Aμέ, γιατί όχι ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:50Τεχνητό κρέας θα δοκίμαζες;Otto Weininger έγραψε: 04 Μάιος 2018, 01:18 Εγώ ως κρεατοφαγος φουλ, είμαι ταυτόχρονα και φοβερά υποκριτής. Προσπαθώ να βλέπω τον κιμά/κρεας/κλπ ως αυτούσιο, δηλαδή σαν να φύτρωσε έτσι. Αν μου έλεγαν να σφάξω ζώο δεν θα το έκανα με τίποτα, πέραν ακραίων περιπτώσεων. Δεν θα μπορούσα επίσης να είμαι κυνηγός ποτέ. Το τρως τον λαγό θα μου πεις ; Ναι. Αλλά αν τον δω στο δάσος και μου πουν ρίχτου, δεν παίζει. Πιο πιθανό να το πάρω για κατοικίδιο.
Εννοείται ότι αν δω πρωτα το ζώο ζωντανό και μετά στο πιάτο μου, δεν παίζει καν να το ακουμπησω ουτε για δοκιμή. Αν είχα κότες πχ, μόνο τα αυγά θα έπαιρνα και απλά θα τις τάιζα μέχρι να πεθάνουν από φυσικά αίτια. Και γουρουνι να μκυ δώσεις ή κατσίκι μικρό να το μεγαλώσω θα το έχω σαν σκυλί και δεν θα το σκοτώσω ποτέ.
Φουλ υποκρισία, το ξέρω.
Εννοώ συνδυασμένα κύτταρα από εργαστήριο, όχι να σου πουλάνε αγγούρι για "βίγκαν λούκανικο" και τέτοια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Vegan Life Festival 2018
- Otto Weininger
Re: Vegan Life Festival 2018
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Dwarven Blacksmith
Οκ ρωτάω γιατί κι εγώ ταυτίζομαι με αυτό που έγραψες, και επίσης θα δοκίμαζα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
και αντι να φτιαξουν νεφρα, καρδιες, ματια κτλ για να ανακουφίσουν κοσμο
τα πρωτα οργανα που θα φτιαξουν, θα ναι τιποτα 25ποντες φ ....ς και .νια
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Έχει ήδη δημιουργηθεί ρε λέμε τεχνητό κρέας, πολύ πρόσφατα κιόλας, απλά είναι πάρα πάρα πολύ ακριβή η διαδικασία προς το παρόν. Τα όργανα θα αργήσουν. Επίσης με ένα σωστό ανατομικά ρομπότ μια χαρά την κάνεις την δουλειά σου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μαζι ειναι αυτα

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
εγω το λεω για την νεα μοδα να αλλαζουν φυλο στα παιδιά.sys3x έγραψε: 27 Ιουν 2018, 13:25Έχει ήδη δημιουργηθεί ρε λέμε τεχνητό κρέας, πολύ πρόσφατα κιόλας, απλά είναι πάρα πάρα πολύ ακριβή η διαδικασία προς το παρόν. Τα όργανα θα αργήσουν. Επίσης με ένα σωστό ανατομικά ρομπότ μια χαρά την κάνεις την δουλειά σου.
ε κάτι πρεπει να κοψουν κατι να ραψουν.
ένα κανονικο οργανο ειναι πιο ευκολο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Εγώ όταν ακούω πάντως όργανο κανονικό το μυαλό μου πάει κατευθείαν στο βιολοντσέλο και το ντουντούκ.Naranjita έγραψε: 27 Ιουν 2018, 14:00εγω το λεω για την νεα μοδα να αλλαζουν φυλο στα παιδιά.sys3x έγραψε: 27 Ιουν 2018, 13:25Έχει ήδη δημιουργηθεί ρε λέμε τεχνητό κρέας, πολύ πρόσφατα κιόλας, απλά είναι πάρα πάρα πολύ ακριβή η διαδικασία προς το παρόν. Τα όργανα θα αργήσουν. Επίσης με ένα σωστό ανατομικά ρομπότ μια χαρά την κάνεις την δουλειά σου.Naranjita έγραψε: 27 Ιουν 2018, 13:05
και αντι να φτιαξουν νεφρα, καρδιες, ματια κτλ για να ανακουφίσουν κοσμο
τα πρωτα οργανα που θα φτιαξουν, θα ναι τιποτα 25ποντες φ ....ς και .νια
ε κάτι πρεπει να κοψουν κατι να ραψουν.
ένα κανονικο οργανο ειναι πιο ευκολο.
Είναι θέμα μάλλον ποιότητος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μέχρι πριν ελάχιστα χρόνια δεν ασχολούνταν κανείς με το θέμα και σαν να δώθηκε ένα αόρατο σύνθημα ξεπήδησε και αυτή η πλάνη. Δεν ασχολείται κανένας να ψάξει λίγο να μας πει τι έγινε και άρχισε να προωθείται ο βεγκανισμός, ένας συντηρητικός δημοσιογράφος να πάει να κάνει μία δημοσιογραφική έρευνα. Ούτε η εκκλησία δεν μιλάει. Πόσο πιο ξεκάθαρα να το γράφει μέσα στην Βίβλο;
Α ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΝ 4
Α Τιμ. 4,1 Τὸ δὲ Πνεῦμα ῥητῶς λέγει ὅτι ἐν ὑστέροις καιροῖς ἀποστήσονταί τινες τῆς πίστεως, προσέχοντες πνεύμασι πλάνοις καὶ διδασκαλίαις δαιμονίων,
Α Τιμ. 4,1 Το δε Αγιον Πνεύμα ρητώς λέγει και προλέγει, ότι κατά τους κατόπιν χρόνους σκληρυμένοι μερικοί, εξ αιτίας της αμαρτωλότητός των, θα αποστατήσουν από την ορθήν πίστιν και θα προσέχουν εις πνεύματα πλάνης και εις δαιμονικάς διδασκαλίας.
Α Τιμ. 4,2 ἐν ὑποκρίσει ψευδολόγων, κεκαυτηριασμένων τὴν ἰδίαν συνείδησιν,
Α Τιμ. 4,2 Θα δίδουν προσοχήν και πίστιν εις διδασκάλους του ψεύδους και της πλάνης, οι οποίοι θα έχουν αναίσθητον και ανάλγητον, σαν καυτηριασμένην, την συνείδησίν των.
Α Τιμ. 4,3 κωλυόντων γαμεῖν, ἀπέχεσθαι βρωμάτων, ἃ ὁ Θεὸς ἔκτισεν εἰς μετάληψιν μετὰ εὐχαριστίας τοῖς πιστοῖς καὶ ἐπεγνωκόσι τὴν ἀλήθειαν.
Α Τιμ. 4,3 Οι ασυνείδητοι αυτοί ψευδολόγοι θα εμποδίζουν τους ανθρώπους να έρχωνται εις γάμον, θα διδάσκουν ότι πρέπει να απέχουν οι άνθρωποι από φαγητά, τα οποία εν τούτοις ο ίδιος ο Θεός τα έδωσε, δια να τα τρώγουν και τα απολαμβάνουν με ευγνωμοσύνην προς τον Θεόν οι πιστοί και οι προχωρημένοι εις την πλήρη γνώσιν της αληθείας.
Α Τιμ. 4,4 ὅτι πᾶν κτίσμα Θεοῦ καλόν, καὶ οὐδὲν ἀπόβλητον μετὰ εὐχαριστίας λαμβανόμενον·
Α Τιμ. 4,4 Διότι κάθε τι, που έκτισεν ο Θεός και το έδωσε προς τροφήν στους ανθρώπους, είναι καλόν και κανένα από αυτά δεν είναι μολυσμένον και άξιον περιφρονήσεως, αρκεί μόνον να λαμβάνεται με ευγνωμοσύνην και ευχαριστίαν προς τον Θεόν.
Α Τιμ. 4,5 ἁγιάζεται γὰρ διὰ λόγου Θεοῦ καὶ ἐντεύξεως.
Α Τιμ. 4,5 Διότι κάθε τι προς τροφήν γίνεται καθαρόν και άγιον με τον λόγον και την προσευχήν μας προς τον Θεόν.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Βινόσαυρος έγραψε: 04 Μάιος 2018, 02:32 Το πρώτο κοτοπουλο που πήγα να αποκεφαλίσω με μπαλτά το χτυπούσα με μη σταθερό χέρι και σε διαφορετικό σημείο με αποτέλεσμα να χρειαστεί καμια εικοσαριά φορές να γίνει ασώματος η κεφαλή. Πιο μπροστά όμως είχαμε τα κουνέλια τα οποία δε σφάζαμε αλλά τα χτυπούσαμε με ένα γκλόπ στο σβερκο. Αυτό που με έκανε μια φορά εντύπωση ήταν μια γκαστρωμένη κουνέλα την οποία δεν αντιλήφθηκα και δεν ψοφούσε με τίποτα όσες γκλοπιές και αν έτρωγε. Αργότερα όταν ανοίξαμε την κοιλιά και είδαμε τα ατριχα κουνελάκια λυπήθηκα και σκεφτηκα πως ο μη ακαριαίος θάνατος ήταν σαν να ήθελε να κρατηθεί στη ζωή για να ζήσουν τα κουνελούδια. Βάρβαρα έθιμα της επαρχίας σε δύσκολες εποχές.
-
Uppercut
Εγώ πάλι δεν έχω κανέναν ενδοιασμό να φάω κρέας ή να σκοτώσω ζώο για αυτό το λόγο, αλλά αν έχουμε τεχνητό κρέας, δε βρίσκω γιατί να το κάνω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Μάιος 2018, 22:13 Οκ ρωτάω γιατί κι εγώ ταυτίζομαι με αυτό που έγραψες, και επίσης θα δοκίμαζα.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
https://www.thehealthyhomeeconomist.com ... ther-dies/mec_ έγραψε: 03 Μάιος 2018, 18:29 Οι vegetarians είναι ΟΚ. Οι vegans είναι ακραία κατάσταση. Δεν τρώνε όχι μόνο κρέας, αλλά ο,τιδήποτε σχετίζεται με «εκμετάλλευση ζώου» πχ αυγά, γάλα, μέλι. Προσπαθούν να κάνουν και τα παιδιά τους vegans από μωρά καθώς και τα κατοικίδιά τους.
Οι vegans που ταλαιπωρούν τα παιδιά τους πρέπει να καταγγέλονται και το κράτος να τους αφαιρεί την επιμέλεια, γιατί τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία κάποιου, αλλά ξεχωριστοί πολίτες κι άρα χρειάζονται προστασία από την πολιτεία.
http://www.ladbible.com/now/feels-judge ... t-20170616
Διακοπές στο χωριό μικρή, είχα κυνηγήσει ακέφαλες κότες.Ορέστης 35 έγραψε: 04 Μάιος 2018, 00:16 ...
Οσοι με ευκολια υποστηριζετε τη σαρκοφαγια απαντηστε μου αν θα σφαζατε με τα χερια σας ενα ζωο. Για να μετρησω ποσοι απο τους προλαλησαντες θα σιωπησουν.
Ιδου η πηγη του χοιρινου. Παρε ενα μαχαιρι και βασανισε το μεχρι να του βγει η ψυχη.
Επίσης εκεί, μικρά παιδιά (και δευτέρα δημοτικού) κρατούσαν τον αρνί για να του κόψει το λαιμό ο πατέρας τους. Αν έχεις μεγαλώσει στη φύση, το αποδέχεσαι.
Αν νομίζεις ότι τις μπριζόλες τις γεννάει ο καταψύκτης και ότι τα μήλα τα κάνει το ψυγείο και όχι η μηλιά, λογικό να πάθεις ψυχολογικό αν δεις πώς γίνεται.
Επίσης στα χωριά δεν τα βασανίζουν, μια και έξω. Στις μεγάλες φάρμες είναι που υποφέρουν.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
-
- 201 Απαντήσεις