!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιά ιδεολογία έχω;

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ποιά ιδεολογία έχω;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ίφιδα έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 12:11
Cavaliere έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 10:35 Ξέρετε αυτά τα παιχνίδια που φτιάχνεις ένα κράτος, και αυτό διαμορφώνεται ανάλογα με το τι ψηφίζεις στα issues. Θα μπορούσαμε να κάνουμε δω μέσα ένα πείραμα, να ιδρύσουμε ένα κράτος και να διαμορφωθούν παρατάξεις, - όχι αμέσως, αλλά να προκύψουν ανάλογα με τις ψήφους του καθενός, να τίθενται ψηφίσματα, κ.α.. Πολύπλοκο, αλλά γίνεται. Θα σας πω στην πορεία κι ακόμα πιο πολλά για μια όμοια περίπτωση που τρέχει. Μόνο που χρειάζεται να το παίζεις χωρίς προσωπικό πάθος και θέματα, με καθαρά τη γνώμη σου σε κάθε issue. Αποστασιοποιημένος λιγάκι.
Ακούγεται ενδιαφέρον
Αν δουλέψει το μπολντ, είναι όντως πολύ ενδιαφέρον. Πιστεύω όμως ότι δεν θα δουλέψει για πολλούς -ευνόητους ή μη- λόγους.

Και πραγματικά εύχομαι να διαψευσθώ. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Ηδονιστης νοικοκυραιος.

Μια σπανια σχετικα ανθρωπινη κατηγορια σε παγκοσμιο επιπεδο, αρκετα συχνη ομως στην ελληνικη κουλτουρα απο την εποχη του Οδυσσεα ακομη.

Στην ιδια κατηγορια θα εβαζα υπερκουλ,μαυρομπιλ,ερμη,οτο και με αστερισκους τον σιντ.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Μέτριος.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

hellegennes έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 12:38
enterprise-psi έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 08:29 Καμία πολιτική ιδεολογία , καμιά κατεύθυνση , δίκιο έχω μόνο εγώ . Ορθός είναι μόνο ο λόγος μου.

Ποια ιδεολογία έχω; 😬😁
Ελληνισμός.
:wave: :wave:
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

fagano3 έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:28 Ηδονιστης νοικοκυραιος.

Μια σπανια σχετικα ανθρωπινη κατηγορια σε παγκοσμιο επιπεδο, αρκετα συχνη ομως στην ελληνικη κουλτουρα απο την εποχη του Οδυσσεα ακομη.

Στην ιδια κατηγορια θα εβαζα υπερκουλ,μαυρομπιλ,ερμη,οτο και με αστερισκους τον σιντ.
Οι 3 μετα απο εμενα ειναι πολυ αλλη κατηγορια. Εχουν ροπη και προς Μανταμ Σουσου φαση, το γραφω με συμπαθεια ,για να μην παρεξηγηθω. Εγω ειμαι συνταξιουχος μποεμ, συντηρητικο λουμπεν στοιχειο.Ερμης και Οττο ειναι σαν φορουμικο ζευγος.Ο Cavaliere ειναι κοντα τους μεν, αλλα με ενα τατς σνομπ απολυταρχικο στυλ. Το εχει και ο Μπιλ, χωρις δικτατορικες τασεις
Ο Sid ειναι εμπειρικος φιλοσοφος,χαοτικος αναρχονοικοκυρης.
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:39

Οι 3 μετα απο εμενα ειναι πολυ αλλη κατηγορια. Εχουν ροπη και προς Μανταμ Σουσου φαση, το γραφω με συμπαθεια ,για να μην παρεξηγηθω. Εγω ειμαι συνταξιουχος μποεμ, συντηρητικο λουμπεν στοιχειο.Ερμης και Οττο ειναι σαν φορουμικο ζευγος.Ο Cavaliere ειναι κοντα τους μεν, αλλα με ενα τατς σνομπ απολυταρχικο στυλ. Το εχει και ο Μπιλ, χωρις δικτατορικες τασεις
Απλα ειναι μεγαλη κατηγορια και χωραει τοσο λουμπεν οσο και μανταμοσουσιδικο ηδονισμο.

Και στους πεντε αρεσουν τα ωραια αλλα οχι τοσο ωστε να ξεφυγουν.

Ο σιντ ειναι αναρχονοικοκυρης και για αυτον τον εβαλα σε αστερισκο. Δεν ξερω αν στο μελλον θα παραμεινει αναρχονοικοκυρης ή θα γινει νοικοκυρης σκετο.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Θρακιώτης περασε
Και βρήκε μια χελώνα
Την έβαλε στην βρακα του
Να βγάλει το χειμώνα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Οι ιδεολογίες είναι κυρίως συστήματα έκφρασης του κάθε ψυχισμού. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και τις διαχωρίζουμε από την πολιτική στάση. Ωστόσο και οι ιδεολογίες και οι πολιτικές στάσεις είναι ευμετάβλητες, έχουν δυναμική και δεν είναι άμεσα διακριτές ή εντοπισμένες σαφώς ώστε να έχουν μία συγκεκριμένη τιμή όπως τα φυσικά μεγέθη.
Αυτό που σίγουρα είναι πιο σταθερό καθώς είναι και πιο "θεμελιακό" είναι αυτό που θα λέγαμε ψυχοσύνθεση. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κι αυτή ακόμα δεν μπορεί να μεταβληθεί. Απλά είναι πιο δύσκολα μεταβλητή και απαιτείται πολύ περισσότερη κατανάλωση ενέργειας.
Το πως θα συνδέσει ο καθένας λοιπόν τα εσωτερικές του αναζητήσεις με την πολιτική του καθημερινότητα και πως θα εκφράσει όλο αυτό "ιδεολογικά" δεν είναι κοινός τόπος ώστε να μπορούμε να μιλάμε επιτυχημένα και είμαστε "ακριβείς". Η καθημερινότητά μας έχει δράσεις και αντιδράσεις. Το φάσμα όλων των ιδεολογημάτων από τον φασίστα μέχρι το αντίθετό του (όπως κι αν το φαντάζεται ο καθένας), είναι πάντα ενεργό και κάτι από όλο αυτό θα εντοπιστεί σε μία πράξη μας. όπως τα ηλεκτρονια βρίσκονται γύρω από τον πυρήνα και μόνο πιθανότητες μπορείς να αντιλαμβάνεσαι και όχι σαφή και σταθερή θέση και κατάσταση. Με άλλα λόγια, ότι μας φανεί λέμε, ότι μας φανεί πιστεύουμε κι όπως μας φανεί λέγεται.

Άκυρο λοιπόν το ερώτημα :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 17 Νοέμ 2019, 17:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Χαοτικός έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:58 Οι ιδεολογίες είναι κυρίως συστήματα έκφρασης του κάθε ψυχισμού. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και τις διαχωρίζουμε από την πολιτική στάση. Ωστόσο και οι ιδεολογίες και οι πολιτικές στάσεις είναι ευμετάβλητες, έχουν δυναμική και δεν είναι άμεσα διακριτές ή εντοπισμένες σαφώς ώστε να έχουνς μία συγκεκριμένη τιμή όπως τα φυσικά μεγέθη.
Αυτό που σίγουρα είναι πιο σταθερό καθώς είναι και πιο "θεμελιακό" είναι αυτό που θα λέγαμε ψυχοσύνθεση. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κι αυθτή ακόμα δεν μπορεί να μεταβληθεί. Απλά είναι πιο δύσκολα μεταβλητή και απαιτείται πολύ περισσότερη κατανάλωση ενέργειας.
Το πως θα συνδέσει ο καθένας λοιπόν τα εσωτερικές του αναζητήσεις με την πολιτική του καθημερινότητα και πως θα εκφράσει όλο αυτό "ιδεολογικά" δεν είναι κοινός τόπος ώστε να μπορούμε να μιλάμε επιτυχημένα και είμαστε "ακριβείς". Η καθημερινότητά μας έχει δράσεις και αντιδράσεις. Το φάσμα όλων των ιδεολογημάτων από τον φασίστα μέχρι το αντίθετό του (όπως κι αν το φαντάζεται ο καθένας), είναι πάντα ενεργό και κάτι από όλο αυτό θα εντοπιστεί σε μία πράξη μας. όπως τα ηλεκτρονια βρίσκονται γύρω από τον πυρήνα και μόνο πιθανότητες μπορείς να αντιλαμβάνεσαι και όχι σαφή και σταθερή θέση και κατάσταση. Με άλλα λόγια, ότι μας φανεί λέμε, ότι μας φανεί πιστεύουμε κι όπως μας φανεί λέγεται.

Να κερασω αλλο ενα ρακόμελο η θα συνεχισεις ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Χαοτικός έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:58 Οι ιδεολογίες είναι κυρίως συστήματα έκφρασης του κάθε ψυχισμού. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και τις διαχωρίζουμε από την πολιτική στάση. Ωστόσο και οι ιδεολογίες και οι πολιτικές στάσεις είναι ευμετάβλητες, έχουν δυναμική και δεν είναι άμεσα διακριτές ή εντοπισμένες σαφώς ώστε να έχουν μία συγκεκριμένη τιμή όπως τα φυσικά μεγέθη.
Αυτό που σίγουρα είναι πιο σταθερό καθώς είναι και πιο "θεμελιακό" είναι αυτό που θα λέγαμε ψυχοσύνθεση. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κι αυτή ακόμα δεν μπορεί να μεταβληθεί. Απλά είναι πιο δύσκολα μεταβλητή και απαιτείται πολύ περισσότερη κατανάλωση ενέργειας.

Ευχαριστώ για την ανάλυσή σου.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Κομμουνιστής
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:39

:smt005:
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 01:59
O Αδάμ φταίει για όλα Χόρχε μου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

enterprise-psi έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 08:29 Καμία πολιτική ιδεολογία , καμιά κατεύθυνση , δίκιο έχω μόνο εγώ . Ορθός είναι μόνο ο λόγος μου.

Ποια ιδεολογία έχω; 😬😁

τη σωστη :smt047
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

οσο για τον καβ, θα ελεγα απλα φιλελευθερος.

αλλα οποιος εχει ελληνικο dna, εχει και λιγο πασοκ μεσα του. αλλα ο καβ μοιαζει να το εχει περιορισει αρκετα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Cavaliere έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 23:10
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 23:07 ανατολίτης συντηρητικός δεξιός κομμουνιστής με ορθόδοξες πασοκικές και πατριωτικές καταβολές
Τι σαλάτα μου σερβίρεις, σύντροφε, και συνκαράμπαμπα?
γιατί ρε συ; πιστεύω ότι είμαι μέσα
γενικά είσαι αρκετά περίπλοκος τύπος πάντως :D
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”