Αν υπαρχει αλλο μεγαλυτερο ΠΟΛΙΤΙΚΟ φορουμ πες μου να παω να γραφτω.
.
Δεν ξέρω, αλήθεια, δε σε κοροϊδεύω, απλά μου φαίνεται πολύ αστείο να μας διαβάζει κάποιος σοβαρός άνθρωπος ή και Τούρκος. Δεν είμαστε δα και τίποτα ινφλουενσερς
Εεε τοτε τι μας πρηζεις τα @ρχιδι@ οτι οι συμβουλοι του μαλακα του Κουλη ειναι υπερ της συμφωνιας των Πρεσπων, ρε μεγαλε;Αρίστος έγραψε: 02 Φεβ 2020, 16:35Namrail έγραψε: 02 Φεβ 2020, 11:34 Ρε μλκ αρίστο γιατί δεν κατεβαίνεις με τον βέλο; Μέχρι και υπαρχηγό θα μπορούσε να σε κάνει.
Γιατι αυτος ειναι ρωσοφιλος κι εγω αμερικανοφιλος.
Γιατι αυτος βριζει τις Πρεσπες κι εγω τις υπερασπιζομαι.
Γιατι αυτος ειναι με την Εκκλησια κι εγω δεν θελω να την βλεπω οπως καταντησε ουτε ζωγραφιστη.
Συμφωνουμε ωστοσο στο οτι θελουμε ΠΑΟΚ αντι για γαβρο.![]()
.
Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 02 Φεβ 2020, 20:23
Εεε τοτε τι μας πρηζεις τα @ρχιδι@ οτι οι συμβουλοι του μαλακα του Κουλη ειναι υπερ της συμφωνιας των Πρεσπων, ρε μεγαλε;
Εε και ο Τσιπροκαμμενος εσκιζε τις ζαρτιερες του για τα μνημονια και τελικα υπεγραψε τριτο... και μακρυτερο.Αρίστος έγραψε: 02 Φεβ 2020, 20:27Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 02 Φεβ 2020, 20:23
Εεε τοτε τι μας πρηζεις τα @ρχιδι@ οτι οι συμβουλοι του μαλακα του Κουλη ειναι υπερ της συμφωνιας των Πρεσπων, ρε μεγαλε;
Για να δειξω την ΑΠΑΤΗ της ΝΔ που προεκλογικα εσκιζε τα ρουχα της εναντιον των Πρεσπων.
.
Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 02 Φεβ 2020, 20:30Εε και ο Τσιπροκαμμενος εσκιζε τις ζαρτιερες του για τα μνημονια και τελικα υπεγραψε τριτο... και μακρυτερο.Αρίστος έγραψε: 02 Φεβ 2020, 20:27Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 02 Φεβ 2020, 20:23
Για να δειξω την ΑΠΑΤΗ της ΝΔ που προεκλογικα εσκιζε τα ρουχα της εναντιον των Πρεσπων.
.
Ετερον εκατερον.
Χμ, μάλλον η ...CIA πρέπει να μας παρακολουθεί γιατί εδώ προκύπτει μεγάλη επισκεψιμότητα από τις ΗΠΑ ενώ δεν νομίζω ότι έχουμε γνωστούς ενεργούς χρήστες που μπαίνουν από εκεί.Αρίστος έγραψε: 02 Φεβ 2020, 20:16 Eδω ειναι τα στατιστικα του phorum στο similarweb.
https://www.similarweb.com/website/phorum.com.gr
Ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αν σκεφτει κανεις οτι στα πρωτα 1000 σαιτς της Ελλαδας εχουν πεσει δεκαδες χιλιαδες ευρα στο καθενα.
Αρίστος και Βελό είναι ακριβώς η ίδια κατηγορία.Namrail έγραψε: 02 Φεβ 2020, 11:34 Ρε μλκ αρίστο γιατί δεν κατεβαίνεις με τον βέλο; Μέχρι και υπαρχηγό θα μπορούσε να σε κάνει.