Ότι τι τώρα; Βγαίνεις από πάνω με αυτό; Δεν μπορείς να βγεις και λυπάμαι που στο γνωστοποιώ. Εσύ έχεις δει ποτέ καθρέφτη; Έχει στο χωριό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η εγγονή του Άκη στο my style rocks(warning:βαθύ πασοκ)
Re: Η εγγονή του Άκη στο my style rocks(warning:βαθύ πασοκ)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Μπουχαχα!Naida έγραψε: 06 Ιαν 2020, 14:31Εμ τι να πεις; Εμείς λέμε θα ήταν πιο όμορφη χωρίς τις υπερβολές, που ισχύει και το ξέρουν, αλλά κάτι πρέπει να πουν δήθεν τάχα. Βέβαια το έχω αναλύσει στο μυαλό μου γιατί το κάνουν. Και επειδή ξέρω θες να μάθεις την σκέψη μου,θα στην πω. Σου λέει άμα λέμε ότι ζηλεύουν κτλ μπαίνουν σε διαδικασία να ανταγωνιστούν μεταξύ τους να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον(να τονωθεί ο ανδρισμός τους) και να είναι διχασμένες μεταξύ τους. Άρα πιο εύκολα διαθέσιμες σε εμάς.Custom_F έγραψε: 06 Ιαν 2020, 14:23Μα τι να ζηλέψω!
Αυτό είναι κοριτσάκι! Εγώ φετω θα κλείσω τα 41. Τι στο καλό!
Η γνώμη μου, την οποία όχι, κανείς δε μου ζήτησε, είναι ότι έχει κάνει υπερβολές που την αδικούν!
Ξέρεις τι κουνάβια είναι; και λένε για εμάς ότι είμαστε πονηρές.
Ούτε καν!
Βέβαια ίσως μόνο τέτοιες γυναίκες γνωρίζει, οπότε...
- blackpaint
Όξω ρε.
Ίσα ίσα! Είναι γεγονός ότι λες βλακείες. Τις διαβάζουμε.Χαοτικός έγραψε: 06 Ιαν 2020, 14:33Και μόνο που λες ότι είναι βλακείες αυτά σε καθιστά αναξιόπιστη για το λες ότι κάνεις στην παρέα σου.Custom_F έγραψε: 06 Ιαν 2020, 14:26Διακρίνεις; Καλά καλά...Χαοτικός έγραψε: 06 Ιαν 2020, 14:22
Δεν γίνεται να διαβάσω ότι θέλω. Το κείμενο που είναι γραμμένο δεν μπορώ να το αλλάξω τηλεπαθητικά. Διακρίνω από λεπτές και διακριτικές (και καλά) κατινίστικες επικρίσεις, έως και χοντρές και ακραίες.
Όταν μιλάς αρνητικά για κάποιον ενώ είσαι σε κάποια παρέα κι όταν ο κάποιος δεν σου έχει κάνει τίποτα και όταν την κακεντρέχεια την καλύπτεις πίσω από επίπλαστες αξίες όπως η αισθητική και καλά,
ναι είναι καφρίλα.
Λάθος γυναίκα διάλεξες να πεις αυτά.
Είμαι αυτή στην παρέα που βρίζω όσους σχολιάζουν άλλους, οπότε... δε μαγγιζουν καν οι βλακείες που λες.
Περαστικά! ή κ όχι. Κλάιν.
Μια ζωή εδώ βλέπουμε να ανοίγουν νήματα για να κράξουν ανθρώπους με κριτήριο πάντα κάτι που κάνει τον άνθρωπο αυτόν να διαφέρει ή να ξεφεύγει από τα κοινά. Να ανοίγουν νήματα για πουτάνες, σκυλούδες, κι ότι άλλο δεν θα ήθελε ο νηματοθέτης να μοιάζει με την μάνα του ή τη γυναίκα του.
Αυτό είναι ένα είδος σκατοψυχιάς που ευλογεί κάποιος την μίζερη φτήνια του γιατί νιώθει απειλή από την κίνηση του άλλου που απλά σε αγνοεί και κάνει ότι γουστάρει καθώς έχει το δικαίωμα.
Μια χαρά έχεις συμμετάσχει σε τέτοια νήματα και έχεις ακολουθήσει ότι κάνουν όλοι. Οι βλακείες όλες δικές σου και δικές σας.
Δεν είναι θέμα γούστου αυτό.
Απλώς λες βλακείες.
Κ αν κάποιος φαίνεται αναξιόπιστος, είσαι εσύ, που με χαρακτηρίζεις χωρίς να με ξέρεις κ χωρίς καν να έχεις μπει στον κόπο να καταλάβεις τι έχω πει.
Εγώ σχολίασα εξωτερικά χαρακτηριστικά.
Αυτό που είδα. Τπτ άλλο.
Εσύ σχολιάζεις εμένα ως άνθρωπο χωρίς να έχεις καν καταλάβει τι είπα μόνο κ μόνο επειδή έχεις συνηθίσει να ακούς παρόμοιες αποψεις οι οποίες όμως προέρχονται από κακία κ ζήλεια όπως λες.
Το νημα μπήκε για να σχολιαστεί.
Οπως όλα.
Αλλιώς ας ανεβαίνουν νηματα κ να μη μιλάει κανείς.
Η κοπέλα θα ήταν πιο ωραία χωρίς τόσο φουσκωμένα χείλη κ χωρίς τις τεράστιες βλεφαρίδες.
Τέλος!
Αν θέλει να είναι έτσι, ας είναι έτσι. Κλάιν.
Απο εκει που ηταν ενα ομορφο και σεξουαλικο κοριτσι, με τις επεμβασεις μεταμορφωθηκε λες και ειναι μια πορνη ξεπεσμενη που παιρνει ναρκωτικα...
Ελπιζω ν’αρχισει να συμβουλευεται και κανεναν αλλο πιο σοφο και οχι μονο τον παππου της, γιατι δεν την βλεπω καλα...
Παντως ειναι τρομερα απωθητικη αυτη η νεα μοδα που ολες οι γυναικες φουσκωνουν χειλια, βυζια κλπ.
Οσες αντισταθουν και πανε κοντρα στην ηλιθια αυτη μοδα, θα ειναι περιζητητες.
Ελπιζω ν’αρχισει να συμβουλευεται και κανεναν αλλο πιο σοφο και οχι μονο τον παππου της, γιατι δεν την βλεπω καλα...
Παντως ειναι τρομερα απωθητικη αυτη η νεα μοδα που ολες οι γυναικες φουσκωνουν χειλια, βυζια κλπ.
Οσες αντισταθουν και πανε κοντρα στην ηλιθια αυτη μοδα, θα ειναι περιζητητες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Nero
Να ξέρεις, όποτε σε διαβάζω κάνω εικόνα τον Πουλικάκο, απλά με καραφλοκοτσίδα Κοντογιαννίδη
Εγώ όμως σε ρώτησα κάτι άλλο bipscoτάκι με κανελα. Κατά το αισθητικό σου κριτήριο,εκτός μόδας,τρεντ κτλ θα ήταν ομορφότερη χωρίς αυτά τα υπερβολικά στο προσωπό της;Bipsco έγραψε: 06 Ιαν 2020, 14:34
Η κοπέλα ακολουθεί την μόδα της εποχής της. Οι μόδες και τα κριτήρια ομορφιάς αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Ως συνήθως οι μεγαλύτεροι κατακρίνουν τα γούστα των νεότερων. Εκεί πήγαινε το ok boomer.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Nero
αφού το χουμε πει ότι είμαι καταβάθος ακραία κομφορμιστήςblackpaint έγραψε: 06 Ιαν 2020, 14:42Τι να μη σ αρεσει, εχει ολα τα στοιχεια της καμπ κουλτουρας, τεχνητοτητα, ελαφροτητα, αφελη μεσοαστικη επιδεικτικοτητα και σοκαριστικη υπερβολη.
Λες ότι μπορεί να κρίνω επιπόλαια, ε; Ίσως η συγκεκριμένη κοπέλα να μην είναι ένα αμορφωτο σκυλί του ελέους με τίγκα ναρκισσισμό και ωραιοπαθεια, αλλά ίσως είναι μια πυρηνική φυσικός που δούλευε στο cern και πήρε ένα διάλειμμα από τη δουλειά για να συμμετάσχει στο my style rocks. Πιθανώς να συμβαίνει και αυτο.Feindflug έγραψε: 06 Ιαν 2020, 14:22
Ρε τύπε, μια εικόνα είδες, δεν σου είπαμε να την παντρευτείς ούτε να την προσλάβεις υπάλληλο.
Όχι εσύ λες βλακείες. Κι εγώ διαβάζω. Το τελευταίο που θα με ενδιέφερε είναι να σε ξέρω σαν άνθρωπο και να μιλάω για σένα. Ξαναλέω ότι σχολιάζω ότι βλέπω γρταμμένο εδώ μέσα. Αν το ερμηνεύω με ψυχολογικές και κοινωνικές προεκτάσεις αυτό δεν σημαίνει ότι αναφέρομαι σε κάποιον που τον ξέρω προσωπικά.Custom_F έγραψε: 06 Ιαν 2020, 14:46Ίσα ίσα! Είναι γεγονός ότι λες βλακείες. Τις διαβάζουμε.Χαοτικός έγραψε: 06 Ιαν 2020, 14:33Και μόνο που λες ότι είναι βλακείες αυτά σε καθιστά αναξιόπιστη για το λες ότι κάνεις στην παρέα σου.Custom_F έγραψε: 06 Ιαν 2020, 14:26
Διακρίνεις; Καλά καλά...
Λάθος γυναίκα διάλεξες να πεις αυτά.
Είμαι αυτή στην παρέα που βρίζω όσους σχολιάζουν άλλους, οπότε... δε μαγγιζουν καν οι βλακείες που λες.
Περαστικά! ή κ όχι. Κλάιν.
Μια ζωή εδώ βλέπουμε να ανοίγουν νήματα για να κράξουν ανθρώπους με κριτήριο πάντα κάτι που κάνει τον άνθρωπο αυτόν να διαφέρει ή να ξεφεύγει από τα κοινά. Να ανοίγουν νήματα για πουτάνες, σκυλούδες, κι ότι άλλο δεν θα ήθελε ο νηματοθέτης να μοιάζει με την μάνα του ή τη γυναίκα του.
Αυτό είναι ένα είδος σκατοψυχιάς που ευλογεί κάποιος την μίζερη φτήνια του γιατί νιώθει απειλή από την κίνηση του άλλου που απλά σε αγνοεί και κάνει ότι γουστάρει καθώς έχει το δικαίωμα.
Μια χαρά έχεις συμμετάσχει σε τέτοια νήματα και έχεις ακολουθήσει ότι κάνουν όλοι. Οι βλακείες όλες δικές σου και δικές σας.
Δεν είναι θέμα γούστου αυτό.
Απλώς λες βλακείες.
Κ αν κάποιος φαίνεται αναξιόπιστος, είσαι εσύ, που με χαρακτηρίζεις χωρίς να με ξέρεις κ χωρίς καν να έχεις μπει στον κόπο να καταλάβεις τι έχω πει.
Εγώ σχολίασα εξωτερικά χαρακτηριστικά.
Αυτό που είδα. Τπτ άλλο.
Εσύ σχολιάζεις εμένα ως άνθρωπο χωρίς να έχεις καν καταλάβει τι είπα μόνο κ μόνο επειδή έχεις συνηθίσει να ακούς παρόμοιες αποψεις οι οποίες όμως προέρχονται από κακία κ ζήλεια όπως λες.
Το νημα μπήκε για να σχολιαστεί.
Οπως όλα.
Αλλιώς ας ανεβαίνουν νηματα κ να μη μιλάει κανείς.
Η κοπέλα θα ήταν πιο ωραία χωρίς τόσο φουσκωμένα χείλη κ χωρίς τις τεράστιες βλεφαρίδες.
Τέλος!
Αν θέλει να είναι έτσι, ας είναι έτσι. Κλάιν.
Ένα αμυντικό επιχειρηματάκι είναι αυτό χωρίς αξία. "Δεν με ξέρεις!"
Η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό και το να λες ότι μόνο γι αυτό μίλησες είναι γελοιότητα. Συμμετέχεις στην κακοήθεια που αναδύεται.
Η κοπέλα δεν ντύνεται για να την κρίνεις εσύ ούτε ζπήτησε τη γνώμη σου. Ούτε κανείς ζήτησε τη γνώμη σου. Το νήμα φτιάχτηκε για κακεντρεχές κράξιμο κι όσοι πιστοί προσέλθετε. Δεν ήταν κλήση για ειδικούς και εμπειρογνώμονες στο ντύσιμο.
Κοτσίδα γιατί;
Εύκολα, μην σου πω ότι την έχει ακόμα και μαζί με την Παολίνα.Drexler έγραψε: 06 Ιαν 2020, 14:20 Πιστευεις την Παολα την εχει?σου υπενθυμιζω οτι η τελευταια ειχε ξεσκισει το μπουλντογκ του Super 3 σε θανασιμη κυνομαχια.
FixedNamrail έγραψε: 06 Ιαν 2020, 14:03 Αν έβλεπε κάποιος αυτή την εικόνα και από.πανω τίτλο, "rough 10 on 1 triple anal gangbang", θα παραξενευοταν έστω και για ένα δευτερόλεπτο;
My Life had stood, a Loaded Gun
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 877 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-