Πανέμορφη μέρα και ειλικρινά ελπίζω να μη χιονίσει.
Κάθε φορά που "χιονίζει" στις νοτιοκεντρικές περιοχές της Αθήνας, μετά τη χαρά έχουμε δράματα.
Στα αποκλεισμένα από το χιόνι χωριά, είναι πολύ πιο χαλαροί.
Καλά λογικό. Αφού οι Αθηναίοι δεν ξέρουν από χιόνι. Παραλύουν με 2 νιφάδες.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιαν 2019, 11:32 Εγώ είμαι στα νότια και έχει λιακάδα. Ξύπνησα νωρίς και βγήκα για βόλτα, έφτασα μέχρι παραλία.
Κάθε φορά που "χιονίζει" στις νοτιοκεντρικές περιοχές της Αθήνας, μετά τη χαρά έχουμε δράματα.
Στα αποκλεισμένα από το χιόνι χωριά, είναι πολύ πιο χαλαροί.![]()
Ε ναι, παγώνει το "χιόνι", κλείνουν τα σχολείαNaida έγραψε: 06 Ιαν 2019, 11:37Καλά λογικό. Αφού οι Αθηναίοι δεν ξέρουν από χιόνι. Παραλύουν με 2 νιφάδες.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιαν 2019, 11:32 Εγώ είμαι στα νότια και έχει λιακάδα. Ξύπνησα νωρίς και βγήκα για βόλτα, έφτασα μέχρι παραλία.
Το χιονι δημιουργει προβληματα οχι γιατι ζουν πολλοι ανθρωποι αλλα γιατι ειναι καλομαθημενοι και δεν χρησιμοποιουν λιγο το μυαλο τους.Υδράργυρος έγραψε: 06 Ιαν 2019, 11:53 Στην αθηνα το χιονι δημιουργει πολλα προβληματα γιατι ζει πολυς κοσμος και οι δρομοι μπορει να εχουν προβλημα. Για μια μερα ας κατσουν στα σπιτια τους απο το να πηξει το συμπαν
Ναι. Αν ο εργοδότης τους πιέζει να πάνε στη δουλειά ακόμη κ με μισό μέτρο, φταίει ότι είναι καλομαθημενοι και δε χρησιμοποιούν το μυαλό τους.stergiosbik έγραψε: 06 Ιαν 2019, 11:56Το χιονι δημιουργει προβληματα οχι γιατι ζουν πολλοι ανθρωποι αλλα γιατι ειναι καλομαθημενοι και δεν χρησιμοποιουν λιγο το μυαλο τους.Υδράργυρος έγραψε: 06 Ιαν 2019, 11:53 Στην αθηνα το χιονι δημιουργει πολλα προβληματα γιατι ζει πολυς κοσμος και οι δρομοι μπορει να εχουν προβλημα. Για μια μερα ας κατσουν στα σπιτια τους απο το να πηξει το συμπαν
Το κομμάτι Στουρναρεικα μέχρι μεσοχωρα.stergiosbik έγραψε: 06 Ιαν 2019, 10:58Σε ποιο μερος;taliban έγραψε: 06 Ιαν 2019, 10:44Μισό μέτρο εμπαξε.Το πάγωσε.stergiosbik έγραψε: 06 Ιαν 2019, 09:49 Ρε σοβαρευτειτε.
Θα σας διαβαζει κανενας απο Δ.Μακεδονια και αλλες περιοχες που ξημερωσαν με -18 και θα γελαει.
Εμεις σημερα πιασαμε -8 by the way.
-7 εδώ.
Να τους μοιράσουν αλάτιΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιαν 2019, 11:44Ε ναι, παγώνει το "χιόνι", κλείνουν τα σχολείαNaida έγραψε: 06 Ιαν 2019, 11:37Καλά λογικό. Αφού οι Αθηναίοι δεν ξέρουν από χιόνι. Παραλύουν με 2 νιφάδες.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιαν 2019, 11:32 Εγώ είμαι στα νότια και έχει λιακάδα. Ξύπνησα νωρίς και βγήκα για βόλτα, έφτασα μέχρι παραλία.
κι όποιος δεν ξέρει να περπατάει σε παρκέ, απαιτεί να έρθουν τα συνεργεία του δήμου με πιστολάκια ανά χείρας, ΤΩΡΑ.
![]()
Χιονοστρωση θα υπάρξει μέχρι την Κηφισιά και αν.taliban έγραψε: 06 Ιαν 2019, 12:01 Καλο είναι να μην ρίξει τόσο στην Αθήνα γιατί ο κόσμος δεν εχει πετρέλαιο κλπ.
Στα β.π έχουν λεφτά.
Δεν παθαίνουν τιποτα.
Αλλα υπάρχει τρέλα με το χιόνι και όλοι θα βγουν να το χαρούν.
Να προσέχετε λαμόγια.
Δημιουργεί πολλά προβλήματα γιατί ο κόσμος εδώ δεν ξέρει από χιόνι. Απλά.Υδράργυρος έγραψε: 06 Ιαν 2019, 11:53 Στην αθηνα το χιονι δημιουργει πολλα προβληματα γιατι ζει πολυς κοσμος και οι δρομοι μπορει να εχουν προβλημα. Για μια μερα ας κατσουν στα σπιτια τους απο το να πηξει το συμπαν
Δεν είναι αυτό. Στα χωριά όταν χιονίζει δε βγαίνει κάνεις από το σπίτι παρά πόνο για να πάρει ξύλα ή κάποιες προμήθειες. Στην Αθήνα αναγκάζονται να βγουν. Κανεις δε θέλει να τρέχει για δουλειά αντί να κάθεται σπίτι κ να παίζει με το χιόνιNaida έγραψε: 06 Ιαν 2019, 12:04Δημιουργεί πολλά προβλήματα γιατί ο κόσμος εδώ δεν ξέρει από χιόνι. Απλά.Υδράργυρος έγραψε: 06 Ιαν 2019, 11:53 Στην αθηνα το χιονι δημιουργει πολλα προβληματα γιατι ζει πολυς κοσμος και οι δρομοι μπορει να εχουν προβλημα. Για μια μερα ας κατσουν στα σπιτια τους απο το να πηξει το συμπαν
Αυτη την δικαιολογια που λες,ουτε εσυ ο ιδιος δεν την πιστευεις.Ερμής έγραψε: 06 Ιαν 2019, 11:58Ναι. Αν ο εργοδότης τους πιέζει να πάνε στη δουλειά ακόμη κ με μισό μέτρο, φταίει ότι είναι καλομαθημενοι και δε χρησιμοποιούν το μυαλό τους.stergiosbik έγραψε: 06 Ιαν 2019, 11:56Το χιονι δημιουργει προβληματα οχι γιατι ζουν πολλοι ανθρωποι αλλα γιατι ειναι καλομαθημενοι και δεν χρησιμοποιουν λιγο το μυαλο τους.Υδράργυρος έγραψε: 06 Ιαν 2019, 11:53 Στην αθηνα το χιονι δημιουργει πολλα προβληματα γιατι ζει πολυς κοσμος και οι δρομοι μπορει να εχουν προβλημα. Για μια μερα ας κατσουν στα σπιτια τους απο το να πηξει το συμπαν
Ειπα κι εγω.taliban έγραψε: 06 Ιαν 2019, 11:59Το κομμάτι Στουρναρεικα μέχρι μεσοχωρα.
Το πετρέλαιο δεν έχει να κάνει με το χιόνι αλλά με το κρύο. Όταν ρίχνει χιόνι το κρύο γλυκαίνει.taliban έγραψε: 06 Ιαν 2019, 12:01 Καλο είναι να μην ρίξει τόσο στην Αθήνα γιατί ο κόσμος δεν εχει πετρέλαιο κλπ.
Στα β.π έχουν λεφτά.
Δεν παθαίνουν τιποτα.
Αλλα υπάρχει τρέλα με το χιόνι και όλοι θα βγουν να το χαρούν.
Να προσέχετε λαμόγια.