!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μου τη σπάνε. Πολύ μου τη σπάνε

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
Επικοινωνία:

Re: Μου τη σπάνε. Πολύ μου τη σπάνε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ »

Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2019, 00:58
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 03 Οκτ 2019, 00:48
νύχτα έγραψε: 03 Οκτ 2019, 00:23 ο χαοτικός ήταν απολαυστικός στο τσατ του ράδιο,
τις παλιές καλές μέρες

αν τον αγαπήσεις μια φορά, μετά τον αγαπάς για πάντα
για κάποιο παράξενο λόγο, και μ έναν αλλόκοτο τρόπο

τώρα μου τη σπάει το ύφος του αλλά αρκετά με τα οφφ τόπικ
τα καλύτερα χάνω :a040:
Εικόνα

πύτε γιατί παρέθεσες εμένα :smt017
ωραία πύτισσα η ζωή
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2019, 00:59
Κι εμένα μου τη σπάει το ύφος του, όπως ακριβώς του τη σπάει το δικό μου. :lol:

Αλλά είμαστε και οι δύο ειλικρινείς με τον δικό μας τρόπο στον δικό μας χρόνο.

Κατά τα άλλα νύχτα μου, δεν υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Είναι καθαρά θέμα δικής μας οπτικής.

Και η νοσταλγία αποκτά νόημα όταν δεν αφορά μόνον στο ανεπίστρεπτο παρελθόν αλλά στο παρόν και στο μέλλον.
αχ, και να ξερες Γαλήμας
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 03 Οκτ 2019, 01:00
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 03 Οκτ 2019, 00:48

τα καλύτερα χάνω :a040:
Εικόνα

Βαριόμουνα να ψάξω το δικό της. Πίτα είσαι και φαίνεσαι ρε. Καλαμποκίσια κιόλας :8)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ »

Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2019, 01:07

Εικόνα

Βαριόμουνα να ψάξω το δικό της. Πίτα είσαι και φαίνεσαι ρε. Καλαμποκίσια κιόλας :8)
ε βέβαια καλαμποκίσια
αφού όλη μέρα μου επιτίθενται οι κότες :8)
ωραία πύτισσα η ζωή
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 03 Οκτ 2019, 01:08
Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2019, 01:07

ε βέβαια καλαμποκίσια
αφού όλη μέρα μου επιτίθενται οι κότες :8)
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χαοτικός έγραψε: 03 Οκτ 2019, 00:40
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2019, 00:22
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:57
Γιά τήν "φυσική" επιθετικότητα μπορεί νά τόν στέλνεις γιά μπάλα καί άλλη Ομαδική αθληση.....
.
To οποιοδήποτε παιχνίδι μεταξύ των μικρών παιδιών ΕΙΝΑΙ ομαδική άθληση.

Και ακριβώς γι' αυτό βλέπεις κακομαθημένα "διαολάκια" που δεν μπορούν να διαχειριστούν οι "αντιαυταρχικοί" γονείς να ανταπεξέρχονται μια χαρά στους συλλογικούς κανόνες της αγέλης, όταν αντιληφθούν ότι εδώ παίζουν άλλοι όροι.
Όλα αυτά καλά είναι ως συμβουλές για φιλικό επίπεδο. πρέπει να είναι καλοδεχούμενες. Να σκέφτεστε όμως και την πρόταση επίσκεψης σε έναν ειδικό. Γιατί μπορεί αυτό που φαίνεται από το παιδί να ερμηνεύεται ως πρόβλημα απ΄τους γονείς, να βιώνεται επίσης σαν τέτοιο. Μπορεί όμως να ξεπέφτει και στο επίπεδο ανησυχίας. Αλλά μπορεί να είναι και απόλαυση. όλα να τα σκεφτόμαστε. κι ακόμα πιο πολύ να σκεφτόμαστε πως ορίζουμε αυτό που μας περιγράφουν. Δηλαδή αυτή η σύνδεση της επιθετικότητας με την εξωτερίκευση μιας φυσιολογικής καθ όλα έντασης και ζωηράδας, μου κάνει λάθος. Άλλο ένα ζωηρό παιδί, κινητικό, έντονο. Κι άλλο ένα θυμωμένο παιδί που βράζει.
Το ζητούμενο είναι να δούμε τι έχει και μετά να μάθει το ίδιο τι έχει. Αν είναι κάτι που το βασανίζει όλη αυτή η κατάσταση κάθε φορά. Το να πεις του κάνω άσκηση για να περάσει, σαν το μασάζ σε άλλες περιπτώσεις, θα μπορούσε να παρομοιαστεί και με φάρμακα κι ενέσεις που θα μπορούσε να του κάνει ένας γιατρός.

Σε κάτι αθλητικό να πάει όταν είναι χαρούμενο, όταν νιώθει καλά, όταν έχει αυτοπεποίθηση. Ότι αυτό που έχει μέσα του ως "ζωογόνος ενέργεια" (εναλλακτικά εκφρασμένο) θα το κάνει δώρο προς τα έξω. θα το κάνει "καρπούς" ένα πράγμα όχι να το κάνει για να καθαρίζει την αρνητίλα του.

Δεν μιλάω για κάποιο παιδί. Για τις προτάσεις που κάθε φορά καλούμαστε να κάνουμε σχολιάζω και προτείνω.
Από τη δική μου εμπειρία πάντως, τόσο ως αγοροκόριτσο που φχαριστήθηκα :lol: ομαδικό παιχνίδι με όλες τις αιματηρές συνέπειες, όσο και ως παρατηρήτρια μάνα (επιλεκτικά μη προστατευτική για το καμάρι μου) είδα ότι τόσο εντός όσο και εκτός οικίας, τα παιδιά αποδίδουν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι με πολλή μεγαλύτερη αντικειμενικότητα -ή εγγενή σοφία αν θες- από τους ενήλικες, τα εύσημα στους μετέχοντες σ' αυτό που προσδιόρισα ως αγέλη. Δεν υποτάσσονται τοσο εύκολα στον επιφανειακά δυνατό. Παίζουν όλοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αυτό που θέλω να πω Χαοτικέ, είναι ότι ένα παιδί θέλει βοήθεια από ειδικούς όταν για κάποιο λόγο δεν είναι επιθυμητό στην αγέλη του. Αν το αποδεχθεί η αγέλη, δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα το προστατέψει με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την αυτοπεποίθηση του.

Απλώς υπάρχει μεγαλύτερη εντιμότητα και οξυδέρκεια στις αγέλες των μικρών παιδιών απ' ό,τι στις αγέλες των ενηλίκων.

Αυτό είναι και το βασικό πρόβλημα. Ότι κάποια στιγμή τα παιδιά μεγαλώνουν. :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Καλό αυτό που θέτεις. Μου φέρνει στο μυαλό τη μικρή. Κι όχι μόνο η κινητικότητα που απορρέει ως νόημα απ' αυτό που λες ( αν και εσύ εννοείς την ομαδικότητα συν τοις άλλοις), αλλά και αυτό περί απόδοσης απαντήσεων. Εντελώς διαφορετική από τη μεγάλη κι οι δυο τους διαφορετικές από τον μεγάλο όπου αυτός δεν αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, αντιθέτως κάνει μόκο συχνά. Τα έχει καταφέρει μέχρι τώρα. Τελεί μετανάστης στις Ευρώπες (μου τη σπάει αυτό αλλά αυτός γουστάρει. Και είναι και μικρός ο καριόλης. Εγώ στην ηλικία του ίσια που μάθαινα να διαβάζω).

Είναι διαφορετικές οι ανάγκες πάντως. Κι αν τύχει το παιδί να μη γουστάρει θα του καεί η φάση που θα μπορούσε να την είχε για αργότερα. Αν δεν νιώσεις ότι το παιδί το ίδιο γουστάρει, αν δεν νιώσεις ότι θα πάει κάπου σε αυτά και θα γυρνάει σπίτι με γαμάτη διάθεση (από πριν να το ξέρεις. Να σου το εμπνέει. Όπως προφανώς - είμαι σίγουρος βασικά,
το ενέπνεες εσύ,
καλύτερα να μην πάρεις τέτοια πρωτοβουλία. Κι αν πιάσεις τον εαυτό σου να μην είσαι σίγουρη για το πως θα του κάτσει η φάση, θα είναι ένδειξη επίσης , για να μην το κάνεις ακόμα.
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

Μου την σπάνε τα σεντόνια με τις πολλές σάλτσες. Μου θυμίζουν τις διατριβές 300 σελίδων, σε αντιδιαστολή με εκείνη την γαμάτη διατριβή μόλις 98 σελίδων. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. «Σαν πρόκες πρέπει να καρφώνονται οι λέξεις».

Μου την σπάει η έλλειψη σημείων στίξης.

Μου την σπάνε οι τερατώδεις παραγράφοι, ή η έλλειψη παραγράφων.

Μου την σπάει το λατινικό ερωτηματικό στα ελληνικά κείμενα.

Μου την σπάνε οι Νεοέλληνες ανεξαιρέτως.

Και φυσικά, μου την σπάω και εγώ, που κάθομαι και σας ανέχομαι ακόμη.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μου αρέσει που ο συνειρμός που έκανες για τα κείμενά μου εκφράζεται με τη λέξη ¨διατριβή¨ και μάλιστα για δεύτερη φορά. Με επιβεβαιώνει ότι παράγω έργο. :D Με ενθαρρύνει εν τούτοις να γράφω περισσότερο και με μακροσκελέστερα κείμενα. Ὧδε ἡ δικαίωσις ἐστίν. Καθώς τα λόγια δεν τα θέλεις να τρυπούν. Μα σαν παιδιά του Έρωτα να ΄ναι!
Τα λόγια σαν τα χάδια είναι και λαχταρείς πολλά. :romance-hearteyes:

Πριν από ένα καλό, ξεσκισματικό γαμήσι. :g030:
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

parafrwn έγραψε: 03 Οκτ 2019, 01:56

εχεις πδφ τη διατριβή?
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

Χουργιατς έγραψε: 03 Οκτ 2019, 03:03
parafrwn έγραψε: 03 Οκτ 2019, 01:56

εχεις πδφ τη διατριβή?
Sadly no. Μόνο το λινκ που παρέθεσα.

Edit: μπορείς να βρεις κάποια σχετικά papers του συγγραφέα όμως στο arxiv.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
TheoPhrm
Phorum.gr user: TheoPhrm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από TheoPhrm »

Ίφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 21:58 Όταν ημανε μικρή κι είχαμε θάνατο στην οικογένεια και μού λέγαν "συλλυπητήρια" μου την έσπαγε πάρα πολύ, το έβρισκα υποκριτικό.
Δεν είναι, απαραίτητα, τα συλλυπητήρια υποκριτικά.
Τα συγχαρητήρια ίσως είναι.
Δεν είναι ασυνήθιστο να συμμετέχεις στη θλίψη του άλλου.
Δύσκολα όμως συν-χαίρεις.
Δεν είδα κανέναν να πετάει από τη χαρά του επειδή ο γείτονας ή έστω ο κολλητός του έπιασε εκατομμύριο στο λόττο.
Αν το συμπάσχειν είναι ανθρώπινον, το συγχαίρειν είναι αγγελικόν. Ειπώθηκε.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

TheoPhrm έγραψε: 03 Οκτ 2019, 04:09
Ίφιδα έγραψε: 01 Οκτ 2019, 21:58 Όταν ημανε μικρή κι είχαμε θάνατο στην οικογένεια και μού λέγαν "συλλυπητήρια" μου την έσπαγε πάρα πολύ, το έβρισκα υποκριτικό.
Δεν είναι, απαραίτητα, τα συλλυπητήρια υποκριτικά.
Τα συγχαρητήρια ίσως είναι.
Δεν είναι ασυνήθιστο να συμμετέχεις στη θλίψη του άλλου.
Δύσκολα όμως συν-χαίρεις.
Δεν είδα κανέναν να πετάει από τη χαρά του επειδή ο γείτονας ή έστω ο κολλητός του έπιασε εκατομμύριο στο λόττο.
Αν το συμπάσχειν είναι ανθρώπινον, το συγχαίρειν είναι αγγελικόν. Ειπώθηκε.
Σε καμια περιπτωση δεν εννοω πως οποιος λεει συλλυπητήρια υποκρίνεται. Απλώς εμένα μου φαινόταν έτσι, σαν κάτι που απλώς έπρεπε να πουν, ίσως ήταν και θέμα της ηλικίας μου.
Προσωπικά είμαι κάπως σαν τον Ασεβαστο, σιωπηλή, παρούσα, θα αγκαλιάσω, μπορεί να κλάψω αν είναι δικός μου άνθρωπος, αν πρέπει να πω κάτι μπορεί να πω " να ζήσετε να τον θυμοσαστε" ή "τουλάχιστον θα ησυχασει" κλπ. Όχι πως αυτά δεν μπορεί να ακουστούν υποκριτικά σε κάποιους άλλους.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Μου τη σπάνε τα κομματόσκυλα, οποιουδήποτε χρώματος. Δε πα να χει ο άλλος μάστερ, διδακτορικά, να χει βρει το φάρμακο για τον καρκίνο;

Η κομματοσκυλιαση για μένα είναι ένδειξη κατώτερου ανθρώπου. Είναι ένδειξη ατόμου που δεν μαθαίνει απ τα λάθη του.

Δε μπορεί ρε κωθωνι να ζεις στην Ελλάδα του 2020 και να είσαι κομματόσκυλο. Δε μπορεί να είσαι μάρτυρας των πεπραγμένων της πολιτικής μαφίας και να υποστηρίζεις φανατικά κάποιο, οποιοδήποτε κόμμα της Ελλάδας. Δεν έμαθες απολύτως τίποτα; 10 χρόνια μνημόνια στο ίδιο πολιτικό σκηνικό που σε έφερε ως εδώ κι έχεις μείνει το ίδιο ντουγάνι; Ζωαδι; Μα να φιλάς τα χέρια όσων γαμησαν τη ζωή των παιδιών σου; Να επευφημείς τα λαμογια; Καμιά αξιοπρέπεια;

Δεν λέω να μην υποστηρίζεις κάποιο κόμμα.
Λέω να μην κάνεις τα στραβά μάτια, να μη συμπεριφέρεσαι λες και τα κόμματα είναι ασπιλα, αμόλυντα, παρθενογεννεσεις. Να χεις το θάρρος να πεις "Αυτό είναι απαράδεκτο, εξοργιστικό, μπορεί να συμφωνώ σε κάποια πράγματα αλλά εδώ είναι λαθος"

Δεν νομίζεις ότι είσαι αρκετά μεγάλος κι ότι έχεις πάθει αρκετά ώστε να συμπεριφέρεσαι σα μαλακισμενη Ρουβίτσα μπροστά στο είδωλό σου;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”