Κόκκορας έγραψε: 20 Μάιος 2024, 18:31
εννοει τους φοιτητες,που ερχονται....
Θα σου πω πως έγινε...
Εκει που μιλουσα για τον παοκ, με εργαζόμενους στην Θεσσαλονίκη για να τους πειραξω, προ μηνός, (παντα λέω είμαι ΑΕΚ), λέει ένας,
Εγώ είμαι Ολυμπιακός.
Λέω πως κι έτσι, νότιος;
Κ μου λέει όχι όχι..
Είμαι από Κατερίνη κι είμαστε πολλοι
Ααα δεν το ήξερα..!
Πάντα είχε πολλους Ολυμπιακους η Κατερίνη, μου λέει
Και γτι να μην ισχύει στην τελική!
(Ηλικία, 50ρης)
Communio Sancta έγραψε: 20 Μάιος 2024, 20:40
Κομπλεξικό ξέσπασμα Λουτσέσκου, λέει, είναι το τρίτο του πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Πιάσε και μια μπουγιουρντί.
Είναι ξύπνιος ο Ρουμάνος, βλέπει ότι αυτό πουλάει και το πουλάει.
Έχουμε ξαναπεί ο Ρουμάνος δεν είναι εθνικότητα, είναι επάγγελμα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κομπλεξικό ξέσπασμα Λουτσέσκου, λέει, είναι το τρίτο του πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Πιάσε και μια μπουγιουρντί.
καμία σχέση. Στην υπόθεση εκείνη εφαρμόστηκε ο κανονισμός (το γράμμα του κανονισμού). Στην υπόθεση του κλεμμένου το 2018 καταστρατηγήθηκε ο κανονισμός.
καμία σχέση. Στην υπόθεση εκείνη εφαρμόστηκε ο κανονισμός (το γράμμα του κανονισμού). Στην υπόθεση του κλεμμένου το 2018 καταστρατηγήθηκε ο κανονισμός.
Καλά λέει
Εκτός αν το 18 η πρωταθλήτρια χάρτινη πηρε περισσότερους βαθμούς απ τον δεύτερο Λουτσέσκου και δεν το ξέρουμε