Έρχεται ο δράκος δικέ μου. Ούτε εβραΐκό, ούτε γερμανικό ούτε ελληνικό κράτος θα γνωρίσουν τα εγγόνια μας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιον στηρίζετε στη διαμάχη Ισραηλ-Αραβων?
Re: Ποιον στηρίζετε στη διαμάχη Ισραηλ-Αραβων?
Μηδένα προ του τέλους, στο πηλίκο.
Λάζαρος έγραψε: 16 Μάιος 2021, 21:01Έρχεται ο δράκος δικέ μου. Ούτε εβραΐκό, ούτε γερμανικό ούτε ελληνικό κράτος θα γνωρίσουν τα εγγόνια μας
Ordem e Progresso.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Όποιος δεν θέλει να έχει κράτος δεν θα έχει.Όποιος θέλει θα έχει.
Α είναι άγγελοι οι άλλοι, δεν θα σκότωναν παιδιά. Εντάξει ρε φίλε. Δεν το ήξεραGolden Age έγραψε: 16 Μάιος 2021, 20:59Χημικά δεν διαθέτει η Χαμάς, ρουκέτες όμως διαθέτει. Αν στα κρυσφύγετά τους βάζουν μωρά για να εκβιάσουν τους Ισραηλινούς να μην τους βομβαρδίσουν τα κρυσφύγετα από τα οποία τους πετάνε ρουκέτες, η ευθύνη είναι δική τους. Δεν μπορούν οι Ισραηλινοί να ρισκάρουν την ασφάλειά τους επειδή εσύ θέλεις να κάνεις πως δεν βλέπεις τις ρουκέτες της Χαμάς για να παριστάνεις τον "ευαίσθητο" υπό την επιρροή της προπαγάνδας των ισλαμιστών, που βασίζεται στις προβοκάτσιες τους.Λάζαρος έγραψε: 16 Μάιος 2021, 20:45Πάντα ή το ISIS ή τους Ταλιμπάν ή τους τρομοκράτες που διαθέτουν χημικά στο Ιράκ βομβαρδίζουν αλλά όλο για μωρά ακούμε κάθε φορά. Πως γίνεται ρε γαμώτο;Golden Age έγραψε: 16 Μάιος 2021, 20:43
Δεν θυμάμαι να βομβάρδισαν εναντίον του συριακού κράτους. Αν το κάναν είμαι εναντίον τους. Αν βομβαρδίζουν το ISIS, καλά κάνουν.
Τώρα για τα άλλα που γράφεις, μπορείς να δημιουργήσεις μια επιτροπή που θα ζητά αποζημίωση των Μουσουλμάνων απο τη Γεμρανία, ειδικά για τα όσα τυχόν υπέστησαν απο αυτή στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Εσύ έχεις κάνει και τα κονέ σου με δαύτους. Τέτοιος είσαι ρε. Εμείς οι ταπεινοί τι γίνουμε;
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Εννοείται πως όχι, θα γνωρίσουν τη Μεγάλη Ευρωπαϊκή πατρίδα από τον Ατλαντικό μέχρι το ΔνείπεροΛάζαρος έγραψε: 16 Μάιος 2021, 21:01Έρχεται ο δράκος δικέ μου. Ούτε εβραΐκό, ούτε γερμανικό ούτε ελληνικό κράτος θα γνωρίσουν τα εγγόνια μας
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Μου είχαν δώσει και ταυτότητα του ΚΚ, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, έχω να πάω 5 χρόνια.Λάζαρος έγραψε: 16 Μάιος 2021, 21:04Εσύ έχεις κάνει και τα κονέ σου με δαύτους. Τέτοιος είσαι ρε. Εμείς οι ταπεινοί τι γίνουμε;![]()
Ordem e Progresso.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Το πραγματικό Σημιτικό αίμα είναι το Υεμενέζικο (Υ απλοομάς J1). Από αυτό έχουν περισσότερο οι Παλαιστίνιοι. Σημίτες βέβαια είναι και οι δύο διότι μιλάνε Σημιτικές γλώσσες.The Rebel έγραψε: 16 Μάιος 2021, 21:14 Ολοι Σημιτες ειναι...![]()
Παιδια του Αβρααμ απο το Αφγανισταν μεχρι τη Σομαλια.
![]()
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Dwarven Blacksmith
Παΐσιος;πατησιωτης έγραψε: 16 Μάιος 2021, 21:03 Όποιος δεν θέλει να έχει κράτος δεν θα έχει.Όποιος θέλει θα έχει.
Αν θέλετε ψύχραιμη άποψη δείτε βίντεο του Μαρδοχαίου Φριζή του ραβίνου. Κι αν επιζήσετε, θα το ρίξετε σε σκληρά ναρκωτικά. Έχω βριστεί μαζί του άγρια.
Ordem e Progresso.
Άμα είναι τόσο μεγάλη πατρίδα θέλεις πολύ μηχανοργάνωση. Που να καταγράψεις πληθυσμούς; Θες κομπιούτερ. Παραγωγή πολλών πυκνωτών και ολοκληρωμένων. Ε ρε δουλειές που θα έχουνε τα κοντοψώλικα αφεντικά μας!Awesomatic έγραψε: 16 Μάιος 2021, 21:17Εννοείται πως όχι, θα γνωρίσουν τη Μεγάλη Ευρωπαϊκή πατρίδα από τον Ατλαντικό μέχρι το Δνείπερο![]()
πατήσιοςDwarven Blacksmith έγραψε: 16 Μάιος 2021, 21:23Παΐσιος;πατησιωτης έγραψε: 16 Μάιος 2021, 21:03 Όποιος δεν θέλει να έχει κράτος δεν θα έχει.Όποιος θέλει θα έχει.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 44 Απαντήσεις
- 1479 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
-
- 2 Απαντήσεις