!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Re: Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Γραφικός έγραψε: 28 Ιουν 2019, 14:38
Πάντως το "έγινε μισή δουλειά" δεν είναι το ίδιο με το "θα φάμε την οικογένειά του".
Κι όμως υπονοεί ότι υπάρχει μια ανοιχτή εκκρεμότητα...
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2019, 14:39 . Πιστεύω ότι αυτό που διαμορφώνει το πολιτικό μας σκέπτεσθαι, βασίζεται σε πράγματα που δεν αντιλαμβανόμαστε ως πολιτικά, πολύ πιο νωρίς.
Σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει κι εγώ
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Γραφικός έγραψε: 28 Ιουν 2019, 14:38 Πάντως το "έγινε μισή δουλειά" δεν είναι το ίδιο με το "θα φάμε την οικογένειά του".
ποια είναι η διαφορά? Εγώ είμαι χαζός και δεν τη βλέπω :102:
Dasein

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dasein »

Είναι θέμα παιδείας από το σπίτι. Ο γονέας έχει μεγάλη ευθύνη. Ο γιος μου μεγάλωσε με RTL και το ΗΤΑ-8 του Λεωνίδα μετά τον Εθνικό Ύμνο που έκλεινε η κρατική τηλεόραση. Αλλά, πάντοτε, τον είχα κατηχήσει πως με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου θα έπρεπε να στέκεται προσοχή, ευθυτενής με τα χέρια κολλημένα. Το τηρούσε, πάντοτε και μετά έχωνε το χέρι του στο σώβρακο για να τον παίξει με την βιβλιοθηκάριο που ανέβαινε την σκάλα για να πιάσει το βιβλίο του Κάντ και φαινόταν η κυλότα της.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Kακώς απέσυρε τη μήνυση η Ντόρα.Αλλά βλέπεις ήσαν Χανιώτες. :D
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Dante Alighieri έγραψε: 28 Ιουν 2019, 14:03
under έγραψε: 28 Ιουν 2019, 13:58
Dante Alighieri έγραψε: 28 Ιουν 2019, 13:56 Γιατι οι ελλειψεις γνωσεων σου στην ψυχολογια προδιδονται απο το συλλογισμο που πασχιζεις να προωθησεις. Οτι οι συμπεριφορες των δεκαπενταρηδων ειναι αποτελεσμα κατηχησης.
Δηλαδη οι δεκαπενταρηδες δεν εχουν επηρεαστει βιωματικα απο τις οικογενειες τους ;
Τι λεει η ψυχολογια ;
Οτι οι νεοι κανουν τα αντιθετα.
Μαλιστα.Δεν σε κοβω να εχεις περασει απο τμημα ψυχολογιας ουτε σε αποσταση χιλιομετρου.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Nero έγραψε: 28 Ιουν 2019, 14:44
Γραφικός έγραψε: 28 Ιουν 2019, 14:38 Πάντως το "έγινε μισή δουλειά" δεν είναι το ίδιο με το "θα φάμε την οικογένειά του".
ποια είναι η διαφορά? Εγώ είμαι χαζός και δεν τη βλέπω :102:
Άλλο να λες ότι θα κάνεις κάτι, άλλο να εκφράζεις την απογοήτευσή σου που δεν έγινε.
Και τα δύο είναι μεγάλες καφρίλες, αλλά δεν είναι ταυτόσιμα.

Καμιά απολογία από τον πατέρα που είναι δημόσιο πρόσωπο υπήρξε; Αν όχι, αυτό είναι μεγαλύτερη καφρίλα από αυτό που έκανε ο μικρός.
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Πάντως το "έγινε μισή δουλειά" δεν είναι το ίδιο με το "θα φάμε την οικογένειά του".
Για πες? Τι σημαίνει 'έγινε μισή δουλειά'? Πως το καταλαβαίνεις εσύ?
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Ιουν 2019, 14:29 Όπως αν γιος πολιτευτή χρυσαυγίτη έγραφε "φάγαμε τον Φύσσα τώρα θα φάμε και την οικογένειά του" έξω από το σπίτι του Φύσσα δεν θα μπορούσαμε να καταδικάσουμε την ακροδεξιά συλλήβδην. Ούτε φυσικά θα αποδίδαμε το ένασύνθημαείναιρεμαλάκεςσιγά στην ακροδεξιά κατήχηση που έλαβε στο σπίτι. Έτσι δεν είναι;
Α, τα μπινελίκια μου θα τα' ριχνα, ψέμματα δεν θα πω, αλλά και πάλι θα εξέφραζα το μίσος μου για την ακροδεξιά, δεν θα περίμενα τα συνθήματα για να το καταλάβω. Επίσης, αυτό που θα με τρόμαζε σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι θεωρώ πολύ πιθανό οι ακροδεξιοί να προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν την απειλή τους. Αν ήμουν πεπεισμένος ότι ήταν κάποια πιτσιρίκια που βγάζανε την σκατοψυχιά τους μόνο, το πολύ- πολύ να έλεγα "τα μαλακισμένα" όπως είπα πάνω- κάτω και σε αυτήν την περίπτωση.
Δηλαδή μου λες ότι η αντίδρασή σου θα διέφερε ή όχι; Δεν καταλαβαίνω. Όταν οι ίδιες απειλές εκφράζονται κάτω από τον μανδύα μιας άλλης ιδεολογίας εκλαμβάνονται διαφορετικά ανάλογα με το πόσο κοντά βρισκόμαστε ή νομίζουμε ότι βρισκόμαστε στην υποστηριζόμενη ιδεολογία; Αυτό ρωτάω. Θα έλεγες π.χ. ότι είναι απλά ένα σύνθημα ρε μαλάκες πως κάνετε έτσι ή ότι η καταδίκη της ακροδεξιάς είναι αποτέλεσμα αποστήματος της ψυχής μας; Αυτό ρωτάω.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

αριστερο παρακράτος σκοτωνει από το 1975
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

δε μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κάποιος να γράφει τέτοιες μαλακίες σε μια γυναίκα με αφορμή τη δολοφονία του άντρα της.

Αυτό είναι τρομερή "απο-ανθρωποποίηση" του αντιπάλου και προφανώς ξεπερνά την πολιτική αντιπαλότητα/διαφωνία.

Είναι γηπεδικού τύπου καφρίλα.

Και βέβαια μπορώ να καταλάβω τον 15χρονο που είναι ένα βλήμα αλλά όχι τον κηδεμόνα του που δεν έχει βγει να ζητήσει ταπεινά συγνώμη.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

O op που σοκαρεται με πρασινη μπογια σε εναν καθρεφτη απορουσε πως δεν εφαγε ξυλο ο προεδρος της Δημοκρατιας για τη συμφωνια των Πρεσπων
under έγραψε: 24 Μαρ 2019, 17:11 Εγω απορω πως τη γλιτωσε ο Πακης στην Καλαματα.Το μπουκακε στους ζαιους ειναι αναμενομενο.
viewtopic.php?f=92&t=9652
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

NewModelArmy έγραψε: 28 Ιουν 2019, 14:59 O op που σοκαρεται με πρασινη μπογια σε εναν καθρεφτη απορουσε πως δεν εφαγε ξυλο ο προεδρος της Δημοκρατιας για τη συμφωνια των Πρεσπων
under έγραψε: 24 Μαρ 2019, 17:11 Εγω απορω πως τη γλιτωσε ο Πακης στην Καλαματα.Το μπουκακε στους ζαιους ειναι αναμενομενο.
viewtopic.php?f=92&t=9652
Ναι,ευστοχη η συγκριση σου :lol: :lol: :lol:
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Εκείνο που έχει σημασία είναι να παρατηρήσουμε πως η αντίθεση δεξιάς - αριστεράς μεταδίδεται στις επόμενες γενιές με νέους όρους απαλείφοντας τους συμβιβασμούς των προηγουμένων.¨Οποιος έζησε τα γεγονότα ξέρει ότι οι Φλωράκης - Κύρκος ήσαν έξαλλοι με τη δολοφονία του ανθρώπου που μεσολαβούσε για την συνεννόηση ΝΔ και Συνασπισμού τότε και άφηναν να εννοηθεί ότι από πίσω ήσαν οι ….πασόκοι που θίγονταν από τη συνεννόηση.Και φυσικά όλο το πολιτικό κατεστημένο κατασκεύασε τον μύθο μιας 17Ν "κοινού ποινικού δικαίου" για να βγάλει τα εγκλήματά της από την εξίσωση δεξιάς - αριστεράς.Επειδή όμως το αίμα νερό δεν γίνεται μια γενιά αργότερα η 17Ν αποκτά τις πραγματικές της διαστάσεις : μια αριστερή τρομοκρατική οργάνωση που δεν αποδέχθηκε το πολίτευμα του 1974 και ήθελε να πυροδοτήσει νέο εμφύλιο.Και με την έννοια αυτή δεν υπάρχει λόγος να μην "εμπνέει" με τη δράση της όσο εμπνέει η ΟΠΛΑ.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

foscilis έγραψε: 28 Ιουν 2019, 14:56 δε μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κάποιος να γράφει τέτοιες μαλακίες σε μια γυναίκα με αφορμή τη δολοφονία του άντρα της.

Αυτό είναι τρομερή "απο-ανθρωποποίηση" του αντιπάλου και προφανώς ξεπερνά την πολιτική αντιπαλότητα/διαφωνία.

Είναι γηπεδικού τύπου καφρίλα.

Και βέβαια μπορώ να καταλάβω τον 15χρονο που είναι ένα βλήμα αλλά όχι τον κηδεμόνα του που δεν έχει βγει να ζητήσει ταπεινά συγνώμη.
Γιατι να το γράφουν μερικοί 15χρονοι ειναι καφρίλα, ενω αν κατι 40-60αριδες γράφουν αναλογα πράγματα στο πχορουμ (πινοσετ-βιντέλα-αεροπλανάκι) ειναι οκ? Ή να παρακαλάνε η αστυνομία να δερνει τους αντιπάλους τους;

Ε, τα σκατά τους τρώνε στην μουρη.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”