Πάω στοίχημα και με τον κορωνοϊό σε τρία χρόνια θα λένε "1000 άτομα πέθαναν, σταματήστε τις βλακείες ότι ο Μητσοτάκης τα έκανε όλα σωστά".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
φοβουμαι οτι ερχεται μεγαλη νιλα
Re: φοβουμαι οτι ερχεται μεγαλη νιλα
...όπως βλέπεις μερικοί πέντε χρόνια μετά ακόμα δεν έχουν ξεκαβλώσει 
Πάω στοίχημα και με τον κορωνοϊό σε τρία χρόνια θα λένε "1000 άτομα πέθαναν, σταματήστε τις βλακείες ότι ο Μητσοτάκης τα έκανε όλα σωστά".
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
οι μισθοι ειναι στα 400 ευρω ,χρωσταμε 385 δις ευρω και ακομα συνεχιζεις την μαλακια περι σωσιματος απο τα μνημονια.foscilis έγραψε: 13 Μάιος 2020, 10:24 ...όπως βλέπεις μερικοί πέντε χρόνια μετά ακόμα δεν έχουν ξεκαβλώσει
Αμα τα πληρωνες εσυ δεν θα ειχα προβλημα αλλα τις μαλακιες τις δικες σας τις πληρωνω και εγω.
οσο για τους νεκρους σκατα τα εκανε ο μητσοτακης ,οι αλβανοι σε καλυτερη μοιρα απο εμας ειναι .
Να δουλέψεις περισσότερο, παράσιτο.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Εγώ έχω πληρώσει περίπου 120.000 στη δεκαετία 2010-2019. Αυτο το λέω γιατί πολύ απλά δεν ανέχομαι τα "άμα τα πλήρωνες εσύ".perseus έγραψε: 13 Μάιος 2020, 10:32οι μισθοι ειναι στα 400 ευρω ,χρωσταμε 385 δις ευρω και ακομα συνεχιζεις την μαλακια περι σωσιματος απο τα μνημονια.foscilis έγραψε: 13 Μάιος 2020, 10:24 ...όπως βλέπεις μερικοί πέντε χρόνια μετά ακόμα δεν έχουν ξεκαβλώσει
Αμα τα πληρωνες εσυ δεν θα ειχα προβλημα αλλα τις μαλακιες τις δικες σας τις πληρωνω και εγω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 13 Μάιος 2020, 10:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θεοδόσης Τάσιος: Ως τώρα καλά τα πήγαμε, όμως φοβάμαι τους Νεοαγανακτισμένους
Σωστή ορολογία «Νεοαγανακτισμένοι»
Σωστή ορολογία «Νεοαγανακτισμένοι»
- perseus
ε και ? ποσα επρεπε να πληρωσεις ειναι το θεμα.foscilis έγραψε: 13 Μάιος 2020, 10:45Εγώ έχω πληρώσει περίπου 120.000 στη δεκαετία 2010-2019.perseus έγραψε: 13 Μάιος 2020, 10:32οι μισθοι ειναι στα 400 ευρω ,χρωσταμε 385 δις ευρω και ακομα συνεχιζεις την μαλακια περι σωσιματος απο τα μνημονια.foscilis έγραψε: 13 Μάιος 2020, 10:24 ...όπως βλέπεις μερικοί πέντε χρόνια μετά ακόμα δεν έχουν ξεκαβλώσει
- Dwarven Blacksmith
Ο κόσμος έχει μικρό attention span. Δηλαδή κι εγώ που καταλαβαίνω νοητικά τι παίζει και όντως τηρώ αποστάσεις κλπ, συναισθηματικα είμαι τελείως over it, next meme please.
Ζει ακόμη ο Τάσιος; Ωραίος τύποςΜηχανικός έγραψε: 13 Μάιος 2020, 10:45 Θεοδόσης Τάσιος: Ως τώρα καλά τα πήγαμε, όμως φοβάμαι τους Νεοαγανακτισμένους
Σωστή ορολογία «Νεοαγανακτισμένοι»![]()
- perseus
ε και? εγω εχω πληρωσει πολυ περισσοτερα ,τι λογικη ειναι αυτη?foscilis έγραψε: 13 Μάιος 2020, 10:45Εγώ έχω πληρώσει περίπου 120.000 στη δεκαετία 2010-2019. Αυτο το λέω γιατί πολύ απλά δεν ανέχομαι τα "άμα τα πλήρωνες εσύ".perseus έγραψε: 13 Μάιος 2020, 10:32οι μισθοι ειναι στα 400 ευρω ,χρωσταμε 385 δις ευρω και ακομα συνεχιζεις την μαλακια περι σωσιματος απο τα μνημονια.foscilis έγραψε: 13 Μάιος 2020, 10:24 ...όπως βλέπεις μερικοί πέντε χρόνια μετά ακόμα δεν έχουν ξεκαβλώσει
Πράγματι, είναι εύστοχος όρος.
https://www.kathimerini.gr/1077489/gall ... ktismenoys
Και μια άλλη συνέντευξη.
https://www.andro.gr/apopsi/theodosis-t ... interview/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Διαβάζεις το άρθρο αυτό της Καθημερινής και την διαύγεια με την οποία ένας 90χρονος αναλύει τα δεδομένα που έχει μπροστά, την προσωπική του κατάσταση, μετά διαβάζεις σχόλια στο γιουτιούμπ και στο Πρώτο Θέμα, και σε πιάνει ένας πόνος στο στήθος.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
Αυτό ακριβώς.Λεγεών έγραψε: 13 Μάιος 2020, 11:16 Διαβάζεις το άρθρο αυτό της Καθημερινής και την διαύγεια με την οποία ένας 90χρονος αναλύει τα δεδομένα που έχει μπροστά, την προσωπική του κατάσταση, μετά διαβάζεις σχόλια στο γιουτιούμπ και στο Πρώτο Θέμα, και σε πιάνει ένας πόνος στο στήθος.
Και είναι περισσότερο εμφανές και στην άλλη συνέντευξη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- perseus
σας αποκαλει πουθενα απατεωνες εσας τους νεοδημοκρατες?
Δε νομίζω πάντως να χάρηκε ο Τάσιος με τον τίτλο που έβαλε η Καθημερινή στο άρθρο του.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 11:09Πράγματι, είναι εύστοχος όρος.
https://www.kathimerini.gr/1077489/gall ... ktismenoys
Νεοαγανακτισμένοι οι γύφτοι? Μα, κε ρασίζμ!
https://www.news247.gr/koinonia/koronoi ... 40831.html
https://www.news247.gr/koinonia/koronoi ... 40831.html
Κορονοϊός: Γιγαντιαία επιχείρηση στον οικισμό Ρομά στη Νέα Σμύρνη Λάρισας
Μα αφού ο Τσιόδρας είπε οτι τους έχει εμπιστοσύνη. Γιατί? Γιατί κύριε?Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί γιγαντιαία επιχείρηση, με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά και σε άμεση συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στον οικισμό Ρομά της συνοικίας Νέας Σμύρνης Λάρισας, μετά τον εντοπισμό συνεχόμενων κρουσμάτων κορονοϊού, μεταξύ των κατοίκων, που έχουν σημάνει συναγερμό στον θάλαμο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, όσο και στις αυτοδιοικητικές Αρχές της ευρύτερης περιοχής.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 614 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
-