Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 20 Δεκ 2018, 11:01
Φυσικά αστειεύομαι ποτέ δεν θα πήγαινα με άλλη γυναίκα έκτος από τη δική μου που είναι το φως της ζωής μου και απάνεμο λιμάνι μου. Χωρίς αυτή δεν θα μπορούσα να σηκωθώ το πρωί και να ξαπλώσω το βράδυ. Είναι τα πάντα για εμένα και άμα λέμε και καμιά μαλακία είναι για να τη λέμε. Ενδιαφέρομαι μόνο για πρότζεκτ που δεν αφορούν άλλες γυναίκες.
Πάλι διάβαζε τα ποστ σου;
Το κάνει μερικές φορές. Μου έχει απαγορεύσει να μιλάω και με κορίτσια του φόρουμ. Δεν της αρέσουν ούτε τα αθώα πειράγματα και μου έχει πει ότι πρέπει να απέχω.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 20 Δεκ 2018, 11:01
Φυσικά αστειεύομαι ποτέ δεν θα πήγαινα με άλλη γυναίκα έκτος από τη δική μου που είναι το φως της ζωής μου και απάνεμο λιμάνι μου. Χωρίς αυτή δεν θα μπορούσα να σηκωθώ το πρωί και να ξαπλώσω το βράδυ. Είναι τα πάντα για εμένα και άμα λέμε και καμιά μαλακία είναι για να τη λέμε. Ενδιαφέρομαι μόνο για πρότζεκτ που δεν αφορούν άλλες γυναίκες.
Πάλι διάβαζε τα ποστ σου;
Το κάνει μερικές φορές. Μου έχει απαγορεύσει να μιλάω και με κορίτσια του φόρουμ. Δεν της αρέσουν ούτε τα αθώα πειράγματα και μου έχει πει ότι πρέπει να απέχω.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιαν 2019, 09:58
ουπς
προσωπικά ζητώ συγγνώμη αν σας έφερα εσένα ή εκείνη σε δύσκολη
θέση κάποια στιγμή, εκφράζοντας τον θαυμασμό μου προς τις δημιουργίες σου
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιαν 2019, 09:58
ουπς
προσωπικά ζητώ συγγνώμη αν σας έφερα εσένα ή εκείνη σε δύσκολη
θέση κάποια στιγμή, εκφράζοντας τον θαυμασμό μου προς τις δημιουργίες σου
Μου 'χει τονίσει επανειλημμένως να μην μιλάω ειδικά σε εσένα. Επιτρέπει ωστόσο τις εκφράσεις θαυμασμού γιατί λέει ότι τονώνουν το εγώ μου και με κάνουν καλύτερο εραστή.