!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απάτη το υποτιθέμενο "Άγιο Φως"

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
waldorf

Re: Η απάτη του «αγίου» φωτός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Nandros έγραψε: 04 Απρ 2018, 20:57

Οι χριστιανοί μάρτυρες είναι σαν τους απέθαντους: Αντέχουν τα πάντα και πεθαίνουν μόνο με αποκεφαλισμό.
Σαν τους βρουκολάκους που πάνε από ξύλινη σφήνα στην καρδιά ή ασημένια σφαίρα.

Μην παραπληροφορείς τον κόσμο,έχεις άγνοια για το θέμα και πρέπει να το παραδεχτείς!
Οι απέθαντοι (aka ζόμπι) δεν πεθαίνουν με αποκεφαλισμό,αλλά με πλήξη του εγκεφάλου τους.
Επίσης οι ασημένιες σφαίρες έχουν επίδραση μόνο στους λυκάνθρωπους.Στους βρυκόλακες δεν κάνουν τίποτα.
Τι διάολο τα βασικά δεν γνωρίζετε;
(Να δεις 13 κύκλους Supernatural και 8 Walking dead,και τη Δευτέρα να έρθεις με τον κηδεμόνα σου.Μετά την επίπληξη θα ακολουθήσει πρόχειρο διαγώνισμα.) :a015:
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

waldorf έγραψε: 05 Απρ 2018, 18:35
Nandros έγραψε: 04 Απρ 2018, 20:57Οι χριστιανοί μάρτυρες είναι σαν τους απέθαντους: Αντέχουν τα πάντα και πεθαίνουν μόνο με αποκεφαλισμό.
Σαν τους βρουκολάκους που πάνε από ξύλινη σφήνα στην καρδιά ή ασημένια σφαίρα.
Μην παραπληροφορείς τον κόσμο,έχεις άγνοια για το θέμα και πρέπει να το παραδεχτείς!
Οι απέθαντοι (aka ζόμπι) δεν πεθαίνουν με αποκεφαλισμό,αλλά με πλήξη του εγκεφάλου τους.
Επίσης οι ασημένιες σφαίρες έχουν επίδραση μόνο στους λυκάνθρωπους.Στους βρυκόλακες δεν κάνουν τίποτα.
Τι διάολο τα βασικά δεν γνωρίζετε;
(Να δεις 13 κύκλους Supernatural και 8 Walking dead,και τη Δευτέρα να έρθεις με τον κηδεμόνα σου.Μετά την επίπληξη θα ακολουθήσει πρόχειρο διαγώνισμα.) :a015:
Εντάξει μωρέ, οι ειδήμονες επί του θέματος έπιασαν το νόημα! :D
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

chris έγραψε: 05 Απρ 2018, 10:04
Ασέβαστος έγραψε: 05 Απρ 2018, 08:48
Natasha έγραψε: 04 Απρ 2018, 21:09

Όπως έγινε και με τον Χριστό, τον είχαν ανάμεσά τους και δεν πίστευαν!
η αληθεια ειναι οτι δεν τον ειχαν αναμεσα τους. επειδη δεν υπηρξε χριστος.
I beg to disagree!

Ορίστε και η απόδειξη:
http://masterflorajesuschrist.gr

Από το 1995 που ανακάλυψα ότι είμαι ο Κύριός Σας Ιησούς Χριστός ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ γι' αυτό, ούτε είπα ποτέ σε κανέναν ότι η ζωή μου είναι στις κασέτες, ούτε στην οικογένειά μου, ούτε σε φίλους και συγγενείς, το φυλάσσω μέσα μου σαν το πιο ιερό μυστικό. Έχω πληροφορήσει μόνο το Βρετανικό και Ελληνικό κατεστημένο, αλλά έχουν περάσει 23 ολόκληρα χρόνια κι αυτοί κρατάνε ακόμη σιωπή, κρύβουν την αλήθεια απ' τον κόσμο. Το συμπέρασμα είναι δικό σας εάν όλοι τους είναι ΚΟΛΑΣΗ με κεφαλαία γράμματα - αλλά η κόλαση δεν μπορεί άλλο να γλιτώσει, έχουν όλοι τους παγιδευτεί από το Cosmic Net, απ' το Κοσμικό Δίχτυ.
Παραδίδομαι σε όλους σας με ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Αυτή είναι η ώρα της Αλήθειας, της Υπευθυνότητας, της Δράσης. Η εκκαθάριση του σιταριού απ' τα σκύβαλα έχει ήδη γίνει.Το Πλανο μου ειναι Δικαιο και η Αληθεια πρεπει να επικρατησει.

Nandros έγραψε: 04 Απρ 2018, 20:57
Και κάτι τελευταίο: Αφού το "θαύμα" γίνεται παρουσία ηγετών άλλων δογμάτων, στο οποίο οι ίδιοι απέτυχαν, πώς γίνεται όλοι αυτοί να μην σπεύδουν να γίνουν ορθόδοξοι;
Ή μήπως ο καυγάς μεταξύ τους είναι για την λεία;
.
Αν θέλεις, μπορείς να μου πεις γιατί το παραπάνω δεν θα το πιστέψεις ως αλήθεια αλλά το κείμενο που έφερες επιλέγεις να το πιστέψεις;
Σκέψου απλά και απάντησε στον εαυτό σου αν θες ειλικρινά, εφαρμόζεις τα ίδια κριτήρια; ή κάνεις cherry picking ; (πως μεταφράζεται αυτό βρε παιδιά; )
Chris, έχω εμπειρία Θεού και ξέρω ότι αυτό με το φως δεν είναι τίποτε για τον Θεό να το κάνει. Δεν μου κάνει εντύπωση. Εμένα μου κάνουν εντύπωση άλλα θαύματα, πολύ μεγαλύτερα, όπως το να αλλάξει ένας άνθρωπος που είναι κακός και να μεταμορφωθεί σε καλό.
Τί μου λέτε τώρα...
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Custom_F έγραψε: 05 Απρ 2018, 14:05
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 05 Απρ 2018, 13:49 Ο Θεός δεν μπορεί να περιγραφεί από καμιά επιστήμη, αλλά επιστημονικές αποδείξεις ζητάτε για την ύπαρξη του.

Η δήλωση, "είναι πιθανόν να υπάρχει και αλλού ζωή στο σύμπαν", έχει την ίδια ακριβώς αξία, ή μάλλον μικρότερη από την δήλωση, "είναι πιθανόν να μην υπάρχει αλλού ζωή στο σύμπαν". Η δεύτερη δήλωση μάλλον έχει μεγαλύτερη αξία, διότι η απουσία αποδείξεων, προς το παρόν, την δικαιώνει.
Και γω αυτης της αποψης ειμαι.

Και οχι οτι πιστευω οτι δεν υπαρχει. Απλως δεν ξερω, δε γνωριζω και θα ηθελα οποιος το υποστηριζει να μου δωσει καποιες αποδειξεις για να πειστω. Δεν εχω προβλημα να πειστω. Αλλα με αποδειξεις. Διαφορετικα ποιος ο λογος;..

Οσο για το θεμα... και πολυ κρατησε το παραμυθι.
Ο Θωμας εβλεπε τοσα θαυματα μπροστα του και δεν πιστευε ...
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

under έγραψε: 06 Απρ 2018, 01:17 Ο Θωμας εβλεπε τοσα θαυματα μπροστα του και δεν πιστευε ...
Ενταξει, δε θα γινει και κατι αν δεν πειστω ποτε.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Custom_F έγραψε: 06 Απρ 2018, 01:31
under έγραψε: 06 Απρ 2018, 01:17 Ο Θωμας εβλεπε τοσα θαυματα μπροστα του και δεν πιστευε ...
Ενταξει, δε θα γινει και κατι αν δεν πειστω ποτε.
Αυτο ειναι δικο σου Θεμα.Ο Θωμας παντως στο τελος μαρτυρησε για τον Χριστο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

under έγραψε: 06 Απρ 2018, 01:38 Αυτο ειναι δικο σου Θεμα.Ο Θωμας παντως στο τελος μαρτυρησε για τον Χριστο.
Ναι, ετσι λεγεται. Υπαρχει ελπιδα και για μενα, λοιπον. Θα δειξει.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
chris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris »

Natasha έγραψε: 06 Απρ 2018, 01:04
chris έγραψε: 05 Απρ 2018, 10:04
Ασέβαστος έγραψε: 05 Απρ 2018, 08:48

η αληθεια ειναι οτι δεν τον ειχαν αναμεσα τους. επειδη δεν υπηρξε χριστος.
I beg to disagree!

Ορίστε και η απόδειξη:
http://masterflorajesuschrist.gr

Από το 1995 που ανακάλυψα ότι είμαι ο Κύριός Σας Ιησούς Χριστός ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ γι' αυτό, ούτε είπα ποτέ σε κανέναν ότι η ζωή μου είναι στις κασέτες, ούτε στην οικογένειά μου, ούτε σε φίλους και συγγενείς, το φυλάσσω μέσα μου σαν το πιο ιερό μυστικό. Έχω πληροφορήσει μόνο το Βρετανικό και Ελληνικό κατεστημένο, αλλά έχουν περάσει 23 ολόκληρα χρόνια κι αυτοί κρατάνε ακόμη σιωπή, κρύβουν την αλήθεια απ' τον κόσμο. Το συμπέρασμα είναι δικό σας εάν όλοι τους είναι ΚΟΛΑΣΗ με κεφαλαία γράμματα - αλλά η κόλαση δεν μπορεί άλλο να γλιτώσει, έχουν όλοι τους παγιδευτεί από το Cosmic Net, απ' το Κοσμικό Δίχτυ.
Παραδίδομαι σε όλους σας με ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Αυτή είναι η ώρα της Αλήθειας, της Υπευθυνότητας, της Δράσης. Η εκκαθάριση του σιταριού απ' τα σκύβαλα έχει ήδη γίνει.Το Πλανο μου ειναι Δικαιο και η Αληθεια πρεπει να επικρατησει.

Αν θέλεις, μπορείς να μου πεις γιατί το παραπάνω δεν θα το πιστέψεις ως αλήθεια αλλά το κείμενο που έφερες επιλέγεις να το πιστέψεις;
Σκέψου απλά και απάντησε στον εαυτό σου αν θες ειλικρινά, εφαρμόζεις τα ίδια κριτήρια; ή κάνεις cherry picking ; (πως μεταφράζεται αυτό βρε παιδιά; )
Chris, έχω εμπειρία Θεού και ξέρω ότι αυτό με το φως δεν είναι τίποτε για τον Θεό να το κάνει. Δεν μου κάνει εντύπωση. Εμένα μου κάνουν εντύπωση άλλα θαύματα, πολύ μεγαλύτερα, όπως το να αλλάξει ένας άνθρωπος που είναι κακός και να μεταμορφωθεί σε καλό.
Τί μου λέτε τώρα...
Καλημέρα Natasha,
Μα δεν είπε κανείς ότι ο Θεός αν υπάρχει δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει, όλοι οι Θεοί κατά την διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας κάνουν υπερφυσικά πράγματα αλλιώς πως θα πείθονταν οι άνθρωποι για την θεικότητά τους;
Εγώ ρώτησα όμως το εξής: αν σου φέρω ένα θαύμα με περιγραφή παρόμοια με δική σου, αλλά είναι πχ του Αλλάχ, ή του Βούδα, ή του Μανιτού, θα το πιστέψεις και αυτό;
Η παραπάνω κυρία που σου έδωσα το link λέει και αυτή ότι είναι ο Θεός και ότι έχει κάνει και αυτή απίστευτα πράγματα (εσύ η ίδια είπες ότι ο Θεός ήταν ανάμεσά στους ανθρώπους και δεν τον πίστευαν). Αποκλείεις να λέει αλήθεια;

Γιατί επιλέγεις να ΜΗΝ τα πιστεύεις αυτά; Ρωτάω τώρα, μήπως επιλέγεις τι πιστεύεις ανάλογα με το αν ενισχύει αυτό που ήδη πιστεύεις ή όχι;

Τώρα για την αλλαγή κάποιων ανθρώπων που την θεωρείς θαύμα, λυπάμαι, διαφωνώ, δηλαδή τι; χρειάζεται θεική παρέμβαση ένας άνθρωπος για να αλλάξει; Υποβιβάζεις πάρα πολύ την ικανότητα του ανθρώπου έτσι, δεν μπορώ να το δεχτώ (κατ'εικόνα και ομοίωση δεν υποτίθεται ότι είμαστε;)

φιλικά και χωρίς καμμιά διάθεση για προσβολές ούτε παρεξηγήσεις έτσι; μέρα που είναι ...
chris
c/
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

chris έγραψε: 06 Απρ 2018, 08:56
Καλημέρα Natasha,
Μα δεν είπε κανείς ότι ο Θεός αν υπάρχει δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει, όλοι οι Θεοί κατά την διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας κάνουν υπερφυσικά πράγματα αλλιώς πως θα πείθονταν οι άνθρωποι για την θεικότητά τους;
Εγώ ρώτησα όμως το εξής: αν σου φέρω ένα θαύμα με περιγραφή παρόμοια με δική σου, αλλά είναι πχ του Αλλάχ, ή του Βούδα, ή του Μανιτού, θα το πιστέψεις και αυτό;
Η παραπάνω κυρία που σου έδωσα το link λέει και αυτή ότι είναι ο Θεός και ότι έχει κάνει και αυτή απίστευτα πράγματα (εσύ η ίδια είπες ότι ο Θεός ήταν ανάμεσά στους ανθρώπους και δεν τον πίστευαν). Αποκλείεις να λέει αλήθεια;

Γιατί επιλέγεις να ΜΗΝ τα πιστεύεις αυτά; Ρωτάω τώρα, μήπως επιλέγεις τι πιστεύεις ανάλογα με το αν ενισχύει αυτό που ήδη πιστεύεις ή όχι;

Τώρα για την αλλαγή κάποιων ανθρώπων που την θεωρείς θαύμα, λυπάμαι, διαφωνώ, δηλαδή τι; χρειάζεται θεική παρέμβαση ένας άνθρωπος για να αλλάξει; Υποβιβάζεις πάρα πολύ την ικανότητα του ανθρώπου έτσι, δεν μπορώ να το δεχτώ (κατ'εικόνα και ομοίωση δεν υποτίθεται ότι είμαστε;)

φιλικά και χωρίς καμμιά διάθεση για προσβολές ούτε παρεξηγήσεις έτσι; μέρα που είναι ...
chris
Όταν λες να μου φέρεις ένα θαύμα με περιγραφή όπως η δική μου και να είναι του Αλλαχ ή του Βουδα, τί εννοείς;

Η κυρία που λες τί σόι εμπειρία είχε; Δεν μιλώ για τρέλες και χαζά να νομίζει κανείς ότι είναι ο Θεός, αλλά να έχει μέσα του ενεργοποιημένο τον Θεό, το άγιο Πνεύμα και να του αποκαλύπτεται! Κατάλαβες;

Όταν υπάρξει ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΘΕΟΥ μέσα σου, τότε βλέπεις τον τριαδικό Θεό! ΔΕΝ βλέπεις άλλον Θεό. Πρόσεξε, μιλώ για αποκάλυψη θεού και όχι για απλά θαύματα-επιδείξεις που μπορεί κάλιστα να προέρχονται από την δύναμη του Διαβόλου.
Μπορείς να τα διακρίνεις;

Διαφώνώ κάθετα και οριζόντια και διαγώνια με όσα λες για την δύναμη του ανθρώπου. "Χωρίς Εμένα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα"! Τον θυμάσαι αυτόν τον λόγο του Χριστου; Μπορεί ένας τζιχαντιστής να γίνει άνθρωπος από μόνος του;;; Χωρίς την θεία ενέργεια που θα τον ποτίσει με καλοσύνη και θα του φωτίσει την συνείδηση να καταλάβει τί κάνει;;;

Το ξέρω ότι μιλάς φιλικά, να είσαι καλά.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
chris

Natasha έγραψε: 06 Απρ 2018, 23:47
chris έγραψε: 06 Απρ 2018, 08:56
Καλημέρα Natasha,

chris
Γειά σου Natasha και χρόνια πολλά,
Πολύ μου τα μπλέκεις βρε συ, θα προσπαθήσω να απαντήσω, καλοπροαίρετα πάντα.
Natasha έγραψε: 06 Απρ 2018, 23:47 Όταν λες να μου φέρεις ένα θαύμα με περιγραφή όπως η δική μου και να είναι του Αλλαχ ή του Βουδα, τί εννοείς;
Η κυρία που λες τί σόι εμπειρία είχε; Δεν μιλώ για τρέλες και χαζά να νομίζει κανείς ότι είναι ο Θεός, αλλά να έχει μέσα του ενεργοποιημένο τον Θεό, το άγιο Πνεύμα και να του αποκαλύπτεται! Κατάλαβες;
Λέω πολύ απλά ότι τέτοιες ιστορίες λένε οι πιστοί όλων των θρησκειών, θεωρώντας ότι ο αντίστοιχος θεός τους κάνει ανάλογα θαύματα, και φυσικά τις πιστεύουν μόνο οι πιστοί της αντίστοιχης θρησκείας.
Πχ, ο Βούδας ισχυρίζονται οι πιστοί του ότι
- δημιούργησε θαυματουργικά ένα δέντρο που εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες,
- δημιούργησε μια μεγάλη λίμνη όταν πέταξε το νερό με το οποίο έπλυνε τα πόδια του και λέγεται μάλιστα ότι το νερό αυτό θεράπευε όλες τις αρρώστιες,
- έβγαζε φως και όλοι ανέπτυξαν απέραντη συμπόνια και αγάπη κ.α.
Αυτά τα πιστεύουμε; είναι και αυτά αλήθεια; αν όχι, γιατί; σε τι διαφέρουν από την δική σου ιστορία (η οποία παρεπιμπτόντως να πω ότι είναι και κακή ιστορία, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...)!
τι λες;
Natasha έγραψε: 06 Απρ 2018, 23:47 Όταν υπάρξει ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΘΕΟΥ μέσα σου, τότε βλέπεις τον τριαδικό Θεό! ΔΕΝ βλέπεις άλλον Θεό. Πρόσεξε, μιλώ για αποκάλυψη θεού και όχι για απλά θαύματα-επιδείξεις που μπορεί κάλιστα να προέρχονται από την δύναμη του Διαβόλου.
Μπορείς να τα διακρίνεις;
Η απάντησή μου εδώ είναι όχι, δεν μπορώ να διακρίνω αυτό που λες, για μένα δεν υπάρχουν καν θαύματα τέτοιας φύσης.
Όμως...σέβομαι και εσένα και την συγκεκριμένη κυρία και περιμένω να σεβαστείς τα πιστεύω της και συ όμως!
Η κυρία λέει ότι είχε αποκάλυψη Θεού και μάλιστα ο Θεός ζει μέσα της με κάποια μορφή τέλος πάντων. Έρχεσαι εσύ και λες ναι όντως γίνονται τέτοια πράγματα, τα κάνει ο Θεός που πιστεύετε και οι δυο σας, ο ίδιος είναι!
Περιμένω να μου εξηγήσεις γιατί αυτά που λέει η κυρία είναι λάθος. Πρόσεξε όμως, τα κριτήρια που θα θέσεις σε προειδοποιώ ότι θα τα εφαρμόσω και στην δική σου ιστορία μετέπειτα!
Natasha έγραψε: 06 Απρ 2018, 23:47 Διαφώνώ κάθετα και οριζόντια και διαγώνια με όσα λες για την δύναμη του ανθρώπου. "Χωρίς Εμένα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα"! Τον θυμάσαι αυτόν τον λόγο του Χριστου; Μπορεί ένας τζιχαντιστής να γίνει άνθρωπος από μόνος του;;; Χωρίς την θεία ενέργεια που θα τον ποτίσει με καλοσύνη και θα του φωτίσει την συνείδηση να καταλάβει τί κάνει;;;
Ε εντάξει τώρα, το έχεις τραβήξει από τα μαλλιά! Μπλέκεις πολιτική,θρησκεία, οικον. συμφέροντα και ένα κάρο άλλα πράγματα. Να σου θυμίσω ότι ο ISIS είχε μια 30.000 μαχητές από ένα σύνολο 1.5 δις μουσουλμάνων.
Καταρχήν, να πάρουμε ένα παράδειγμα, ο Τζιχάντι John (αν ξέρεις ποιόν λέω), είχε γεννηθεί στην Αγγλία, ήταν μουσικός ή κάτι τέτοιο και σε πληροφορώ ήταν ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ άνθρωπος. Το ότι του έκαναν πλύση εγκεφάλου και τον έστειλαν να σφάζει στην Συρία δεν το αναιρεί αυτό.
Σίγουρα όμως άλλαξε - προς το χειρότερο ναι, αλλά άλλαξε, δεν μπορείς να διαφωνήσεις σε αυτό! Επομένως αυτό που λες είναι λάθος, οι άνθρωποι αλλάζουν (είτε από μόνοι τους είτε με εξωτερική βοήθεια αλλάζουν, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο ανάλογα τις καταστάσεις αλλάζουν- ούτε συ ξέρεις τι μπορεί να έκανες αν ήσουνα εκεί κάτω...)
Όταν μπλέκει ο φανατισμός (και ο θρησκευτικός δεν είναι εξαίρεση...) με μίσος, βία, μισαλλοδοξία πάντα φρικαλεότητες έχουμε- γεμάτη η ιστορία από δαύτα!
Τέλος, η φράση "χωρίς εμένα κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα", εγώ θεωρώ ότι σημαίνει πως κάθε δύναμη και κάθε εξουσία στον κόσμο εκπορεύεται από εκείνον, για την ταπείνωση μιλάει, όχι για το ότι δεν μπορούμε ως άνθρωποι να αλλάξουμε, να κάνουμε το καλό ή το κακό.
Αγαπάτε αλλήλους κανείς; :-)
Natasha έγραψε: 06 Απρ 2018, 23:47 Το ξέρω ότι μιλάς φιλικά, να είσαι καλά.
... ποτέ κακοπροαίρετα και χωρίς να προσπαθώ να πείσω κανέναν

Να'σαι καλά και καλή ανάσταση να έχουμε,
chris
c/
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

chris έγραψε: 07 Απρ 2018, 11:29
Αυτά τα πιστεύουμε; είναι και αυτά αλήθεια; αν όχι, γιατί; σε τι διαφέρουν από την δική σου ιστορία (η οποία παρεπιμπτόντως να πω ότι είναι και κακή ιστορία, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...)!
τι λες;
Μπορείς λίγο να μου εξηγήσεις τί εννοείς με το επίθετο "κακή"; Τί σημαίνει "κακή ιστορία";
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Η απάντησή μου εδώ είναι όχι, δεν μπορώ να διακρίνω αυτό που λες, για μένα δεν υπάρχουν καν θαύματα τέτοιας φύσης.
Αγαπητέ Chris, εδώ ακριβώς βρίσκεται η τεράστια διαφορά στην θέαση του Θεού και της ιστορίας Του. Όποιος δεν είδε τον Θεό μέσα του, δεν έχει δει ουτε τον Σατανά, που είναι υπαρκτό πρόσωπο απίστευτης κακίας και φθόνου και μας τυραννά, ουτε οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με την θεογνωσία-θεολογία.

Καταλαβαίνεις τί εννοώ; Όλοι εσείς που δεν Τον είδατε ακόμα, αλλά και οι άνθρωποι αυτοί που μου λες των άλλων θρησκειών, δεν σας αποκαλύφτηκε το Πρόσωπό Του, ώστε να ξέρετε τί παίζει να το πω έτσι!

Άκουσες κανέναν βουδιστή ή ινδουϊστή ή άλλον να λέει ότι είδε τον Τριαδικό Θεό; Να είδε τον Χριστό; Να ξέρει για τον αόρατο πόλεμο με πρωταγωνιστή τον Σατανά και τους δαίμονές του;;;

Καλές είναι οι ιστοριουλες με δήθεν θαύματα και "φωτισμούς" αλλά όταν ρωτήσουμε ΠΟΙΟΣ είναι αυτός που είδες, αρχίζουν διάφορα αόριστα και γενικά του στυλ "είδα ένα φως" και "μια δύναμη γενικώς και αορίστως με έκανε να αισθανθώ καλά" και τέτοια.

Ξέρεις ότι ο Σατανάς έχει την δύναμη να μας κάνει να νομίζουμε ότι έχουμε δύναμη απο΄τον Θεό, ενώ στην ουσία μας κοροϊδεύει με δικά του κόλπα και πλάνες;

Αγαπητέ, στο ξαναλέω και να με θυμάσαι γι αυτό, όταν ακους ιστορίες δύναμης και θαυμάτων, εάν ΔΕΝ ακουσεις τα ονόματα 2 προσώπων, του Θεού και του Διαβόλου, τότε να ξέρεις ότι πρόκειται για πλάνη!
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
chris

Natasha έγραψε: 07 Απρ 2018, 13:41
τι λες;
Μπορείς λίγο να μου εξηγήσεις τί εννοείς με το επίθετο "κακή"; Τί σημαίνει "κακή ιστορία";
Εννοώ ότι είναι
- χοντροκομμένα στημένη, και άρα ψεύτικη
- και, ακόμα χειρότερα, υποδαυλίζει τα θρησκευτικά μίση, τις μισαλλοδοξίες, υποβιβάζει την έννοια του ανθρώπου και του ίδιου του Θεού,
τι άλλο;
είναι μια ιστορία από φανατικούς πιστούς για φανατικούς πιστούς για ενίσχυση της φανατίλας,
κανένας άλλος δεν πρόκειται να την πάρει στα σοβαρά και σίγουρα όχι εγώ.
κατά μια έννοια είναι "σατανική ιστορία" όπως θα μπορούσες κάλιστα να πεις εσύ!
φιλικά πάντα,
c/
Άβαταρ μέλους
chris

Natasha έγραψε: 07 Απρ 2018, 13:50
Βρε συ Natasha, αν ήθελα κήρυγμα θα πήγαινα στο κατηχητικό! Καταρχήν δεν απάντησες σε τίποτα απ'όσα σε ρώτησα (ούτε καν αυτά που έχω αναφέρει για το φως που είναι και το θέμα μας),
αντί αυτού έχεις γράψει ένα κατεβατό το οποίο ... από που να το πιάσω τώρα και που να τελειώσω δηλαδή;
Ας είναι, θα κάνω ακόμα μια προσπάθεια να εξηγήσω αλλά προσπάθησε και συ λίγο να καταλάβεις τι λέω.
(βοηθάτε και κανένας άλλος ωρέ χριστιανοί! ... :-))

Λες:
Όποιος δεν είδε τον Θεό μέσα του, δεν έχει δει ουτε τον Σατανά, που είναι υπαρκτό πρόσωπο απίστευτης κακίας και φθόνου και μας τυραννά, ουτε οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με την θεογνωσία-θεολογία.
Καταλαβαίνεις τί εννοώ; Όλοι εσείς που δεν Τον είδατε ακόμα, αλλά και οι άνθρωποι αυτοί που μου λες των άλλων θρησκειών, δεν σας αποκαλύφτηκε το Πρόσωπό Του, ώστε να ξέρετε τί παίζει να το πω έτσι!
Σου έφερα μια κυρία που όχι μόνο τον έχει δει, ισχυρίζεται ότι ζει κιόλας μέσα της - δεν σχολίασες!

Συνεχίζεις:
Άκουσες κανέναν βουδιστή ή ινδουϊστή ή άλλον να λέει ότι είδε τον Τριαδικό Θεό; Να είδε τον Χριστό; Να ξέρει για τον αόρατο πόλεμο με πρωταγωνιστή τον Σατανά και τους δαίμονές του;;;
Δεν σε βάζει σε υποψίες αυτό δηλαδή; μόνο σε χριστιανούς και μάλιστα πιστούς εμφανίζεται ο τριαδικός θεός; και άντε πες αυτός ναι, ο σατανάς γιατί να μην εμφανίζεται και σε κάποιον αλλόθρησκο; δεν θέλει κόσμο για το μαντρί; τι;
έτσι όπως το περιγράφεις θεωρώ ότι είναι επιχείρημα που γύρισε εναντίον σου!

Επιμένεις:
Καλές είναι οι ιστοριουλες με δήθεν θαύματα και "φωτισμούς" αλλά όταν ρωτήσουμε ΠΟΙΟΣ είναι αυτός που είδες, αρχίζουν διάφορα αόριστα και γενικά του στυλ "είδα ένα φως" και "μια δύναμη γενικώς και αορίστως με έκανε να αισθανθώ καλά" και τέτοια.
Ξέρεις ότι ο Σατανάς έχει την δύναμη να μας κάνει να νομίζουμε ότι έχουμε δύναμη απο΄τον Θεό, ενώ στην ουσία μας κοροϊδεύει με δικά του κόλπα και πλάνες;
Ποιοί είστε αυτοί που ρωτάτε; με ποιο δικαίωμα ρωτάτε; εγώ μπορώ να ρωτήσω;
Και ΟΚ, πες δεκτό, τα κριτήρια με τα οποία κρίνετε, εσείς που ρωτάτε, μπορείς να τα αναφέρεις;
σε ρώτησα και πριν, για να εφαρμόσω τα ίδια στην δική σου ιστορία, το απέφυγες τελείως!

τέλος αυτό,
Αγαπητέ, στο ξαναλέω και να με θυμάσαι γι αυτό, όταν ακους ιστορίες δύναμης και θαυμάτων, εάν ΔΕΝ ακουσεις τα ονόματα 2 προσώπων, του Θεού και του Διαβόλου, τότε να ξέρεις ότι πρόκειται για πλάνη!
Λυπάμαι, όταν ακούω ιστορίες για θαύματα, κρατάω μικρό καλάθι, είτε λένε ονόματα είτε όχι! Πάνω απ'ολα όμως χρησιμοποιώ την κρίση μου, το μυαλό μου, τις γνώσεις μου για να κρίνω ΑΝΑ περίπτωση πάντα.

αυτά, καλή ανάσταση εύχομαι, και φιλικά,
chris
c/
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Nandros έγραψε: 03 Απρ 2018, 13:49
Λεγεών έγραψε: 02 Απρ 2018, 19:56Ξέρουμε όλοι τον μύθο, αλλά έχουμε την λογική να υποπτευθούμε τον αναπτήρα;
Δεν χρειάζεται αναπτήρας. Ο πατριάρχης ανάβει τις λαμπάδες από την ακοίμητη λυχνία που βρίσκεται μέσα στον τάφο.

Η προσευχή του είναι αποκαλυπτική:
Δια τούτο, εκ του επί τούτον τον φωτοφόρον σου Τάφον ενδελεχώς και αειφώτως εκκαιομένου φωτός ευλαβώς λαμβάνοντες, διαδίδομεν τοις πιστεύουσιν εις σε το αληθινό φως
Από ΟΟΔΕ http://www.oodegr.com/oode/asynithista/ ... pseis1.htm
Άλλο χριστιανικό http://www.enoriako.info/index.php?opti ... Itemid=477

Όποιος δεν καταλαβαίνει και θέλει ερμηνεία των λέξεων ενδελεχώς και αειφώτως, ας ψάξει στο ιντερνέτ.

Όμως, στην αντίστοιχη σελίδα του πατριαρχείου Ιεροσολύμων οι επίμαχες λέξεις έχουν εξαφανιστεί!
Διὰ τοῦτο, ἐκ τοῦ ἐπὶ τοῦτον τὸν φωτοφόρον σου Τάφον εὐλαβῶς λαμβάνοντες, διαδίδομεν τοῖς πιστεύουσιν εἰς σὲ τὸ ἀληθινὸν φῶς
http://www.jerusalem-patriarchate.info/ ... F%89%CF%82

Η απάτη είναι τόσο χοντροκομμένη που κάνει μπαμ, αφού το ἐκ τοῦ ἐπὶ τοῦτον τὸν Τάφον μένει ξεκρέμαστο!
Τί είναι αυτό που βρίσκεται απάνω στον τάφο, από το οποίο παίρνει το φως;
.
Ετσι ειναι. Αυτη ειναι η ιστορικη αληθεια. Απλα , καποια ζωα καταφεραν πριν κανα αιωνα (;) να διασπειρουν τη φημη οτι η λαμπαδα αναβει μονη της. Και τα αλλα ζωα το χαψαν. Ενας σωστος χριστιανος (αν μπορει να χαρακτηρισθει ετσι ενας χριστιανος) γνωριζει οτι η λαμπαδα αναβει απο τη λυχνια. Ειπαμε στην ελλαδα επικρατουν 3 απο τις χειροτερες θρησκειες, η ορθοδοξια και ο μαρξισμος και το παραγωγο τους δηλαδη ο πασοκισμος
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”