!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κατάντια του ΚΚΕ στις μέρες μας
Re: Η κατάντια του ΚΚΕ στις μέρες μας
αν με την ψηφο του κκε επιβληθει αυτη τη νοθεια και δεν διαλυθει το συμπαν, παω σουηδια στον οργισμενο.
προμις
προμις
ποιος συριζαιος μαρινακης ρε? μας δουλευεις ρε βλητο? με μας κυβερνηση ολα τα μιντια ηταν κοντρα.zteo έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:19Αυτη ειναι η διαφορα μας εσυ θελεις τον Συριζαιο Μαρινακη να ελεγχει τα μηντια εναντι του Νεο δημοκρατη Μαρινακη.Εγω θελω να τα ελεγχει τα μηντια ο λαος.πήζον bot έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:01ρε συ ζτεο μετα απο 4 χρονια στο πλευρο του μαρινακη που του πουλησες και το σταθμο μηπως το να παριστανετε τους αριστερους ξεπερναει καθε οριο γελοιοτητας?zteo έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:52 Ρε συ πηζον μετα απο 4 χρονια μνημονιακης και συντηριτικης διακυβερνησης απο τον Συριζα το να παριστανεται τους αντισυστημικους ξεπερναει καθε οριο γελοιοτητας.![]()
χαζο εισαι παιδακι μου?
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Λες να του κάνουν και αυτού μαυσωλείο για να το γκρεμίσουν αργότερα;πήζον bot έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:17 Γιγας στους γιγαντες ο Πολακωφ βραχος γρανιτης στεκει ορθος.
τους δικαστες του με μισος χτυπα τους ξεσκεπαζει τους ποδοπατα.
-
Γραφικός
Το δίλημμα είναι απλό: κομμουνισμός ή καπιταλισμός. Τον κομμουνισμό θα τον διαχειριστεί καλύτερα το ΚΚΕ, τον καπιταλισμό η Νουδού. Ο σύριζας είναι για τους τάχαμου και να.
Η θειά μου που της ακριβηναν το ρευμα και θα παρει το μισο επιδομα μου ειπε να σου πω οτι εισαι μεγαλος τσανακας.Γραφικός έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:25 Το δίλημμα είναι απλό: κομμουνισμός ή καπιταλισμός. Τον κομμουνισμό θα τον διαχειριστεί καλύτερα το ΚΚΕ, τον καπιταλισμό η Νουδού. Ο σύριζας είναι για τους τάχαμου και να.
αλλα νταξει εισαι και τσε γκεβαρα τον ολη μερα. οποτε στα :@@ σου η θεια μου,
επαναστα
-
Γραφικός
Κι εγώ που ένας από τους λόγους που έκλεισα την αντιπροσωπεία ήταν ο φόρος που έβαλε ο Σύριζας στο κρασί (αντί για τους πλούσιους, τότε που οι θεσμοί θέλανε να φορολογηθεί η ιδιωτική παιδεία) θα σου' λεγα κάτι για την θεια σου αλλά δεν φταίει σε τίποτα που βγήκες δεξιός με ψευδαισθήσεις αριστερότητας.πήζον bot έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:29Η θειά μου που της ακριβηναν το ρευμα και θα παρει το μισο επιδομα μου ειπε να σου πω οτι εισαι μεγαλος τσανακας.Γραφικός έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:25 Το δίλημμα είναι απλό: κομμουνισμός ή καπιταλισμός. Τον κομμουνισμό θα τον διαχειριστεί καλύτερα το ΚΚΕ, τον καπιταλισμό η Νουδού. Ο σύριζας είναι για τους τάχαμου και να.
αλλα νταξει εισαι και τσε γκεβαρα τον ολη μερα. οπτε στα :@@ σου ηθεια μου,
επαναστα
ρε πηγε σουηδια ο οργισμενος τελικα? ή δε θα χω που να παω?πήζον bot έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:21 αν με την ψηφο του κκε επιβληθει αυτη τη νοθεια και δεν διαλυθει το συμπαν, παω σουηδια στον οργισμενο.
προμις
Spoiler
φιλε εσυ τον γιατρο που θα σου κανει το εμβολιο του καρκινου, ριξτου μια φαπα.Γραφικός έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:32Κι εγώ που ένας από τους λόγους που έκλεισα την αντιπροσωπεία ήταν ο φόρος που έβαλε ο Σύριζας στο κρασί (αντί για τους πλούσιους, τότε που οι θεσμοί θέλανε να φορολογηθεί η ιδιωτική παιδεία) θα σου' λεγα κάτι για την θεια σου αλλά δεν φταίει σε τίποτα που βγήκες δεξιός με ψευδαισθήσεις αριστερότητας.πήζον bot έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:29Η θειά μου που της ακριβηναν το ρευμα και θα παρει το μισο επιδομα μου ειπε να σου πω οτι εισαι μεγαλος τσανακας.Γραφικός έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:25 Το δίλημμα είναι απλό: κομμουνισμός ή καπιταλισμός. Τον κομμουνισμό θα τον διαχειριστεί καλύτερα το ΚΚΕ, τον καπιταλισμό η Νουδού. Ο σύριζας είναι για τους τάχαμου και να.
αλλα νταξει εισαι και τσε γκεβαρα τον ολη μερα. οπτε στα :@@ σου ηθεια μου,
επαναστα
μα να σε τρυπησει ο πουστης?
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Μα καλά ρε Γραφικέ?Είναι δυνατόν να γράφεις στα αρχίδια σου την θεία του πήζοντα?Ενημέρωσε τον Κουτσούμπα γι αυτό το σοβαρότατο θέμαπήζον bot έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:29Η θειά μου που της ακριβηναν το ρευμα και θα παρει το μισο επιδομα μου ειπε να σου πω οτι εισαι μεγαλος τσανακας.Γραφικός έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:25 Το δίλημμα είναι απλό: κομμουνισμός ή καπιταλισμός. Τον κομμουνισμό θα τον διαχειριστεί καλύτερα το ΚΚΕ, τον καπιταλισμό η Νουδού. Ο σύριζας είναι για τους τάχαμου και να.
αλλα νταξει εισαι και τσε γκεβαρα τον ολη μερα. οποτε στα :@@ σου η θεια μου,
επαναστα
αγαλμα στο φυσικο μεγεθος του πολακη στο συνταγμα. 100 μετρα υψος τουλαχιστονπατησιωτης έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:22Λες να του κάνουν και αυτού μαυσωλείο για να το γκρεμίσουν αργότερα;πήζον bot έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:17 Γιγας στους γιγαντες ο Πολακωφ βραχος γρανιτης στεκει ορθος.
τους δικαστες του με μισος χτυπα τους ξεσκεπαζει τους ποδοπατα.![]()
να φαινεται απ την κρητη το αγαλμα πολακη οταν εχει καθαρη ατμοσφαιρα. τοσο μεγαλο.
Η ατμοσφαιρα θα καθαρισει οταν φυγουν οι λερες
-
Γραφικός
Αυτό ακριβώς έκανε ο σύριζας. Εμβόλιο κατά του καρκίνου.πήζον bot έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:34 φιλε εσυ τον γιατρο που θα σου κανει το εμβολιο του καρκινου, ριξτου μια φαπα.
Μπορεί να πει κανείς ότι έκανε κι εμβόλιο κατά των καταγμάτων.
Τι σκατά είχε μέσα η σύριγγα, ένας θεός ξέρει.
πως τα καταφερα και το γυρισα στον πολακη θα μου πει κανεις?πήζον bot έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:37 να φαινεται απ την κρητη το αγαλμα πολακη οταν εχει καθαρη ατμοσφαιρα. τοσο μεγαλο.
διαλυμενη χωρα ρε αχαριστε πηρε και σε 2 χρονακια θα γυριζαμε στο 2009. αλλα το μυαλο σας και μια κρητικη λυρα (να παιζει ο πολακης)Γραφικός έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:37Αυτό ακριβώς έκανε ο σύριζας. Εμβόλιο κατά του καρκίνου.πήζον bot έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:34 φιλε εσυ τον γιατρο που θα σου κανει το εμβολιο του καρκινου, ριξτου μια φαπα.
Μπορεί να πει κανείς ότι έκανε κι εμβόλιο κατά των καταγμάτων.
Τι σκατά είχε μέσα η σύριγγα, ένας θεός ξέρει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-
- 3 Απαντήσεις