καλέ για την δική μου γειτόνισσα λέω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μικρές φρίκες
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Re: Μικρές φρίκες
Δικέ μου ειχα φρικαρει οτι αραιωσες αλλα περνούσες την φαση σου και ολα μπόμπα τωραFeindflug έγραψε: 30 Οκτ 2019, 21:21Και μέχρι να έρθει η επόμενη μέρα βαρούσες αβέρτα, τύπε;Νon4me έγραψε: 30 Οκτ 2019, 20:44Ωπα ναι . εχω τρέξει με τέτοια φάση . Είμαι με νέα σχέση στο κρεβατι και εκει που φτάνω να τελειώσω λέω (απο μεσα μου ) μωρ' δε τελειωνω μεσα αφου φοράω προφυλακτικο ? Και ετσι και κανω . Παω να βγω έχει σκιστει μπροστα λογικα και ειναι μαζεμένο ως πίσω σαν ''δακτυλίδι '' ας πουμε . Κοιταζόμαστε καπως αμήχανα . σηκωνομαι παω γραφειο στο σταθερο που ηταν ανοιχτο chrome - > google -> εφημερευοντα φαρμακεία > Βρισκω το τηλ και πάω καπακι παίρνω το χάπι της επομενη μέρας .![]()
ωραία πύτισσα η ζωή
Έφαγες φρίκη από Θεσσαλονίκη, τύπε;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 30 Οκτ 2019, 21:24Δικέ μου ειχα φρικαρει οτι αραιωσες αλλα περνούσες την φαση σου και ολα μπόμπα τωραFeindflug έγραψε: 30 Οκτ 2019, 21:21Και μέχρι να έρθει η επόμενη μέρα βαρούσες αβέρτα, τύπε;Νon4me έγραψε: 30 Οκτ 2019, 20:44
Ωπα ναι . εχω τρέξει με τέτοια φάση . Είμαι με νέα σχέση στο κρεβατι και εκει που φτάνω να τελειώσω λέω (απο μεσα μου ) μωρ' δε τελειωνω μεσα αφου φοράω προφυλακτικο ? Και ετσι και κανω . Παω να βγω έχει σκιστει μπροστα λογικα και ειναι μαζεμένο ως πίσω σαν ''δακτυλίδι '' ας πουμε . Κοιταζόμαστε καπως αμήχανα . σηκωνομαι παω γραφειο στο σταθερο που ηταν ανοιχτο chrome - > google -> εφημερευοντα φαρμακεία > Βρισκω το τηλ και πάω καπακι παίρνω το χάπι της επομενη μέρας .![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
δε σε πιανω τυπε ?Feindflug έγραψε: 30 Οκτ 2019, 21:21Και μέχρι να έρθει η επόμενη μέρα βαρούσες αβέρτα, τύπε;Νon4me έγραψε: 30 Οκτ 2019, 20:44Ωπα ναι . εχω τρέξει με τέτοια φάση . Είμαι με νέα σχέση στο κρεβατι και εκει που φτάνω να τελειώσω λέω (απο μεσα μου ) μωρ' δε τελειωνω μεσα αφου φοράω προφυλακτικο ? Και ετσι και κανω . Παω να βγω έχει σκιστει μπροστα λογικα και ειναι μαζεμένο ως πίσω σαν ''δακτυλίδι '' ας πουμε . Κοιταζόμαστε καπως αμήχανα . σηκωνομαι παω γραφειο στο σταθερο που ηταν ανοιχτο chrome - > google -> εφημερευοντα φαρμακεία > Βρισκω το τηλ και πάω καπακι παίρνω το χάπι της επομενη μέρας .![]()
- Επικοινωνία:
vantono έγραψε: 30 Οκτ 2019, 17:47Ψεύτρα, ασε τις μαλαγανιέςΌλο με τη γαλή και τον άγι σε βλέπω να συνδιαλέγεσαι τώρα τελευταία.
![]()
Ο αγις ειναι παλιός τρολαρχος - λόγω ιεραρχίας τον σέβομαι + κάνει ωραίο παιχνίδι με ναιδα * δεν χάνει ποτε ψυχραιμία - το γαμαει με αυτοσχέδια σημεία στίξης
Με ΛΑΓΗ συνδιαλεγομαι (δλδ εγω λέγομαι και αυτη έχει βάλει τηλεφωνητή) καθότι μισοφορι, και γενικως τα κυνηγάω τα μισοφόρια, σαν γυφτος το ευκολο μεροκάματο
ωραία πύτισσα η ζωή
εγω φταιω που ξεδιπλωνω τις δυσκολες στιγμες μου για να τις ποτισετε αλάτι .
Λόγω του χαπιού εννοειΝon4me έγραψε: 30 Οκτ 2019, 21:27δε σε πιανω τυπε ?Feindflug έγραψε: 30 Οκτ 2019, 21:21Και μέχρι να έρθει η επόμενη μέρα βαρούσες αβέρτα, τύπε;Νon4me έγραψε: 30 Οκτ 2019, 20:44
Ωπα ναι . εχω τρέξει με τέτοια φάση . Είμαι με νέα σχέση στο κρεβατι και εκει που φτάνω να τελειώσω λέω (απο μεσα μου ) μωρ' δε τελειωνω μεσα αφου φοράω προφυλακτικο ? Και ετσι και κανω . Παω να βγω έχει σκιστει μπροστα λογικα και ειναι μαζεμένο ως πίσω σαν ''δακτυλίδι '' ας πουμε . Κοιταζόμαστε καπως αμήχανα . σηκωνομαι παω γραφειο στο σταθερο που ηταν ανοιχτο chrome - > google -> εφημερευοντα φαρμακεία > Βρισκω το τηλ και πάω καπακι παίρνω το χάπι της επομενη μέρας .![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Επικοινωνία:
Καλα κανεις, γιατι φαινεται να εχεις λερωμένα χεριαΝon4me έγραψε: 30 Οκτ 2019, 21:27δε σε πιανω τυπε ?Feindflug έγραψε: 30 Οκτ 2019, 21:21Και μέχρι να έρθει η επόμενη μέρα βαρούσες αβέρτα, τύπε;Νon4me έγραψε: 30 Οκτ 2019, 20:44
![]()
ωραία πύτισσα η ζωή
Ε αφού θα έπαιρνε το χάπι της επόμενης μέρας, θα μπορούσες να κάνεις επίτηδες αυτό που έκανες κατά λάθος.Νon4me έγραψε: 30 Οκτ 2019, 21:27δε σε πιανω τυπε ?Feindflug έγραψε: 30 Οκτ 2019, 21:21Και μέχρι να έρθει η επόμενη μέρα βαρούσες αβέρτα, τύπε;Νon4me έγραψε: 30 Οκτ 2019, 20:44
![]()
Dein Herz, meine Gier
μια γιαγιά είχε πει στον εγγονό της
"τέθοια τρως και δε τρως σπιτ';;;"
απάντηση στο "άσεμε ρε γιαγιά κι έφαγα μια φρίκη"

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
είμαστε γλυκούληδες πλέον, δεν κάνουμε τέτοιαΝon4me έγραψε: 30 Οκτ 2019, 21:28εγω φταιω που ξεδιπλωνω τις δυσκολες στιγμες μου για να τις ποτισετε αλάτι .![]()
Μλκ ηταν οριακα 18 , ειχε ερθει σπιτι μου κρυφα απο αλλη πολη ,και γενικα ημουν σε φαση να την ξαναρθει περιοδος και ας μη ξανα**μησω ποτε .
Αυτό μου θύμισε το:νύχτα έγραψε: 30 Οκτ 2019, 21:29 μια γιαγιά είχε πει στον εγγονό της
![]()
- Γιαγιά γιαγιά, power ranger!
- Δεν θα πας πουθενά!
Dein Herz, meine Gier
Τελικά τι έγινε, τύπε;Νon4me έγραψε: 30 Οκτ 2019, 21:31Μλκ ηταν οριακα 18 , ειχε ερθει σπιτι μου κρυφα απο αλλη πολη ,και γενικα ημουν σε φαση να την ξαναρθει περιοδος και ας μη ξανα**μησω ποτε .![]()
Έγινες πατέρας, δεν ξαναγάμησες ή μας γράφεις από τον Ισημερινό;
Dein Herz, meine Gier
Feindflug έγραψε: 30 Οκτ 2019, 21:32Αυτό μου θύμισε το:
- Γιαγιά γιαγιά, power ranger!
- Δεν θα πας πουθενά!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις