!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γαστρονομικές απάτες.

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Γαστρονομικές απάτες.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Nαι ΟΚ, αφού χρησιμοποιεί κάποιος λάδι κι εγώ υπέρ του αγουρελαίου είμαι, έχει και αντοχή στη θερμοκρασία, δηλαδή ΟΚ, αφού θα τσιγαρίσεις που θα τσιγαρίσεις ξέρω'γω..
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Daje έγραψε: 05 Απρ 2018, 12:32 To να προσπαθησει να αποκρουσει κανεις σε ενα φορουμ τον ισχυρισμο οτι η ιταλικη κουζινα δεν ειναι μονο πιτσα και μακαρονια και να εξηγησει οτι ακομα και το "πιτσα και μακαρονια" εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα στον τροπο που μαγειρευεται και καταναλωνεται στα ιταλικα σπιτια σε σχεση με εκεινον στα υπολοιπα βαρβαροσπιτια, ισοδυναμει με το προσπαθησει να εξηγησει κανεις στους ανρθωπους της εποχης του μεσαιωνα τι εστι διαδικτυο, ιντερνετικες κοινοτητες, μεσα κοινωνικης δικτυωσης και δε συμμαζευεται.
Σε αυτες τις περιπτωσεις, το καλυτερο που εχει να κανει κανεις ειναι ν'αποχωρησει απο το νημα.
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει το δικαιωμα να εκπολιτισει διατροφικα και ποσο μαλιστα ΔΩΡΕΑΝ τους ιντερνετικους βαρβαρους.
Ερμη και λοιποι φυσιολογικοι ανθρωποι, ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ οποιουδηποτε ειδους διαλογο με διατροφικους βαρβαρους.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΜΠΑΝΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΠΝΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΕΤΣΑΠ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ.

Ρε συ Νταζε ελεος.Για την Ιταλια μιλαμε.Οχι για την Ιαπωνια ή για την γη του Πυρος να μην εχουμε παραστασεις.

Το μονο μερος που πηγαιναμε οικογενειακως διακοπες ηταν εκει.Ελλαδα δεν πηγαμε μια φορα σε ενα νησι.Ολο Ιταλια,Ιταλια,Ιταλια.

Καθε μερα να παιζει η τηλεροσα στο ραι και να πηγαινουμε στο Μολχο να βρουμε κοριερα ντε λα σερρα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ε γιαυτό. Σα πατέρας κομμουνιστής που ο γιός του βγαίνει Χατης. Ε εσύ είσαι ο ΧΑτης τρόπον τινά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Cecily Anne έγραψε: 05 Απρ 2018, 12:15 Κανείς δε σχολίασε αρνητικά τη μία φετα ψωμί και τα 30 γρ φέτα (που θες απαραίτητα πρωτεΐνη σε αυτό το πιάτο).
Mερίδα φέτας γιά κατοικίδιο σπουργίτι ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Cecily Anne έγραψε: 05 Απρ 2018, 12:18 Η μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών, μιας και το θυμήθηκα.

Ρυζογκοφρέτα.
Όποιος την ανακάλυψε, πρέπει να ήταν ανέραστος, δεν εξηγείται.
Και μοχθηρός !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Cecily Anne έγραψε: 05 Απρ 2018, 12:18 Η μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών, μιας και το θυμήθηκα.

Ρυζογκοφρέτα.
έλα ρε εμένα μ'αρέσει!
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Σταμναγκάθι και Γλυστρίδα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αγις έγραψε: 05 Απρ 2018, 13:03 Σταμναγκάθι και Γλυστρίδα.
Το σταμναγκάθι δεν είναι κακό. Κακό, καραμπαμπια και απάτη είναι οταν προσπαθούν να στο πουλήσουν σε τιμή Kobe beef
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Isomnia έγραψε: 05 Απρ 2018, 12:19 Υπάρχουν τρόποι να φτιάξεις το λαδερό χωρίς να τσιγαρίσεις το κρεμμύδι στο λάδι.
Ψάξε συνταγές για καρδιοπαθείς.
Υγειινά και νόστιμα. :D
Έτσι μαγειρεύαμε στο σπίτι όταν ο ντάντυ παραφόρτωσε και ήταν μιά χαρά.

Επανερχόμενοι στις απάτες είναι τα φασολάκια στα ελληνικά εστιατόρια.
Καμμιά φρεσκάδα και κανένα άρωμα με την λαδίλα και την τοματίλα να καλύπτει τα πάντα ενώ σε μαμάδες γιαγιάδες θείτσες πάντα υπήρχε κάτι που να θυμίζει επιδεξιότητα εκτός από φροντίδα. Και να βουτάς ως έφηβος μισή φραντζόλα στην σάλτσα ήταν γιατί είχε μαζεμένη ουσία, όχι περιττά λίπη.
Και ο μαιντανός του εστιατορίου πάντα ένα βάρος που το κάνεις στην άκρη ... Ένας μερακλής δεν θα βρεθεί ;;
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Νόστιμο το σταμναγκάθι, βέβαια ακόμα και στην λαική έχει διπλή τιμή και βάλε από συνήθη χόρτα ...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ερμής έγραψε: 05 Απρ 2018, 13:05
Το σταμναγκάθι δεν είναι κακό. Κακό, καραμπαμπια και απάτη είναι οταν προσπαθούν να στο πουλήσουν σε τιμή Kobe beef
Αναλογικά ακριβότερα το πουλάνε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

fagano3 έγραψε: 05 Απρ 2018, 12:42
Ρε συ Νταζε
Ντάγιε.
Το όνομά μου είναι Ντάγιε και δεν είσαι πια φίλος μου.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Ερμής έγραψε: 05 Απρ 2018, 12:45 Ε γιαυτό. Σα πατέρας κομμουνιστής που ο γιός του βγαίνει Χατης. Ε εσύ είσαι ο ΧΑτης τρόπον τινά.
Μα εγω τους Ιταλους τους συμπαθω αν εξαιρεσεις οτι ειναι υπερβολικα φασαριοζοι και διαχυτικοι.

Και η γλωσσα τους μου αρεσει,και τα μνημια τους και η αντρικη τους μοδα η κλασσικη, και τα μαγειρευτα τους και το ντιζαιν τους.

Απλα δεν γινεται να εντυπωσιαστω οπως και δεν εντυπωσιαζομαι και με τους Γερμανους ή τους βορειοευρωπαιους γιατι πολυ απλα τους εχω ζησει χρονια ολους αυτους και εχω δει και τα αρνητικα τους. (μη μου συγκρινει κανεις με Ελλαδα μιλαμε για χωρες που υποτιθεται οτι ειναι η πρωτοπορια)
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 05 Απρ 2018, 13:03

Ρυζογκοφρέτα.
έλα ρε εμένα μ'αρέσει!
και εμενα :romance-hearteyes:
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 05 Απρ 2018, 13:26
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 05 Απρ 2018, 13:03

Ρυζογκοφρέτα.
έλα ρε εμένα μ'αρέσει!
και εμενα :romance-hearteyes:
Η ρυζογκοφρετα δεν τρωγεται, η καλαμποκογκοφρετα ομως, μια χαρα! Πλεον δεν τρωω καμια και ησυχασα! lol

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”