Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 23:29 Ένα πρόσωπο συγκεντρώνει με τόση επιτυχία και ένταση το μίσος και την κακία του εθνολαικιστικού συμφερτού.Ο μέγας μεταρρυθμιστής Κώστας Σημίτης.Το αντι-σημιτικό μέτωπο αποτελείται από ένα ευρύ φάσμα αρκετά ετερογενών πολιτικών δυνάμεων: αντι-νεοταξιτές,πουτινικοί,δραχμολάγνοι,καραμανλικοί,συριζαυγίτες,πανοκαμμενικοί,επαμίτες,μαρξιστές-λενινιστές,σοσιαλιστές,αναρχικοί.Με λίγα λόγια μια τραγική παραδοχή για την αποτυχία του εκπαιδευτικού συστήματος στην Ελλάδα.Όμως για τους καταναλωτές μη-ψεκαστικών συσκευασιών και ροφημάτων δηλαδή το ατσάλινο μέτωπο της λογικής που κράτησε στιβαρά το τιμόνι του ελληνικού καραβιού στην εθνολαικιστική φουρτούνα ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.Σε αυτό το νήμα θα ξεκοκκαλίσω την σημιτική οκταετία ,θα σταχυιολογήσω τα highlights,θα καταρρίψω τους μύθους,θα συντρίψω την κάλπικη σκανδαλολογία.Όλα στο φως.Όλα επι τάπητος.Με στοιχεία δεδομένα και γεγονότα.Το νήμα αυτό θα αποτελέσει έναν φορό τιμής για το μεγαλείο του Ανδρός οπότε η a priori μίζερη κριτική του εθνολαικιστικού κατιμά αν και ενθαρρύνεται δεν είναι σίγουρο ότι θα απαντιέται.Σε κάθε περίπτωση επισημάνσεις,καλόπιστες κριτικές θα αποτελέσουν μια χρήσιμη ανασκόπηση η οποία θα γονιμοποιήσει τις ήδη υπάρχουσες προβληματικές και θα αποτελέσει έναν φάρο για τον διάδοχο Του τον Κυριάκο Μητσοτάκη.Οι οπαδοί και φίλοι της οκταετίας καλούνται να καταθέσουν βιωματικές εμπειρίες για την ποιότητα ζωής τους την περίοδο εκείνη.Το νήμα θα χωριστεί σε θεματικές ενότητες χάριν ευκολίας :Εκσυγχρονισμός και Παιδεία,Εκσυγχρονισμός και Αθλητισμός ,Εκσυγχρονισμός και Εξωτερική Πολιτική,Εκσυγχρονισμός και Διαφάνεια κλπ.Λόγω της αναμενόμενης χαμηλής ανταπόκρισης το νήμα αυτό θα εμπλουτίζεται σε ανύποπτο χρόνο.Η πρώτη θεματική ενότητα θα είναι: Εκσυγχρονισμός και Εξωτερική Πολιτική.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να βγάλω βιβλίο για το πχόρουμ;
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Re: Να βγάλω βιβλίο για το πχόρουμ;
- hellegennes
Εγώ πρόσφατα ανακάλυψα ότι έχει χρησιμοποιηθεί μέρος από ποστ μου (όχι στο phorum, στην Lexilogia) σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε το 2018, για το οποίο ποστ όχι μόνο δεν ζήτησαν την άδειά μου αλλά δεν αναφέρεται και πουθενά ότι είναι δικά μου λόγια.Cavaliere έγραψε: 09 Μάιος 2020, 13:25 Όχι, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πάρεις από δω υλικό να το βάλεις σε δικό σου σχέδιο. Συγγνώμη, enough is enough. Απορώ κιόλας πώς το αναφέρεις ως υπόθεση. Εγώ απαγορεύω πολύ αυστηρά οποιαδήποτε αναδημοσίευση γραπτών μου. Κι οποιοσδήποτε άλλος λογικός, το ίδιο θα κάνει.
Μάλιστα με περισσό θράσος το βιβλίο στην αρχή του προειδοποιεί:
Απαγορεύεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (N.2121/1993,
N.2557/1997, N.4212/2013) η αναδημοσίευση του παρόντος έργου με
οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε
μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια των συγγραφέων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν μπορείς ν' αποδείξεις ότι το κείμενο σου ανήκει αντέγραψέ το κάπου χωρίς πηγή και ειδοποίησέ τους να δούμε τι θα κάνουν.hellegennes έγραψε: 10 Μάιος 2020, 00:40Εγώ πρόσφατα ανακάλυψα ότι έχει χρησιμοποιηθεί μέρος από ποστ μου (όχι στο phorum, στην Lexilogia) σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε το 2018, για το οποίο ποστ όχι μόνο δεν ζήτησαν την άδειά μου αλλά δεν αναφέρεται και πουθενά ότι είναι δικά μου λόγια.Cavaliere έγραψε: 09 Μάιος 2020, 13:25 Όχι, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πάρεις από δω υλικό να το βάλεις σε δικό σου σχέδιο. Συγγνώμη, enough is enough. Απορώ κιόλας πώς το αναφέρεις ως υπόθεση. Εγώ απαγορεύω πολύ αυστηρά οποιαδήποτε αναδημοσίευση γραπτών μου. Κι οποιοσδήποτε άλλος λογικός, το ίδιο θα κάνει.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Το 2007 ανέβασα ένα έργο βασισμένο σε δύο συγγραφείς, και παρόλο που έκανα στην ουσία μια καινούρια δραματουργία θεώρησα σωστό να αποτανθώ στον μεν εκδότη του ενός, -είχε πεθάνει- και στην Εταιρεία Θεατρικών Συγγραφέων -κι ο άλλος τέζα. Μου ζητήθηκε ένα ποσό και το πλήρωσα. Τελείωσε.hellegennes έγραψε: 10 Μάιος 2020, 00:40Εγώ πρόσφατα ανακάλυψα ότι έχει χρησιμοποιηθεί μέρος από ποστ μου (όχι στο phorum, στην Lexilogia) σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε το 2018, για το οποίο ποστ όχι μόνο δεν ζήτησαν την άδειά μου αλλά δεν αναφέρεται και πουθενά ότι είναι δικά μου λόγια.Cavaliere έγραψε: 09 Μάιος 2020, 13:25 Όχι, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πάρεις από δω υλικό να το βάλεις σε δικό σου σχέδιο. Συγγνώμη, enough is enough. Απορώ κιόλας πώς το αναφέρεις ως υπόθεση. Εγώ απαγορεύω πολύ αυστηρά οποιαδήποτε αναδημοσίευση γραπτών μου. Κι οποιοσδήποτε άλλος λογικός, το ίδιο θα κάνει.
Ordem e Progresso.
Στο "όμορφες δημοσιεύσεις που δεν πρέπει να χαθούν" του προηγούμενου phorum, υπήρχε μαζεμένο πολύ καλό υλικό. Στο αντίστοιχο νήμα εδώ δεν μπαίνω καν αφού όπως φαίνεται τα μέλη δεν κατάλαβαν το νόημα του νήματος ή τέλος πάντων έχουμε τελείως διαφορετική προσέγγιση ως προς το τι θεωρείται όμορφη δημοσίευση.
Αλλά όπως και νά 'χει, ποιος θ' αγόραζε βιβλίο με δημοσιεύσεις μελών κάποιου φόρουμ και ποιος θα το διάβαζε;
Εγώ. Αλλά αν έμπαιναν δικά μου σχόλια, θα ήθελα 500 ευρώ το λιγότερο.Γάταρος έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:01 Αλλά όπως και νά 'χει, ποιος θ' αγόραζε βιβλίο με δημοσιεύσεις μελών κάποιου φόρουμ και ποιος θα το διάβαζε;
Ordem e Progresso.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μισό να σκεφτώ...Γάταρος έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:01 Αλλά όπως και νά 'χει, ποιος θ' αγόραζε βιβλίο με δημοσιεύσεις μελών κάποιου φόρουμ και ποιος θα το διάβαζε;
Κανείς
και. ..
Κανείς.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Για τεχνικό σχόλιο ή για ο,τι να’ναι το 500ρικο ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αν έχει τρία ποστ καλά, δηλαδή όχι ατάκες αλλά μια μικρή ανάλυση 10 γραμμές, ξεκινάμε από 500. Και δεν είναι το πόσα θα βγάλει αυτός. Είναι σεβασμός του να κάνεις τα λόγια των άλλων βιβλίο σου.
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Ναι απλα προσπαθώ να καταλαβω αν τα λεφτα τα παίρνουμε για καποιου τεχνικού περιεχομένου σχόλιο ή για οτιδήποτε δικο μας που χρησιμοποιήθηκε. Την άκυρη προσωπική πληροφορία της ημέρας ξερω γω.Cavaliere έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:06Αν έχει τρία ποστ καλά, δηλαδή όχι ατάκες αλλά μια μικρή ανάλυση 10 γραμμές, ξεκινάμε από 500. Και δεν είναι το πόσα θα βγάλει αυτός. Είναι σεβασμός του να κάνεις τα λόγια των άλλων βιβλίο σου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κοίτα, έχω πολύ οργή επειδή ένας παπάρας έβαλε τα σατιρικά μου σε ιστοσελίδα, και είπε Τάδε έφη Καράμπαμπας. Θα εκτιμούσα πολύ μια ερώτηση πριν.Cecily Anne έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:09Ναι απλα προσπαθώ να καταλαβω αν τα λεφτα τα παίρνουμε για καποιου τεχνικού περιεχομένου σχόλιο ή για οτιδήποτε δικο μας που χρησιμοποιήθηκε. Την άκυρη προσωπική πληροφορία της ημέρας ξερω γω.
Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
Ναι αλλά εσενα ειναι και δουλεια σου, Οποτε αποδεικνύεις οτι το σατυρικό ειναι τεχνικό κομμάτι δικό σου, πνευματική ιδιοκτησία δίκη σου. Για τα δικα μου ποστ αυτο δεν ισχύει, οποτε δεν ξερω κατα ποσο εγω θα καλυπτόμουν σε αναλογη περίπτωση.Cavaliere έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:11Κοίτα, έχω πολύ οργή επειδή ένας παπάρας έβαλε τα σατιρικά μου σε ιστοσελίδα, και είπε Τάδε έφη Καράμπαμπας. Θα εκτιμούσα πολύ μια ερώτηση πριν.Cecily Anne έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:09Ναι απλα προσπαθώ να καταλαβω αν τα λεφτα τα παίρνουμε για καποιου τεχνικού περιεχομένου σχόλιο ή για οτιδήποτε δικο μας που χρησιμοποιήθηκε. Την άκυρη προσωπική πληροφορία της ημέρας ξερω γω.
- hellegennes
Φυσικά μπορώ, το ποστ είναι ακόμη εκεί. Αλλά δεν έχει νόημα. Ούτε λεφτά θέλω (αν ζητούσαν την άδειά μου θα την έδινα) ούτε έχει νόημα να κάνουν αλλαγές και προσθήκες σε μελλοντικές εκδόσεις (δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν). Εξάλλου δεν ήταν κανένα αριστούργημα. Ένα κοινό ποστ ήταν σχετικά με την μουσική ενός συνθέτη.Γάταρος έγραψε: 10 Μάιος 2020, 00:53Αν μπορείς ν' αποδείξεις ότι το κείμενο σου ανήκει αντέγραψέ το κάπου χωρίς πηγή και ειδοποίησέ τους να δούμε τι θα κάνουν.hellegennes έγραψε: 10 Μάιος 2020, 00:40Εγώ πρόσφατα ανακάλυψα ότι έχει χρησιμοποιηθεί μέρος από ποστ μου (όχι στο phorum, στην Lexilogia) σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε το 2018, για το οποίο ποστ όχι μόνο δεν ζήτησαν την άδειά μου αλλά δεν αναφέρεται και πουθενά ότι είναι δικά μου λόγια.Cavaliere έγραψε: 09 Μάιος 2020, 13:25 Όχι, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πάρεις από δω υλικό να το βάλεις σε δικό σου σχέδιο. Συγγνώμη, enough is enough. Απορώ κιόλας πώς το αναφέρεις ως υπόθεση. Εγώ απαγορεύω πολύ αυστηρά οποιαδήποτε αναδημοσίευση γραπτών μου. Κι οποιοσδήποτε άλλος λογικός, το ίδιο θα κάνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, αγαπητή μου φίλη, δε θα επέμβω στο τι να κάνεις με τη δική σου περιουσία. Χάρισέ τα, και καλά θα κάνεις.Cecily Anne έγραψε: 10 Μάιος 2020, 01:14Ναι αλλά εσενα ειναι και δουλεια σου, Οποτε αποδεικνύεις οτι το σατυρικό ειναι τεχνικό κομμάτι δικό σου, πνευματική ιδιοκτησία δίκη σου. Για τα δικα μου ποστ αυτο δεν ισχύει, οποτε δεν ξερω κατα ποσο εγω θα καλυπτόμουν σε αναλογη περίπτωση.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1936 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-