!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επίθεση σε τουρκικο κονβόι στο Ιντλίμπ

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Εμπεδοκλής

Re: Επίθεση σε τουρκικο κονβόι στο Ιντλίμπ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Belisarius έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:54
Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:40 Θα έλεγε κανείς ότι πρώτη φορά θα ακούσεις για μίζες σε αγορές εξοπλιστικών προγραμμάτων και φυλακισμένων υπουργών. Για μίζες από γερμανικές εταιρείες.

:roll:
Θες να πεις ότι κρίθηκε άλλο άρμα ως το καλύτερο και δόθηκαν μίζες για να αλλάξει η απόφαση άρα και ο προμηθευτής
ή ότι το Leo ήταν όντως το καλύτερο και πως δόθηκαν μίζες για να εξασφαλιστεί ότι τίποτα δε θα πάει στραβά και η τιμή θα είναι συμφέρουσα;
Η μίζα είναι μίζα. Από τη στιγμή που δωθεί ποτέ δεν θα μάθεις αν αντικειμενικά άξιζε να πάρει το διαγωνισμό.

Αυτό είναι το ένα τμήμα της συζήτησης. Το άλλο είναι ότι το leopard δεν έχει δοκιμαστεί στη μάχη όσο έχουν δοκιμαστεί τα αμερικανικά και τα ρωσικά. Και όταν δοκιμάστηκε φάνηκε τι παπά πουλούσαν...
jimdenin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin »

Στην περίπτωση του διαγωνισμού των αρμάτων μάχης στο δεύτερο μισό του 90, υπάρχει η φήμη ότι η αρχική πρόταση των Γερμανών ήταν 240Α6 και
300Α4 μεταχειρισμένα. Μετά θαύματος η τελική παραγγελία κατέληξε σε 170Α6 και 187Α4 μεταχειρισμένα, δηλαδή 183 άρματα μείον σε σχέση με την αρχική πρόταση των Γερμανών. Να τονιστεί ότι ο ΕΣ εδώ και χρόνια ψάχνει καμιά 200αριά άρματα σε αυτό το επίπεδο :roll: .

Το ποιός επεδίωξε την μίζα και όχι μόνο στο εν λόγω πρόγραμμα μπορεί να μην είναι στο συμφέρον της ελληνικής πλευράς.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Τα λεο κατασκευάζονται στο Βόλο
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:58 Η μίζα είναι μίζα. Από τη στιγμή που δωθεί ποτέ δεν θα μάθεις αν αντικειμενικά άξιζε να πάρει το διαγωνισμό.
Εσύ μπορεί να μη μάθεις. :003:
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Πάντως ακόμα κλαίω που δεν πήραμε τα Abrams
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:12
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Φεβ 2020, 09:05
Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Φεβ 2020, 18:57

Τότε, να προσέξεις καλά ποιο θα είναι το δεύτερο άτομο που θα πάρεις μαζί σου. Όπως επίσης και τις ταινίες. Αλλιώς πάρε και ένα έξτρα πρωκτισυναλάρκ μαζί σου καλού κακού.
Φίλε μου, προφανώς αναφέρεσαι στην ομοφυλοφιλία μου. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ να παραδεχτώ ότι ναι, είμαι ομοφυλόφιλος και μου αρέσουν τα ωραία παλικάρια. Αν είσαι ομοφυλόφιλος κι εσύ μπορείς να μου στείλεις μια φωτό σου και που ξες, μπορεί κάποια στιγμή να σε γαμήσω.
Όχι, όχι. Προτιμώ να πάω να πολεμήσω στην πρώτη γραμμή. Χίλιες φορές νεκρός παρά πούστης ή φορέας AiDS... αν πάλι δεν βρίσκεις κάποιον να έρθει πες μου να σου στείλω δαχτυλίθρες να κάνεις τη δουλειά σου....
Έτσι μπράβο γενναίε μου νέε. Κι όπως είπα θα σε βλέπω από τα ίντερνετ και θα σε χαίρομαι. Φάε έναν Μογγόλο και για μένα.
Εμπεδοκλής

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Φεβ 2020, 11:33
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Φεβ 2020, 09:05

Φίλε μου, προφανώς αναφέρεσαι στην ομοφυλοφιλία μου. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ να παραδεχτώ ότι ναι, είμαι ομοφυλόφιλος και μου αρέσουν τα ωραία παλικάρια. Αν είσαι ομοφυλόφιλος κι εσύ μπορείς να μου στείλεις μια φωτό σου και που ξες, μπορεί κάποια στιγμή να σε γαμήσω.
Όχι, όχι. Προτιμώ να πάω να πολεμήσω στην πρώτη γραμμή. Χίλιες φορές νεκρός παρά πούστης ή φορέας AiDS... αν πάλι δεν βρίσκεις κάποιον να έρθει πες μου να σου στείλω δαχτυλίθρες να κάνεις τη δουλειά σου....
Έτσι μπράβο γενναίε μου νέε. Κι όπως είπα θα σε βλέπω από τα ίντερνετ και θα σε χαίρομαι. Φάε έναν Μογγόλο και για μένα.
Απλά μην την βάλεις στη μπρίζα. Και δεν εννοώ την τηλεόραση. Άντε να βρεις στα σκοτάδια γάζες...
Εμπεδοκλής

Belisarius έγραψε: 13 Φεβ 2020, 11:09 Πάντως ακόμα κλαίω που δεν πήραμε τα Abrams
Εγώ πάλι γελάω που οι Γερμανοί έδιναν τις ίδιες μίζες εδώ και απέναντι...
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2020, 11:36

Απλά μην την βάλεις στη μπρίζα. Και δεν εννοώ την τηλεόραση. Άντε να βρεις στα σκοτάδια γάζες...
Ναι ατίθασο αγόρι. Επειδή βλέπω ότι νοιάζεσαι πολύ για το που θα την βάλω γιατί δεν μου στέλνεις μια φωτό; Κανείς δεν χρειάζεται να το μάθει. Θα είμαι στοργικός. Το ξέρεις ότι με έχεις γκαυλώσει έτσι δεν είναι; Μην παίζεις μαζί μου. Ηλικία;
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Belisarius έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:00
stergiosbik έγραψε: 12 Φεβ 2020, 22:43 Και οι 2 πλευρες εχετε δικιο.
Και τα Leo ειναι εξαιρετικα αλλα και τα συγχρονα αντιαρματικα μπορουν να κανουν μεγαλη ζημια.
Εχει να κανει με το ποσο ορθα χρησιμοποιειται καθε οπλικο συστημα.
Με βάση τα λεγόμενα σου δεν έχουν δίκιο και οι δυο πλευρές. H μία πλευρά λέει, όπως γράφεις, ότι τα Leo είναι καλά αλλά επίσης και τα αντιαρματικά ενώ η ετέρα πλευρά ισχυρίζεται πως τα Leo δεν είναι καλά επειδή δεν αντέχουν χτύπημα από kornet...
Eννοω οτι δεν μπορεις να κατηγορησεις το Leo 4 οτι καταστραφηκε απο ενα αντιαρματικο.
Και δε νομιζω οτι υπαρχει αρμα στον κοσμο που μπορει να μην καταστραφει απο την καινουργια εκδοση του Kornet ή του Javelin.
Οταν καθεται ακινητο σαν παπια ειναι ευκολος στοχος ακομη και απο πολυ παλιοτερα αντιαρματικα.Δεν χρειαζεται να διατρηθει ο θωρακας.Την τρωει στην ερπυστρια και τελειωνει η ιστορια.
Σιγουρα τα LEO HELL (6) που εχουμε ειναι πολυ πιο καλα σε θεμα θωρακισης και προστατευουν καλυτερα το πληρωμα αλλα δεν θα την βγαλουν καθαρη αν βληθουν απο ενα καλο αντιαρματικο.
Ο θωρακας ενος αρματος εχει ορια.Γι αυτο και οι σχεδιαστες εχουν στρεψει την προσοχη τους στην ενεργητικη θωρακιση των αρματων.
Ακομη ομως κι αυτη δεν ειναι βεβαιο οτι προστατευει εντελως τα αρματα.
Σιγουρα παντως τα βληματα θα βρισκονται παντα ενα βημα πιο μπροστα απο την οποιου ειδους θωρακιση των αρματων.
Το μονο αντιμετρο στο αρμα ειναι μονο ενα αλλο αρμα.
Οσοι ασχετοι παρακαλω να μην σχολιασουν την τελευταια προταση.
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Το άρμα μόνο του δεν είναι τιποτα στο πεδιο μάχης. Χρειαζεται διπλα του πεζικο για να καθαριζει τα αντιαρματικα, μόνο του είναι απλά ένας στόχος.
Το ότι το λεο είναι μούφα είναι το λιγότερο αστείο
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Εμπεδοκλής

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Φεβ 2020, 11:41

Ναι ατίθασο αγόρι. Επειδή βλέπω ότι νοιάζεσαι πολύ για το που θα την βάλω γιατί δεν μου στέλνεις μια φωτό; Κανείς δεν χρειάζεται να το μάθει. Θα είμαι στοργικός. Το ξέρεις ότι με έχεις γκαυλώσει έτσι δεν είναι; Μην παίζεις μαζί μου. Ηλικία;
Γενικά, δεν τα έχω καλά με όλο το αδερφάτο. Από την άλλη δεν μπορώ να σε ψέξω. Δικαιώνεις για άλλη μια φορά τους ισχυρισμούς μου ότι η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια. Πήγαινε σε γιατρό, πάρε χάπια, κάνε ηλεκτροσόκ. Μπορεί να θεραπευτείς κάποτε. :e045:
Εμπεδοκλής

Prepon έγραψε: 13 Φεβ 2020, 11:05 Τα λεο κατασκευάζονται στο Βόλο
Ενώ εσένα βγήκε τελάλης. Ο ίδιος ο πατέρας δεν παραδέχεται τις μίζες που πήρε στα παιδιά του και θα το παραδεχτεί ... ο γνωστός σου... :lol:
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

τεν τεν έγραψε: 13 Φεβ 2020, 13:54 Το άρμα μόνο του δεν είναι τιποτα στο πεδιο μάχης. Χρειαζεται διπλα του πεζικο για να καθαριζει τα αντιαρματικα, μόνο του είναι απλά ένας στόχος.
Το ότι το λεο είναι μούφα είναι το λιγότερο αστείο
Ναι οκ.
Προσπαθησε εσυ να σταματησεις μια επελαυνουσα τεθωρακισμενη ταξιαρχια με αντιαρματικα να δουμε τι ψαρια θα πιασεις.
Το Μ/Κ πεζικο ειναι χρησιμοτατο και απαραιτητο στα τεθωρακισμενα σε αλλες περιπτωσεις.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2020, 14:07
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Φεβ 2020, 11:41

Γενικά, δεν τα έχω καλά με όλο το αδερφάτο. Από την άλλη δεν μπορώ να σε ψέξω. Δικαιώνεις για άλλη μια φορά τους ισχυρισμούς μου ότι η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια. Πήγαινε σε γιατρό, πάρε χάπια, κάνε ηλεκτροσόκ. Μπορεί να θεραπευτείς κάποτε. :e045:
Τι μου θύμισες τώρα μαχητικό μου αγόρι. Πριν πολλά πολλά χρόνια επισκέφτηκα ειδικό για την καταπολέμηση της ομοφυλοφιλίας μου. Με τα πολλά κατέληξε να μου κάνει τσιμπουκάκι. Αυτή παρεπιμπτόντως ήταν κι η αμοιβή του. Δεν τα έχεις καλά με το αδελφάτο προφανώς επειδή δεν δοκίμασες τον δικό μου. Ηλικία δεν μου είπες. Γιατί; Ντρέπεσαι; Σου λέω με έχεις καυλώσει φουλ από το πρωί.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”