!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαγγέλματα προς εξαφάνιση στην νεα κορωνοεποχή
Re: Επαγγέλματα προς εξαφάνιση στην νεα κορωνοεποχή
Αυτοί που περιγράφεις υπάρχαν και πριν (είναι μάλιστα η πλειοψηφία στα περισσότερα γυμναστήρια), ευκαιριακοί πελάτες που έτσι κι αλλιώς τους χάνεις Χριστούγεννα-Πάσχα-καλοκαίρι-υπερβολικό κρύο-καύσωνα-φάντομ ίντζουρις-ανάδρομο Ερμή.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 26 Απρ 2020, 20:55
Τα γυμναστήρια μπορούν να κάνουν δουλειά τους χειμερινούς μήνες, από εκεί και πέρα ο κόσμος που πληρώνει συνδρομή έμαθε το σκοινάκι,τις
κάμψεις και το ποδήλατο οπότε δεν αποκλείεται να έχουν απώλειες κατά τους θερινούς μήνες τουλάχιστον
Κατά τη γνώμη μου θα πολλαπλασιαστούν αυτού του τύπου οι πελάτες, δεν ξέρω όμως πόσα θα είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν πλέον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CRWH την 26 Απρ 2020, 21:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάντα καθημερινέςΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:22Μεταξύ μας, αν πας σε καθημερινή χειμερινή προβολή κρατιούνται ευλαβικά οι αποστάσεις, ακόμη και αν προβάλλεται μία ταινία υποψήφιαLugozzi έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:18Φίλε κι εγώ το ίδιο, αλλά δε ρισκάρω το σινεμάΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:17
Το σινεμά είναι και αυτό σα τις πολεμικές τέχνες, έχει το κοινό του. Ανήκω στα δύο κοινά οπότε
μιλάω εκ πείρας![]()
Το πολύ για το νέο Μποντ με στολή βιολογικού πολέμου και αυστηρές αποστάσεις
για ΌσκαρΤο ΣΚ είναι ένα θέμα, όντως.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν τα γυμναστήρια τον Μάϊο.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Όχι. Άρχισα να κάνω λίστα πότε μπορώ για να είμαι έτοιμη γιατί είπαν ότι μπορεί να χρειάζεται ραντεβού. Θα αναγκαστώ να είμαι και συνεπής πλέον.talaipwros έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:21Άνοιξε;Juno έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:19talaipwros έγραψε: 26 Απρ 2020, 19:49 Καποια επαγγελματα/επιχειρησεις θα φανε γερο πουλο απο οτι φαινεται.
Εστίαση
Γυμνατηρια/πολεμικες τεχνες/χοροι κλπ
Φροντιστηρια μουσικης/θεατρου κλπ
Κινηματογραφοι
Θεατρα/ηθοποιοι
Αθλητισμος
Ποια αλλα σκεφτεστε; θα υπαρξουν νικητες;![]()
![]()
![]()
Εγώ μόλις άκουσα για 4 Μαΐου μπαίνω κάθε μέρα στο site να δω πότε θα ανοίξει.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Το ελληνικό δημόσιο, τα ίδια λεφτά με πολύ λιγότερη δουλειά, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις όπως στην υγεία.
Καλα μην κανετε σαν να ειναι το τελος του κοσμου. Ολα θα φτιαξουν σιγα σιγα, το βασικο ειναι να ξεφοβηθουν οι πολλοι.
Δεν υπάρχει περίπτωση σου λέω. Η πληροφόρηση που έχω από την εταιρεία μου είναι για 1/6 ή 15/6.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ε μετά καλοκαίρι είναι
Άσε που φέτος οι πιο πολλοί δεν θα είναι φιτ έτσι κι αλλιώς
Από Σεπτέμβρη και βλέπουμε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Τότε θα κλείσει.Feindflug έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:22 Όχι, θα κάτσει ο καταστηματάρχης ρε τύπε με σένα να λιβανίζεις έναν φραπέ και να χαζεύεις στο ίνσταγκραμ παρέα με έναν άλλον, για δύο ώρες, με το 30% των τραπεζοκαθισμάτων που είχε προ πανδημίας.
Θα το κάνετε και θα στήνεστε στην ουρά απ' έξω ή θα κάνετε κράτηση για να πιείτε έναν φρέντο εσπρέσσο μέτριο με δύο μαύρες.
Εκτός αν η ελάττωση των τραπεζοκαθισμάτων πιέσει την αγορά για νέα καταστήματα τέτοιου είδους.
Δεν πας έξω για να πεις καφέ, καφέ έπινες και σπίτι σου. Πας για την χαλάρωση και την παρέα. Αυτό έλλειπε να κάθεσαι στην ουρά και να είσαι με το χρονόμετρο. Δεν σπάω πέτρες καλύτερα;
Όποιος είναι τόσο ζώο για να το κάνει έτσι μάλλον είχε λεφτά και δεν ήξερε που να τα πετάξει και άνοιξε καφέ.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Σωστά έτσι είναι, αλλά όσοι δεν είχαν ένα μικρό κομπόδεμα, θα βαρέσουν κανόνι.panos291 έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:25 Καλα μην κανετε σαν να ειναι το τελος του κοσμου. Ολα θα φτιαξουν σιγα σιγα, το βασικο ειναι να ξεφοβηθουν οι πολλοι.
Φρόντισε να ξεχωρίσεις ρε δικέ μου, με κάποιον τρόπο, ανάμεσα στον τόσο ανταγωνισμό. Εξειδίκευση, διαφήμιση, έξυπνες κινήσεις στην αγορά.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:12Φίλε, είμαι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με χρόνια εμπειρίας στον χώρο. Τα δυο τελευταία χρόνια μάλιστα είμαι και υπεύθυνος γυμναστηρίου. Προφανώς, θα συμφωνήσω ότι η πτώση στα μεροκάματα οφείλεται και στην βιομηχανία των πιστοποιήσεων της πλάκας, αλλά και παλιότερα δεν ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, διότι ο κάθε "έμπειρος"= κάνω δέκα χρόνια βάρη που μου τα δίδαξε ο Μπάμπης ο Σουγιάς που έκανε πόρτα στο τάδε κωλάδικο, προσλαβανόταν ως γυμναστής.Feindflug έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:07Ε όταν ο καθένας με ένα τρίμηνο σεμινάρια γίνεται γυμναστής, τι περιμένεις ρε τύπε; Ένα επάγγελμα είναι κι αυτό που το όποιο χαρτί από όποια σχολή από μόνο του, δεν λέει κάτι. Πρέπει να εξειδικευτείς, είτε με πτυχία, είτε επί του πρακτέου, να διαφημιστείς και να εξελιχθείς. Αν είσαι νέος χωρίς απαιτήσεις, πάνε να κάνεις τον γυμναστή σε γυμναστήρια, για ψίχουλα. Έτσι κι αλλιώς, οι περισσότεροι δεν προσφέρουν και πολλά, πέρα από το να δείξουν τις βασικές ασκήσεις σε ένα πολύ απλό επίπεδο σε τελείως άσχετους.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 26 Απρ 2020, 20:59
Τα γυμναστήρια δεν διαθέτουν την ρευστότητα να προσλάβουν επιπλέον προσωπικό. Το κουπί θα το τραβήξει το υπάρχον προσωπικό στην καλύτερη των περιπτώσεων. Στην χειρότερη, θα κλείσουν γυμναστήρια και θα μειωθεί το προσωπικό, οπότε το κουπί θα γίνει δυσβάσταχτο για όσους εξακολουθήσουμε να εργαζόμαστε στον χώρο, συνυπολογίζοντας τον κίνδυνο που θα διατρέχει η υγεία μας αφενός, και αφετέρου την κατάρρευση των ήδη αστείων απολαβών.
Πλέον το σκέτο χαρτί, οποιασδήποτε σχολής κι αντικειμένου, δεν προσφέρει και πολλά από μόνο του.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Έτσι, όλα είναι θέμα ψυχολογίαςpanos291 έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:25 Καλα μην κανετε σαν να ειναι το τελος του κοσμου. Ολα θα φτιαξουν σιγα σιγα, το βασικο ειναι να ξεφοβηθουν οι πολλοι.
Πόσοι θα αντέξουν όμως...
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 99 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος