sys3x έγραψε: 02 Ιουν 2018, 13:48https://www.safer-networking.org/spybot-anti-beacon/Πάνας έγραψε: 02 Ιουν 2018, 12:38 Εγώ πάντως ούτε σύνδεση κάνω το λειτουργικό στο σύννεφο και έχω απενεργοποιήσει τις υπηρεσίες εντοπισμού. Όχι ότι με νοιάζει για κάποιο λόγο αλλά ελαφραίνω την λειτουργία του.. Αν κάποια φορά χρειαστώ κάποια υπηρεσία από αυτές που προσφέρει θα το ενεργοποιήσω.
Μέχρι και τις λειτουργίες του τηλ έχω αφαιρέσει από το πάουερ σελ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Windows 10
Re: Windows 10
the end
Σόρυ μαν, για τι κάμερες μιλάμε ip;Πάνας έγραψε: 02 Ιουν 2018, 21:01sys3x έγραψε: 02 Ιουν 2018, 13:48https://www.safer-networking.org/spybot-anti-beacon/Πάνας έγραψε: 02 Ιουν 2018, 12:38 Εγώ πάντως ούτε σύνδεση κάνω το λειτουργικό στο σύννεφο και έχω απενεργοποιήσει τις υπηρεσίες εντοπισμού. Όχι ότι με νοιάζει για κάποιο λόγο αλλά ελαφραίνω την λειτουργία του.. Αν κάποια φορά χρειαστώ κάποια υπηρεσία από αυτές που προσφέρει θα το ενεργοποιήσω.
Μέχρι και τις λειτουργίες του τηλ έχω αφαιρέσει από το πάουερ σελΤι ήθελα και σε άκουσα;.... σταμάτησε ο χειρισμός στις κάμερες, είδα και έπαθα να το επαναφέρω!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Χμμ, νομίζω ότι και με το αντιμπήκον μπορούν να παίξουν (βασικά είμαι σίγουρος) αλλά γάμα το οκ, δεν ξέρω αν αξίζει. Σου δίνει την επιλογή να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις ξεχωριστά κάθε λειτουργία πάντως. Ξανά σόρρυ δεν είχα κακό σκοπό.
.
.
Δεν έχει συγνώμη θα υποστείς τις συνέπειεςsys3x έγραψε: 02 Ιουν 2018, 22:45Χμμ, νομίζω ότι και με το αντιμπήκον μπορούν να παίξουν (βασικά είμαι σίγουρος) αλλά γάμα το οκ, δεν ξέρω αν αξίζει. Σου δίνει την επιλογή να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις ξεχωριστά κάθε λειτουργία πάντως. Ξανά σόρρυ δεν είχα κακό σκοπό.
the end
Έτσι έτσι, κάνε με κύβους, πέτα με στα βράχια.Πάνας έγραψε: 02 Ιουν 2018, 22:55Δεν έχει συγνώμη θα υποστείς τις συνέπειεςsys3x έγραψε: 02 Ιουν 2018, 22:45Χμμ, νομίζω ότι και με το αντιμπήκον μπορούν να παίξουν (βασικά είμαι σίγουρος) αλλά γάμα το οκ, δεν ξέρω αν αξίζει. Σου δίνει την επιλογή να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις ξεχωριστά κάθε λειτουργία πάντως. Ξανά σόρρυ δεν είχα κακό σκοπό.![]()
.
.
Βάζοντας 10αρια το kodi άρχισε να κολλάει υπερβολικά.Δοκίμασα 17.6,17.5,17.3 και 16.1.Κόλλαγαν όλα.Με 7αρια η 16.1 δεν είχε κανένα πρόβλημα.Καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό.Καμιά λύση.
Ναι, άσε τα μια εβδομάδα να απλώσουν.... είναι σαν το χταπόδι. Στην ουσία θέλει πολλές επανεκκινήσεις με κάποιο διάστημα να λειτουργεί... για να στρώσουν... δεν ξέρω γιατί.fonfon έγραψε: 06 Ιουν 2018, 20:18 Βάζοντας 10αρια το kodi άρχισε να κολλάει υπερβολικά.Δοκίμασα 17.6,17.5,17.3 και 16.1.Κόλλαγαν όλα.Με 7αρια η 16.1 δεν είχε κανένα πρόβλημα.Καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό.Καμιά λύση.
the end
αρχίσαμε πάλι..Πάνας έγραψε: 06 Ιουν 2018, 20:52Ναι, άσε τα μια εβδομάδα να απλώσουν.... είναι σαν το χταπόδι. Στην ουσία θέλει πολλές επανεκκινήσεις με κάποιο διάστημα να λειτουργεί... για να στρώσουν... δεν ξέρω γιατί.fonfon έγραψε: 06 Ιουν 2018, 20:18 Βάζοντας 10αρια το kodi άρχισε να κολλάει υπερβολικά.Δοκίμασα 17.6,17.5,17.3 και 16.1.Κόλλαγαν όλα.Με 7αρια η 16.1 δεν είχε κανένα πρόβλημα.Καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό.Καμιά λύση.
Τι τραβάμε ρε παιδιά για να παίζει το πισι μας παιχνίδια ε;
Το έχω διαπιστώσει..... δεν κάθονται αμέσως, μετά την εγκατάσταση κάνει διάφορες λειτουργίες και συνεχίζει το σετ απ στο μπακράουντ.
the end
Ισχύει.Πάνας έγραψε: 06 Ιουν 2018, 21:01 Το έχω διαπιστώσει..... δεν κάθονται αμέσως, μετά την εγκατάσταση κάνει διάφορες λειτουργίες και συνεχίζει το σετ απ στο μπακράουντ.
.
.
ναι μωρέ πλάκα κάνω, κοροϊδεύω τα 10 που θα τα έλυναν και καλά όλα αυτά.
μοιάζει πάντως να μην έχεις ssd στο πισι σου όπως τα λες, ή να είναι στο όριο για τα 10άρια το σύστημα. Η αλήθεια ειναι νομίζω οτι καλά είναι
τα έχω σε ένα τέτοιο, και ό,τι και να λέμε, κανένα os σήμερα δεν μπορεί να αξιοποιήσει καλύτερα απο τα 10άρια ένα τέτοιο μηχανάκι.
https://techtablets.com/cube-i7-book/review/
μοιάζει πάντως να μην έχεις ssd στο πισι σου όπως τα λες, ή να είναι στο όριο για τα 10άρια το σύστημα. Η αλήθεια ειναι νομίζω οτι καλά είναι
τα έχω σε ένα τέτοιο, και ό,τι και να λέμε, κανένα os σήμερα δεν μπορεί να αξιοποιήσει καλύτερα απο τα 10άρια ένα τέτοιο μηχανάκι.
Είναι πολύ καλά τα 10αρια πράγματι, για κάποιο λόγο μου θύμισαν τα 2000 στην αρχή, βασικά είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η μσ.enaon έγραψε: 06 Ιουν 2018, 21:09 ναι μωρέ πλάκα κάνω, κοροϊδεύω τα 10 που θα τα έλυναν και καλά όλα αυτά.
.
.
νομίζω είναι όπως ήταν πάντα τα NT, πολύ καλά σε σχέση με τα απλά windows, αλλά η ανάγκη για συμβατότητα τους κατέστρεφε. Απο τα 2000 και μετά που λες, ουσιαστικά τα NT αφομοίωσαν τα απλά windows, δεν υπάρχει καμία τρελή πρόοδος 20 χρόνια σχεδόν, είναι ακόμα καλά όμωςsys3x έγραψε: 06 Ιουν 2018, 21:34 Είναι πολύ καλά τα 10αρια πράγματι, για κάποιο λόγο μου θύμισαν τα 2000 στην αρχή, βασικά είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η μσ.
Αυτό ακριβώς.enaon έγραψε: 06 Ιουν 2018, 21:43νομίζω είναι όπως ήταν πάντα τα NT, πολύ καλά σε σχέση με τα απλά windows, αλλά η ανάγκη για συμβατότητα τους κατέστρεφε. Απο τα 2000 και μετά που λες, ουσιαστικά τα NT αφομοίωσαν τα απλά windows, δεν υπάρχει καμία τρελή πρόοδος 20 χρόνια σχεδόν, είναι ακόμα καλά όμωςsys3x έγραψε: 06 Ιουν 2018, 21:34 Είναι πολύ καλά τα 10αρια πράγματι, για κάποιο λόγο μου θύμισαν τα 2000 στην αρχή, βασικά είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η μσ.![]()
(:
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 530 Προβολές