!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Re: ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έδιωξε τον καλύτερο προπονητή της ιστορίας του, που τους ξέρει απέξω και ανακατωτά και έχει πελάτη τον Λουτσέσκου για να φέρει τον ζουζουνι 
- Eθνικοκοινωνιστης
ο τοτος μεχρι το καλοκαιρι βαραει κανονι γιατι τελειωνουν τα λεφτα απο το μαξιμου,λογικοjason0 έγραψε: 10 Δεκ 2024, 14:20 Έδιωξε τον καλύτερο προπονητή της ιστορίας του, που τους ξέρει απέξω και ανακατωτά και έχει πελάτη τον Λουτσέσκου για να φέρει τον ζουζουνι![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Aν φερει Ουζουνιδη θα φαει τρελο κραξιμο
ισχύει Τι στο καλό ζήτησε ο Ολλανδός και χάλασε η δουλειά
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- SeaHawk
Kαι επειδη Καρυ εισαι δεν νομιζω οτι θα τον φερει τον Ουζουνιδη.
Aν εφερνε Ιβιτς θα χτυπουσε λιμιτ απ δημοφηλιας.Εγω δεν τον θελω τον Ιβιτς αλλα γενικα ειναι ο διακαης ποθος πολλων.
Aν εφερνε Ιβιτς θα χτυπουσε λιμιτ απ δημοφηλιας.Εγω δεν τον θελω τον Ιβιτς αλλα γενικα ειναι ο διακαης ποθος πολλων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 10 Δεκ 2024, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σημερινή είναι η φώτο, συμφώνησαν ήδη
- SeaHawk
Φωτο απο συναντηση ειναι δεν σημαινει οτι τα βρηκαν.Αλλωστε ο Καρυ παντα μετραει τις αντιδρασεις στα σοσιαλ.
- Eθνικοκοινωνιστης
σταση πληρωμων ο τοτος 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Καλά έχω δουλειά τώρα, θα ανεβάσω σε 6 ώρες

- Οργισμένος
ε καπου βαριουνται οι επιβητορες να πληρωνουν την ιδια πορνη.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Μόνο προπονητές που παίρνουν χαρτάκι φέρνει ο Κάρι
Ίσως είχε παράλογες απαιτήσεις ο Ολλανδός, όπως να πληρώνεται ή να επιλέγει την 11αδα
Ίσως είχε παράλογες απαιτήσεις ο Ολλανδός, όπως να πληρώνεται ή να επιλέγει την 11αδα
- SeaHawk
Αν ισχυουν αυτα τοτε ο Καρυ καποια στιγμη θα δεχτει προταση απο Ρεαλ η Μαντσεστερ Σιτυ καθως τα παει περιφημα,Zelda έγραψε: 10 Δεκ 2024, 16:14 Μόνο προπονητές που παίρνουν χαρτάκι φέρνει ο Κάρι
Αφου ηταν να ψαχνει στο πανερι για αντικαταστατη τι τον εδιωξε;Εσωτερικο σαμποταζ μυριζει γιαννοπουλα επρεπε να εισαι στα καγκελα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- SeaHawk
Ειστε πολυ μαλακες
Αφου θα τον διωξετε που θα τον διωξετε τον Αργεντινο γιατι δεν το κανατε μια ωρα αρχιτερα να λυσουμε το προβλημα μας;
Δεν χρειαζομαι κοουτς αμεσα Καρυ εχω εχει ουεφα προ τα κανει ολα ειναι πολυεργαλειο.
Αφου θα τον διωξετε που θα τον διωξετε τον Αργεντινο γιατι δεν το κανατε μια ωρα αρχιτερα να λυσουμε το προβλημα μας;
Δεν χρειαζομαι κοουτς αμεσα Καρυ εχω εχει ουεφα προ τα κανει ολα ειναι πολυεργαλειο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 434 Απαντήσεις
- 15424 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-
- 910 Απαντήσεις