Αυτό είναι ένα κρίσιμο ερώτημα. Αν είσαι για γέλια ή για κλάματα. Ειλικρινά δεν έχω συναντήσει ξανά τέτοια περιπτωση ούτε καν στο ίντερνετMaejima έγραψε: 28 Αύγ 2020, 16:34Καλά, μή βάλεις τα κλάμματα, σαπφώ.Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 16:22 Αυτό ακριβώς είναι η εθνικιλα. Είσαι η προσωποποίηση.
Δεν είσαι δικός μας εθνικιστής; Άρα είσαι εθνικιστής άλλων και έχεις μικρό κρανιακο δείκτη.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
- Highlander
Re: Πάμε πόλεμο
-
Maejima
Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 16:36 Αυτό είναι ένα κρίσιμο ερώτημα. Αν είσαι για γέλια ή για κλάματα. Ειλικρινά δεν έχω συναντήσει ξανά τέτοια περιπτωση ούτε καν στο ίντερνετ
Σιγά, ρε κεφτέ, πολυταξιδεμένε.

- Highlander
Ούτε η Τουρκία έχει την ισχύ που είχε η ΓερμανίαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Αύγ 2020, 16:36Ο Ερντογάν αναζητά ζωτικό χώρο όπως και η Γερμανία το στον Δεύτερο αλλά και στον Πρώτο παγκόσμιο πόλεμοHighlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 16:32Διαπραγματεύσεις γίνονται για να λυθούν τα σημεία τριβής.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Αύγ 2020, 16:30
Διαπραγματεύσεις γίνονται πάντοτε από θέση ισχύος
Και ο Τσάμπερλεν για ..ειρηνικές διαπραγματεύσεις μιλούσε με την ναζιστική Γερμανία ..
Και εξορκιζε το ενδεχόμενο πολέμου ...
Και η σύγκριση ερντογαν-χιτλερ είναι υπερβολική.
Το ότι ο πόλεμος πρέπει να αποφεύγεται είναι προφανές.
Και από την εποχή του Τουργκούτ Οζάλ μιλάει για νεο οθωμανική αυτοκρατορία από την Αδριατική έως το Σινικό τοίχος
Όσο για το ρατσιστικό της υπόθεσης δες στο ίντερνετ τις λέξεις
Παντουρανισμος και Γκρίζοι λύκοι
.
Ούτε ο Ερντογάν είναι Χίτλερ.
Ούτε υπάρχει ναζιστική δικτατορία στην Τουρκία.
Ούτε είναι τα οικονομικά δεδομένα σήμερα όπως το 1930. Γιατί στην οικονομία μιας χώρας παίζουν ρόλο πολλα πράγματα όπως η σταθερότητα, ο τουρισμός, η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Ούτε είναι τα πολιτικά δεδομένα παγκοσμίως σήμερα όπως το 1930. Υπάρχουν πολυεθνικές, παγκόσμιοι οργανισμοί, διαπλεγμενες οικονομικές σχέσεις.
- Highlander
Δεν είπα αν είσαι πολυταξιδεμένος ή όχι, είπα ότι αυτά που λες για κρανιακους δείκτες και τα φυλετιστικα βοθρομιμ είναι αρρωστημέναMaejima έγραψε: 28 Αύγ 2020, 16:38Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 16:36 Αυτό είναι ένα κρίσιμο ερώτημα. Αν είσαι για γέλια ή για κλάματα. Ειλικρινά δεν έχω συναντήσει ξανά τέτοια περιπτωση ούτε καν στο ίντερνετ
Σιγά, ρε κεφτέ, πολυταξιδεμένε.
![]()
Η Τουρκία σήμερα είναι μια ιμπεριαλιστική φασιστική επεκτατική δύναμη ...Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 16:41Ούτε η Τουρκία έχει την ισχύ που είχε η ΓερμανίαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Αύγ 2020, 16:36Ο Ερντογάν αναζητά ζωτικό χώρο όπως και η Γερμανία το στον Δεύτερο αλλά και στον Πρώτο παγκόσμιο πόλεμοHighlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 16:32
Διαπραγματεύσεις γίνονται για να λυθούν τα σημεία τριβής.
Και η σύγκριση ερντογαν-χιτλερ είναι υπερβολική.
Το ότι ο πόλεμος πρέπει να αποφεύγεται είναι προφανές.
Και από την εποχή του Τουργκούτ Οζάλ μιλάει για νεο οθωμανική αυτοκρατορία από την Αδριατική έως το Σινικό τοίχος
Όσο για το ρατσιστικό της υπόθεσης δες στο ίντερνετ τις λέξεις
Παντουρανισμος και Γκρίζοι λύκοι
.
Ούτε ο Ερντογάν είναι Χίτλερ.
Ούτε υπάρχει ναζιστική δικτατορία στην Τουρκία.
Ούτε είναι τα οικονομικά δεδομένα σήμερα όπως το 1930. Γιατί στην οικονομία μιας χώρας παίζουν ρόλο πολλα πράγματα όπως η σταθερότητα, ο τουρισμός, η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Ούτε είναι τα πολιτικά δεδομένα παγκοσμίως σήμερα όπως το 1930. Υπάρχουν πολυεθνικές, παγκόσμιοι οργανισμοί, διαπλεγμενες οικονομικές σχέσεις.
-
netmaggas21
- Phorum.gr user: netmaggas21
Εαν η Ελλαδα την επομενη 5ετία τρέξει ενα καλό εξοπλιστικό 7- 10 δίς η Τουρκία θα πάρει τα @@ μας.
Αλλα επειδη δεν θα το κάνουμε σε βάθος χρονου θα χάσουμε αυτά που πρέπει να κρατήσουμε.
ξεχασα, θα χουμε το Ελληνικό ως πόλος έλξης να περνάνε καλά οι ξένοι
Αλλα επειδη δεν θα το κάνουμε σε βάθος χρονου θα χάσουμε αυτά που πρέπει να κρατήσουμε.
ξεχασα, θα χουμε το Ελληνικό ως πόλος έλξης να περνάνε καλά οι ξένοι
Time is an illusion.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εγώ καθόλου δεν θέλω πόλεμο, ξέρω πολύ καλά τι είναι και ας μην έχω ζήσει κανέναν (και μακάρι να μείνει έτσι). Αλλά όταν έρχεται ο άλλος να σου πάρει το σπίτι τι θα κάνεις; Βλέπεις καμιά ρεαλιστική επιλογή;lonelyrider έγραψε: 28 Αύγ 2020, 13:49Μαζί σου πατριώτη. Να ξέρεις όμως ότι αυτοί που θα επιβάλλουν τυχόν κυρώσεις στην Τουρκία δε θα έρθουν να συμπολεμήσουν μαζί μας εναντίον της στον πόλεμο ή τουλάχιστον στο θερμό επεισόδιο που θα προκύψει εξαιτίας των κυρώσεων.Green Dragon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 12:48Τον πόλεμο τον θέλει η Τουρκία. Οι κυρώσεις θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητες.lonelyrider έγραψε: 28 Αύγ 2020, 12:21 Ο Δένδιας δηλώνει ότι είναι απαραίτητες οι κυρώσεις στην Τουρκία. Μάλλον πόλεμο θέλει εκτός αν δεν είναι τόσο έξυπνος ώστε να καταλάβει ότι ειδικά αν υπάρξουν κυρώσεις τότε είναι που οι τούρκοι θα σκυλιάσουν.
Προσευχή και κατάνυξη μήπως;Green Dragon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:57Εγώ καθόλου δεν θέλω πόλεμο, ξέρω πολύ καλά τι είναι και ας μην έχω ζήσει κανέναν (και μακάρι να μείνει έτσι). Αλλά όταν έρχεται ο άλλος να σου πάρει το σπίτι τι θα κάνεις; Βλέπεις καμιά ρεαλιστική επιλογή;lonelyrider έγραψε: 28 Αύγ 2020, 13:49Μαζί σου πατριώτη. Να ξέρεις όμως ότι αυτοί που θα επιβάλλουν τυχόν κυρώσεις στην Τουρκία δε θα έρθουν να συμπολεμήσουν μαζί μας εναντίον της στον πόλεμο ή τουλάχιστον στο θερμό επεισόδιο που θα προκύψει εξαιτίας των κυρώσεων.Green Dragon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 12:48
Τον πόλεμο τον θέλει η Τουρκία. Οι κυρώσεις θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Να κάνεις ότι κοιμάσαι.Green Dragon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:57Εγώ καθόλου δεν θέλω πόλεμο, ξέρω πολύ καλά τι είναι και ας μην έχω ζήσει κανέναν (και μακάρι να μείνει έτσι). Αλλά όταν έρχεται ο άλλος να σου πάρει το σπίτι τι θα κάνεις; Βλέπεις καμιά ρεαλιστική επιλογή;lonelyrider έγραψε: 28 Αύγ 2020, 13:49Μαζί σου πατριώτη. Να ξέρεις όμως ότι αυτοί που θα επιβάλλουν τυχόν κυρώσεις στην Τουρκία δε θα έρθουν να συμπολεμήσουν μαζί μας εναντίον της στον πόλεμο ή τουλάχιστον στο θερμό επεισόδιο που θα προκύψει εξαιτίας των κυρώσεων.Green Dragon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 12:48
- Highlander
Ποιοι έρχονται να σου πάρουν το σπίτι;Green Dragon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:57Εγώ καθόλου δεν θέλω πόλεμο, ξέρω πολύ καλά τι είναι και ας μην έχω ζήσει κανέναν (και μακάρι να μείνει έτσι). Αλλά όταν έρχεται ο άλλος να σου πάρει το σπίτι τι θα κάνεις; Βλέπεις καμιά ρεαλιστική επιλογή;lonelyrider έγραψε: 28 Αύγ 2020, 13:49Μαζί σου πατριώτη. Να ξέρεις όμως ότι αυτοί που θα επιβάλλουν τυχόν κυρώσεις στην Τουρκία δε θα έρθουν να συμπολεμήσουν μαζί μας εναντίον της στον πόλεμο ή τουλάχιστον στο θερμό επεισόδιο που θα προκύψει εξαιτίας των κυρώσεων.Green Dragon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 12:48
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ενδεχομένως οι Τούρκοι εάν και εφόσον δεν είναι όλα κραυγές. Νομίζω δεν είναι, μάλλον τα εννοούν αυτά που λένε. Θα μάθουμε σχετικά σύντομα, έτσι κι αλλιώς αναγκαστικοί θεατές είμαστε, δεν εξαρτάται από εμάς.Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:04Ποιοι έρχονται να σου πάρουν το σπίτι;Green Dragon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:57Εγώ καθόλου δεν θέλω πόλεμο, ξέρω πολύ καλά τι είναι και ας μην έχω ζήσει κανέναν (και μακάρι να μείνει έτσι). Αλλά όταν έρχεται ο άλλος να σου πάρει το σπίτι τι θα κάνεις; Βλέπεις καμιά ρεαλιστική επιλογή;lonelyrider έγραψε: 28 Αύγ 2020, 13:49
Μαζί σου πατριώτη. Να ξέρεις όμως ότι αυτοί που θα επιβάλλουν τυχόν κυρώσεις στην Τουρκία δε θα έρθουν να συμπολεμήσουν μαζί μας εναντίον της στον πόλεμο ή τουλάχιστον στο θερμό επεισόδιο που θα προκύψει εξαιτίας των κυρώσεων.
Το θετικο ειναι οτι για πρωτη φορα εξεταζονται σαφεις οικονομικες κυρωσες εναντιον της Τουρκιας.
Δεν ειναι ακομα πολυ σκληρες αλλα νομιζω οτι ειναι και ενα μηνυμα στην Τουρκια για να συμμορφωθει.
Απο αυτην πλεον εξαρταται αν υπαρξει κλιμακωση και των κυρωσεων.
Θα ελεγα θετικο πρωτο βημα.
Δεν ειναι ακομα πολυ σκληρες αλλα νομιζω οτι ειναι και ενα μηνυμα στην Τουρκια για να συμμορφωθει.
Απο αυτην πλεον εξαρταται αν υπαρξει κλιμακωση και των κυρωσεων.
Θα ελεγα θετικο πρωτο βημα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 16:18
Εγώ δεν πιστεύω στις εθνικιστικές μαλακίες των ακροδεξιών ότι η Ελλάδα και η Κύπρος έχουν δικαίωμα να κλείσουν όλη τη Μεσόγειο
AYTO AΚΡΙΒΩΣ ομως υπεγραψαν οι Τουρκοι στη Λωζανη γιατι προτιμησαν τη στερια της Ανατολικης Θρακης αντι για τις αχρηστες τοτε θαλασσες στην Ανατολικη Μεσογειο.
Ας το λουστουνε τωρα χωρις κλαψουρισματα και νταηλικια γιατι οποιος δεν αναγνωριζει την υπογραφη του ειναι χειροτερος και απο σκουληκι σε ζητηματα τιμης.
.
Green Dragon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:09
Ενδεχομένως οι Τούρκοι εάν και εφόσον δεν είναι όλα κραυγές. Νομίζω δεν είναι, μάλλον τα εννοούν αυτά που λένε. Θα μάθουμε σχετικά σύντομα, έτσι κι αλλιώς αναγκαστικοί θεατές είμαστε, δεν εξαρτάται από εμάς.
Τα γεγονοτα του Εβρου δειχνουν οτι δεν ειναι μονο κραυγες. Και στον Εβρο και στην Ανατολικη Μεσογειο οι Τουρκοι μας προκαλουν διαρκως να χτυπησουμε πρωτοι.
.
- Highlander
Είπαν δηλαδή ότι θα σου πάρουν το σπίτι;Green Dragon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:09Ενδεχομένως οι Τούρκοι εάν και εφόσον δεν είναι όλα κραυγές. Νομίζω δεν είναι, μάλλον τα εννοούν αυτά που λένε. Θα μάθουμε σχετικά σύντομα, έτσι κι αλλιώς αναγκαστικοί θεατές είμαστε, δεν εξαρτάται από εμάς.Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:04Ποιοι έρχονται να σου πάρουν το σπίτι;Green Dragon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:57
Εγώ καθόλου δεν θέλω πόλεμο, ξέρω πολύ καλά τι είναι και ας μην έχω ζήσει κανέναν (και μακάρι να μείνει έτσι). Αλλά όταν έρχεται ο άλλος να σου πάρει το σπίτι τι θα κάνεις; Βλέπεις καμιά ρεαλιστική επιλογή;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 1 Απαντήσεις