσια υποθεση, στο παρελθον ομως ειχε γραψει νηματα για βιζιτες που πηγαινε στον 15χρονο ανηψιο του.
Εικόνα
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Πάλι καλά που δεν έβαλαν τους γονείς του 13χρονου να πληρώσουν και διατροφή.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Βλήμα έγραψε: 20 Μάιος 2020, 02:27 Έχει κανείς να μου προτείνει βιβλιογραφία ή αξιόπιστα άρθρα από το ίντερνετ για το κατά πόσων επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία των ανηλίκων το να κάνουν συναινετικό σεξ με μεγαλύτερό τους άτομο;
σου πω εγω.

καθολου. το χειροτερο που μπορει να παθουν, ειναι σε μεγαλη πλεον ηλικια, να καταντησουν μελη του πχορουμ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

talaipwros έγραψε: 20 Μάιος 2020, 03:03 Εν τω μεταξύ αν η τύπισσα ηταν 16, ο πιτσιρικάς θα τιμωρείτω και αυτός.
30 μήνες είναι λογική ποινη με βαση το αγγλικό δίκαιο
δηλαδη 2 15χρονα που βγαζουν τα ματια τους, τιμωρουνται;

επισης, υπαρχουν 15χρονα που δεν εχουν βγαλει τα ματια τους στο τσαβονησι;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

blackpaint έγραψε: 20 Μάιος 2020, 03:04
Ναι, πως η προσπαθεια σου να ριξεις στην πυρα αυτην την κοπελα ειναι καθαρα υποκριτικη και ο σκοπος σου ειναι να χρησιμοποιησεις αυτο το ανουσιο γεγονος για να αποσιωπησεις οσες γυναικες μιλανε για σεξισμο και πατριαρχια. Εχω επισης να δηλωσω πως εισαι για φτυσιμο και καιρος ειναι να ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ.
κανεις δε θελει να ριξει στην πυρα την κοπελλα (νταξ, εκτος ισως απο τον αντρα της) αλλα καλο ειναι να δειξουμε την υποκρισια της χαμηλης ποινης, που δεν θα ηταν χαμηλη αν ηταν 20χρονος με 13χρονη.

ελλειψη ισοτητας. διαφωνεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 20 Μάιος 2020, 08:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

talaipwros έγραψε: 20 Μάιος 2020, 03:26
Αγις έγραψε: 20 Μάιος 2020, 01:50 30 μηνες
αν ηταν αγορι θα το μπουζουριαζαν δεκαετιες + ολες οι φεμινοναζι στα καγκελα να ουρλιαζουν
Αν ηταν αγορι και ηταν συναίνετικη η πραξη θα ετρωγε μεχρι 5 χρονια, αυτη είναι η μέγιστη ποινή
οριστε. αυτο ονομαζεται ισοτητα;

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Έχω ανάμεικτα συναισθήματα για το νήμα. Από τη μία θλίβομαι που τα πάθη κατέστρεψαν τις ζωές τριών ή και τεσσάρων ανθρώπων. Από την άλλη γίνονται επικές στιχομυθίες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Νon4me έγραψε: 20 Μάιος 2020, 01:26 Πολυ κοντινη ηλικια πως στο φουτσο βαζεις μπειμπυ σιτερ και γιατι ( μια 20χρονη ) σε 13χρονο ?
μάλλον θα είχε κι άλλο μωρό η οικογένεια, αλλά δε φαντάζονταν ότι το 13χρονο ήταν ενεργό

Τώρα με τα τάμπλετ τα μικρά βλέπουν τσόντες απ τα 8
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
likosmokeses

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από likosmokeses »

Ήρθε η ώρα να εξειδικευτεί το νομικό πλαίσιο και να παρέχει προστασία στα άτομα απέναντι σε γυναίκες σε θέση εξουσίας.
Το να βγαίνει και να ισχυρίζεται οτι ο 13χρονος την βίασε σημαίνει οτι θεωρεί πως ο φεμινισμός θα την βοηθήσει να γλυτώσει. Αυτό θα πρέπει να πάψει.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

georgebi έγραψε: 20 Μάιος 2020, 01:12 Εικόνα
επειδή δεν τη λες και τυπική λευκή θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε φωτό και του άλλου
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 08:32
talaipwros έγραψε: 20 Μάιος 2020, 03:03 Εν τω μεταξύ αν η τύπισσα ηταν 16, ο πιτσιρικάς θα τιμωρείτω και αυτός.
30 μήνες είναι λογική ποινη με βαση το αγγλικό δίκαιο
δηλαδη 2 15χρονα που βγαζουν τα ματια τους, τιμωρουνται;

Θεωρητικά ναι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”