!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

ST48410 έγραψε: 22 Ιουν 2019, 03:07Καμία αντίρρηση. Όταν όμως δηλώνεις ότι μισείς κάποιον, επειδή τον θεωρείς ταξικό εχθρό, τότε το ότι θα σε βρει μπροστά του είναι ξεκάθαρη απειλή.
Η πολιτική παρέμβαση δεν απαγορεύεται, αν δεν εμποδίζει τη λειτουργία του Ιδρύματος. Αν στέκει μόνο στον ιδεολογικό διάλογο και σύγκρουση θέσεων (χωρίς βία), τότε προωθεί την κοινωνία. Ξαναλέω: Αν οι τύποι επιτεθούν ή εμποδίζουν την Καθηγήτρια να ασκήσει το λειτούργημά της, να εφαρμοστεί ο Νόμος. Το πρόβλημα είναι το έλλειμμα μηχανισμού προστασίας των Θεσμών, αν υπάρχει.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Cavaliere έγραψε: 22 Ιουν 2019, 03:18
ST48410 έγραψε: 22 Ιουν 2019, 03:07Καμία αντίρρηση. Όταν όμως δηλώνεις ότι μισείς κάποιον, επειδή τον θεωρείς ταξικό εχθρό, τότε το ότι θα σε βρει μπροστά του είναι ξεκάθαρη απειλή.
Η πολιτική παρέμβαση δεν απαγορεύεται, αν δεν εμποδίζει τη λειτουργία του Ιδρύματος. Αν στέκει μόνο στον ιδεολογικό διάλογο και σύγκρουση θέσεων (χωρίς βία), τότε προωθεί την κοινωνία. Ξαναλέω: Αν οι τύποι επιτεθούν ή εμποδίζουν την Καθηγήτρια να ασκήσει το λειτούργημά της, να εφαρμοστεί ο Νόμος. Το πρόβλημα είναι το έλλειμμα μηχανισμού προστασίας των Θεσμών, αν υπάρχει.
Νομίζω θα συμφωνούσαμε στο ότι έχοντας πάει και "ζωγραφίσει" στους τοίχους του γραφείου της και έχοντας αποκαλέσει την καθηγήτρια κάθαρμα έχουν ήδη ξεπεράσει τα όρια του ιδεολογικού διαλόγου. Έκαναν πράξεις που κανονικά θα έπρεπε να επισύρουν συνέπειες. Τι μάθημα θα πάρουν αυτά τα νέα παιδιά για την ζωή τους όταν τόσο σοβαρές ενέργειες περνούν ως φυσιολογικές;
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

ST48410 η φωνή της λογικής!
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

ST48410 έγραψε: 22 Ιουν 2019, 03:21Νομίζω θα συμφωνούσαμε στο ότι έχοντας πάει και "ζωγραφίσει" στους τοίχους του γραφείου της και έχοντας αποκαλέσει την καθηγήτρια κάθαρμα έχουν ήδη ξεπεράσει τα όρια του ιδεολογικού διαλόγου. Έκαναν πράξεις που κανονικά θα έπρεπε να επισύρουν συνέπειες. Τι μάθημα θα πάρουν αυτά τα νέα παιδιά για την ζωή τους όταν τόσο σοβαρές ενέργειες περνούν ως φυσιολογικές;
Ξαναλέω, είμαι κατά οποιασδήποτε ζημιάς στα Ιδρύματα. Δεν ξέρω τι συνέβη. Αν χαλάσαν τοίχους, να τους διώξουν. Δεν ξέρω την προϊστορία. Κι εγώ έχω πει μαλάκα Καθηγητή μου, και το άξιζε. Λοιπόν; Μεγάλωσα σε μια κοινωνία και σε ένα σχολείο, που εκείνα τα χρόνια την απώλεια συγκέντρωσης την ονόμαζαν τεμπελιά και ξεφτίλα. Σήμερα διδάσκω και ξέρω πως όταν ένας δεν διαβάζει, 50% είναι πρόβλημα ενός καλού θεραπευτή.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR »

Cavaliere έγραψε: 22 Ιουν 2019, 03:18 Η πολιτική παρέμβαση δεν απαγορεύεται, αν δεν εμποδίζει τη λειτουργία του Ιδρύματος. Αν στέκει μόνο στον ιδεολογικό διάλογο και σύγκρουση θέσεων (χωρίς βία), τότε προωθεί την κοινωνία...........
Σωστά, γιατί πως θα πάει μπροστά η συζήτηση για τα παράλληλα σύμπαντα ή την κβαντική διεμπλοκή αν δεν παρατηρηθούν μέσα απτην "Πάλη των τάξεων" του Μαρξ?

Πως θα πάει μπροστά η κοινωνία χωρίς Πολιτική στις αίθουσες διδασκαλίας?

:p2:
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

DIOMEDESGR έγραψε: 22 Ιουν 2019, 03:28Σωστά, γιατί πως θα πάει μπροστά η συζήτηση για τα παράλληλα σύμπαντα ή την κβαντική διεμπλοκή αν δεν παρατηρηθούν μέσα απτην "Πάλη των τάξεων" του Μαρξ?

Πως θα πάει μπροστά η κοινωνία χωρίς Πολιτική στις αίθουσες διδασκαλίας?
Η πολιτική έκφραση στα πανεπιστήμια είναι κατάκτηση. Οποιαδήποτε αμφισβήτησή τους είναι εκ του φασιστοειδούς πονηρού, και η μη εφαρμογή των Νόμων αδυναμία της Πολιτείας. Δεν καταλύουμε την Ρεπούμπλικα για να φέρουμε τον Παπαδόπουλο και να βάλουμε γύψο.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Cavaliere έγραψε: 22 Ιουν 2019, 03:31 Η πολιτική έκφραση στα πανεπιστήμια είναι κατάκτηση. Οποιαδήποτε αμφισβήτησή τους είναι εκ του φασιστοειδούς πονηρού, και η μη εφαρμογή των Νόμων αδυναμία της Πολιτείας. Δεν καταλύουμε την Ρεπούμπλικα για να φέρουμε τον Παπαδόπουλο και να βάλουμε γύψο.
Ρε άνθρωπε, τι θέση έχει η Πολιτική έκφραση μέσα στα Πανεπιστήμια?
Και τι σχέση μπορεί να έχει η δικτατορία και η περιστολή του Συντάγματος με τον χώρο της Ακαδημαϊκής εκπαίδευσης?

Στα 1917 ζούμε για να περιμένουμε εμείς οι αμόρφωτοι μουζίκοι τους φοιτητές να κάνουν επανάσταση για πάρτη μας?

Πολύ Πολυτεχνειακό αφιόνι παίζει μου φαίνεται.

:e040:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DIOMEDESGR την 22 Ιουν 2019, 04:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

DIOMEDESGR έγραψε: 22 Ιουν 2019, 03:36Ρε άνθρωπε, τι σχέση έχει η Πολιτική έκφραση μέσα στα Πανεπιστήμια?
Και τι σχέση μπορεί να έχει η δικτατορία και η περιστολή του Συντάγματος με τον χώρο της Ακαδημαϊκής εκπαίδευσης?

Στα 1917 ζούμε για να περιμένουμε εμείς οι αμόρφωτοι μουζίκοι τους φοιτητές να κάνουν επανάσταση για πάρτη μας?

Πολύ Πολυτεχνειακό αφιόνι παίζει μου φαίνεται.
Δεν ανέφερα μουζίκους, ούτε 1917. Άλλοι έβαλαν το Πουλί. Στο παρόν νήμα. Η πολιτική έκφραση στα Α.Ε.Ι. είναι κατοχυρωμένη, και βελτιώνει τον διάλογο μεταξύ των διδασκόντων και διδασκομένων, όσο τηρείται ο Νόμος. Ξαναλέω, σε κάθε παράβαση του Νόμου, αρμόδιες είναι οι Εξουσίες. Αν εφαρμοστεί ο Νόμος, όλα εντάξει.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Cavaliere έγραψε: 22 Ιουν 2019, 03:42 Δεν ανέφερα μουζίκους, ούτε 1917. Άλλοι έβαλαν το Πουλί. Στο παρόν νήμα. Η πολιτική έκφραση στα Α.Ε.Ι. είναι κατοχυρωμένη, και βελτιώνει τον διάλογο μεταξύ των διδασκόντων και διδασκομένων, όσο τηρείται ο Νόμος. Ξαναλέω, σε κάθε παράβαση του Νόμου, αρμόδιες είναι οι Εξουσίες. Αν εφαρμοστεί ο Νόμος, όλα εντάξει.
Καλά σας κάνουν και σας γλεντάνε, μετά, οι Αναρχικοί.

Όταν μου αναπαράγεις τις Αριστερές ιδεολογικές αρλούμπες όπως το "Η πολιτική έκφραση στα Α.Ε.Ι. είναι κατοχυρωμένη, και βελτιώνει τον διάλογο μεταξύ των διδασκόντων και διδασκομένων", καλά κάνουν και καίνε και ρημάζουν και απειλούν.

Ο Νόμος βρίσκεται στις οργανωμένες κοινωνίες για να ρυθμίζει τις σχέσεις των παραγωγικών μελών μεταξύ τους όχι για να παριστάνει τον φερετζέ των κρατικοδίαιτων καθηγητάδων που γουστάρουν Σοσιαλισμό για να κλέβουν το πετρέλαιο και να διορίζουν τα σόγια αλλά "όχι και να μας απειλούν οι Αναρχικοί"!

Όσο σκέπτεστε έτσι και δεν καταλαβαίνετε ότι η Πολιτική δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΆ στην Εκπαίδευση, καλά σας κάνουν.

Υ. Γ. Το πουλί το έβαλα σαν σκωπτικό σχόλιο στον μπούφο τον sys3 που άρχισε να αραδιάζει τρόπους τιμωρίας λες και έχουμε να κάνουμε με τρομοκράτες.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Βλεπω πως ολλι προσπερασατε ευκολα την αιτια της αντιδρασης των αναρχικων.

Σαφως,οπως ολοι,εχει και αυτη αποψη,ιδεολογια και το δικαιωμα να εκφραζεται. Αλλα δεν εχει κανενα δικαιωμα να κανει αυτα που εκανε. Οποτε καλα κανουν καποιοι και αντιδρουν. Γιατι αν επιτρεπουμε τον καθε διομηδη να μας λεει για ιδιωτικοποιηση των ΑΕΙ,στο τελος θα μας το φορεσουν κιολας.

Ρε διο,αληθεια,νοιαζεσαι καθολου για αυτους που δεν εχουν,αλλα θελουν να σπουδασουν; Ειδικα σε μια δυσκολη περιοδο που βιωνει η ελληνικη κοινωνια.

Θες πραγματικα να κανουμε την κουβεντα,πως με το δικο σου προτυπο,μοχανα οι εχοντες παραδακι θα πηγαινουν σε πανεπιστημια; Προτιμω το «σοσιαλιστικου»τθπου ΑΕΙ παρα να στερειται οποιοσδηποτε να εχει ττο δικαιωμα να σπουδασει.

Ασε που τα ιδιωτικα,οπως αποδειχθηκε,προσφατα στη μαμα αμερικη που σαρεσει κιολας,ειναι απλα ενα στορ που απλα αγοραζουν πτυχια. Αν δεν ηγνωριζει το σκανδαλο να σου παραθεσω σχετικες πηγες.

Υγ. Το κορυφαιο απο ολα ειναι πως λεει : οι απεργιες εφεραν την ελλαδα σαυτο το σημειο. ΕΛΕΟΣ! :wave:
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Pedro έγραψε: 22 Ιουν 2019, 05:17 Βλεπω πως ολλι προσπερασατε ευκολα την αιτια της αντιδρασης των αναρχικων.

Σαφως,οπως ολοι,εχει και αυτη αποψη,ιδεολογια και το δικαιωμα να εκφραζεται. Αλλα δεν εχει κανενα δικαιωμα να κανει αυτα που εκανε. Οποτε καλα κανουν καποιοι και αντιδρουν. Γιατι αν επιτρεπουμε τον καθε διομηδη να μας λεει για ιδιωτικοποιηση των ΑΕΙ,στο τελος θα μας το φορεσουν κιολας.

Ρε διο,αληθεια,νοιαζεσαι καθολου για αυτους που δεν εχουν,αλλα θελουν να σπουδασουν; Ειδικα σε μια δυσκολη περιοδο που βιωνει η ελληνικη κοινωνια.

Θες πραγματικα να κανουμε την κουβεντα,πως με το δικο σου προτυπο,μοχανα οι εχοντες παραδακι θα πηγαινουν σε πανεπιστημια; Προτιμω το «σοσιαλιστικου»τθπου ΑΕΙ παρα να στερειται οποιοσδηποτε να εχει ττο δικαιωμα να σπουδασει.

Ασε που τα ιδιωτικα,οπως αποδειχθηκε,προσφατα στη μαμα αμερικη που σαρεσει κιολας,ειναι απλα ενα στορ που απλα αγοραζουν πτυχια. Αν δεν ηγνωριζει το σκανδαλο να σου παραθεσω σχετικες πηγες.

Υγ. Το κορυφαιο απο ολα ειναι πως λεει : οι απεργιες εφεραν την ελλαδα σαυτο το σημειο. ΕΛΕΟΣ! :wave:
Και συ με τους προλεταριους σύντροφε?

Να δω τι θα κάνετε τα πτυχία που παράγει φασον το Δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο.

Ρίξε τώρα ένα δημόσιο χέσιμο στους κακούς Αμερικάνους που εξαγόραζαν πτυχία οι βλάκες και δεν τάπαιρναν ΤΖΆΜΠΑ απτο Ελληνικό Πανεπιστήμιο.

Και μη χειρότερα!

:102:
Άβαταρ μέλους
Pedro

DIOMEDESGR έγραψε: 22 Ιουν 2019, 05:30
Pedro έγραψε: 22 Ιουν 2019, 05:17 Βλεπω πως ολλι προσπερασατε ευκολα την αιτια της αντιδρασης των αναρχικων.

Και συ με τους προλεταριους σύντροφε?

Να δω τι θα κάνετε τα πτυχία που παράγει φασον το Δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο.

Ρίξε τώρα ένα δημόσιο χέσιμο στους κακούς Αμερικάνους που εξαγόραζαν πτυχία οι βλάκες και δεν τάπαιρναν ΤΖΆΜΠΑ απτο Ελληνικό Πανεπιστήμιο.

Και μη χειρότερα!

:102:
Ευτυχως η δυστυχως,προερχομαι απο φτωχη οικογενεια,που μεταναστευσαν δυο φορες (αλλη μια οι προγονοι μου).

Αμα θες συζηταμε για τα λαθη που γινονται στα ελλ ΑΕΙ και προτασεις λυσεις. Αλλα οχι,και σε καμια περιπτωση ιδιοτικοποιησεις. Αυτο δεν απορρεει απαραιτητα απο ιδεολογια. Οποτε στο ξανα λεω. Μην με κατηγοριοποιεις. Βγαλε επιτελους τις παρωπιδες. Θα δεις πως δεν εισαι μονος σαυτο τον ατιμο ντουνια.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

DIOMEDESGR εισαι πολυ χαμηλης ποιοτητας συζητητης, μονο αφορισμους εχει ο λογος σου, μηδεν κριτικη σκεψη, μηδεν επιχειρηματολογια.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Pedro έγραψε: 22 Ιουν 2019, 05:37
Πιστεύεις πως ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο που δεν θα είχε κάποιου είδους πριμοδότηση από το κράτος και θα λειτουργούσε παράλληλα με τα δημόσια δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να προσφέρει υψηλότερη ποιότητα; Ακόμα και αν ήταν παράρτημα κάποιου μεγάλου ιδρύματος και λειτουργούσε με τα standards που θα έθετε το μητρικό πανεπιστήμιο; Δεν θα μπορούσε δηλαδή να παρέχει καλύτερες εγκαταστάσεις, καλύτερες βιβλιοθήκες, καλύτερα εργαστήρια ή πιο σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών; Αποκλείεις και την πιθανότητα να ξέρουν κάποιοι άλλοι κάτι παραπάνω από αυτό που ξέρουμε και μπορούμε να προσφέρουμε στο δικό μας εκπαιδευτικό σύστημα;
Άβαταρ μέλους
Pedro

ST48410 έγραψε: 22 Ιουν 2019, 05:47
Pedro έγραψε: 22 Ιουν 2019, 05:37
Πιστεύεις πως ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο που δεν θα είχε κάποιου είδους πριμοδότηση από το κράτος και θα λειτουργούσε παράλληλα με τα δημόσια δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να προσφέρει υψηλότερη ποιότητα; Ακόμα και αν ήταν παράρτημα κάποιου μεγάλου ιδρύματος και λειτουργούσε με τα standards που θα έθετε το μητρικό πανεπιστήμιο; Δεν θα μπορούσε δηλαδή να παρέχει καλύτερες εγκαταστάσεις, καλύτερες βιβλιοθήκες, καλύτερα εργαστήρια ή πιο σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών; Αποκλείεις και την πιθανότητα να ξέρουν κάποιοι άλλοι κάτι παραπάνω από αυτό που ξέρουμε και μπορούμε να προσφέρουμε στο δικό μας εκπαιδευτικό σύστημα;
Σαφως! Αλλα ο διο δεν αναφερεται σε κατι τετοιο. Τουλαχιστον απο εσω εχω καταλαβει,θελει τα πανεπιστημια να ειναι απολυτως ιδιωτικα. Εξτος κι αν εχω καταλαβει λαθος ,οποτε παω πασο.

Οπως ειπα και προηγουμενως,για την βελτιωση των ιδρυματων,οπως εγκαταστασεις,υλικο, στανταρτς κλπ που αναφερεις,να κατσουμε να τα συζητησουμε.

Εμενα το προβλημα μου ειναι η απολυτη ιδιοτικωποιηση των ιδρυματων,κυριως γιατι υποθετω και πιστευω πως θα στερουνται αρκετοι λογο οικονομικης καταστασης.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”