Λευκός Λύκος έγραψε: 18 Φεβ 2020, 08:32
oldjedi έγραψε: 18 Φεβ 2020, 00:20
Λευκός Λύκος έγραψε: 17 Φεβ 2020, 23:16
Πες μας τι έχεις ψηφισει απο το 1974 και μετά.
Μου είναι αδιάφορο το τι έκανε η χα.Πέρασε και δεν ακούμπησε.Λιγοι.Πολυ λίγοι.
Από εκεί και περα αν εσύ νομιζεις ότι ένας τσαρλατάνος είναι το λιγότερο κακο,πάω πασο και σε αφήνω στην χλευη.
Δεξια Λυκε ... Παντα δεξια ... και πριν απο το 74 και μεχρι σημερα ...
Συμφωνω για την ΧΑ ...λιγοι , πολυ λιγοι ...
Μα εδω ειναι η διαφορα μας ... ΔΕΝ τον θεωρω τσαρλατανο , αντιθετα , σαν δεξιος επικροτω τις περισσοτερες αν οχι ολες τις πολιτικες προτασεις που κανει ...
Εσυ , βρες καποιον αλλον ...Δικαιωμα σου ...
Και οπως δεν ειρωνευομαι την δικη σου επιλογη , σε παρακαλω να εισαι πιο ευγενικος και με την δικη μου ...
Καλά εσύ θεωρούσες και υποδειγμα και τον Καμμένο που ψήφιζες.
Η χα μπορεί να ήταν ότι ήταν αλλά ήταν σαφώς ανώτερη από κάτι γελοιους τσαρλατάνους τύπου Βελόπουλου,Καμμένου κτλ.
Τον Καμμενο τον ψηφισα 2 φορες , το 14 και το 15 , για να τιμωρησω την ΝΔουλα που μου εκοψε την συνταξη ... Παντα ψηφιζα Δεξια ...Εκανε την κωλοπουμπα του ;; εχασε την ψηφο μου ...
Την ΧΑ την συμπαθουσα στην αρχη για τις ακτιβιστικες της θεσεις και πραξεις ...Οταν αρχισε να παιζει τον ρολο της αστυνομιας και να κανει πορειες με δαδες που εδειχναν αλλες εποχες , ενδιαφερθηκα περισσοτερο και ανακαλυπτοντας τους αγκυλωτους σταυρους και παρατηρωντας τις φωτογραφιες του Παππα με υμνους στον ηλιθιο Μουσολινι, του αγκυλωτους του Κασιδιαρη και διαφορα αλλα τα οποια απεχθανομαι , αναθεωρησα τις αποψεις μου γι'αυτην και στραφηκα εναντιον της ...γιατι απλουστατα δεν μου αρεσουν οι ολοκληρωτισμοι ...Τι κοκκινος , τι μαυρος φασισμος , 2 οψεις του ιδιου νομισματος , του ολοκληρωτισμου...
Και ΔΕΝ ξερουμε ΑΝ ΘΑ ηταν ανωτερη "απο ολους αυτους" γιατι εξουσια δεν πηρε στα χερια της ευτυχως ...
Ελπιζω και βλεπω οτι καλα τα παει, στον Βελοπουλο να αποδειχθει ικανοτερος ... Αν οχι θα τον εγκαταλειψω και αυτον και θα ψηφισω Κρανιδιωτη ... Αλλα ΧΑ , ποτε ... σορρυ ...