Εμενα θα μου αρεσε να μεινω σε ενα σπιτι με μοντελα. Ισως θα μπορουσαν να φτιαξουν ενα ριαλιτυ βασισμενο σε αυτη την ιδεα.
Λογικό κι αναμενόμενο να σου άρεσε και να σε εξιτάρει, αγοράκι είσαι.
Ο τίτλος θα μπορούσε να ήταν κάτι σαν "Ο πασάς και οι οδαλίσκες του". Θα ήσουν συγχρόνως και κριτική επιτροπή και θα αποφάσιζες εσύ κάθε εβδομάδα ποια φεύγει και ποια μένει, ανάλογα τη συμπεριφορά τους. Εκτός κι αν θες να τις κρατήσεις όλες
Εμενα θα μου αρεσε να μεινω σε ενα σπιτι με μοντελα. Ισως θα μπορουσαν να φτιαξουν ενα ριαλιτυ βασισμενο σε αυτη την ιδεα.
Λογικό κι αναμενόμενο να σου άρεσε και να σε εξιτάρει, αγοράκι είσαι.
Ο τίτλος θα μπορούσε να ήταν κάτι σαν "Ο πασάς και οι οδαλίσκες του". Θα ήσουν συγχρόνως και κριτική επιτροπή και θα αποφάσιζες εσύ κάθε εβδομάδα ποια φεύγει και ποια μένει, ανάλογα τη συμπεριφορά τους. Εκτός κι αν θες να τις κρατήσεις όλες
aLiCat έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 23:43
Πρώτη σκέψη: τι καλά! Επιτέλους έφυγε η κακιασμένη οχιά.
Δεύτερη σκέψη:
"Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις."
Δεν ξέρω πόσο φτιαχτά μπορεί να είναι ή γιατί την σούταραν την δεδομένη στιγμή αλλά είχε δίκιο γιά την χοντρή και την κοντή (όσο κι αν με αρέσει η Ροζάνα ας γίνει ηθοποιός ή κάτι άλλο)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Daje έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 23:23
Ειμαι ερωτευμενος με την Ιωαννα Σαρρη.
Τη γουσταρω παρα πολυ.
Θελω να τα φτιαξω μαζι της.
Θελω να κανω σχεση μαζι της.
Μυτονγκα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".