Είπε ο οπαδός του ξεμείναμε απο ΠΑΣΟΚ και στέρεψε το Ποτάμι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραιτήθηκε η ΟΝΝΕΔιτισα για αυτόν τον ρατσιστικό οχετό!
- Golden Age
Re: Παραιτήθηκε η ΟΝΝΕΔιτισα για αυτόν τον ρατσιστικό οχετό!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 13 Οκτ 2019, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Eθνικοκοινωνιστης
κανονικη βαβελ και αχταρμας η νδουλα
απο ακροδεξιους μεχρι αριστερους εκσυγχρονιστες
το αποτελεσμα γνωστο απο το παρελθον
αποσχιση μεγαλου κομματιου της δεξιας απο την νδουλα και επαναφορα των πιο πειστικων (γα τους ευρωπαιους) εκσυγχρονιστων συριζαιων στην κυβερνηση
απο ακροδεξιους μεχρι αριστερους εκσυγχρονιστες
αποσχιση μεγαλου κομματιου της δεξιας απο την νδουλα και επαναφορα των πιο πειστικων (γα τους ευρωπαιους) εκσυγχρονιστων συριζαιων στην κυβερνηση
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΝτουντEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Οκτ 2019, 20:23λογω των εκσυγχρονιστικων ο ποκο πηρε 31% οποτε μαλλον ο υσιπρας πειθει περισσοτερο σε σχεση με τον κουληΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Οκτ 2019, 20:10 Γατάκια, το εκσυγχρονιστικό κέντρο στήνει δυναστείες. Δείτε τί νίλα έπαθε ο πόκο, και θυμηθείτε την παντοκρατορία σημίτη
σας κλεβει τον χωρο![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Nero
το κόμμα σου πως πάει αυτόν τον καιρό αγαπητέ φίλε; Πως πάει η δημαρχεία Κασιδιάρη;
Αυτό θα είναι καταστροφικό. Γι' αυτό χρειάζεται ένα σοβαρό δεξιό κόμμα για τις επόμενες εκλογές.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Οκτ 2019, 20:25 .....
Εντάξει, είσαι αγράμματος, δεν φταις εσύ ούτε είσαι ο μόνος. Βάλε τουλάχιστον τον autocorrector, τι σου φταίμε βραδιάτικα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 13 Οκτ 2019, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Eθνικοκοινωνιστης
με εντολη κουλη εγινεΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2019, 19:31 Στηρίζουμε την πρώην οννεδίτισσα απέναντι σε όλους τους προχώ κατιμάδες.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Να την ξεμπλοκάρω, να δω την απάντηση ή όχι;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Οκτ 2019, 20:31με εντολη κουλη εγινεΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2019, 19:31 Στηρίζουμε την πρώην οννεδίτισσα απέναντι σε όλους τους προχώ κατιμάδες.![]()
Μπα, μάλλον δεν θα απαντήσει. Τι να πει; Και να τη διαγράψουν μετά;
- Eθνικοκοινωνιστης
μαλλον λαθος κομμα ψηφισεςΚεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 13 Οκτ 2019, 18:15 Μαλακία έκανε που παραιτήθηκε.Αν είναι κάθε φορά που κλαίνε συριζόσκυλα παραιτείται και ένας το κλείσαμε το μαγαζί
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
έχεις μπλοκάρει γαλή εσύ?Juno έγραψε: 13 Οκτ 2019, 20:32Να την ξεμπλοκάρω, να δω την απάντηση ή όχι;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Οκτ 2019, 20:31με εντολη κουλη εγινεΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2019, 19:31 Στηρίζουμε την πρώην οννεδίτισσα απέναντι σε όλους τους προχώ κατιμάδες.![]()
Μπα, μάλλον δεν θα απαντήσει. Τι να πει; Και να τη διαγράψουν μετά;
-
Nero
juno, εγώ σε λατρεύω και ας μου απαντάς μόνο για να με βρίζεις. Ξέρω ότι κατα βάθος είσαι γλυκό πλάσμα που υιοθετεί στάση άμυνας επειδή νοιώθει πληγωμένο, ίσως όχι με δική σου υπαιτιότητα, μάλλον φταίμε εμείς. Εγώ πάντως έχω δώσει οδηγίες τα άλλα μέλη της ομάδας να κόψουν τις καφρίλεςJuno έγραψε: 13 Οκτ 2019, 20:30 Εντάξει, είσαι αγράμματος, δεν φταις εσύ ούτε είσαι ο μόνος. Βάλε τουλάχιστον τον autocorrector, τι σου φταίμε βραδιάτικα;
Αν όντως ισχύει, τότε είναι κι ο Κούλης προχώ κατιμάς.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Οκτ 2019, 20:31με εντολη κουλη εγινεΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2019, 19:31 Στηρίζουμε την πρώην οννεδίτισσα απέναντι σε όλους τους προχώ κατιμάδες.![]()
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί αν και δεν διαφωνούμε σε γενικές γραμμές, με είχε πρήξει. Πολύ όμως.
Έχει απίστευτο ταλέντο να κάνει ερωτήσεις που μπορεί να ανακαλέσει μετά από 6-7 σελίδες και να πει "εγώ το άλλο εννοούσα" και να πάει η συζήτηση μέχρι το τέλος των ημερών. Και βαριέμαι μέχρι θανάτου και στο τέλος είμαι θυμωμένη πού έχασα τόσο χρόνο να συζητώ για το τίποτα
Αν προσθέσεις σε αυτό και την καταπληκτική ευγλωττία της και την αρρωστημένη ισχυρογνωμοσύνη της, μπορείς να τη συστήσεις σε όποιον δεν χωνεύεις και έχει αντίθετες απόψεις με αυτήν. Θα καταλήξει να παίρνει χάπια ο κακόμοιρος.
Σε φτύνουν και νομίζεις πως βρέχει.Nero έγραψε: 13 Οκτ 2019, 20:36juno, εγώ σε λατρεύω και ας μου απαντάς μόνο για να με βρίζεις. Ξέρω ότι κατα βάθος είσαι γλυκό πλάσμα που υιοθετεί στάση άμυνας επειδή νοιώθει πληγωμένο, ίσως όχι με δική σου υπαιτιότητα, μάλλον φταίμε εμείς. Εγώ πάντως έχω δώσει οδηγίες τα άλλα μέλη της ομάδας να κόψουν τις καφρίλεςJuno έγραψε: 13 Οκτ 2019, 20:30 Εντάξει, είσαι αγράμματος, δεν φταις εσύ ούτε είσαι ο μόνος. Βάλε τουλάχιστον τον autocorrector, τι σου φταίμε βραδιάτικα;
![]()
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Γενικά αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα η Ελλάδα από τους λαθρομετανάστες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Οκτ 2019, 20:34μαλλον λαθος κομμα ψηφισεςΚεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 13 Οκτ 2019, 18:15 Μαλακία έκανε που παραιτήθηκε.Αν είναι κάθε φορά που κλαίνε συριζόσκυλα παραιτείται και ένας το κλείσαμε το μαγαζί![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
-
- 147 Απαντήσεις