Δεν έχω φέησμπουκ βρε, ούτε και φίλους νέους. Παλιούς οικολόγους που ήξερα και αναρχικούς βεβαίως, δεν θα σκεφτόντουσαν ποτέ έτσι. Νομίζω ότι κάτι τέτοιου τύπου μαλακίες αρχίσανε εδώ με το που έσκασε το έκστασυ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 23:39Δνε έχεις πολλούς αριστερόαναρχικούς φίλους στο φβ μάλλον.Χαοτικός έγραψε: 04 Μάιος 2020, 23:32Ποιος το λέει αυτό μωρέ. Πιο πολύ μου μοιάζει για δημοσιογραφικό κατασκεύασμα παρά ουσιαστική αλήθεια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 22:54 Εγώ πάντως θυμάμαι οι οικολόγοι ήταν παλιά υπέρ της αιολικής και των εναλλακτικών πηγών ενέργειας. Τώρα λένε είναι ενάντια. Δεν το έχω μελετήσει το θεμα, αλλά όταν ακούω για την αισθητική τον βουνων που χαλάει επειδή έχουν πάνω τους αυτα που μοιάζουν με ανεμόμυλοι, με πιάνουν τα γέλια. Τόσο βουνά έχει η Ελλάδα, που στο διάβολο είναι θέμα σε κάποια να βάλεις αιολικά πάρκα αν είναι αποδοτικά; ;![]()
Παντως ενταξει. Έχουν και σοβαρά αιτήματα. Όταν μπλέκεται και αυτό το σίχαμα ο χατζιδακης, ξέρει πως θα διαλυθεί το σύμπαν προς χάριν της "ανάπτυξης"
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
“Τέρμα τα αστεία”: το οικολογικό πραξικόπημα δεν θα περασει !!!
Re: “Τέρμα τα αστεία”: το οικολογικό πραξικόπημα δεν θα περασει !!!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 22:54 Εγώ πάντως θυμάμαι οι οικολόγοι ήταν παλιά υπέρ της αιολικής και των εναλλακτικών πηγών ενέργειας. Τώρα λένε είναι ενάντια. Δεν το έχω μελετήσει το θεμα, αλλά όταν ακούω για την αισθητική τον βουνων που χαλάει επειδή έχουν πάνω τους αυτα που μοιάζουν με ανεμόμυλοι, με πιάνουν τα γέλια. Τόσο βουνά έχει η Ελλάδα, που στο διάβολο είναι θέμα σε κάποια να βάλεις αιολικά πάρκα αν είναι αποδοτικά; ;
Μην τσουβαλιαζεις ολους τους οικολογους. Βασικα, οι περισσοτεροι ειμαστε περιβαλλοντιστες-οικολογοι δηλαδη στηριζουμε πρασιμη τεχνολογια, αειφορο αναπτυξη κλπ και υπαρχουν και οι οικολογοι-οικολογοι (βαθεις) που ειναι κατα της αναπτυξης γενικα. Η αληθεια ειναι πως η αειφορος αναπτυξη ειναι προβληματικοτατη εννοια αλλα δεν θελουμε να το αποδεχομαστε γιατι κανενας δεν θα ηθελε να ζει μια Σπαρτιατικη ζωη.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Παλαιοελλαδίτης
Ούτε έχει πάρε-δώσε με ενεργά μέλη ορειβατικών συλλόγων.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 23:39Δνε έχεις πολλούς αριστερόαναρχικούς φίλους στο φβ μάλλον.Χαοτικός έγραψε: 04 Μάιος 2020, 23:32Ποιος το λέει αυτό μωρέ. Πιο πολύ μου μοιάζει για δημοσιογραφικό κατασκεύασμα παρά ουσιαστική αλήθεια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 22:54 Εγώ πάντως θυμάμαι οι οικολόγοι ήταν παλιά υπέρ της αιολικής και των εναλλακτικών πηγών ενέργειας. Τώρα λένε είναι ενάντια. Δεν το έχω μελετήσει το θεμα, αλλά όταν ακούω για την αισθητική τον βουνων που χαλάει επειδή έχουν πάνω τους αυτα που μοιάζουν με ανεμόμυλοι, με πιάνουν τα γέλια. Τόσο βουνά έχει η Ελλάδα, που στο διάβολο είναι θέμα σε κάποια να βάλεις αιολικά πάρκα αν είναι αποδοτικά; ;![]()
Παντως ενταξει. Έχουν και σοβαρά αιτήματα. Όταν μπλέκεται και αυτό το σίχαμα ο χατζιδακης, ξέρει πως θα διαλυθεί το σύμπαν προς χάριν της "ανάπτυξης"
Εκπέμπουν 5g που σκοτώνει τις μέλισσες κι έτσι προκαλείται covid 19 που τονε φτιάξανε για να σου πατήσουμε εμβολιο ΒΛΑΚΑ, απαντούν κάποιοι που ολοφάνερα έχουν μάθει να τα σκέφτονται πολύ καλά.Cavaliere έγραψε: 04 Μάιος 2020, 23:42 Οι ανεμόμυλοι, ανεμοσυλλέκτες είναι μια πολύ καλή εναλλακτική διαδικασία στην Ενέργεια. Γιατί όχι;
Πολ, δεν απευθύνεται προσωπικά σε εσένα το σχόλιο, μια γενική διαπίστωση για τους Ευρωπαίους οικολόγους είναιpaul25 έγραψε: 05 Μάιος 2020, 00:01 Βασικα, οι περισσοτεροι ειμαστε περιβαλλοντιστες-οικολογοι δηλαδη στηριζουμε πρασιμη τεχνολογια, αειφορο αναπτυξη κλπ και υπαρχουν και οι οικολογοι-οικολογοι (βαθεις) που ειναι κατα της αναπτυξης γενικα είμαστε άσχετοι από Επιστήμες Περιβάλλοντος κι απλά βρήκαμε το Social Justice χόμπυ μας που μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Πότε; Όταν έλεγαν ότι κάνει γκέι τα πρόβατα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 22:54 Εγώ πάντως θυμάμαι οι οικολόγοι ήταν παλιά υπέρ της αιολικής και των εναλλακτικών πηγών ενέργειας.
Αλήθεια έχει ειπωθεί αυτό
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Όταν λέω 'είμαστε' εννοώ και εσένα μέσα.elchav έγραψε: 05 Μάιος 2020, 00:23Πολ, δεν απευθύνεται προσωπικά σε εσένα το σχόλιο, μια γενική διαπίστωση για τους Ευρωπαίους οικολόγους είναιpaul25 έγραψε: 05 Μάιος 2020, 00:01 Βασικα, οι περισσοτεροι ειμαστε περιβαλλοντιστες-οικολογοι δηλαδη στηριζουμε πρασιμη τεχνολογια, αειφορο αναπτυξη κλπ και υπαρχουν και οι οικολογοι-οικολογοι (βαθεις) που ειναι κατα της αναπτυξης γενικα είμαστε άσχετοι από Επιστήμες Περιβάλλοντος κι απλά βρήκαμε το Social Justice χόμπυ μας που μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Ναι, σωστά.foscilis έγραψε: 05 Μάιος 2020, 00:03Εκπέμπουν 5g που σκοτώνει τις μέλισσες κι έτσι προκαλείται covid 19 που τονε φτιάξανε για να σου πατήσουμε εμβολιο ΒΛΑΚΑ, απαντούν κάποιοι που ολοφάνερα έχουν μάθει να τα σκέφτονται πολύ καλά.
Ordem e Progresso.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Κινήματα αυτού του είδους στο εξωτερικό έχουν την κωδική ονομασία NIMBY (NOT IN MY NEIGHBOURHOOD) =οχι στη γειτονιά μου.Δεν θέλω να αλλάξει τίποτα στη γειτονιά μου,στο χωριό μου,στην παραλία μου,στο βουνό μου.θέλω όμως να έχω άφθονο και φθηνό ρεύμα (δωρεάν ρεύμα για τις λαικές ανάγκεςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 22:54 Εγώ πάντως θυμάμαι οι οικολόγοι ήταν παλιά υπέρ της αιολικής και των εναλλακτικών πηγών ενέργειας. Τώρα λένε είναι ενάντια. Δεν το έχω μελετήσει το θεμα, αλλά όταν ακούω για την αισθητική τον βουνων που χαλάει επειδή έχουν πάνω τους αυτα που μοιάζουν με ανεμόμυλοι, με πιάνουν τα γέλια. Τόσο βουνά έχει η Ελλάδα, που στο διάβολο είναι θέμα σε κάποια να βάλεις αιολικά πάρκα αν είναι αποδοτικά; ;
Εκτός από το λεφτόδεντρο υπάρχει και το ρευμόδεντρο που παράγεται από δέντρα που έχουν ανατρέψει το δεύτερο θερμοδυναμικό αξίωμα και τα φυτεύουν μόνο αριστεροί οικολόγοι.
- Υδράργυρος
Αυτά γίνονται γιατι στην Ελλάδα όλα γίνονται άναρχα, χωρίς καθαρούς κανόνες, και χωρίς σχεδιασμό. Όλες αυτές οι τεχνολογίες μπορεί να έιανι θετικές άμα γίνοτναι με κανόνες. Άμα αρχίσουν και στήνουν παντού ανεμογεννήτριες με μόνο κριτήριο το να φάνε επιδοτήσεις, θα είανι στρεβλό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 22:54 Εγώ πάντως θυμάμαι οι οικολόγοι ήταν παλιά υπέρ της αιολικής και των εναλλακτικών πηγών ενέργειας. Τώρα λένε είναι ενάντια. Δεν το έχω μελετήσει το θεμα, αλλά όταν ακούω για την αισθητική τον βουνων που χαλάει επειδή έχουν πάνω τους αυτα που μοιάζουν με ανεμόμυλοι, με πιάνουν τα γέλια. Τόσο βουνά έχει η Ελλάδα, που στο διάβολο είναι θέμα σε κάποια να βάλεις αιολικά πάρκα αν είναι αποδοτικά; ;
Επίσης είνια νέα τεχνολογία δεν ξέρουμε την απόδοση της σε βάθος χρόνου. Πχ μετά από 20 χρόνια που θα παρέλθει ο λειτουργικός βίος του αιολικού παρκου τι θα γίνει; Θα γεμίσουμε κουφάρια ανεμογεννήτριων;
- Υδράργυρος
Οι εκτροπές ποταμών και τα φράγματα είανι ένα ξεπερασμένο μοντέλο ανάπτυξης που σε βάθος χρόνου περισ΄σοτερα προβλήματα δημιουργούν παρά λύνουν. Έχουν εγκαταλειφθεί από τα ανεπτυγμένα κράτη εδώ και δεκαετίες. Δε μου κάνει εντύπωση βέβαια που τα υποστηρίζεις ακόμαπατησιωτης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 22:43
Θυμήσου τα.Εγώ πάντως είμαι υπέρ της εκτροπής του Αχελώου και κατά του ρόλου του ΣτΕ στα περιβαλλοντικά.Είμαι επίσης υπέρ της ανέγερσης ουρανοξυστών και πυρηνικών εργοστασίων.Αλλά δεν έχω δικό μου κόμμα.![]()
Δεν υπάρχει Τραμπ στην Ελλάδα,τι να κάνουμε τώρα.
- Υδράργυρος
Η οικολογία σε κάποιες περιπτώσεις θα βρεθει απέναντι στην ανάπτυξη. Δε μπορείς να έχεις πράσινη τεχνολογία για να καις τα ερ κοντίσιον στο φουλ. Αναγκαστικά θα περιορίσεις την κατανάλωση ενέργειας με οτι αυτο συνεπάγεται στην ανάπτυξηpaul25 έγραψε: 05 Μάιος 2020, 00:01 Βασικα, οι περισσοτεροι ειμαστε περιβαλλοντιστες-οικολογοι δηλαδη στηριζουμε πρασιμη τεχνολογια, αειφορο αναπτυξη κλπ και υπαρχουν και οι οικολογοι-οικολογοι (βαθεις) που ειναι κατα της αναπτυξης γενικα είμαστε άσχετοι από Επιστήμες Περιβάλλοντος κι απλά βρήκαμε το Social Justice χόμπυ μας που μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση