!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

stavmanr έγραψε: 05 Φεβ 2021, 09:25
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Φεβ 2021, 09:18
Ασέβαστος έγραψε: 05 Φεβ 2021, 08:47
εδω εχεις δικιο.
Άρα
Οι υπερβολές και οι ακρότητες σε οποιοδήποτε κίνημα κάνουν καλό και τελικά βλάπτουν αυτό το κίνημα
Και αυτό δεν ισχύει μόνο για το κίνημα εναντίον των σεξουαλικών παρενοχλησεων η βιασμών με η χωρίς εισαγωγικά αλλά και για όλα τα υπόλοιπα κινήματα
Όταν κάνουμε λάστιχο από πλευράς ορισμού και ερμηνείας τις λέξεις βιασμός σεξουαλική παρενόχληση ..ρατσισμός φασισμός κλπ κλπ κλπ ..τοτε περισσότερο κακό κάνουμε στον αγώνα για την καταπολέμηση των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΏΝ περιστατικών ..

Σαν την ιστορία με τον βοσκό που φωνάζοντας συνεχώς λύκος λύκος , όταν ήρθε πραγματικά ο λύκος στο κοπάδι του ,οι υπόλοιπο συγχωριανοί του δεν τον πιστεύουν
Όπως έγραψα και παραπάνω, ο όρος "σεξουαλική παρενόχληση" έχει αρκετά μεγάλη κλιμάκωση ως νομική έννοια και δεν αντιμετωπίζεται ως τέτοια στην καθημερινότητα. Αν πεις ότι κάποιος σε παρενόχλησε σεξουαλικά, ο νους πηγαίνει σε συγκεκριμένες πράξεις/συμπεριφορές.
Ο όρος αυτός αφορά από μία άσεμνη χειρονομία ή έκφραση μέχρι και εκβιασμό/εκφοβισμό, κατά περίπτωση.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παράγει στο κοινό διφορούμενα συναισθήματα ως προς την πραγματική υπόσταση της παρενόχλησης. Διότι, μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι (στον ίδιο όρο) περιπτώσεις "πειράγματος" με περιπτώσεις στυγνών εκβιασμών.

Επίσης, ο όρος δεν αντιμετωπίζεται το ίδιο σε άντρες και γυναίκες, σε ετεροσεξουαλικούς και ομοσεξουαλικούς κλπ. Εκεί εισέρχεται και το στοιχείο της διάκρισης φύλου, γενετήσιου προσανατολισμού, και προστίθεται και η κατηγορία του ρατσιστικού εγκλήματος.
Μια μικρή παρατήρηση στο τελευταίο που έγραψες :D
Συνήθως οι ομοφυλόφιλοι στην Ελλάδα τουλάχιστο κάνουν σεξουαλική παρενοχληση στους υπόλοιπους άνδρες και όχι το αντίθετο
Και ..ρατσισμός από τους ομοφυλόφιλους στην Ελλάδα μπορεί να θεωρηθεί ακόμη και η αποριψη τους η το ότι δεν αποδέχομαι ως μη ομοφυλόφιλος το να κάνουν σεξουαλικές συμπεριφορές μπροστά μου χωρίς να έχω δυσφορία πχ να βλέπω δύο ομοφυλόφιλους άνδρες να φιλιούνται η να ερωτοτροπούν μπροστά μου σε δημόσιο χώρο (προσβολή δημόσιας αιδούς )
bluerose

Re: Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγε από το ακουστικό «σκάσε γλάστρα» και μετά γελούσαν»

https://www.newsit.gr/media/katerina-ka ... n/3215290/
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Φεβ 2021, 10:06
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Φεβ 2021, 09:18

Άρα
Οι υπερβολές και οι ακρότητες σε οποιοδήποτε κίνημα κάνουν καλό και τελικά βλάπτουν αυτό το κίνημα
Και αυτό δεν ισχύει μόνο για το κίνημα εναντίον των σεξουαλικών παρενοχλησεων η βιασμών με η χωρίς εισαγωγικά αλλά και για όλα τα υπόλοιπα κινήματα
Όταν κάνουμε λάστιχο από πλευράς ορισμού και ερμηνείας τις λέξεις βιασμός σεξουαλική παρενόχληση ..ρατσισμός φασισμός κλπ κλπ κλπ ..τοτε περισσότερο κακό κάνουμε στον αγώνα για την καταπολέμηση των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΏΝ περιστατικών ..

Σαν την ιστορία με τον βοσκό που φωνάζοντας συνεχώς λύκος λύκος , όταν ήρθε πραγματικά ο λύκος στο κοπάδι του ,οι υπόλοιπο συγχωριανοί του δεν τον πιστεύουν
Όπως έγραψα και παραπάνω, ο όρος "σεξουαλική παρενόχληση" έχει αρκετά μεγάλη κλιμάκωση ως νομική έννοια και δεν αντιμετωπίζεται ως τέτοια στην καθημερινότητα. Αν πεις ότι κάποιος σε παρενόχλησε σεξουαλικά, ο νους πηγαίνει σε συγκεκριμένες πράξεις/συμπεριφορές.
Ο όρος αυτός αφορά από μία άσεμνη χειρονομία ή έκφραση μέχρι και εκβιασμό/εκφοβισμό, κατά περίπτωση.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παράγει στο κοινό διφορούμενα συναισθήματα ως προς την πραγματική υπόσταση της παρενόχλησης. Διότι, μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι (στον ίδιο όρο) περιπτώσεις "πειράγματος" με περιπτώσεις στυγνών εκβιασμών.

Επίσης, ο όρος δεν αντιμετωπίζεται το ίδιο σε άντρες και γυναίκες, σε ετεροσεξουαλικούς και ομοσεξουαλικούς κλπ. Εκεί εισέρχεται και το στοιχείο της διάκρισης φύλου, γενετήσιου προσανατολισμού, και προστίθεται και η κατηγορία του ρατσιστικού εγκλήματος.
Μια μικρή παρατήρηση στο τελευταίο που έγραψες :D
Συνήθως οι ομοφυλόφιλοι στην Ελλάδα τουλάχιστο κάνουν σεξουαλική παρενοχληση στους υπόλοιπους άνδρες και όχι το αντίθετο
Το σχόλιό μου ήταν γενικό κι αφορούσε τις προβλέψεις της νομοθεσίας.
Δεν γνωρίζω ποιος κάνει τι και σε ποιον.
Και ..ρατσισμός από τους ομοφυλόφιλους στην Ελλάδα μπορεί να θεωρηθεί ακόμη και η αποριψη τους η το ότι δεν αποδέχομαι ως μη ομοφυλόφιλος το να κάνουν σεξουαλικές συμπεριφορές μπροστά μου χωρίς να έχω δυσφορία πχ να βλέπω δύο ομοφυλόφιλους άνδρες να φιλιούνται η να ερωτοτροπούν μπροστά μου σε δημόσιο χώρο (προσβολή δημόσιας αιδούς )
Δεν υπάρχει σκέτος "ρατσισμός" στο νομικό μας σύστημα. Υπάρχουν ρατσιστικά εγκλήματα (εγκλήματα με ρατσιστικό χαρακτήρα), δηλαδή παράνομες πράξεις που προκαλούνται ή συνοδεύονται από διακρίσεις.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

bluerose έγραψε: 05 Φεβ 2021, 09:57
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Φεβ 2021, 09:54 Παίδες, για να σοβαρευτούμε. Όλα αυτά είναι γνωστά. Αυτό που μετά από χρόνια θυμήθηκαν να ονομάσουν σεξουαλική παρενόχληση ήταν τότε ο τρόπος για να ανελιχθούν επαγγελματικά. Λοιπόν, το έκαναν. Άλλοι έδωσαν πούτσο, άλλοι έφαγαν. Όλα αυτά ήταν γνωστά από το πρώτο έτος οποιασδήποτε δραματικής σχολής. Αυτοί που δεν ήθελαν απλούστατα τα παρατούσαν. Έβλεπαν την βρώμα και τη δυσωδία. Αυτοί που συνέχισαν ήξεραν πολύ καλά που έμπαιναν. Τώρα, στη μόδα της εποχής καθιστούν εαυτούς θύματα και ελπίζουν να εξαργυρώσουν ότι τους προκύψει από την δημοσιότητα των δήθεν βιασμών τους. Υποκριτές και Φαρισαίοι.
Μα και ο Γκλέτσος;
Αυτός είναι παιδαρος τι χρειάζεται να εκβιάζει;
Δεν έχει να κάνει με την ομορφιά Μπλου μου. Οποιοσδήποτε που κατέχει κάποια "εξουσία" μπορεί να μπει σε αυτή την θέση και να εκμεταλλευτεί είτε την δύναμη που του δίνει η θέση του εκβιαστικά είτε την επιρροή του σαν μέντορας εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη του θύματος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Φεβ 2021, 09:54 Παίδες, για να σοβαρευτούμε. Όλα αυτά είναι γνωστά. Αυτό που μετά από χρόνια θυμήθηκαν να ονομάσουν σεξουαλική παρενόχληση ήταν τότε ο τρόπος για να ανελιχθούν επαγγελματικά. Λοιπόν, το έκαναν. Άλλοι έδωσαν πούτσο, άλλοι έφαγαν. Όλα αυτά ήταν γνωστά από το πρώτο έτος οποιασδήποτε δραματικής σχολής. Αυτοί που δεν ήθελαν απλούστατα τα παρατούσαν. Έβλεπαν την βρώμα και τη δυσωδία. Αυτοί που συνέχισαν ήξεραν πολύ καλά που έμπαιναν. Τώρα, στη μόδα της εποχής καθιστούν εαυτούς θύματα και ελπίζουν να εξαργυρώσουν ότι τους προκύψει από την δημοσιότητα των δήθεν βιασμών τους. Υποκριτές και Φαρισαίοι.
Δεν τους η τις κατηγορώ για αυτό , αυτό είναι μέσα στους κανόνες της επαγγελματικής τους επιτυχίας
Επίσης ΑΣ ΠΡΌΣΕΧΑΝ όσοι ισχυροί παράγοντες τόσο στο δημόσιο τομέα όσο και σε αθλητικές δημοσιογραφικές καλλιτεχνικές και αλλού επιχειρήσεις παθαίνουν ζημιά από αυτό
Ας γνώριζαν τους κανόνες της επιτυχίας της δουλειάς τους ..

Εμένα τον ΑΙΝΕΙΑΝ εάν με καταγγείλει για σεξουαλική παρενοχληση η γυναίκα ( που είναι και παράνομη μετανάστρια χωρίς χαρτιά ) που δουλεύει μεροκάματα στα κτήματα μου , απλά ΔΕΝ θα ξαναδουλέψει
Και δεν θα την πάρει στην δουλειά του και κανένας άλλος γαιοκτήμονας της περιοχής μου

Όσο για τις μηνύσεις η καταγγελίες , εάν δεν πρόκειται να πληρώσω τίποτε η να κλειστώ στην φυλακή ..δεν παθαίνω τίποτε
bluerose

Ο Χριστός κι η Παναγία
Εδώ μπορουσε να πει αυτή Βρε αι σιχτιρ, τενεκέ
Όντος όμως ξεχώρισε και δε πηγε

Ειρήνη Νικολοπούλου: «Απολυθήκαμε γιατί δεν ενδώσαμε σε σεξουαλικές προτάσεις»

Η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου, έγραψε τη δική της άποψη για το ελληνικό #metoo, που ξεκίνησε με την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου και συνέχισαν οι ηθοποιοί μιλώντας για λεκτική και σωματική βία αλλά και για σεξουαλική παρενόχληση.

H ανάρτηση της δημοσιογράφου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέρει: «#eimasteoloimazi Όλες & όλοι που δουλέψαμε και κακοποιηθήκαμε ηθικά λεκτικά & ψυχολογικά που απολυθήκαμε ενώ είμαστε πρώτοι και στα νούμερα η απολυθήκαμε γιατί δεν ενδώσαμε. Ας μην γίνουμε δικαστήρια και δικαστές αλλά ας ανοίξουμε επιτέλους τα καλά βαθιά άρρωστα κρυμμένα μυστικά μας – Ας μιλήσουν όσοι μπορούν και όσοι θέλουν κι εκείνοι που θα σιωπήσουν ας στηρίξουν τους θαρραλέους η πιο πονεμένους ,εκείνους με τις αγιάτρευτες πληγές Ας σταθούμε στο ύψος των εξαιρετικών περιστάσεων με σοβαρότητα νηφαλιότητα ψυχραιμία για να έχει αποτέλεσμα ο ξεσηκωμός – το Ελληνικό #metoo δεν είναι κουτσομπολιό της κακιάς ώρας ούτε τηλεξεκατίνιασμα αλλά μία ιερή στιγμή για να εκπαιδευτεί η νέα γενιά ότι το σεξουαλικώς ορθόν είναι η απόλυτη συναίνεση , ότι η βία σε κάθε μορφή της ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ γιατί μαυρίζει ψυχές καταστρέφει καρδούλες. Ήρθε ο καιρός η στιγμή τα μαμούνια να εκκαθαριστούν οι νευρικοί να τιθασεύσουν τα νεύρα τους οι ακόλαστοι να πάνε στον εξομολόγο & στον ψυχολόγο τους – To be continued».
Πηγή: cityportal.gr
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

bluerose έγραψε: 05 Φεβ 2021, 10:08 Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγε από το ακουστικό «σκάσε γλάστρα» και μετά γελούσαν»

Ο χώρος της τηλεόρασης έχει καταντήσει εδώ και δεκαετίες μία ανωμαλία και μισή.
Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις...

Η κατακόρυφη πτώση της ποιότητας είχε ως αποτέλεσμα να προτείνονται άλλα κριτήρια για την είσοδο στο χώρο.
Τα ίδια και με τις τέχνες.
Από την αριστοκρατία των λίγων (ποσοτικά) περάσαμε στην φαλλοκρατία των λίγων (ποιοτικά).

Κάποτε είχαμε συνθέτες, τώρα έχουμε μανατζαραίους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 05 Φεβ 2021, 10:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
bluerose

stavmanr έγραψε: 05 Φεβ 2021, 10:14
bluerose έγραψε: 05 Φεβ 2021, 10:08 Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγε από το ακουστικό «σκάσε γλάστρα» και μετά γελούσαν»

Ο χώρος της τηλεόρασης έχει καταντήσει εδώ και δεκαετίες μία ανωμαλία και μισή.
Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις...
Δεν νομίζω...
Μάλλον αυτό που λέει ο Αινείας

Εδώ που τριγυρίζω τώρα κάτι ακουγεται
Ο άντρας μου λέει προσεχε μη σε γελάσουν για μια καραμέλα
Λέω βρε άντε από κει. Αμα δε κοιτάς δεν υπάρχει θεμα
Εντωμεταξύ έχει και μια που είπε κάτι σα να το θέλει κι αυτή να.. τη παρενοχλησει κάποιος
Ε δεν είναι
bluerose

Φτάνει, αυτό δε σταματάει
Το καλό είναι αυτοί που όντος ρίχνονται θα σταματήσουν
Αλλά κινδυνευουν κι αυτοί που δε ρίχνονται και θα βρουν το μπελά τους αδικα

Στέργιος Λυμπέρης: Ένας από τους λόγους που έφυγα από την Ελλάδα ήταν οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις
«Μπαίνοντας στο δωμάτιο, αυτός ήταν με το μπουρνούζι. Και οι άλλοι δύο ηθοποιοί που θα συμμετείχαν στο σήριαλ, ήταν γυμνοί και βρίσκονταν σε ερωτική πράξη»

https://www.megatv.com/2021/02/02/sterg ... noxliseis/
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Άλεξλαμπ έγραψε: 05 Φεβ 2021, 09:59
Εσύ atreu73 γιατί τα παράτησες;
Εγώ καλή μου τα παράτησα γιατί ήμουν πολύ καλός γι' αυτούς. Επειδή τα ψώνια που μας δίδασκαν δεν είχαν ίχνος ταλέντου. Δεν ήταν ούτε καν μέτριοι. Ήθελαν ακόμα πολλά χρόνια για να κατακτήσουν την μετριότητα.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Φεβ 2021, 10:12
Δεν τους η τις κατηγορώ για αυτό , αυτό είναι μέσα στους κανόνες της επαγγελματικής τους επιτυχίας
Επίσης ΑΣ ΠΡΌΣΕΧΑΝ όσοι ισχυροί παράγοντες τόσο στο δημόσιο τομέα όσο και σε αθλητικές δημοσιογραφικές καλλιτεχνικές και αλλού επιχειρήσεις παθαίνουν ζημιά από αυτό
Ας γνώριζαν τους κανόνες της επιτυχίας της δουλειάς τους ..

Εμένα τον ΑΙΝΕΙΑΝ εάν με καταγγείλει για σεξουαλική παρενοχληση η γυναίκα ( που είναι και παράνομη μετανάστρια χωρίς χαρτιά ) που δουλεύει μεροκάματα στα κτήματα μου , απλά ΔΕΝ θα ξαναδουλέψει
Και δεν θα την πάρει στην δουλειά του και κανένας άλλος γαιοκτήμονας της περιοχής μου

Όσο για τις μηνύσεις η καταγγελίες , εάν δεν πρόκειται να πληρώσω τίποτε η να κλειστώ στην φυλακή ..δεν παθαίνω τίποτε
Ούτε εγώ κατηγορώ αυτούς που έκαναν ότι έκαναν. Καλά έκαναν. Αυτό διάλεξαν. Κατηγορώ αυτούς που το έκαναν και κλαψομουνιάζουν τώρα μετά από κάτι δεκαετίες. Όλοι φαντάζομαι έχουμε παρόμοιες εμπειρίες. Εγώ είχα μια γραμματέα μαλάκω που διάβαζε άρλεκιν όλη μέρα κι όταν την έδιωξα μου κουβάλησε την επιθεώρηση εργασίας.
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

Naida έγραψε: 05 Φεβ 2021, 09:38

Να αυτά που λέω κι εγώ πάνω-κατω.
Για την ακρίβεια έλεγες το ακριβώς αντίθετο, καθώς υποστήριζες ότι καλώς μπαίνουν όλα σε έναν κουβά ως "επιθέσεις εναντίον γυναικών", χωρίς να υποτιμούνται τα σοβαρά περιστατικά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Winston Smith έγραψε: 05 Φεβ 2021, 11:56
Για την ακρίβεια έλεγες το ακριβώς αντίθετο, καθώς υποστήριζες ότι καλώς μπαίνουν όλα σε έναν κουβά ως "επιθέσεις εναντίον γυναικών", χωρίς να υποτιμούνται τα σοβαρά περιστατικά.
Καμια σχέση όμως.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

Naida έγραψε: 05 Φεβ 2021, 11:57
Καμια σχέση όμως.
Καλά δεν είναι η πρώτη φορά που φάσκεις και αντιφάσκεις αλλά ακόμα δεν έχω σιγουρευτεί αν είσαι τόσο έξυπνη που έχεις πάει το τρολλάρισμα σε άλλο λέβελ ή απλά δεν καταλαβαίνεις το κονσεπτ της αντίφασης.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Winston Smith έγραψε: 05 Φεβ 2021, 12:10
Naida έγραψε: 05 Φεβ 2021, 11:57
Καμια σχέση όμως.
Καλά δεν είναι η πρώτη φορά που φάσκεις και αντιφάσκεις αλλά ακόμα δεν έχω σιγουρευτεί αν είσαι τόσο έξυπνη που έχεις πάει το τρολλάρισμα σε άλλο λέβελ ή απλά δεν καταλαβαίνεις το κονσεπτ της αντίφασης.
Νομίζω ότι απλά δεν με καταλαβαίνεις.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”