Μα ήταν ο πΧιό δεΚΣιός ομιλητής στο άξιον24...Γάταρος έγραψε: 13 Μάιος 2019, 20:52Αφού σου λέει, Kαιρίδης. Ψήσου μπας και εκλεγεί ώστε να καταλάβει κι ο τελευταίος πίθηκος τι είστε.Otto Weininger έγραψε: 13 Μάιος 2019, 16:04Κυμπουροπουλος, Μιχαλολιακος και Μειμαρακης είναι οι 3 σίγουροι.under έγραψε: 04 Μάιος 2019, 13:03 Ποιους θα σταυρωσει ο καθενας σας στο ευρωψηφοδελτιο ; Ακουμε προτασεις.Τους ζαιους τους γραφουμε στον τσιοκο μας.
Εγω τελικα αποφασισα : Κυμπουροπουλος,Καιριδης,Αννα Μισελ,Ελισαβετ Κυριτση.
Από κει και πέρα μένει άλλη μια θέση κενή.
Πιθανότατα να πάει στον Κεφαλογιαννη.
Αν υπάρχει κάτι καλό, μου λέτε δεν τους έχω ψάξει και όλους.
https://www.facebook.com/22126953890149 ... 092502866/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιους σταυρωνουμε ;
Re: Ποιους σταυρωνουμε ;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αυτός πώς και μου είχε ξεφύγει και είναι και του σιναφιού!southern έγραψε: 04 Μάιος 2019, 13:19 και ο Ξηραδάκης που κατέχει καλά το θέμα της Ναυτιλίας είναι καλή επιλογή. Πρώην καπετάνιος
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
το μπαίζεις για μπάρτη της ;Daje έγραψε: 13 Μάιος 2019, 17:26 Κυμπουροπουλος θα σαρωσει. Θα σπασει ολα τα ρεκορ.
Αννα Μισελ με καυλωνει απιστευτα. Μονο που την βλεπω μου σηκωνεται. Δεν ξερω γιατι.
έλεος βρε, είσαι και μεγάλος άνθρωπος
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Γνωριζόμαστε;Δεν έχεις ιδέα για την ηλικία μου.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
βιτσιόζικο αγόριDaje έγραψε: 13 Μάιος 2019, 17:26 Αννα Μισελ με καυλωνει απιστευτα. Μονο που την βλεπω μου σηκωνεται. Δεν ξερω γιατι.

Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
ΝΑΙ.
Το ιδανικο μου ειναι Ακριβοπουλου, Αννα Μισελ και Σια.
Η Ακριβοπουλου εντελως γυμνη, να φοραει μονο γοβες και να κραταει κοκκινη σημαια, η Αννα Μισελ να ειναι γυμνη καβαλα σε πονυ μεσα στο δωματιο και να διαβαζει δυνατα ποιηση, την ωρα που εγω κανω αγριο σεξ με Σια, η οποια να διαμαρτυρεται συνεχως οτι δεν θα προλαβει να βγει στο δελτιο ειδησεων.
Και καθαριστρια στο δωματιο Μαγκυ Χαραλαμπιδου η οποια να βγαζει συνεχως σελφιε στην πισω οψη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Έλεος ρε μλκ...πάνω από 40 δεν είσαι;Daje έγραψε: 14 Μάιος 2019, 12:10
το μπαίζεις για μπάρτη της ;
ΝΑΙ.
Η Ακριβοπουλου εντελως γυμνη, να φοραει μονο γοβες και να κραταει κοκκινη σημαια, η Αννα Μισελ να ειναι γυμνη καβαλα σε πονυ μεσα στο δωματιο και να διαβαζει δυνατα ποιηση, την ωρα που εγω κανω αγριο σεξ με Σια, η οποια να διαμαρτυρεται συνεχως οτι δεν θα προλαβει να βγει στο δελτιο ειδησεων.
Και καθαριστρια στο δωματιο Μαγκυ Χαραλαμπιδου η οποια να βγαζει συνεχως σελφιε στην πισω οψη.
-
Nero
Καιρίδης,live στο ραδιόφωνο

ακούγεται πολύ συμπαθής, κρίμα που είναι στη νδ
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Σκεφτόμουν να τον ψηφίσω γιατί είναι φίλος κουνιάδου ενός φίλου αλλά τώρα το ξανασκέφτομαι. Μου κάνει λίγο και για αδελφή χωρίς φυσικά να έχω τίποτα με τις αδελφές.Golden Age έγραψε: 04 Μάιος 2019, 16:07 Καιρίδη οπωσδήποτε! Η πατριωτική επιλογή!
Δεν πρέπει να υπάρχει στην ευρωβουλή ένας ευρωβουλευτής απο την Ελλάδα που να κατηγορεί την Ελλάδα ότι απαγορεύει τον "αυτοπροσδιορισμό" στους..."Μακεντόνσκυ";
https://www.facebook.com/22126953890149 ... 173739713/Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Μάιος 2019, 13:06 Μου κάνει λίγο και για αδελφή χωρίς φυσικά να έχω τίποτα με τις αδελφές.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Αν θες να μαθεις τι ακριβως λεει ο Καιριδης ψαξε στο διαδικτυο να βρεις ολοκληρα τα βιντεο και ολοκληρες τις συνεντευξεις του.
Τι περιμενεις απο τους συριζαυγιτες ;
Τι περιμενεις απο τους συριζαυγιτες ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τον βλέπω τώρα. Για τα μπάζα. Πως κατεβαίνει αυτός με τη ΝΔ; Αυτός είναι φουλ σύριζα.
Οκ,καταλαβα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Μάιος 2019, 13:14 Τον βλέπω τώρα. Για τα μπάζα. Πως κατεβαίνει αυτός με τη ΝΔ; Αυτός είναι φουλ σύριζα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
τα πόνυ δεν είναι τόσο μικρά όσο φαίνονται. Αν δεν έχεις αληθινά τεράστιο δωμάτιο βάλε λίγο νερό στη φαντασίωσή σου.Daje έγραψε: 14 Μάιος 2019, 12:10ΝΑΙ.
Η Ακριβοπουλου εντελως γυμνη, να φοραει μονο γοβες και να κραταει κοκκινη σημαια, η Αννα Μισελ να ειναι γυμνη καβαλα σε πονυ πατίνι μεσα στο δωματιο και να διαβαζει δυνατα ποιηση, την ωρα που εγω κανω αγριο σεξ με Σια, η οποια να διαμαρτυρεται συνεχως οτι δεν θα προλαβει να βγει στο δελτιο ειδησεων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 492 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 74 Απαντήσεις