Πάνας έγραψε: 19 Οκτ 2019, 00:51
Έχεις καταλάβει τι είπες τώρα;
Είναι το ίδιο να βιώνεις μια κατάσταση και το ίδιο να βλέπεις μια φώτο ή ένα βίνδεο;
όχι, γιατί οι τα βίνδεο είναι ανώτερα από τα βιώματα
Πάνας έγραψε: 19 Οκτ 2019, 00:51
Έχεις καταλάβει τι είπες τώρα;
Είναι το ίδιο να βιώνεις μια κατάσταση και το ίδιο να βλέπεις μια φώτο ή ένα βίνδεο;
Η ζωή δεν έχει, γιαυτό πρέπει να προσέχουμε αλλά όχι και να φοβόμαστε να την ζήσουμε.
Καλα το πας συνεχισεGherschaagk έγραψε: 19 Οκτ 2019, 01:07Θα τις βγάλω μετά.Υδράργυρος έγραψε: 19 Οκτ 2019, 00:58Δε θα πας μακρια με τις γοβες. Αντε δυο στενα πιο περαGherschaagk έγραψε: 19 Οκτ 2019, 00:53 Εγώ πάντως για αυτό αγοράζω γόβες. Έχω τάσεις φυγής. Απλά θέλω όταν φύγω, να φύγω με στυλ.
Πάνας έγραψε: 19 Οκτ 2019, 01:23
Η ζωή δεν έχει, γιαυτό πρέπει να προσέχουμε αλλά όχι και να φοβόμαστε να την ζήσουμε.
Και τι σε εμποδίζει να κατέβεις από το τρένο στην επόμενη πόλη; Πάτα το.Χουργιατς έγραψε: 19 Οκτ 2019, 01:27Πάνας έγραψε: 19 Οκτ 2019, 01:23
δε λέω να φοβόμαστε τη ζωήλέω να μη φοβόμαστε να πατήσουμε το χ
![]()
Σκέψου πως πας στον Υπερσιβηρικό και σου σκάει μύτη ο Κριστοφερ Λη με τον Πήτερ Κάσινγκ, και στον επόμενο σταθμό ο Τέλλη(ς) Σαββάλας με κάτι κοζάκους. Και τελικά ο Κριστοφερ Λη αποδεικνύεται εξωγήινος![]()
Δε θα 'θελες να πατήσεις το χ![]()
τραίνο είναι βρε παν, δεν είναι ταξί να πάρω άλλοΠάνας έγραψε: 19 Οκτ 2019, 01:30 Και τι σε εμποδίζει να κατέβεις από το τρένο στην επόμενη πόλη; Πάτα το.
Εσύ ξέρεις, εγώ θα κατέβαινα, άκου Κρίστοφερ Λη και Τέλι Σαββάλας. με τίποτα.
Και με αμάξι και με μηχανή.
Αν έχεις αμάξι φύγαμε, εγώ δεν έχω. Θέλει απαραίτητα σκηνή και σλιπ μπαγκ χειμερινό για -20 γιατί δεν βρίσκεις καταλύματα όπου θες.mao mao έγραψε: 19 Οκτ 2019, 02:04
ρωτάω γιατί σε βλέπω να ψήνεσαι. Εγώ για φάση με αμάξι ψήνομαι, σε μηχανή δεν έχω ανέβει ποτέ.
Μοιραζόμασε βενζίνα και οδήγηση, σε 10 μέρες θα ειμαστε βλαδιβοστόκ.![]()
Σκεφτομουν οτι στα βάθη της σιβηρίας θα είναι πάμφθηνο να βρεις καταλύμα. Ίσως κάνω λάθος δεν ξέρω..Πάνας έγραψε: 19 Οκτ 2019, 02:09
Αν έχεις αμάξι φύγαμε, εγώ δεν έχω. Θέλει απαραίτητα σκηνή και σλιπ μπαγκ χειμερινό για -20 γιατί δεν βρίσκεις καταλύματα όπου θες.