!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συνέπειες εμβολίων

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Bill Hicks έγραψε: 12 Ιαν 2023, 21:03 *το διαγεγνωσμένη έγινε διεγνωσμένη, όχι διαγνωσμένη; εγώ διαγεγνωσμένη λέω έτσι κι αλλιώς. :P

Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:26 Δηλαδή η θεωρία σου πως όλοι πρέπει να το περνάνε ντε και καλά το ίδιο είναι επιστημονική.
Δεν εξέφρασε κανείς τέτοια θεωρία. Συγκεντρώσου. Το ότι το περάσανε το ίδιο δείχνει ότι το εμβόλιο δεν έκανε τίποτα. Η αποτελεσματικότητα οποιασδήποτε ιατρικής παρέμβασης δοκιμάζεται κλινικά με σύγκριση ατόμων στα οποία γίνεται παρέμβαση σε σχέση με αυτά που δεν γίνεται. Αν δεν υπάρχει διαφορά στην πορεία της υγείας των δυο ομάδων, η παρέμβαση κρίνεται αναποτελεσματική. Δεν υποθέτει κανείς από το πουθενά ότι αυτοί που δέχτηκαν την παρέμβαση θα είχαν χειρότερη πορεία χωρίς αυτήν, εντελώς τυχαία μόνο αυτοί που δέχτηκαν την παρέμβαση και κανείς από την άλλην ομάδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2023, 22:45
stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:26 Δηλαδή η θεωρία σου πως όλοι πρέπει να το περνάνε ντε και καλά το ίδιο είναι επιστημονική.
Δεν εξέφρασε κανείς τέτοια θεωρία. Συγκεντρώσου. Το ότι το περάσανε το ίδιο δείχνει ότι το εμβόλιο δεν έκανε τίποτα.
Πας καλά;
Ακριβώς αυτό μου γράφεις: ότι το εμβόλιο δεν έκανε τίποτα κι επομένως όλοι το πέρασαν το ΙΔΙΟ, όπως κι "έπρεπε".
Συγκεντρώσου και προσπάθησε να μην αναιρείς τον εαυτό σου μέσα σε δύο μόλις προτάσεις.

Αν ξεπεράσεις την αντιεμβολιαστική σου ιδεοληψία θα αντιληφθείς τι σου γράφω εδώ και τόσα ποστς:
Δεν μπορείς να ξέρεις πόσο επηρέασε τον καθένα ξεχωριστά το εμβόλιο. Δεν μπορείς να ξέρεις αν κάποιος από αυτούς που εμβολιάστηκαν θα βρίσκονταν στην εντατική σε περίπτωση που δεν είχαν εμβολιαστεί. Αυτό που μπορείς να ξέρεις είναι ότι αυτοί που δεν εμβολιάστηκαν δεν νόσησαν βαριά στη συγκεκριμένη ομάδα/οικογένεια.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

akirav έγραψε: 12 Ιαν 2023, 21:59
Bill Hicks έγραψε: 12 Ιαν 2023, 21:23
akirav έγραψε: 12 Ιαν 2023, 20:29
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
http://www.hms.harvard.edu/md_phd/program/
α, είναι hyphen; νταξ, αλλά και πάλι δεν βάζεις και το Dr μπροστά. ή το ένα ή το άλλο.
ε πες του το,
το μαλακα μας εκανε ρεζιλι εμάς τους ψεκες με τα ντουρου και τα πουχουντου
άντε, για πάρτη σου έφαγα 5 λεπτά.

δεν λέω, φαίνεται σοβαρός επιστήμονας, αλλά κακά τα ψέματα, πσεκ γκοννα πσεκ...

Εικόνα :smt005:

από κει και πέρα, τι κάνει το «πρωτόκολλό» του καλύτερο από όοοολων τών άλλων; πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να ακολουθείς το διαγραμμα και να μπουκωθείς όλα αυτά για ν'αποφύγεις το μπόλι τού θανάτου; εγώ π.χ λέω:

Age < 50 yr. Healthy - Do nothing, up to you :102:

Εικόνα

και τι τον έπιασε, καρδιολόγος δόκτωρ, να βγάζει πρωτόκολλα κόβιντ; έχει βγάλει και για άλλες ασθένειες; δεν βλέπω κάνα disclaimer / health warning / consult your doctor στο ποστερ. θα ξέρει πιστεύω ο καλός Dr MD-PhD ότι βρίσκεις ό,τι θέλεις στα ίντερνετς ναουενταίυζ. ένα που κοίταξα τυχαία λέει:

Εικόνα
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
hellegennes

stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 22:55
Δεν εξέφρασε κανείς τέτοια θεωρία. Συγκεντρώσου. Το ότι το περάσανε το ίδιο δείχνει ότι το εμβόλιο δεν έκανε τίποτα.
Πας καλά;
Ακριβώς αυτό μου γράφεις: ότι το εμβόλιο δεν έκανε τίποτα κι επομένως όλοι το πέρασαν το ΙΔΙΟ, όπως κι "έπρεπε".
Συγκεντρώσου και προσπάθησε να μην αναιρείς τον εαυτό σου μέσα σε δύο μόλις προτάσεις.

Αν ξεπεράσεις την αντιεμβολιαστική σου ιδεοληψία θα αντιληφθείς τι σου γράφω εδώ και τόσα ποστς:
Δεν μπορείς να ξέρεις πόσο επηρέασε τον καθένα ξεχωριστά το εμβόλιο. Δεν μπορείς να ξέρεις αν κάποιος από αυτούς που εμβολιάστηκαν θα βρίσκονταν στην εντατική σε περίπτωση που δεν είχαν εμβολιαστεί. Αυτό που μπορείς να ξέρεις είναι ότι αυτοί που δεν εμβολιάστηκαν δεν νόσησαν βαριά στη συγκεκριμένη ομάδα/οικογένεια.
Μαλακίες γράφεις. Δεν ξέρεις πόσο επηρέασε τον καθέναν το εμβόλιο, αλλά εδώ μιλάμε για ολόκληρη ομάδα και άρα για στατιστική σύγκριση, όχι για ατομική. Ξέρω ότι δεν είναι στατιστικά πιθανό να συμβαίνει όσοι εμβολιάστηκαν να έτυχε να χρειαζόταν το εμβόλιο και οι άλλοι όχι.

Έτσι γίνονται οι ιατρικές μελέτες, σ' αρέσει ή όχι. Ξέρω ότι έχεις συνηθίσει από την θρησκεία σου να υιοθετείς άκριτα μια άποψη επειδή "έτσι πιστεύεις", αλλά ευτυχώς δεν λειτουργεί έτσι η επιστήμη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

Bill Hicks έγραψε: 12 Ιαν 2023, 23:08
akirav έγραψε: 12 Ιαν 2023, 21:59
Bill Hicks έγραψε: 12 Ιαν 2023, 21:23

α, είναι hyphen; νταξ, αλλά και πάλι δεν βάζεις και το Dr μπροστά. ή το ένα ή το άλλο.
ε πες του το,
το μαλακα μας εκανε ρεζιλι εμάς τους ψεκες με τα ντουρου και τα πουχουντου
άντε, για πάρτη σου έφαγα 5 λεπτά.

δεν λέω, φαίνεται σοβαρός επιστήμονας, αλλά κακά τα ψέματα, πσεκ γκοννα πσεκ...

Εικόνα :smt005:

από κει και πέρα, τι κάνει το «πρωτόκολλό» του καλύτερο από όοοολων τών άλλων; πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να ακολουθείς το διαγραμμα και να μπουκωθείς όλα αυτά για ν'αποφύγεις το μπόλι τού θανάτου; εγώ π.χ λέω:

Age < 50 yr. Healthy - Do nothing, up to you :102:

Εικόνα

και τι τον έπιασε, καρδιολόγος δόκτωρ, να βγάζει πρωτόκολλα κόβιντ; έχει βγάλει και για άλλες ασθένειες; δεν βλέπω κάνα disclaimer / health warning / consult your doctor στο ποστερ. θα ξέρει πιστεύω ο καλός Dr MD-PhD ότι βρίσκεις ό,τι θέλεις στα ίντερνετς ναουενταίυζ. ένα που κοίταξα τυχαία λέει:

Εικόνα
εισαι μεγάλη γατα.
Καταλαβες από τελειες και θαυμαστικα το ψεκι.
Γατα λεμε
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2023, 23:09
stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 22:55

Πας καλά;

Μαλακίες γράφεις. Δεν ξέρεις πόσο επηρέασε τον καθέναν το εμβόλιο, αλλά εδώ μιλάμε για ολόκληρη ομάδα και άρα για στατιστική σύγκριση, όχι για ατομική. Ξέρω ότι δεν είναι στατιστικά πιθανό να συμβαίνει όσοι εμβολιάστηκαν να έτυχε να χρειαζόταν το εμβόλιο και οι άλλοι όχι.
Ποια στατιστική μέσα σε μία οικογένεια βρε μπουμπούνα;
Οι στατιστικές παράγονται/επιβεβαιώνονται σε ικανά δείγματα.
Έτσι γίνονται οι ιατρικές μελέτες, σ' αρέσει ή όχι. Ξέρω ότι έχεις συνηθίσει από την θρησκεία σου να υιοθετείς άκριτα μια άποψη επειδή "έτσι πιστεύεις", αλλά ευτυχώς δεν λειτουργεί έτσι η επιστήμη.
Έτσι ακριβώς! Ρωτάνε τον μπαρμπα μήτσο στο φόρουμ αν αρρώστησε κανείς στην οικογένειά του και βγάζουν συγκεντρωτικά πορίσματα προστασίας των εμβολίων...
Πάλι καλά που εκφράζεις την επιστήμη ειδικά σε αυτά τα νήματα, στα οποία γράφεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Όταν διαβάσεις κάποιο βιβλίο πιθανοτήτων, τα ξαναλέμε. Δεν έχεις ιδέα πώς λειτουργούν οι πιθανότητες. Σταμάτα να εξευτελίζεσαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2023, 23:24 Όταν διαβάσεις κάποιο βιβλίο πιθανοτήτων, τα ξαναλέμε. Δεν έχεις ιδέα πώς λειτουργούν οι πιθανότητες. Σταμάτα να εξευτελίζεσαι.
Τι βλακείες γράφεις πάλι;
Πίνεις;

Edit
Πας να μου βγάλεις στατιστικό συμπέρασμα προστασίας των εμβολίων από τα δεδομένα μίας οικογένειας που διάβασες στο φόρουμ;
Στη θέση σου θα χρησιμοποιούσα τα υποτιθέμενα τρία πτυχία της αλλοδαπής για προσάναμμα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 12 Ιαν 2023, 23:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 23:29 Πίνεις;
Γιατί; Χρειάζεσαι παρέα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2023, 23:31
stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 23:29 Πίνεις;
Γιατί; Χρειάζεσαι παρέα;
Όχι ευχαριστώ. Τουλάχιστον μέχρι να ξεμεθύσεις.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Πολιτικό θρίλερ στη Μεγάλη Βρετανία καθώς ο βουλευτής των Τories Andrew Bridgen επανέρχεται με νέο VIDEO για τις παρενέργειες των εμβολίων COVID

-Έλαβα τεράστια υποστήριξη από απλούς ανθρώπους, νοσηλευτικό προσωπικό που φοβούνται πολύ για να μιλήσουν

«Έλαβα τεράστια υποστήριξη από απλούς ανθρώπους, νοσηλευτικό προσωπικό που φοβούνται πολύ για να μιλήσουν και, φυσικά, από εκείνους που έχουν υποστεί οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα βλάβες από εμβόλια καθώς τα μέσα ενημέρωσης, ήταν τόσο απρόθυμα να καλύψουν αυτό το θέμα για τόσο καιρό.

“Ένα ζήτημα που είναι σαφώς τεράστιο και απασχολεί όλο και πιο πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να συνεχίσουν να τίθενται εύλογα ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων mRNA και θα συνεχίσω να τα ρωτάω.

“Αν δεν μπορώ να το κάνω αυτό ως συντηρητικό μέλος του κοινοβουλίου, τότε ας είναι. Η επισήμανση αυτών των σημαντικών ερωτημάτων – ερωτημάτων σχετικά με τη ζωή, τον θάνατο, τον σοβαρό τραυματισμό – πρέπει να υπερισχύσει της πίστης του κόμματος.

https://kourdistoportocali.com/news-des ... ion-covid/

.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ε, ρε τρεχάλα η χοντρή...

https://twitter.com/EricSpracklen/statu ... 8376062976
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Παιδιά, σήμερα το πρωί τον χτυπούσα με την παντόφλα για να κάτσει κάτω, γιατί είναι η μέρα του διβδόμαδου που πρέπει να πάω στο γραφείο, και αυτός όλο πεταγόταν σφριγηλός, όλο και πιο πάνω, ορμούσε στους τοίχος να τους σπάσει (όπου εντόπιζε απο πίσω θηλυκή φερομόνη). Προσοχή με τα εμβόλια γιατί τουλάχιστον στο θέμα στύση έχουν ΣΟΒΑΡΕΣ παρενέργειες.
:smt005: :smt005: :smt005:
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Τριτος δημοσιογραφος σε λιγες μερες.

Πέθανε ξαφνικά και ο δημοσιογράφος Κίμωνας Τρουπής.
Οι ρεπόρτερς καλούνται πλέον να κάνουν το ρεπορτάζ της ζωής τους

Πριν τους δημοσιογράφους που φεύγουν ξαφνικά ήταν η Δημοσιογραφία που έφυγε πρώτη και ξαφνικά

Για μία ακόμη φορά η εγχώρια δημοσιογραφική κοινότητα δηλώνει σοκαρισμένη για έναν ακόμη αιφνίδιο θάνατο συναδέλφου τους. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του δημοσιογράφου Κίμωνα Τρουπή να φύγει ξαφνικά από τη ζωή, μερικά 24ωρα μετά τον Παναγιώτη Τζένο και τον Απόστολου Τσιτσούλη που έφυγαν επίσης ξαφνικά.

https://kourdistoportocali.com/news-des ... zois-toys/

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”