Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 08:57
ποιος χάνει και ποιος κερδίζει από την αποσταθεροποίηση των βαλκανίων;
Σιγουρα θα χάσουν οσοι θα στείλουν τα παιδια τους στο μέτωπο για να πεσουν σαν πιονια του Πουτιν ή του Τραμπ ή της Μερκελ.
η αριστερα που εξυπηρετησε τους αμερικανους το 2008,η αριστερα που εξυπηρετει την αμερικη κι την γερμανια στο σκοπιανο η αριστερα που σκουζι για έναν Ελληνα κι δεν βλεπει την προωθηση της μεγαλης αλβανιας
λε θα στειλουν τα παιδια
αντε καντε τουμπες πρωτα στηριζουν αμερικη γερμανια αλβανια κι μετα λενε για μετωπο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Ντροπή! Μόνον αυτή η λέξη έρχεται στο νου καθενός που σέβεται την αξία της ανθρώπινης ζωής. Μόνον αυτή η λέξη μπορεί να ειπωθεί από τα χείλη καθενός που έχει μάθει να τιμάει τους νεκρούς, ακόμα κι αν εν ζωή ήταν οι χειρότεροι εχθροί του. Μονάχα αυτή η λέξη μπορεί να αποτυπωθεί, παρατηρώντας κανείς τις διαρροές των τελευταίων ωρών από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
Γράφει ο Αντώνης Κουμιώτης
ΠΗΓΗ: SLpress.gr
Η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., δυστυχώς, καταπώς αποδεικνύεται έχει αναλάβει εργολαβικά τη σπίλωση του νεκρού Κωνσταντίνου Κατσίφα, από τα όπλα των αλβανικών ειδικών δυνάμεων, ανήμερα της εθνικής επετείου του ΟΧΙ.
Η πρώτη διαρροή ήρθε μέσω τηλεγραφήματος υπό τον τίτλο “Δεν υπάρχουν στοιχεία σύνδεσης της συμπλοκής στην Αλβανία με τη σημαία” και αποδόθηκε σε αρμόδιες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., με τις πληροφορίες να χρησιμοποιούν ακόμα και το όνομα του ίδιου του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες επικοινώνησε με τον Αλβανό ομόλογό του.
Τέτοιου είδους ενημερώσεις και μάλιστα για τόσο σοβαρά ζητήματα, θα περιμέναμε από το αρμόδιο υπουργείο Εξωτερικών και όχι από την ΕΛ.ΑΣ., η οποία δεν έχει καμία θεσμική αρμοδιότητα, ούτε και δυνατότητα πρωτογενούς πληροφόρησης. Στην πραγματικότητα μετατράπηκε σε μεταφορέα στην ελληνική κοινή γνώμη της εκδοχής που προωθεί η αλβανική αστυνομία.
Σαν να μην έφθανε αυτό, ήρθε η δεύτερη διαρροή, μέσω τηλεγραφήματος και πάλι, αυτή τη φορά υπό τον τίτλο “Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.”, κάνοντας λόγο για σύλληψη του Κατσίφα το 2008 στο Χαλάνδρι για κατοχή μισού κιλού ακατέργαστης κάνναβης.
Την ίδια ώρα, το υπουργείο των Εξωτερικών, επικεφαλής του οποίου εδώ και λίγες ημέρες είναι πλέον ο ίδιος ο πρωθυπουργός, έχει αρκεστεί στην αρχική “αυστηρή” του ανακοίνωση, μέσω της οποίας χαρακτήρισε το γεγονός “απαράδεκτο”, μη τολμώντας καν την απάντηση στο τιτίβισμα του Αλβανού πρωθυπουργού, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε τον νεκρό Κατσίφα και εξτρεμιστή και τρελό! Είναι κάτι περισσότερο από εμφανές, ότι η ελληνική κυβέρνηση… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΩΣ Η ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΘΥΜΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ
ανίκανοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος run την 30 Οκτ 2018, 09:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
νομίζω πως μόλις ξεκαθαρίσει σε καμια βδομάδα το θέμα πρέπει
πρέπει η αλβανική αστυνομία να αφοπλίσει την νότια αλβανία
για να αποφευχθουν παρόμοια περιστατικά.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 09:50
τερμα πια με τους βαλκανικούς αλυτρωτισμούς
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
ΕΚΤΑΚΤΟ: Τα Τίρανα δεν επιτρέπουν στον Έλληνα ιατροδικαστή να εξετάσει την σορό του Κ.Κατσίφα
Απερρίφθη από τις αλβανικές αρχές το αίτημα της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα να εξεταστεί η σορός του από Ελληνα ιατροδικαστή αν και ήδη έχει μεταβεί εκεί από τα Ιωάννιαν
Οπως εξήγησε και η μητέρα του 35χρονου ήρωα Κ.Κατσίφα σήμερα το πρωί, οι αλβανικές αρχές έδιναν στην οικογένεια από την πρώτη ημέρα τη σορό του γιου τους.
Ωστόσο, η οικογένεια δεν προχώρησε στην κηδεία και στην ταφή καθώς επιθυμεί να εξετάσει τη σορό του γιου τους Ελληνας ιατροδικαστής.
Νωρίς το πρωί η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα εμφανιζόταν αισιόδοξη ότι οι αλβανικές αρχές θα κάνουν δεκτό το αίτημα της οικογένειας, τελικά, όπως αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα, απερρίφθη.
Η οικογένεια, τώρα, κατά πληροφορίες, ετοιμάζεται να καταθέσει εκ νέου, σχετικό, αίτημα. Αυτό σημαίνει ότι οι αλβανικές αρχές δεν θα επιτρέψουν στον Έλληνα ιατροδικαστή από τα Ιωάννινα να εξετάσει την σορό.
Τι έχουν να κρύψουν; Πλέον το ζήτημα είναι πολιτικό
βρε τους τουραλβανους
τερμα πια με τους βαλκανικούς αλυτρωτισμούς
καλα ντι για τον ιουτσο,η αλβανια με την μεγαλη αλβανια αποατθεροποιει τα βαλκανια τα σκοπια που θελουν τη βορεια ελλαδα
τους λιγοστούς βορειοηπειρωτες θεωρει η αριστερα αποσταθεροποιητες
ντιπ για τον γιουτσο