!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Ορέστης 35

Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

DIOMEDESGR έγραψε: 28 Μαρ 2019, 03:53 Δεν είναι ηλεκτρικό φίλε Ορέστης 35.
Θα μπορουσε να ειναι.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Chilloutbuddy έγραψε: 28 Μαρ 2019, 02:10 Είσαι τυχερός γιατί είσαι ελαφρύς και αρκετά γυμνασμένος απ'ότι φαίνεται, απόλαυσέ το. Εγώ έχω χάσει κάπου 15 κιλά από τότε που με είδες το καλοκαίρι και θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω, αλλά δυστυχώς στην αυστραλία το απαγορέψανε οι μαλάκες :(
καλά η απαγόρευση, αλλά υπάρχει και εφαρμογή; Θα στο πάρουν δηλαδή; Και εδώ απαγορεύεται τσιλ, με την διαφορά οτι δεν το ξέρουν οι αστυνομικοί, τους το λέω εγώ, τους λέω οτι είναι 4 φορές πάνω απο τα όρια ακόμα και αυτό το απλό. Τους εξηγώ ότι σε λίγο καιρό θα κάνω βόλτες με ένα μαύρο που πάει 50 χιλιόμετρα κλπ, εδώ της περιοχής περιμένουν να το πάρω να το δούνε. Ένας μου έκανε πλάκα να πώ την αλήθεια και με ψάρωσε κανονικά, δεν ειμαι μόνο εγώ χαζοβιόλης, στην ερώτηση τι κάνουμε; κλπ που κάνω συνήθως, μου απάντησε λυπάμαι αλλά κατάσχεται, σοβαρά και στεναχωρημένα, σαν να το κάνει με μισή καρδιά, πολύ καλός ο άτιμος.

Αλλά στα σοβαρά ρε, αυτό το ζ10 ο μόνος λόγος που δεν μου μοιάζει τρελό και εμένα να μπορώ να το αγοράσω και να το βγάλω στον δρόμο χωρίς ασφάλεια και κράνος κλπ, χωρίς καταχώρηση, είναι ότι ξέρω οτι δεν γίνεται εύκολα, πρέπει να έχεις κάνει τον κόπο να το μάθεις πριν. Αλλιώς καλά κάνουν οι Αυστραλοί ίσως τσίλ, αυτό ειναι ενδιάμεση κατηγορία, λογικά στο τέλος και εδώ πινακίδες θα θέλει για τον δρόμο.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Ναι ρε, αφού φαίνεσαι από χιλιόμετρο. Και ηλεκτρικό ποδήλατο πάνω από 250W απαγορεύται ουσιαστικά (δηλαδή θέλει άδεια σα μηχανάκι), αλλά ποιός θα κάτσει να το ψάξει, αφού από μακριά όλα ίδια φαίνονται. Αλλά το μονόροδο κάνει μπαμ.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
enaon

Δηλαδή το ξέρουν οτι υπάρχει και έχουν πει όχι; Αυτό μοιάζει το άλλο άκρο οκ, δεν έχουν ελπίδα να σταματήσουν τον χρόνο, θα βγουν και άλλα οχήματα ηλεκτρικά, θα μαλακώσουν.

αν και ίσως δεν κατάλαβα, αν μπορείς να πάρεις άδεια για πάνω απο 250watt, τότε ειναι σαν την ενδιάμεση κατηγορία που θα φτιάξουμε και εδώ.

Οι κατηγορίες θα γίνουν 3 στα ελαφριά ηλεκτρικά, τα προσωπικά μεταφορικά μέσα, που θα έχουν μπαταρίες πολύ χαμηλής τάσης, κάτω απο 60βόλτ.:
μία μέχρι 250watt και 20 χιλ τελική περιορισμένη απο κατασκευής, όχι απλά με ηλεκτροκικά μέσα. Αυτό χωρίς άδεια χωρίς κράνος και πάει παντού.
δεύτερη μέχρι 45 χιλιόμετρα και 4.5kw αν θυμάμαι καλά, αδεια μοτοποδηλάτου σημερινή και κράνος.
και πάνω από εκεί άδεια μοτοσυκλέτας.

Τα μονόκυκλα ανήκουν στην ένα ή στην δύο, ανάλογα το μοντέλο, αλλά το πρόβλημα είναι υπαρξιακό. Όχι απλά δεν θα σκεφτόμασταν ποτέ να το φτιάξουμε στον υπόλοιπο κόσμο εκτός Κίνας, δεν έχουμε προβλέψει στην θεωρία οτι κάτι μπορεί να έχει μία μόνο ρόδα χωρίς κάτι να κρατιέσαι, τιμόνι, χερούλι, κάτι. Άρα για την ώρα δεν ανήκει πουθενά, και βλέπουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 28 Μαρ 2019, 14:58, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Θα δίνεις εξετάσεις οδήγησης με μονόκυκλο για να πάρεις άδεια οδήγησης.

Ο enaon θα ανοίξει την πρώτη σχολή οδήγησης και θα τα οικονομήσει. :D
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

τομπαίρνουνε πατόκορφα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
enaon

ελπίζω και εύχομαι τότε που λές μηχ να γράφω εδώ για ένα πράγμα που πήρα απο την Κίνα και πετάει. :smt005:

Gao said. “When others see this can be a profitable business, they want to hustle in.” But he’s hardly betting Ninebot’s future of the sustained popularity of the scooter. He’s working on a larger electric vehicle—though he wouldn’t describe it—and something that takes off in the air. Ninebot is also developing a self-driving delivery robot for Meituan Dianping, the Chinese e-commerce firm.
έψαξα λίγο στον ιστότοπο της Ευρώπης μας, θλίψη.
θέλουν να γίνουμε και παγκόσμιο στάνδαρ τα ρεμάλια, ούτε λέξη για ηλεκτρισμό στις κατηγορίες. :011:
L-category vehicles
The EU has implemented a new EU-type approval system for L-category vehicles (2-, 3- and 4-wheel vehicles such as motorcycles, mopeds, quads, and minicars). New laws established under Regulation 168/2013 ensure that future L-category vehicles will pollute less and meet the highest safety standards possible.
The old Directive 2002/24/EC was repealed at the end of 2015 and has been replaced by Regulation 168/2013. The EU type-approval legislative requirements set out in the Regulation should become the worldwide standard.
Full list of legislation on L-category vehicles.
https://ec.europa.eu/growth/sectors/aut ... egories_en
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR »

"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Περίμενε να γίνει το πρώτο θανατηφόρο ατύχημα με πατίνι και μετά θα δούμε.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

enaon βρίσκω το Xiaomi Ninebot C + Classic στα 270 ευρώ καινούργιο. Είναι καλή ξήγα;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Δεν μπορεί να παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο όπως η μοτοσυκλέτα,
οπότε δεν κάνει για πόλη με μεγάλο πρόβλημα παρκαρίσματος.
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μηχανικός έγραψε: 29 Μαρ 2019, 13:38
Δεν μπορεί να παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο όπως η μοτοσυκλέτα,
οπότε δεν κάνει για πόλη με μεγάλο πρόβλημα παρκαρίσματος.
Εγώ πάντως θα το αγόραζα με "τα μπούνια" αν ειχα χώρο στην πολυκατοικία που μένω!

Ευέλικτο, προστασία φουλ, χώρος μεταφοράς καθημερινών πραγμάτων, οικονομικό, ρύποι στο μηδέ, ότι αναζητώ για ασφαλή μετακίνηση στην πόλη!

:smt023
Άβαταρ μέλους
enaon

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Μαρ 2019, 10:58 enaon βρίσκω το Xiaomi Ninebot C + Classic στα 270 ευρώ καινούργιο. Είναι καλή ξήγα;
Ναι ειναι εκπληκτικό, άριστο για πρώτο μηχάνημα νομίζω. Αυτό εχω και εγώ, σταδιακά του άλλαξα λογισμικό και έγινε ninebot e+ και μετά p, ωστε να έχω παραπάνω ταχύτητα.
Και το α1 απο το ίδιο σιτε ειναι μιά χαρά για 50 ευρώ παραπάνω, παίρνει δεύτερη μπαταρία στο μέλλον και γίνεται s2 και πιάνει μέχρι 30χιλ ξεκλείδωτο. Πιο επεκτάσιμο και πιο ελαφρύ, αλλά ίδια σοβαρό με τα c/e/p και ας είναι λίγο πιο μικρό .

μπράβο ρε :)

υ.γ. Υπάρχουν δύο δρόμοι, ένας που ακολούθησα και εγώ λέει πάρε ένα καλό αργό για πρώτο και όταν μάθεις πάρε ένα γρήγορο, ο άλλος λέει γρήγορο κατευθείαν και προσοχή μέχρι να μάθεις. Εγώ θα είχα χτυπήσει αν είχα το γρήγορο από την αρχή, είναι στα όρια του υπερφυσικού για εμένα να κρατηθώ να μην πάω όσο πάει, η αίσθηση είναι απίστευτη. Οπότε ναι, ένα c+ ειναι τέλειο, σοβαρό και δυνατό αλλά όχι αρκετά γρήγορο για να έχουμε δράματα για το πρώτο 6μηνο.

c ειναι china, e ειναι export και p ειναι power για το 16άρι. Αντίστοιχα Α1 ειναι asia 1(battery) και s2 ειναι sport2(batteries) για το 14άρι. Το 14άρι ειναι πιο ραφιναρισμένο, καλύτερο χερουλάκι, συστημα απεμπλοκής τροχού, φωτισμός και πιο ελαφρύ, το δικό μου c το έχω τροποποιήσει και το προτίμησα απο τα a1/s2 για αυτό τον λόγο, με άφηνε να του αλλάξω τα φώτα εύκολα, αν δεν είχα σκοπό να το πειράξω θα πήγαινα μάλλον για Α1.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Τέλεια! Θενξ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”