Ριτζ πάλι σε ρέντα είσαι ρε κουφάλα.ritzeri έγραψε: 09 Ιουν 2018, 22:24Δεν έχω βγάλει άκρη τι έλκει τις γυναίκες.Saliveros έγραψε: 09 Ιουν 2018, 22:19Kαι σε μένα αρέσουν οι γυναίκες, αλλά παρόλο ότι έβαψα πορτοκαλί τα μαλλιά μου, δεν έχω τόσες επιτυχίες.ritzeri έγραψε: 09 Ιουν 2018, 22:05 Έτερον εκατερον.
Πάντως είναι άντρας. Αρσενικό. Που του αρέσουν οι γυναίκες.
Ε τι να κάνουμε, αυτό όσο να ναι πονάει μερικα
Μήπως έχει και κάποιο άλλο μυστικό όπλο;![]()
Ίσως είναι τα λεφτά, αλλά και πάλι αυτή η μουναρα θα μπορούσε να παντρευτεί έναν φραγκατο που ταυτόχρονα θα ήταν νεότερος και πιο όμορφος.
Ίσως είναι η ισχύς , πάλι όμως μπορούσε να πάρει κανέναν σαν τον Μακρόν.
Ίσως γουστάρει να είναι ένα τελειωμενο τσολι, όποτε έκανε την αντίστοιχη επιλογή.
Δεν πονάει αυτό ομως, αυτό που πονάει είναι ότι είναι κανονικός άντρας που του αρέσουν οι όμορφες γυναίκες.
Είναι δλδ φυσιολογικός.
Αν ήταν κανένας γκέυ ή αν γουστάρε την πατσαβούρα τη γυναίκα του Μακρόν, κανείς δεν θα ασχολιόταν τι του βρήκε ο/η σύντροφος.
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Supreme leader Trump
Re: Supreme leader Trump
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
ritzeri
Έχουμε ξεφύγει όμως από το θέμα και ζητώ συγγνώμη.
Για πείτε ρε παλουκαρια, τελικά ότι ισχύει επί Τραμπ δεν ισχυε και επί Ομπάμα;
- Northern Spirit
perseus έγραψε: 09 Ιουν 2018, 21:31ειπε κολαουζος της χιλλαρυ ,πηξε ρε ισλαμοφασιστα.Northern Spirit έγραψε: 09 Ιουν 2018, 21:24 ζωη ελευθερου εμποριου στο G-7 ζητησε ο Τραμπ...ΛΟΛ...Με αυτους που λει οτι ληστευουνε τις ΗΠΑ!
Εχει χασει το μπουσουλα λεμε...
Ειπε ο σανοφαγος του Τραμπ..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Αυτό που λες σε μορφή ερώτησης είναι αντικειμενικό και ισχύει εν πολλοίς, τώρα για να το παραδεχθεί κάποιος πρέπει να πετάξει το ιδεολογικό στριγκάκι του , οπότε δύσκολο το κόβω.ritzeri έγραψε: 09 Ιουν 2018, 22:34 Έχουμε ξεφύγει όμως από το θέμα και ζητώ συγγνώμη.
.
.
- Dwarven Blacksmith
Επι Ομπάμα και επί των προηγούμενων 10 Προέδρων οι ΗΠΑ σέβονταν τους συμμάχους τους πρώτα απ' όλα. Ξέρεις, αυτούς που τους στηρίζουν εδώ και 60 χρόνια, αυτούς που έδιναν στις ΗΠΑ τη νομιμοποίηση να ασκούν την επιρροή τους σε όλο τον κόσμο.
Επί Τραμπ δεν ξέρεις ποιος είναι εχθρός σου και ποιος είναι φίλος σου.
Να δούμε αν θα συμφωνήσουμε σε αυτό, για να δούμε αν θα πάμε και παρακάτω.
-
ritzeri
Ας έχουμε υπομονή, μπορεί να υπάρχουν στοιχεία τα οποία αγνοουμεsys3x έγραψε: 09 Ιουν 2018, 22:37Αυτό που λες σε μορφή ερώτησης είναι αντικειμενικό και ισχύει εν πολλοίς, τώρα για να το παραδεχθεί κάποιος πρέπει να πετάξει το ιδεολογικό στριγκάκι του , οπότε δύσκολο το κόβω.ritzeri έγραψε: 09 Ιουν 2018, 22:34 Έχουμε ξεφύγει όμως από το θέμα και ζητώ συγγνώμη.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιουν 2018, 22:44 Ξέρεις, αυτούς που τους στηρίζουν εδώ και 60 χρόνια, αυτούς που έδιναν στις ΗΠΑ τη νομιμοποίηση να ασκούν την επιρροή τους σε όλο τον κόσμο.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
χαχαχα, έλεοςDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιουν 2018, 22:44 Επι Ομπάμα και επί των προηγούμενων 10 Προέδρων οι ΗΠΑ σέβονταν τους συμμάχους τους πρώτα απ' όλα. Ξέρεις, αυτούς που τους στηρίζουν εδώ και 60 χρόνια, αυτούς που έδιναν στις ΗΠΑ τη νομιμοποίηση να ασκούν την επιρροή τους σε όλο τον κόσμο.
δώσε θάρρος στον χωριάτη, θα σου λέει οτι είναι σύμμαχος. Απλά δεν έχεις καταλάβει καλά πώς σέβονται οι Αμερικάνοι νάνε, δεν έτυχε ίσως
Δεν ήταν ανάγκη να ειρωνευτείς.ritzeri έγραψε: 09 Ιουν 2018, 22:45Ας έχουμε υπομονή, μπορεί να υπάρχουν στοιχεία τα οποία αγνοουμεsys3x έγραψε: 09 Ιουν 2018, 22:37Αυτό που λες σε μορφή ερώτησης είναι αντικειμενικό και ισχύει εν πολλοίς, τώρα για να το παραδεχθεί κάποιος πρέπει να πετάξει το ιδεολογικό στριγκάκι του , οπότε δύσκολο το κόβω.ritzeri έγραψε: 09 Ιουν 2018, 22:34 Έχουμε ξεφύγει όμως από το θέμα και ζητώ συγγνώμη.
.
.
-
ritzeri
Ε δε θα συμφωνήσουμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιουν 2018, 22:44 Επι Ομπάμα και επί των προηγούμενων 10 Προέδρων οι ΗΠΑ σέβονταν τους συμμάχους τους πρώτα απ' όλα. Ξέρεις, αυτούς που τους στηρίζουν εδώ και 60 χρόνια, αυτούς που έδιναν στις ΗΠΑ τη νομιμοποίηση να ασκούν την επιρροή τους σε όλο τον κόσμο.
Σεβόταν ο Ομπάμα τον Ερντογάν και δεν τον σέβεται ο Τραμπ;
-
ritzeri
Εγώ νομίζω πως ο Ομπάμα ενδιαφερόταν περισσότερο για την παγκοσμιοποίηση παρά για την πατρίδα του, όπως θεωρώ ότι κάνουν και πολλοί άλλοι δυτικοί ηγετες.
Και ήρθε ο Τραμπ να πει όχι, πρώτα η πατρίδα μου και μετά ο υπόλοιπος κοσμος.
Αυτή νομίζω είναι η ειδοποιός διάφορα .
Αλλά και πάλι τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα;
Διάβασα τα ποστ όπως μου πρότεινες και θα ήθελα να επικεντρωθούμε στα όσα έθιξε ο νηματοθετης
Και ήρθε ο Τραμπ να πει όχι, πρώτα η πατρίδα μου και μετά ο υπόλοιπος κοσμος.
Αυτή νομίζω είναι η ειδοποιός διάφορα .
Αλλά και πάλι τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα;
Διάβασα τα ποστ όπως μου πρότεινες και θα ήθελα να επικεντρωθούμε στα όσα έθιξε ο νηματοθετης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ritzeri την 09 Ιουν 2018, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Άρα καταλαβαίνω από τις αντιδράσεις ότι ζείτε στην post-fact society και τα επιχειρήματα είναι σπατάλη χρόνου.
Ποστάρετε κανένα μημ καλύτερα.
Ποστάρετε κανένα μημ καλύτερα.
-
ritzeri
Μα ποια επιχειρήματα;
Στηριζε η Γερμανία τις ΗΠΑ τα τελευταία 60 χρόνια όπως λες ή το αντίθετο;
Τους χάρισαν πολλά χρέη των Αμερικανών οι Γερμανοί, τους έδωσαν πολλά αναπτυξιακά πακέτα;
Στηριζε η Γερμανία τις ΗΠΑ τα τελευταία 60 χρόνια όπως λες ή το αντίθετο;
Τους χάρισαν πολλά χρέη των Αμερικανών οι Γερμανοί, τους έδωσαν πολλά αναπτυξιακά πακέτα;
Αν θέλεις ρε βάλε εκείνον το κοιλαρά που είχες για άβατάρ (αν κάνω λάθος αγνόησε), είμαι οπτικός τύπος.ritzeri έγραψε: 09 Ιουν 2018, 22:48Ε δε θα συμφωνήσουμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιουν 2018, 22:44 Επι Ομπάμα και επί των προηγούμενων 10 Προέδρων οι ΗΠΑ σέβονταν τους συμμάχους τους πρώτα απ' όλα. Ξέρεις, αυτούς που τους στηρίζουν εδώ και 60 χρόνια, αυτούς που έδιναν στις ΗΠΑ τη νομιμοποίηση να ασκούν την επιρροή τους σε όλο τον κόσμο.
.
.
-
ritzeri
Σωστός.sys3x έγραψε: 09 Ιουν 2018, 23:04Αν θέλεις ρε βάλε εκείνον το κοιλαρά που είχες για άβατάρ (αν κάνω λάθος αγνόησε), είμαι οπτικός τύπος.ritzeri έγραψε: 09 Ιουν 2018, 22:48Ε δε θα συμφωνήσουμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιουν 2018, 22:44 Επι Ομπάμα και επί των προηγούμενων 10 Προέδρων οι ΗΠΑ σέβονταν τους συμμάχους τους πρώτα απ' όλα. Ξέρεις, αυτούς που τους στηρίζουν εδώ και 60 χρόνια, αυτούς που έδιναν στις ΗΠΑ τη νομιμοποίηση να ασκούν την επιρροή τους σε όλο τον κόσμο.
Πρέπει να ψάξω να βρω την φωτό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα