Άμα αποφάσιζα να καλλιεργήσω κάτι, που θα ήταν η τελευταία μου επιλογή ως επάγγελμα, θα καλλιεργούσα σουβλάκια. Ή μπανάνες. Άντε το πολύ και κανένα μαρούλι. Και κανένα προφιτερόλ από τον Ανδριά, να αυγατίσει και να κρέμονται από τα φύλλα πολλά προφιτερολάκια. Γιατί να καλλιεργήσω κάτι που στα 34 χρόνια μου δεν έχω φάει ποτέ και μάλλον δεν θα φάω και στο μέλλον;AlienWay έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:11 Ανακρίνουμε την Καρολίνα, προκειμένου να αποφασίσουμε αν είναι αληθινό πρόσωπο ή αν καλλιεργεί τα ακτινίδια.
Γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μας εδώ μέσα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Τι γνώμη έχεις για τα ΑΒ Βασιλόπουλος και για τα λίντλ;Καρολίνα έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:15Άμα αποφάσιζα να καλλιεργήσω κάτι, που θα ήταν η τελευταία μου επιλογή ως επάγγελμα, θα καλλιεργούσα σουβλάκια. Ή μπανάνες. Άντε το πολύ και κανένα μαρούλι. Και κανένα προφιτερόλ από τον Ανδριά, να αυγατίσει και να κρέμονται από τα φύλλα πολλά προφιτερολάκια. Γιατί να καλλιεργήσω κάτι που στα 34 χρόνια μου δεν έχω φάει ποτέ και μάλλον δεν θα φάω και στο μέλλον;AlienWay έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:11 Ανακρίνουμε την Καρολίνα, προκειμένου να αποφασίσουμε αν είναι αληθινό πρόσωπο ή αν καλλιεργεί τα ακτινίδια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ως προς τις τιμές εννοείς; Από λιντλ δεν έχω ψωνίσει ποτέ οπότε δεν έχω ιδέα τι παίζει. Δεν τα σνομπάρω, απλά δεν ψωνίζω από εκεί. Συνήθως πάω Σκλαβενίτη ή σε κανένα μικρό μάρκετ της γειτονιάς.AlienWay έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:21Τι γνώμη έχεις για τα ΑΒ Βασιλόπουλος και για τα λίντλ;Καρολίνα έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:15Άμα αποφάσιζα να καλλιεργήσω κάτι, που θα ήταν η τελευταία μου επιλογή ως επάγγελμα, θα καλλιεργούσα σουβλάκια. Ή μπανάνες. Άντε το πολύ και κανένα μαρούλι. Και κανένα προφιτερόλ από τον Ανδριά, να αυγατίσει και να κρέμονται από τα φύλλα πολλά προφιτερολάκια. Γιατί να καλλιεργήσω κάτι που στα 34 χρόνια μου δεν έχω φάει ποτέ και μάλλον δεν θα φάω και στο μέλλον;AlienWay έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:11 Ανακρίνουμε την Καρολίνα, προκειμένου να αποφασίσουμε αν είναι αληθινό πρόσωπο ή αν καλλιεργεί τα ακτινίδια.
Γιατί ρωτάς όμως;
Έχω αρχίσει και νιώθω σαν κατάσκοπος που τον κρέμασαν από τα χέρια δεμένο κάπου ψηλά και τον ανακρίνουν.
Ανάκριση κάνω, όμως σε φιλικό ύφος.Καρολίνα έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:23Ως προς τις τιμές εννοείς; Από λιντλ δεν έχω ψωνίσει ποτέ οπότε δεν έχω ιδέα τι παίζει. Δεν τα σνομπάρω, απλά δεν ψωνίζω από εκεί. Συνήθως πάω Σκλαβενίτη ή σε κανένα μικρό μάρκετ της γειτονιάς.AlienWay έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:21Τι γνώμη έχεις για τα ΑΒ Βασιλόπουλος και για τα λίντλ;Καρολίνα έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:15
Άμα αποφάσιζα να καλλιεργήσω κάτι, που θα ήταν η τελευταία μου επιλογή ως επάγγελμα, θα καλλιεργούσα σουβλάκια. Ή μπανάνες. Άντε το πολύ και κανένα μαρούλι. Και κανένα προφιτερόλ από τον Ανδριά, να αυγατίσει και να κρέμονται από τα φύλλα πολλά προφιτερολάκια. Γιατί να καλλιεργήσω κάτι που στα 34 χρόνια μου δεν έχω φάει ποτέ και μάλλον δεν θα φάω και στο μέλλον;
Γιατί ρωτάς όμως;
Έχω αρχίσει και νιώθω σαν κατάσκοπος που τον κρέμασαν από τα χέρια δεμένο κάπου ψηλά και τον ανακρίνουν.
Θεωρείς ότι με αφορμή την υπόθεση Καιλή τα ΜΜΕ επιδόθηκαν σε έναν στείρο αντικαταρισμό;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν ασχολούμαι καθόλου με πολιτική αλλά ποιος θα πίστευε ότι η Καιλή δεν ήξερε τίποτα; Κρίμα για το παιδάκι της. Το τεκνό που είχε για σύντροφο καλό κομμάτι πάντως.AlienWay έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:33Ανάκριση κάνω, όμως σε φιλικό ύφος.Καρολίνα έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:23Ως προς τις τιμές εννοείς; Από λιντλ δεν έχω ψωνίσει ποτέ οπότε δεν έχω ιδέα τι παίζει. Δεν τα σνομπάρω, απλά δεν ψωνίζω από εκεί. Συνήθως πάω Σκλαβενίτη ή σε κανένα μικρό μάρκετ της γειτονιάς.
Γιατί ρωτάς όμως;
Θεωρείς ότι με αφορμή την υπόθεση Καιλή τα ΜΜΕ επιδόθηκαν σε έναν στείρο αντικαταρισμό;
Και η τελευταία ερώτηση: Μπαίνεις στο τίντερ ή έχεις γνωρίσει τιντερού;Καρολίνα έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:39Δεν ασχολούμαι καθόλου με πολιτική αλλά ποιος θα πίστευε ότι η Καιλή δεν ήξερε τίποτα; Κρίμα για το παιδάκι της. Το τεκνό που είχε για σύντροφο καλό κομμάτι πάντως.AlienWay έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:33Ανάκριση κάνω, όμως σε φιλικό ύφος.Καρολίνα έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:23
Ως προς τις τιμές εννοείς; Από λιντλ δεν έχω ψωνίσει ποτέ οπότε δεν έχω ιδέα τι παίζει. Δεν τα σνομπάρω, απλά δεν ψωνίζω από εκεί. Συνήθως πάω Σκλαβενίτη ή σε κανένα μικρό μάρκετ της γειτονιάς.
Γιατί ρωτάς όμως;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τι να μπω να κάνω στο τίντερ καλέ, αφού έχω σχέση.AlienWay έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:41Και η τελευταία ερώτηση: Μπαίνεις στο τίντερ ή έχεις γνωρίσει τιντερού;Καρολίνα έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:39Δεν ασχολούμαι καθόλου με πολιτική αλλά ποιος θα πίστευε ότι η Καιλή δεν ήξερε τίποτα; Κρίμα για το παιδάκι της. Το τεκνό που είχε για σύντροφο καλό κομμάτι πάντως.AlienWay έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:33
Ανάκριση κάνω, όμως σε φιλικό ύφος.
Τιντερού εννοείς αν ξέρω κάποια που μπαίνει; Ναι μια φίλη και μια γνωστή. Όλο κάτι ναυάγια της ζωής βρίσκουν εν τω μεταξύ.
Ακριβώς! Μπαίνουν ναυάγια. Αλλά ως προς τις γυναίκες, μπαίνουν και ευρισκόμενες σε σχέση.Καρολίνα έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:48Τι να μπω να κάνω στο τίντερ καλέ, αφού έχω σχέση.AlienWay έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:41Και η τελευταία ερώτηση: Μπαίνεις στο τίντερ ή έχεις γνωρίσει τιντερού;Καρολίνα έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:39
Δεν ασχολούμαι καθόλου με πολιτική αλλά ποιος θα πίστευε ότι η Καιλή δεν ήξερε τίποτα; Κρίμα για το παιδάκι της. Το τεκνό που είχε για σύντροφο καλό κομμάτι πάντως.
Τιντερού εννοείς αν ξέρω κάποια που μπαίνει; Ναι μια φίλη και μια γνωστή. Όλο κάτι ναυάγια της ζωής βρίσκουν εν τω μεταξύ.
Συγχαρητήρια...
Ολοκλήρωσες την ανάκριση επιτυχώς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Και άντρες ευρισκόμενοι σε σχέση μπαίνουν. Η μια φίλη βρήκε τους μισούς συμμαθητές μας μέσα και είναι όλοι παντρεμένοι.AlienWay έγραψε: 30 Ιαν 2023, 19:01Ακριβώς! Μπαίνουν ναυάγια. Αλλά ως προς τις γυναίκες, μπαίνουν και ευρισκόμενες σε σχέση.Καρολίνα έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:48Τι να μπω να κάνω στο τίντερ καλέ, αφού έχω σχέση.AlienWay έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:41
Και η τελευταία ερώτηση: Μπαίνεις στο τίντερ ή έχεις γνωρίσει τιντερού;
Συγχαρητήρια...![]()
Ολοκλήρωσες την ανάκριση επιτυχώς.![]()
Δεν έχω ιδεα εν τω μεταξύ τι συμπέρασμα βγήκε από αυτήν την ανάκριση. Γενικώς δεν σας πολυπιάνω εδώ μέσα.
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
έλα τι με θες; εδώ είμαιAlienWay έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:41Και η τελευταία ερώτηση: Μπαίνεις στο τίντερ ή έχεις γνωρίσει τιντερού;Καρολίνα έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:39Δεν ασχολούμαι καθόλου με πολιτική αλλά ποιος θα πίστευε ότι η Καιλή δεν ήξερε τίποτα; Κρίμα για το παιδάκι της. Το τεκνό που είχε για σύντροφο καλό κομμάτι πάντως.AlienWay έγραψε: 30 Ιαν 2023, 18:33
Ανάκριση κάνω, όμως σε φιλικό ύφος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας την 30 Ιαν 2023, 19:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Εσύ γιατί θυμώνεις; Δεν είπα ότι μόνο ναυάγια της ζωής είναι εκεί μέσα, είπα τι βρήκαν μέχρι στιγμής οι 2 φίλες μου. Παντρεμένους συμμαθητές μας η μία και έναν παντρεμένο Αθηναίο η άλλη.
και; πώς πάει η παράλληλη σχέση;Καρολίνα έγραψε: 30 Ιαν 2023, 19:27Εσύ γιατί θυμώνεις; Δεν είπα ότι μόνο ναυάγια της ζωής είναι εκεί μέσα, είπα τι βρήκαν μέχρι στιγμής οι 2 φίλες μου. Παντρεμένους συμμαθητές μας η μία και έναν παντρεμένο Αθηναίο η άλλη.
Της φίλης εννοείς; Νομίζει ότι θα χωρίσει για να την παντρευτεί. Αλλά αυτό το νόμιζε και όταν τον γνώρισε τον Απρίλιο. Παραπάνω δεν ξέρω.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 30 Ιαν 2023, 19:28και; πώς πάει η παράλληλη σχέση;Καρολίνα έγραψε: 30 Ιαν 2023, 19:27Εσύ γιατί θυμώνεις; Δεν είπα ότι μόνο ναυάγια της ζωής είναι εκεί μέσα, είπα τι βρήκαν μέχρι στιγμής οι 2 φίλες μου. Παντρεμένους συμμαθητές μας η μία και έναν παντρεμένο Αθηναίο η άλλη.