!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι Columbia, τι Colombia;
Re: Τι Columbia, τι Colombia;
ξερω δεν εισαι οτι δειχνεις,
ιφ
ιφ
Ακόμα περιμένω να μου φέρεις μία δημοσίευσή που να στηρίζει την συκοφαντία σου, μικρέ πορτοκαλορόζ ήλιε
ο λογος μου ειναι συμβολαιοΊφιδα έγραψε: 27 Μάιος 2019, 20:40![]()
Ακόμα περιμένω να μου φέρεις μία δημοσίευσή που να στηρίζει την συκοφαντία σου, μικρέ πορτοκαλορόζ ήλιε
Έχεις σε 4 μηνες, περίπου τις ιδιες δημοσιεύσεις που έχω εγώ σε 13 και το 99% είναι "φανατικός γκρούπις του Αλέξη."
Μία δική μου θέλω, μία μόνο, όχι για να θεωρήσω ότι ο λόγος σου είν συμβόλαιο, απλώς για να δεχτώ ότι έχεις λόγο.
Να σου θυμίσω ότι είχες δώσει το λόγο σου και για συγγνώμη.
ελε ρε κουμπαρα τωρα, εληξε αυτο, εισαι αλλο απο αυτο που δειχνεις δεν αλλαζει πια.Ίφιδα έγραψε: 27 Μάιος 2019, 20:51ποιός λόγος σου; Έχεις κι απ αυτόν;
Έχεις σε 4 μηνες, περίπου τις ιδιες δημοσιεύσεις που έχω εγώ σε 13 και το 99% είναι "φανατικός γκρούπις του Αλέξη."
Μία δική μου θέλω, μία μόνο, όχι για να θεωρήσω ότι ο λόγος σου είν συμβόλαιο, απλώς για να δεχτώ ότι έχεις λόγο.
Να σου θυμίσω ότι είχες δώσει το λόγο σου και για συγγνώμη.![]()
μπαστιντ
Δε κατάλαβες κουμπάρε, δε θέλω να αλλάξεις, δε μπορείς να αλλάξεις, το ίδιο κομματόσκυλο θα είσαι πάντα, δεν ξέρεις να κάνεις κάτι άλλο, γω απλώς παίζω, και θα στο κάνω ενδιαφέρον, θέλω να φέρεις μία δημοσίευση που να στηρίζω Κούλη και πέρα απ την ικανοποίηση ότι θα με ταπώσεις, πέρα απ την υποψία πως ίσως και να έχεις λόγο και να μετράει κι όλας, θα βάλω και άβαταρ τα μούτρα του Αφέντη σου μέχρι τις εκλογές.πήζον bot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 20:53
ελε ρε κουμπαρα τωρα, εληξε αυτο, εισαι αλλο απο αυτο που δειχνεις δεν αλλαζει πια.
μπαστιντ
Άντε ποντικάκι μου, να σε δω, μπορείς; Όχι δε μπορείς
το εκανα προσφατα, βαριεμαι να ψαξω τωρα. εληξε αστοΊφιδα έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:02Δε κατάλαβες κουμπάρε, δε θέλω να αλλάξεις, δε μπορείς να αλλάξεις, το ίδιο κομματόσκυλο θα είσαι πάντα, δεν ξέρεις να κάνεις κάτι άλλο, γω απλώς παίζω, και θα στο κάνω ενδιαφέρον, θέλω να φέρεις μία δημοσίευση που να στηρίζω Κούλη και πέρα απ την ικανοποίηση ότι θα με ταπώσεις, πέρα απ την υποψία πως ίσως και να έχεις λόγο και να μετράει κι όλας, θα βάλω και άβαταρ τα μούτρα του Αφέντη σου μέχρι τις εκλογές.πήζον bot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 20:53
ελε ρε κουμπαρα τωρα, εληξε αυτο, εισαι αλλο απο αυτο που δειχνεις δεν αλλαζει πια.
μπαστιντ
Άντε ποντικάκι μου, να σε δω, μπορείς; Όχι δε μπορείς
Ποτέ δε το έκανες θλιβερέ ψευτράκο, δυστυχώς για σένα, ποτέ
δε με νοιαζει η γνωμη σου, εχεις αποδειχθει μποτ. ισως οχι του κουλη, ευρυτερο, του βαθεως φορουμ.
μη μας ζαλιζεις επι αυτου, παμε παρακατω
Πού είν η απόδειξη;πήζον bot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:26 δε με νοιαζει η γνωμη σου, εχεις αποδειχθει μποτ. ισως οχι του κουλη, ευρυτερο, του βαθεως φορουμ.
μη μας ζαλιζεις επι αυτου, παμε παρακατω
Δεν έχετε
Αν είχατε θα φέρνατε και την απόδειξη
Αν είχατε θα φέρνατε και την απόδειξη
τη φεραμε και λειπατε, παρτε την αναλυση κουριέρ
το παραλογο ηταν που σταματησαμε να ειμαστε κολομβια για λιγο, επιστροφη στην κανονικοτητα τωρα.