Κι όμως υπονοεί ότι υπάρχει μια ανοιχτή εκκρεμότητα...Γραφικός έγραψε: 28 Ιουν 2019, 14:38
Πάντως το "έγινε μισή δουλειά" δεν είναι το ίδιο με το "θα φάμε την οικογένειά του".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι
Re: Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι
Yippie Kay Yay
- Philip Mortimer
Σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει κι εγώΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2019, 14:39 . Πιστεύω ότι αυτό που διαμορφώνει το πολιτικό μας σκέπτεσθαι, βασίζεται σε πράγματα που δεν αντιλαμβανόμαστε ως πολιτικά, πολύ πιο νωρίς.
-
Nero
ποια είναι η διαφορά? Εγώ είμαι χαζός και δεν τη βλέπωΓραφικός έγραψε: 28 Ιουν 2019, 14:38 Πάντως το "έγινε μισή δουλειά" δεν είναι το ίδιο με το "θα φάμε την οικογένειά του".
Είναι θέμα παιδείας από το σπίτι. Ο γονέας έχει μεγάλη ευθύνη. Ο γιος μου μεγάλωσε με RTL και το ΗΤΑ-8 του Λεωνίδα μετά τον Εθνικό Ύμνο που έκλεινε η κρατική τηλεόραση. Αλλά, πάντοτε, τον είχα κατηχήσει πως με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου θα έπρεπε να στέκεται προσοχή, ευθυτενής με τα χέρια κολλημένα. Το τηρούσε, πάντοτε και μετά έχωνε το χέρι του στο σώβρακο για να τον παίξει με την βιβλιοθηκάριο που ανέβαινε την σκάλα για να πιάσει το βιβλίο του Κάντ και φαινόταν η κυλότα της.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Kακώς απέσυρε τη μήνυση η Ντόρα.Αλλά βλέπεις ήσαν Χανιώτες. 
Μαλιστα.Δεν σε κοβω να εχεις περασει απο τμημα ψυχολογιας ουτε σε αποσταση χιλιομετρου.Dante Alighieri έγραψε: 28 Ιουν 2019, 14:03Οτι οι νεοι κανουν τα αντιθετα.under έγραψε: 28 Ιουν 2019, 13:58Δηλαδη οι δεκαπενταρηδες δεν εχουν επηρεαστει βιωματικα απο τις οικογενειες τους ;Dante Alighieri έγραψε: 28 Ιουν 2019, 13:56 Γιατι οι ελλειψεις γνωσεων σου στην ψυχολογια προδιδονται απο το συλλογισμο που πασχιζεις να προωθησεις. Οτι οι συμπεριφορες των δεκαπενταρηδων ειναι αποτελεσμα κατηχησης.
Τι λεει η ψυχολογια ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Γραφικός
Άλλο να λες ότι θα κάνεις κάτι, άλλο να εκφράζεις την απογοήτευσή σου που δεν έγινε.
Και τα δύο είναι μεγάλες καφρίλες, αλλά δεν είναι ταυτόσιμα.
Καμιά απολογία από τον πατέρα που είναι δημόσιο πρόσωπο υπήρξε; Αν όχι, αυτό είναι μεγαλύτερη καφρίλα από αυτό που έκανε ο μικρός.
Για πες? Τι σημαίνει 'έγινε μισή δουλειά'? Πως το καταλαβαίνεις εσύ?Γραφικός έγραψε: 28 Ιουν 2019, 14:38
Πάντως το "έγινε μισή δουλειά" δεν είναι το ίδιο με το "θα φάμε την οικογένειά του".
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δηλαδή μου λες ότι η αντίδρασή σου θα διέφερε ή όχι; Δεν καταλαβαίνω. Όταν οι ίδιες απειλές εκφράζονται κάτω από τον μανδύα μιας άλλης ιδεολογίας εκλαμβάνονται διαφορετικά ανάλογα με το πόσο κοντά βρισκόμαστε ή νομίζουμε ότι βρισκόμαστε στην υποστηριζόμενη ιδεολογία; Αυτό ρωτάω. Θα έλεγες π.χ. ότι είναι απλά ένα σύνθημα ρε μαλάκες πως κάνετε έτσι ή ότι η καταδίκη της ακροδεξιάς είναι αποτέλεσμα αποστήματος της ψυχής μας; Αυτό ρωτάω.Γραφικός έγραψε: 28 Ιουν 2019, 14:38Α, τα μπινελίκια μου θα τα' ριχνα, ψέμματα δεν θα πω, αλλά και πάλι θα εξέφραζα το μίσος μου για την ακροδεξιά, δεν θα περίμενα τα συνθήματα για να το καταλάβω. Επίσης, αυτό που θα με τρόμαζε σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι θεωρώ πολύ πιθανό οι ακροδεξιοί να προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν την απειλή τους. Αν ήμουν πεπεισμένος ότι ήταν κάποια πιτσιρίκια που βγάζανε την σκατοψυχιά τους μόνο, το πολύ- πολύ να έλεγα "τα μαλακισμένα" όπως είπα πάνω- κάτω και σε αυτήν την περίπτωση.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Ιουν 2019, 14:29 Όπως αν γιος πολιτευτή χρυσαυγίτη έγραφε "φάγαμε τον Φύσσα τώρα θα φάμε και την οικογένειά του" έξω από το σπίτι του Φύσσα δεν θα μπορούσαμε να καταδικάσουμε την ακροδεξιά συλλήβδην. Ούτε φυσικά θα αποδίδαμε το ένασύνθημαείναιρεμαλάκεςσιγά στην ακροδεξιά κατήχηση που έλαβε στο σπίτι. Έτσι δεν είναι;
αριστερο παρακράτος σκοτωνει από το 1975
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
δε μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κάποιος να γράφει τέτοιες μαλακίες σε μια γυναίκα με αφορμή τη δολοφονία του άντρα της.
Αυτό είναι τρομερή "απο-ανθρωποποίηση" του αντιπάλου και προφανώς ξεπερνά την πολιτική αντιπαλότητα/διαφωνία.
Είναι γηπεδικού τύπου καφρίλα.
Και βέβαια μπορώ να καταλάβω τον 15χρονο που είναι ένα βλήμα αλλά όχι τον κηδεμόνα του που δεν έχει βγει να ζητήσει ταπεινά συγνώμη.
Αυτό είναι τρομερή "απο-ανθρωποποίηση" του αντιπάλου και προφανώς ξεπερνά την πολιτική αντιπαλότητα/διαφωνία.
Και βέβαια μπορώ να καταλάβω τον 15χρονο που είναι ένα βλήμα αλλά όχι τον κηδεμόνα του που δεν έχει βγει να ζητήσει ταπεινά συγνώμη.
- NewModelArmy
O op που σοκαρεται με πρασινη μπογια σε εναν καθρεφτη απορουσε πως δεν εφαγε ξυλο ο προεδρος της Δημοκρατιας για τη συμφωνια των Πρεσπων
viewtopic.php?f=92&t=9652under έγραψε: 24 Μαρ 2019, 17:11 Εγω απορω πως τη γλιτωσε ο Πακης στην Καλαματα.Το μπουκακε στους ζαιους ειναι αναμενομενο.
Ναι,ευστοχη η συγκριση σουNewModelArmy έγραψε: 28 Ιουν 2019, 14:59 O op που σοκαρεται με πρασινη μπογια σε εναν καθρεφτη απορουσε πως δεν εφαγε ξυλο ο προεδρος της Δημοκρατιας για τη συμφωνια των Πρεσπων
viewtopic.php?f=92&t=9652under έγραψε: 24 Μαρ 2019, 17:11 Εγω απορω πως τη γλιτωσε ο Πακης στην Καλαματα.Το μπουκακε στους ζαιους ειναι αναμενομενο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εκείνο που έχει σημασία είναι να παρατηρήσουμε πως η αντίθεση δεξιάς - αριστεράς μεταδίδεται στις επόμενες γενιές με νέους όρους απαλείφοντας τους συμβιβασμούς των προηγουμένων.¨Οποιος έζησε τα γεγονότα ξέρει ότι οι Φλωράκης - Κύρκος ήσαν έξαλλοι με τη δολοφονία του ανθρώπου που μεσολαβούσε για την συνεννόηση ΝΔ και Συνασπισμού τότε και άφηναν να εννοηθεί ότι από πίσω ήσαν οι ….πασόκοι που θίγονταν από τη συνεννόηση.Και φυσικά όλο το πολιτικό κατεστημένο κατασκεύασε τον μύθο μιας 17Ν "κοινού ποινικού δικαίου" για να βγάλει τα εγκλήματά της από την εξίσωση δεξιάς - αριστεράς.Επειδή όμως το αίμα νερό δεν γίνεται μια γενιά αργότερα η 17Ν αποκτά τις πραγματικές της διαστάσεις : μια αριστερή τρομοκρατική οργάνωση που δεν αποδέχθηκε το πολίτευμα του 1974 και ήθελε να πυροδοτήσει νέο εμφύλιο.Και με την έννοια αυτή δεν υπάρχει λόγος να μην "εμπνέει" με τη δράση της όσο εμπνέει η ΟΠΛΑ.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Γιατι να το γράφουν μερικοί 15χρονοι ειναι καφρίλα, ενω αν κατι 40-60αριδες γράφουν αναλογα πράγματα στο πχορουμ (πινοσετ-βιντέλα-αεροπλανάκι) ειναι οκ? Ή να παρακαλάνε η αστυνομία να δερνει τους αντιπάλους τους;foscilis έγραψε: 28 Ιουν 2019, 14:56 δε μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κάποιος να γράφει τέτοιες μαλακίες σε μια γυναίκα με αφορμή τη δολοφονία του άντρα της.
Ε, τα σκατά τους τρώνε στην μουρη.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 506 Προβολές