!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μεγάλη η διασπορά στους -------...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Μεγάλη η διασπορά στους -------...
Οι αθίγγανοι (δηλ. ανέγγιχτοι, δάλιτ) έχοντες ανοσία στους διαφόρους κορωνοειδείς ιούς (και ρέποντες στον φόνο των ξενιστών [δηλ. ημών των ελληνορθόδοξων, αλλά και Σέρβων,Ρώσων, λεβαντινορθόδοξων κοκ.] έστω και διά της αυτοχειρίας και τέλους του εαυτού) τους χρησιμοποιούν ως βιολογικό όπλο για να μας εξοντώσουν.
- Veni Vidi Vici
Εδώ στα Λιόσια τους έδωσε ο δήμος σπίτια για να φύγουν από τις σκηνές.Υδράργυρος έγραψε: 10 Απρ 2020, 08:25 Τι σχέδιο υπάρχει για τους καταυλισμούς Ρομά; Κανένα
Και για΄τι υπάρχουνε τόσο μεγάλοι καταυλισμοί- γκέτο;
Ξέρεις τι έκαναν;
Στον όροφο έβαλαν χαλιά, στην ταράτσα πατάτες και κρεμμύδια, στην πιλοτή τα αγροτικά και έστησαν σκηνές στην αυλή για να κοιμούνται.
Άσε που δεν δέχονταν να φύγουν από τον καταυλισμό αν δεν έπαιρνε σπίτι δίπλα τους και ο διπλανός της σκηνής.
Μόνοι τους δημιουργούν τα γκέτο.
Αlea jacta est
- Veni Vidi Vici
Πας καλά;Ταγκανίκας έγραψε: 10 Απρ 2020, 08:32 Λέξεις όπως «γύφτος και άλλες παρόμοιες –πάντοτε με αρνητική σημασία– είναι λέξεις που προέρχονται από ένα παρελθόν πολιτισμικού ρατσισμού.
Οι ίδιοι όταν τσακώνονται μεταξύ τους αποκαλούν ο ένας τον άλλο "γύφτο".
Μου κλέψανε το ποδήλατο της μικρής (παλιά) και όταν έπιασα έναν "προύχοντα" της φυλής (του καταυλισμού) και του το είπα μου είπε..."Ξέρω ποιοι το πήρανε, είναι κάτι γύφτοι που ήρθαν τελευταία, δεν έχουν σχέση με μας, θα στο φέρω σπίτι εγώ"!
Και μου το έφερε σε μια ώρα.
Αlea jacta est
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Σύνδρομο καταδίωξης και μισαλλοδοξίας!!!A0ANACIVC έγραψε: 10 Απρ 2020, 08:38 Οι αθίγγανοι (δηλ. ανέγγιχτοι, δάλιτ) έχοντες ανοσία στους διαφόρους κορωνοειδείς ιούς (και ρέποντες στον φόνο των ξενιστών [δηλ. ημών των ελληνορθόδοξων, αλλά και Σέρβων,Ρώσων, λεβαντινορθόδοξων κοκ.] έστω και διά της αυτοχειρίας και τέλους του εαυτού) τους χρησιμοποιούν ως βιολογικό όπλο για να μας εξοντώσουν.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
φίλους τους έχουν με τηλεπάθεια, όσο για γκόμενες έχουν τις χούφτες τουςPrepon έγραψε: 10 Απρ 2020, 01:13 Δλδ οι φιλελεύθεροι που έχουν πολλούς φίλους γύφτους και γκόμενες γυφτισσες θα κινδυνεύσουν.
δεν κινδυνεύουν
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Καλά...όταν σε στείλουν στον άλλο κόσμο με τα βιολογικά, ιικά τους όπλα στείλε μου μήνυμα και ίσως ανάψω κερί και θυμιατίσω τον τάφο σου (αν βρίσκομαι κι εγώ στη σάρκα και τη γη).Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Απρ 2020, 08:43Σύνδρομο καταδίωξης και μισαλλοδοξίας!!!A0ANACIVC έγραψε: 10 Απρ 2020, 08:38 Οι αθίγγανοι (δηλ. ανέγγιχτοι, δάλιτ) έχοντες ανοσία στους διαφόρους κορωνοειδείς ιούς (και ρέποντες στον φόνο των ξενιστών [δηλ. ημών των ελληνορθόδοξων, αλλά και Σέρβων,Ρώσων, λεβαντινορθόδοξων κοκ.] έστω και διά της αυτοχειρίας και τέλους του εαυτού) τους χρησιμοποιούν ως βιολογικό όπλο για να μας εξοντώσουν.
- Γενιά της Αμαρτίας
Το παίζεις χριστανός εσύ;A0ANACIVC έγραψε: 10 Απρ 2020, 09:00Καλά...όταν σε στείλουν στον άλλο κόσμο με τα βιολογικά, ιικά τους όπλα στείλε μου μήνυμα και ίσως ανάψω κερί και θυμιατίσω τον τάφο σου (αν βρίσκομαι κι εγώ στη σάρκα και τη γη).Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Απρ 2020, 08:43Σύνδρομο καταδίωξης και μισαλλοδοξίας!!!A0ANACIVC έγραψε: 10 Απρ 2020, 08:38 Οι αθίγγανοι (δηλ. ανέγγιχτοι, δάλιτ) έχοντες ανοσία στους διαφόρους κορωνοειδείς ιούς (και ρέποντες στον φόνο των ξενιστών [δηλ. ημών των ελληνορθόδοξων, αλλά και Σέρβων,Ρώσων, λεβαντινορθόδοξων κοκ.] έστω και διά της αυτοχειρίας και τέλους του εαυτού) τους χρησιμοποιούν ως βιολογικό όπλο για να μας εξοντώσουν.
Ζηλώνω την διδασκαλία και οδό του Κυρίου μας. Ναι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Απρ 2020, 09:01Το παίζεις χριστανός εσύ;A0ANACIVC έγραψε: 10 Απρ 2020, 09:00Καλά...όταν σε στείλουν στον άλλο κόσμο με τα βιολογικά, ιικά τους όπλα στείλε μου μήνυμα και ίσως ανάψω κερί και θυμιατίσω τον τάφο σου (αν βρίσκομαι κι εγώ στη σάρκα και τη γη).
- Γενιά της Αμαρτίας
Φαίνεται από το μίσος σου.A0ANACIVC έγραψε: 10 Απρ 2020, 09:04Ζηλώνω την διδασκαλία και οδό του Κυρίου μας. Ναι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Απρ 2020, 09:01Το παίζεις χριστανός εσύ;A0ANACIVC έγραψε: 10 Απρ 2020, 09:00
Καλά...όταν σε στείλουν στον άλλο κόσμο με τα βιολογικά, ιικά τους όπλα στείλε μου μήνυμα και ίσως ανάψω κερί και θυμιατίσω τον τάφο σου (αν βρίσκομαι κι εγώ στη σάρκα και τη γη).
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μην τον βλέπεις έτσι. Να σε μυρίσει θέλει.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Απρ 2020, 09:05Φαίνεται από το μίσος σου.
- Γενιά της Αμαρτίας
;;;taliban έγραψε: 10 Απρ 2020, 09:07Μην τον βλέπεις έτσι. Να σε μυρίσει θέλει.![]()
Τι ανωμαλία έχει μπει εδώ μέσα;
Όσοι είναι έρμαια των δαιμόνων αντιλαμβάνονται και εκλαμβάνουν την φλογερή και χρηστή μας αγάπη ως μίσος. Αυτός είναι ο ορισμός της πλάνης εδώ και χιλιάδες χρόνια...Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Απρ 2020, 09:05Φαίνεται από το μίσος σου.
- Veni Vidi Vici
Δεν μπήκε τώρα...από τις 9 Μαρτίου 2019 έχει μπει.
Αlea jacta est
- Γενιά της Αμαρτίας
Για σένα οι γύφτοι είναι βιολογικά όπλα, παιδιά ενός κατώτερου Θεού. 'Nough said.A0ANACIVC έγραψε: 10 Απρ 2020, 09:10Όσοι είναι έρμαια των δαιμόνων αντιλαμβάνονται και εκλαμβάνουν την φλογερή και χρηστή μας αγάπη ως μίσος. Αυτός είναι ο ορισμός της πλάνης εδώ και χιλιάδες χρόνια...
Έχεις μείνει στην εποχή που ο αθίγγανος έσπρωχνε γλειφιτζούρια, τσίχλες και Κάμελ, όχι καλασνίκοφ και ηρωΐνη, πόσω δε μάλλον κιτρική φεντανύλη και φορητά πυρηνικά όπλα. Εποχή που ο αθίγγανος εκπαίδευε αρκούδες και ερμήνευε την παλάμη ορθοδόξων γραιών, όχι εποχή ισλαμιστών εμπόρων ναρκωτικών, ανήλικων κοριτσιών και πυρηνικών όπλων. Εποχή, τέλος, που οι αθίγγανοι προέρχονταν από την Μικρασία: μύρια παράσιτα ανάμεσα σε ελάχιστους διωχθέντες Έλληνες. Όχι από την Σαουδαραβία, το Μαρόκο ή την Τσετσενία.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 10 Απρ 2020, 09:12Για σένα οι γύφτοι είναι βιολογικά όπλα, παιδιά ενός κατώτερου Θεού. 'Nough said.A0ANACIVC έγραψε: 10 Απρ 2020, 09:10Όσοι είναι έρμαια των δαιμόνων αντιλαμβάνονται και εκλαμβάνουν την φλογερή και χρηστή μας αγάπη ως μίσος. Αυτός είναι ο ορισμός της πλάνης εδώ και χιλιάδες χρόνια...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 453 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 0 Απαντήσεις