!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μυκονος : 920 ευρω η Μπριζολα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Μυκονος : 920 ευρω η Μπριζολα
Πάντως ρε γμτ αν δώσεις 2000 για να φας θα πρέπει μετά και για 2 μέρες περίπου να είσαι στον παράδεισο από το ουμάμι.
Και Κόμπε και σαμπάνια και άλλα πόσα καλαμπαλίκια και δεν το φχαρηστήθηκε; Κάτι δεν πάει καθόλου καλά με όλο αυτό.
Α και κάτι ακόμη, γλυκό κεράσανε απ' το μαγαζί ή όχι;
Και Κόμπε και σαμπάνια και άλλα πόσα καλαμπαλίκια και δεν το φχαρηστήθηκε; Κάτι δεν πάει καθόλου καλά με όλο αυτό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Η μουχαμάρα είναι αραβική αλοιφή. Εν τω μεταξύ, παρατηρώ ότι ο τύπος παράγγειλε και Dom Perignon και Prosecco. Кαι σαν να μην έφταναν αυτά, πήρε και ένα ποτήριο από την σαμπάνια τής χήρας.Στύγιος έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:44Αυτό το "μουχαμάρα ψωμί" ξέρει κανείς τι είναι, να πει και σε μας την πλέμπα;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
ΚαρπουζάκιGherschaagk έγραψε: 27 Αύγ 2019, 16:52 Πάντως ρε γμτ αν δώσεις 2000 για να φας θα πρέπει μετά και για 2 μέρες περίπου να είσαι στον παράδεισο από το ουμάμι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Αυτό που κρατά και κόβει, είναι σουγιάς κολοκοτρωναίικος;
Ordem e Progresso.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πάντως για Κόμπε λέει αυτό:

- hellegennes
Αν πάει ελεγκτής, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ζητήσει ζήτα από το POS και από την ταμειακή και να τα συγκρίνει. Δεν μπορεί όμως να ελέγξει πόσα έχουν πληρωθεί σε μετρητά. Αν το μαγαζί κόβει αρκετές αποδείξεις για να καλύψει τις ηλεκτρονικής κινήσεις, βγαίνουν λάδι. Φυσικά βασίζονται στο ότι δεν θα γίνει έλεγχος, οπότε αμφιβάλλω αν κάνουν έστω κι αυτό. Η μη φορολογική απόδειξη του άρθρου υποδηλώνει το αντίθετο.ST48410 έγραψε: 27 Αύγ 2019, 16:43 Ωστόσο όταν πάει έλεγχος στη Μύκονο και δεδομένου ότι οι πελάτες πληρώνουν την ώρα που τρώνε και όχι με τον μήνα, αν βρει κατάθεση χωρίς απόδειξη δεν δημιουργείται αυτομάτως πρόβλημα; Πως θα το δικαιολογούσαν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Τουλαχιστον το πηδηξε πριν το φαει?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Otto Weininger
Θυμίζει μπριζόλα σε πλοίο της Minoan για Πάτρα - ΒενετίαCavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2019, 16:40 Ρε μαλάκες, κανείς ας δεν αγανακτεί με αυτή τη μερίδα, που μοιάζει με μπριζόλα στο μαντέμι από πατσατζίδικο;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τι μου θυμίζεις, ρε συ... Ναι, ναι, δίκιο έχεις. Πάντως, αν την πλήρωσε τόσο για kobe και του τη σερβίρισαν έτσι, είναι πολύ γιδοβοσκοί. Κι αυτός τι καμαρώνει με το σουγιά στο χέρι;
Ordem e Progresso.
- Ηράκλειτος
- †
http://www.bostanistas.gr/?i=bostanista ... le&id=3022Στύγιος έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:44Αυτό το "μουχαμάρα ψωμί" ξέρει κανείς τι είναι, να πει και σε μας την πλέμπα;
God.exe is missing. Universe will restart.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια

Το χεντρικς ρε σεις σε κάβα πόσο να έχει; Στο Σκρουτζ το έχει περί τα 40 ευρώ. Στο μαγαζί του το χρέωσαν 120. Το μπουκάλι φαντάζομαι αλλά και πάλι μου φαίνεται πολύ....
Πάντως ήπιε τ' άντερά του ο τύπος.
- Otto Weininger
Εν τω μεταξύ το kobe ωμό είναι έτσιCavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2019, 17:05Τι μου θυμίζεις, ρε συ... Ναι, ναι, δίκιο έχεις. Πάντως, αν την πλήρωσε τόσο για kobe και του τη σερβίρισαν έτσι, είναι πολύ γιδοβοσκοί. Κι αυτός τι καμαρώνει με το σουγιά στο χέρι;

Let them make the first mistake. We make the last move.
Οκ ,δεν τρώω πιπεριές ,μου ανεβάζουν την πίεση.Ηράκλειτος έγραψε: 27 Αύγ 2019, 17:06http://www.bostanistas.gr/?i=bostanista ... le&id=3022Στύγιος έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:44Αυτό το "μουχαμάρα ψωμί" ξέρει κανείς τι είναι, να πει και σε μας την πλέμπα;
Μάθατε όλοι τώρα, τρώτε kobe κάθε βδομάδα, ε; Η γιαγιά στις Κροκεές αν δεν έκανε kobe κάθε Κυριακή, δεν κοινωνούσε. Ήθελε και ο χοιρινός ο μπόξερ kobe, με σαμπάνια, prosecco από το Treviso δίπλα, γαριδάκι συμιακό, ρε καλά ας κάνουν και σας γδέρνουν. Εμένα αν μου έφερνε αυτή την μπριζόλα θα φώναζα κάμερες και θα του έκανα μήνυση για καταστροφή κρέατος. Πήγαινε φάε μπέργκερ, ρε γύφτουλα, που θες και βοδινό 900 ευρώ. Ο άλλος στην Μύκονο έλεγε με καμάρι, Οι αστακοί μου είναι καναδέζικοι. Ναι, ρε, χαίρω πολύ, οι περισσότεροι αστακοί στην Ελλάδα από Καναδά έρχονται, ζωντανοί, στο αεροδρόμιο. Δεν αποτελείς εξαίρεση. Και στην Πειραϊκή να πας, καναδέζικο θα φας αστακό.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
-