αυτό είναι ο νεοδημοκρατης.talaipwros έγραψε: 10 Σεπ 2023, 23:38 Σε μια μερα στο χωριο ζαγορι επεσε σχεδον διπλασια βροχη απο οση πεφτει στην Αθηνα σε ενα χρονο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
Re: Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
- Μαδουραίος
Γιατί ασχολείσαι με το ηλίθιο τρολ;
-
talaipwros
που ακριβως διαφωνεις;
δε φανταζομαι να εισαι κανα ψεκασμενο τρολ και να διαφωνεις στο οτι σε μια μερα στο χωριο ζαγορι επεσε σχεδον η διπλασια βροχη απο οσο πεφτει σε ενα χρονο σε ολη την Αθηνα, διοτι αυτο γραφει η NASA
https://earthobservatory.nasa.gov/image ... 60%20miles)%20inland%20from%20Volos.
τωρα ενταξει, τα διαφορα ψεκαστικα θα πουν οτι ψιχαλισε λιγουλακι, θα μου επιτρεψεις να προτιμησω την NASACentral Greece was among the hardest hit by the storm in terms of rainfall, with record amounts falling on the Thessaly region on September 5. The highest levels of rainfall, 754 millimeters (30 inches), fell on Zagora, a village near Mount Pelion, just northeast of Volos. For comparison, the capital city of Athens receives an average of about 400 millimeters (16 inches) in a year.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 10 Σεπ 2023, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μάλλον τον οττο δουλευει και τσιμπαμε αδικα. 
- hellegennes
Ακριβώς. Αυτή είναι η διαφορά μας. Τα κομματόσκυλα τώρα λένε για κοσμικές καταστροφές που δεν θα μπορούσε να αποτρέψει κανείς, επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην Α πλευρά της κασέτας, μαζί μας.EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Σεπ 2023, 23:31Θα έφτανε απλά να μην είναι τόσο κοράκια στο Ματι και τη Μάνδρα. Αλλά what goes around comes around. Η διαφορά μας με τα κομματοσκυλα είναι ότι εμείς κραζαμε τους ζαιους τότε και ειδικά τη Δουρου. Οι ΝΔκρατες θέλουν να μας πείσουν ότι το καλοκαιρι του 2019 ξεκίνησε η κλιματική αλλαγή.hellegennes έγραψε: 10 Σεπ 2023, 23:03
Αν δεν έβγαιναν με τόση υπεροψία, τόσο υπερφίαλα να διαφημίσουν τον εαυτό τους ως τόσο νέα εποχή και μπροστάρηδες (που τάχα μου τους αντιγράφουν μάλιστα στην Ευρώπη) ώστε να έχουν το θράσος να λένε "Ελλάδα 2.0", κανείς δεν θα το αντιμετώπιζε με αυτόν τον τρόπο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ταλαίπωρας is singing in the rain
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Εμπεδοκλής
Κάνε το σταυρό σου μη σπάσει ο Κηφισός. Ο Πατούλης ενδιαφέρθηκε για αυτά που φαίνονται. Τα λαμπάκια στις γέφυρες του. Από κάτω δεν ασχολήθηκε και το ποτάμι σκάβει τα θεμέλια.foscilis έγραψε: 10 Σεπ 2023, 22:40 Κυβέρνηση btw δεν είναι μόνο η κεντρική αλλά και η τοπική: Αγοραστός, Μπέος αλλά και στα καθ'ημάς Μπακοβλάκας, Πατούλης...
- hellegennes
Ότι είναι απλά πανηλίθιος δεν περνάει από κανενός το μυαλό. Ο Ταλαίπωρος έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι δεν έχει καμμιά επαφή με την πραγματικότητα, είναι αστείρευτη πηγή παραπληροφόρησης και αληθινό κομματόσκυλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
δεν μπορεί, καθησα και εκανα τις πραξεις, πέτυχε και σωστά την αναλογία, έχει ένα χ30 μέσα αυτό που έβαλε, ειπε νωε αληθεια, δεν μπορεί να είναι τυχαίο, αν είχε πέσει το νερο της αθηνας μια χρονιάς στο χωριό, θα είχε φτάσει στα 25 μέτρα σχεδόν.hellegennes έγραψε: 10 Σεπ 2023, 23:56Ότι είναι απλά πανηλίθιος δεν περνάει από κανενός το μυαλό. Ο Ταλαίπωρος έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι δεν έχει καμμιά επαφή με την πραγματικότητα, είναι αστείρευτη πηγή παραπληροφόρησης και αληθινό κομματόσκυλο.
μάλλον ψυχολογική συμπαρασταση στον οττο κανει.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Το σπίτι άρχισε να πλημμυρίζει από τις 2:30. Το μάθαμε μεταξύ μας πω; ανοίξανε τα φράγματα και αρχίσαμε να ανεβαίνουμε στις ταράτσες. Το 112 ήχησε για να εκκενωσουμε στις 5:00
Πετσωμενο δημοσιογράφικο τουβλο: γιατί δε φύγατε κυρία μου όταν σας ήρθε το μήνυμα;
https://twitter.com/jeronymoboss2/statu ... 4W5SH3Cd64
Πετσωμενο δημοσιογράφικο τουβλο: γιατί δε φύγατε κυρία μου όταν σας ήρθε το μήνυμα;
https://twitter.com/jeronymoboss2/statu ... 4W5SH3Cd64
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
100% κάνει πλάκα. Αφού πρόσθεσε στη μετάφραση και το "όλη" που ήταν η λέξη που κάνει τη διαφορά για να μην έχουμε καμία αμφιβολία.
ντροπή, είπαμε να μην δουλευουμε τον οττο, παλι παρασύρθηκα.
Τρολάρει στα 9 από τα 10 ποστ που γράφει. Ούτε ηλίθιος είναι, ούτε του αρέσει αυτό που γίνεται εδώ.hellegennes έγραψε: 10 Σεπ 2023, 23:56Ότι είναι απλά πανηλίθιος δεν περνάει από κανενός το μυαλό. Ο Ταλαίπωρος έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι δεν έχει καμμιά επαφή με την πραγματικότητα, είναι αστείρευτη πηγή παραπληροφόρησης και αληθινό κομματόσκυλο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
-
- 1 Απαντήσεις