έχεις δίκιο, τα μπέρδεψα εγώ για τον Ραΐ.alekhine έγραψε: 08 Απρ 2020, 14:49ο ραι ηταν κανονικα στην ομαδα του 94 και μαλιστα αρχηγος στα πρωτα ματς, αλλα στα νοκαουτ παγκωθηκε και εγινε αρχηγος ο ντουνγκαPapa John έγραψε: 08 Απρ 2020, 00:21Tο ξέρω,δεν ανέφερα εγώ τον Ραί.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: 07 Απρ 2020, 22:46 πολύ καλή ομάδα είχε η Ρωσία με Καντσέλσκις, Κολιβάνοφ, Γιουράν, Μόστοβοϊ, αλλά είχαν σοβαρά παραγοντικά θέματα που είχαν και πολιτική εμπλοκή (με τις παραξενιές του προπονητή τους, Σαντίριν)
τα 'χετε μπερδέψει λίγο, ο Ραΐ έπαιζε το '98 (και είχε βάλει και πέναλτι στο εναρκτήριο ματς με Σκωτία) και παροπλίστηκε νωρίς μέσα στο τουρνουά, όπως και ο Ζιοβάνι. εκεί καθιερώθηκε και ο Ριβάλντο, που ήταν υπεράνθρωπος το '98.
το '94 όλοι οι παραπάνω ήταν μικροί. ήταν και ο Ρονάλντο στην αποστολή (17 χρονών) αλλά δεν έπαιξε ούτε λεπτό.
στην ουσία ίδιος κορμός ήταν η Βραζιλία του 98 με του 94, απλά 4 χρόνια γερασμένος και με τις προσθήκες Ριβάλντο - Ρονάλντο, τον Καφού βασικό αντί Ζορζίνιο και -το σημαντικότερο- χωρίς τον παιχταρά Μάουρο Σίλβα (ισόβιος στη Ντεπορτίβο) στα αμυντικά χαφ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η εποποιία της εθνικής στο μουντιαλ του 94
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Re: Η εποποιία της εθνικής στο μουντιαλ του 94
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις