Bill Hicks έγραψε: 12 Ιαν 2023, 21:03 *το διαγεγνωσμένη έγινε διεγνωσμένη, όχι διαγνωσμένη; εγώ διαγεγνωσμένη λέω έτσι κι αλλιώς.![]()

Bill Hicks έγραψε: 12 Ιαν 2023, 21:03 *το διαγεγνωσμένη έγινε διεγνωσμένη, όχι διαγνωσμένη; εγώ διαγεγνωσμένη λέω έτσι κι αλλιώς.![]()

Δεν εξέφρασε κανείς τέτοια θεωρία. Συγκεντρώσου. Το ότι το περάσανε το ίδιο δείχνει ότι το εμβόλιο δεν έκανε τίποτα. Η αποτελεσματικότητα οποιασδήποτε ιατρικής παρέμβασης δοκιμάζεται κλινικά με σύγκριση ατόμων στα οποία γίνεται παρέμβαση σε σχέση με αυτά που δεν γίνεται. Αν δεν υπάρχει διαφορά στην πορεία της υγείας των δυο ομάδων, η παρέμβαση κρίνεται αναποτελεσματική. Δεν υποθέτει κανείς από το πουθενά ότι αυτοί που δέχτηκαν την παρέμβαση θα είχαν χειρότερη πορεία χωρίς αυτήν, εντελώς τυχαία μόνο αυτοί που δέχτηκαν την παρέμβαση και κανείς από την άλλην ομάδα.stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:26 Δηλαδή η θεωρία σου πως όλοι πρέπει να το περνάνε ντε και καλά το ίδιο είναι επιστημονική.
Πας καλά;hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2023, 22:45Δεν εξέφρασε κανείς τέτοια θεωρία. Συγκεντρώσου. Το ότι το περάσανε το ίδιο δείχνει ότι το εμβόλιο δεν έκανε τίποτα.stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:26 Δηλαδή η θεωρία σου πως όλοι πρέπει να το περνάνε ντε και καλά το ίδιο είναι επιστημονική.
άντε, για πάρτη σου έφαγα 5 λεπτά.akirav έγραψε: 12 Ιαν 2023, 21:59ε πες του το,Bill Hicks έγραψε: 12 Ιαν 2023, 21:23α, είναι hyphen; νταξ, αλλά και πάλι δεν βάζεις και το Dr μπροστά. ή το ένα ή το άλλο.
το μαλακα μας εκανε ρεζιλι εμάς τους ψεκες με τα ντουρου και τα πουχουντου

Μαλακίες γράφεις. Δεν ξέρεις πόσο επηρέασε τον καθέναν το εμβόλιο, αλλά εδώ μιλάμε για ολόκληρη ομάδα και άρα για στατιστική σύγκριση, όχι για ατομική. Ξέρω ότι δεν είναι στατιστικά πιθανό να συμβαίνει όσοι εμβολιάστηκαν να έτυχε να χρειαζόταν το εμβόλιο και οι άλλοι όχι.stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 22:55Πας καλά;hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2023, 22:45Δεν εξέφρασε κανείς τέτοια θεωρία. Συγκεντρώσου. Το ότι το περάσανε το ίδιο δείχνει ότι το εμβόλιο δεν έκανε τίποτα.stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:26 Δηλαδή η θεωρία σου πως όλοι πρέπει να το περνάνε ντε και καλά το ίδιο είναι επιστημονική.
Ακριβώς αυτό μου γράφεις: ότι το εμβόλιο δεν έκανε τίποτα κι επομένως όλοι το πέρασαν το ΙΔΙΟ, όπως κι "έπρεπε".
Συγκεντρώσου και προσπάθησε να μην αναιρείς τον εαυτό σου μέσα σε δύο μόλις προτάσεις.
Αν ξεπεράσεις την αντιεμβολιαστική σου ιδεοληψία θα αντιληφθείς τι σου γράφω εδώ και τόσα ποστς:
Δεν μπορείς να ξέρεις πόσο επηρέασε τον καθένα ξεχωριστά το εμβόλιο. Δεν μπορείς να ξέρεις αν κάποιος από αυτούς που εμβολιάστηκαν θα βρίσκονταν στην εντατική σε περίπτωση που δεν είχαν εμβολιαστεί. Αυτό που μπορείς να ξέρεις είναι ότι αυτοί που δεν εμβολιάστηκαν δεν νόσησαν βαριά στη συγκεκριμένη ομάδα/οικογένεια.
εισαι μεγάλη γατα.Bill Hicks έγραψε: 12 Ιαν 2023, 23:08άντε, για πάρτη σου έφαγα 5 λεπτά.akirav έγραψε: 12 Ιαν 2023, 21:59ε πες του το,Bill Hicks έγραψε: 12 Ιαν 2023, 21:23
α, είναι hyphen; νταξ, αλλά και πάλι δεν βάζεις και το Dr μπροστά. ή το ένα ή το άλλο.
το μαλακα μας εκανε ρεζιλι εμάς τους ψεκες με τα ντουρου και τα πουχουντου
δεν λέω, φαίνεται σοβαρός επιστήμονας, αλλά κακά τα ψέματα, πσεκ γκοννα πσεκ...
![]()
![]()
από κει και πέρα, τι κάνει το «πρωτόκολλό» του καλύτερο από όοοολων τών άλλων; πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να ακολουθείς το διαγραμμα και να μπουκωθείς όλα αυτά για ν'αποφύγεις το μπόλι τού θανάτου; εγώ π.χ λέω:
Age < 50 yr. Healthy - Do nothing, up to you![]()
και τι τον έπιασε, καρδιολόγος δόκτωρ, να βγάζει πρωτόκολλα κόβιντ; έχει βγάλει και για άλλες ασθένειες; δεν βλέπω κάνα disclaimer / health warning / consult your doctor στο ποστερ. θα ξέρει πιστεύω ο καλός Dr MD-PhD ότι βρίσκεις ό,τι θέλεις στα ίντερνετς ναουενταίυζ. ένα που κοίταξα τυχαία λέει:
![]()
Ποια στατιστική μέσα σε μία οικογένεια βρε μπουμπούνα;hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2023, 23:09Μαλακίες γράφεις. Δεν ξέρεις πόσο επηρέασε τον καθέναν το εμβόλιο, αλλά εδώ μιλάμε για ολόκληρη ομάδα και άρα για στατιστική σύγκριση, όχι για ατομική. Ξέρω ότι δεν είναι στατιστικά πιθανό να συμβαίνει όσοι εμβολιάστηκαν να έτυχε να χρειαζόταν το εμβόλιο και οι άλλοι όχι.stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 22:55Πας καλά;hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2023, 22:45
Δεν εξέφρασε κανείς τέτοια θεωρία. Συγκεντρώσου. Το ότι το περάσανε το ίδιο δείχνει ότι το εμβόλιο δεν έκανε τίποτα.
Ακριβώς αυτό μου γράφεις: ότι το εμβόλιο δεν έκανε τίποτα κι επομένως όλοι το πέρασαν το ΙΔΙΟ, όπως κι "έπρεπε".
Συγκεντρώσου και προσπάθησε να μην αναιρείς τον εαυτό σου μέσα σε δύο μόλις προτάσεις.
Αν ξεπεράσεις την αντιεμβολιαστική σου ιδεοληψία θα αντιληφθείς τι σου γράφω εδώ και τόσα ποστς:
Δεν μπορείς να ξέρεις πόσο επηρέασε τον καθένα ξεχωριστά το εμβόλιο. Δεν μπορείς να ξέρεις αν κάποιος από αυτούς που εμβολιάστηκαν θα βρίσκονταν στην εντατική σε περίπτωση που δεν είχαν εμβολιαστεί. Αυτό που μπορείς να ξέρεις είναι ότι αυτοί που δεν εμβολιάστηκαν δεν νόσησαν βαριά στη συγκεκριμένη ομάδα/οικογένεια.
Έτσι ακριβώς! Ρωτάνε τον μπαρμπα μήτσο στο φόρουμ αν αρρώστησε κανείς στην οικογένειά του και βγάζουν συγκεντρωτικά πορίσματα προστασίας των εμβολίων...Έτσι γίνονται οι ιατρικές μελέτες, σ' αρέσει ή όχι. Ξέρω ότι έχεις συνηθίσει από την θρησκεία σου να υιοθετείς άκριτα μια άποψη επειδή "έτσι πιστεύεις", αλλά ευτυχώς δεν λειτουργεί έτσι η επιστήμη.
Τι βλακείες γράφεις πάλι;hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2023, 23:24 Όταν διαβάσεις κάποιο βιβλίο πιθανοτήτων, τα ξαναλέμε. Δεν έχεις ιδέα πώς λειτουργούν οι πιθανότητες. Σταμάτα να εξευτελίζεσαι.
Γιατί; Χρειάζεσαι παρέα;
Όχι ευχαριστώ. Τουλάχιστον μέχρι να ξεμεθύσεις.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Παιδιά, σήμερα το πρωί τον χτυπούσα με την παντόφλα για να κάτσει κάτω, γιατί είναι η μέρα του διβδόμαδου που πρέπει να πάω στο γραφείο, και αυτός όλο πεταγόταν σφριγηλός, όλο και πιο πάνω, ορμούσε στους τοίχος να τους σπάσει (όπου εντόπιζε απο πίσω θηλυκή φερομόνη). Προσοχή με τα εμβόλια γιατί τουλάχιστον στο θέμα στύση έχουν ΣΟΒΑΡΕΣ παρενέργειες.