Ο μητσοτάκης φιλοδοξεί να γίνει ο "έλληνας" μάκρι που έμπασε ΔΝΤ στην Αργεντινή μετά την λαοφιλή Κιρχνερ.Τα δυο χρόνια που λες είναι πολλά,αν ο διάολος σπάσει το ποδάρι του πάμε για 6-8 μήνες μέχρι σκηνές Τζέφρυ το '10.Εννοείται αν βγει ΝΔ αποσύρω τις καταθέσεις μου την προηγούμενη και με συνοπτικές διαδικασίες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Απρ 2019, 23:40 πρακτικα αν κανει πραξη οτι λεει ο κουλης η χωρα θα φτασει ξανα πολυ κοντα στην χρεωκοπια εντος 2 ετων
οτι δλδ και επι σαμαρα και οπου ξαναοδηγησε ο μακρι την αργεντινη (για την οποια εντελως τυχαια ολα τα καθεστωτικα μμε δεν βγαζουν μιλια)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζαιοι εχετε τελειωσει
Re: Ζαιοι εχετε τελειωσει
Νεοδημοκρατικά Ρωμέικα φαγοπότια xD

- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μωρε τι γκομενακι ειναι αυτο?
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Στους κυρ-Παντελήδες ναι.
Αυτοί θα θάψουνε τις αριστεράντζες.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ενας καταστηματαρχης απο αυτους στο βιντεο φωναζει στον Κυριακο : να φτιαξουμε την Ελλαδα !
Αυτη ειναι η διαφορα μας με τους συριζαιους.
Εμεις για την Ελλαδα,αυτοι για τη συμμορια τους.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
ζητανε στο δελφιναριο ακουσα. δεν πας?under έγραψε: 04 Απρ 2019, 01:43 Ενας καταστηματαρχης απο αυτους στο βιντεο φωναζει στον Κυριακο : να φτιαξουμε την Ελλαδα !
πανε ρε, το χεις. θα σου δωκω και συστατική.
- Highlander
Δε σας φτάνει που τη φτιάχνατε 40 χρόνια; Κι άλλο θέλετε;under έγραψε: 04 Απρ 2019, 01:43 Ενας καταστηματαρχης απο αυτους στο βιντεο φωναζει στον Κυριακο : να φτιαξουμε την Ελλαδα !
Πες στ'αφεντικο σου να ξεχρεωσει πρωτα αυτα που χρωστατε και μετα φτιαχνετε και την Ελλαδα.under έγραψε: 04 Απρ 2019, 01:43 Ενας καταστηματαρχης απο αυτους στο βιντεο φωναζει στον Κυριακο : να φτιαξουμε την Ελλαδα !
-
Ορέστης 35
Οταν ημουν 8-10 χρονων πηγαινα σχολειο με το λεωφορειο. Συνηθως δεν ειχα εισιτηριο, Μια μερα ο ελεγκτης με κατεβασε στο δρομο να μου γραψει προστιμο. Ενας κυρ Παντελης μας ειδε, βγηκε απ το καταστημα του, σταθηκε διπλα στον ελεγκτη και του ελεγε, κοψιμο το κεφαλι θελει, κοψιμο το κεφαλι θελει! Δεν εφυγε διπλα απο τον ελεγκτη μεχρι να τελειωσει τη δουλεια του και υποψιαζομαι οτι δεν θα ελεγε οχι στο να μου ριξουν ενα χερι ξυλο. Σιγουρα το θεαμα τον ερεθισε αρκετα ωστε να πεταχτει εξω απο το καταστημα του. Αισθανθηκα μια πικρια γιατι ηταν ο ρολογας της γειτονιας και του ειχα παει πολλες φορες ρολογια να επισκευασει. Δεξιος εννοειται, οπως οι περισσοτεροι στη γειτονια.Yochanan έγραψε: 04 Απρ 2019, 00:35Στους κυρ-Παντελήδες ναι.
Αυτοί θα θάψουνε τις αριστεράντζες.
- wooded glade
Εγώ όταν ήμουνα 6-8 χρονών και πήγαινα πανεπιστήμιο ήταν ένας δεξιός που πούλαγε κομπολόγια και εκεί που πήγαινα με την ταχεία αμαξοστοιχία ειδε που κράταγα την Αυγή και έβαλε τον ελεγκτή να μου κάνει φάλαγγα με το κλομπ.Ορέστης 35 έγραψε: 04 Απρ 2019, 02:35Οταν ημουν 8-10 χρονων πηγαινα σχολειο με το λεωφορειο. Συνηθως δεν ειχα εισιτηριο, Μια μερα ο ελεγκτης με κατεβασε στο δρομο να μου γραψει προστιμο. Ενας κυρ Παντελης μας ειδε, βγηκε απ το καταστημα του, σταθηκε διπλα στον ελεγκτη και του ελεγε, κοψιμο το κεφαλι θελει, κοψιμο το κεφαλι θελει! Δεν εφυγε διπλα απο τον ελεγκτη μεχρι να τελειωσει τη δουλεια του και υποψιαζομαι οτι δεν θα ελεγε οχι στο να μου ριξουν ενα χερι ξυλο. Σιγουρα το θεαμα τον ερεθισε αρκετα ωστε να πεταχτει εξω απο το καταστημα του. Αισθανθηκα μια πικρια γιατι ηταν ο ρολογας της γειτονιας και του ειχα παει πολλες φορες ρολογια να επισκευασει. Δεξιος εννοειται, οπως οι περισσοτεροι στη γειτονια.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Ορέστης 35
εχω και ιστορια με δεξιο κουρεα που μου εγδερνε το κεφαλι με τη χτενα για να με τιμωρησει που ειχα μπολικα μαλλια. Γενικα γουσταραν να βγαζουν τα απωθημενα τους οι δεξιοι -και οι ιδιοι αλλωστε προιοντα βαρβαρης διαπαιδαγωγησης. Αυτα για τα οποια κατηγορουσαν τους κομμουνιστες τα αποδεχτηκαν ολα. Αδιαφορια για τη θρησκεια, χαλαρα ηθη-προγαμιαιες σχεσεις, καταργηση συνορων με ευρωπαικες χωρες, φεντεραλισμος. Εκει που πηγαν περα απο τους κομμουνιστες ηταν οτι δημιουργησαν και εθνικη μειονοτητα εντος συνορων.wooded glade έγραψε: 04 Απρ 2019, 02:50Εγώ όταν ήμουνα 6-8 χρονών και πήγαινα πανεπιστήμιο ήταν ένας δεξιός που πούλαγε κομπολόγια και εκεί που πήγαινα με την ταχεία αμαξοστοιχία ειδε που κράταγα την Αυγή και έβαλε τον ελεγκτή να μου κάνει φάλαγγα με το κλομπ.Ορέστης 35 έγραψε: 04 Απρ 2019, 02:35Οταν ημουν 8-10 χρονων πηγαινα σχολειο με το λεωφορειο. Συνηθως δεν ειχα εισιτηριο, Μια μερα ο ελεγκτης με κατεβασε στο δρομο να μου γραψει προστιμο. Ενας κυρ Παντελης μας ειδε, βγηκε απ το καταστημα του, σταθηκε διπλα στον ελεγκτη και του ελεγε, κοψιμο το κεφαλι θελει, κοψιμο το κεφαλι θελει! Δεν εφυγε διπλα απο τον ελεγκτη μεχρι να τελειωσει τη δουλεια του και υποψιαζομαι οτι δεν θα ελεγε οχι στο να μου ριξουν ενα χερι ξυλο. Σιγουρα το θεαμα τον ερεθισε αρκετα ωστε να πεταχτει εξω απο το καταστημα του. Αισθανθηκα μια πικρια γιατι ηταν ο ρολογας της γειτονιας και του ειχα παει πολλες φορες ρολογια να επισκευασει. Δεξιος εννοειται, οπως οι περισσοτεροι στη γειτονια.
- wooded glade
Μα δεν ήταν μόνο οι προ-χουντικοί δεξιοί έτσι νεαντερτάλια. Και οι κεντρώοι ήταν ενώ τα κουμούνια φώναζαν κι αυτά στις στρούγκες τους για την "decadence of the west".Ορέστης 35 έγραψε: 04 Απρ 2019, 02:59εχω και ιστορια με δεξιο κουρεα που μου εγδερνε το κεφαλι με τη χτενα για να με τιμωρησει που ειχα μπολικα μαλλια. Γενικα γουσταραν να βγαζουν τα απωθημενα τους οι δεξιοι -και οι ιδιοι αλλωστε προιοντα βαρβαρης διαπαιδαγωγησης. Αυτα για τα οποια κατηγορουσαν τους κομμουνιστες τα αποδεχτηκαν ολα. Αδιαφορια για τη θρησκεια, χαλαρα ηθη-προγαμιαιες σχεσεις, καταργηση συνορων με ευρωπαικες χωρες, φεντεραλισμος. Εκει που πηγαν περα απο τους κομμουνιστες ηταν οτι δημιουργησαν και εθνικη μειονοτητα εντος συνορων.wooded glade έγραψε: 04 Απρ 2019, 02:50Εγώ όταν ήμουνα 6-8 χρονών και πήγαινα πανεπιστήμιο ήταν ένας δεξιός που πούλαγε κομπολόγια και εκεί που πήγαινα με την ταχεία αμαξοστοιχία ειδε που κράταγα την Αυγή και έβαλε τον ελεγκτή να μου κάνει φάλαγγα με το κλομπ.Ορέστης 35 έγραψε: 04 Απρ 2019, 02:35
Οταν ημουν 8-10 χρονων πηγαινα σχολειο με το λεωφορειο. Συνηθως δεν ειχα εισιτηριο, Μια μερα ο ελεγκτης με κατεβασε στο δρομο να μου γραψει προστιμο. Ενας κυρ Παντελης μας ειδε, βγηκε απ το καταστημα του, σταθηκε διπλα στον ελεγκτη και του ελεγε, κοψιμο το κεφαλι θελει, κοψιμο το κεφαλι θελει! Δεν εφυγε διπλα απο τον ελεγκτη μεχρι να τελειωσει τη δουλεια του και υποψιαζομαι οτι δεν θα ελεγε οχι στο να μου ριξουν ενα χερι ξυλο. Σιγουρα το θεαμα τον ερεθισε αρκετα ωστε να πεταχτει εξω απο το καταστημα του. Αισθανθηκα μια πικρια γιατι ηταν ο ρολογας της γειτονιας και του ειχα παει πολλες φορες ρολογια να επισκευασει. Δεξιος εννοειται, οπως οι περισσοτεροι στη γειτονια.![]()
Πάντως η εθνική ενότητα σφυρηλατήθηκε μετά από τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού τότε με Έβερτον - Ερυθρό Αστέρα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ζαιοι εχετε τελειωσει
ένα καφέ στο τρία ρειιιιι
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;
Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;
Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 265 Απαντήσεις
- 5879 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
-
- 12 Απαντήσεις