!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κιμούλης - μπούλινκ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Κιμούλης - μπούλινκ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

georgebi έγραψε: 07 Φεβ 2021, 13:48 ...
«Ήξερε το ενδιαφέρον μου, δεν το αποδέχθηκε με πολύ εύσχημο τρόπο. Επειδή είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, από τη μια πιστεύω ότι ξέρω να φέρομαι σε μία γυναίκα και από την άλλη όταν μου λέει μια γυναίκα το όχι, όταν θέλω και με ενδιαφέρει δεν τα παρατάω εύκολα», συνέχισε. Ο κ. Χαϊκάλης ανέφερε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με την ηθοποιό και εκείνη τον απέφευγε με ωραίο τρόπο. ...
Από το twitter, είναι ήδη δημοσιευμένο. Αλλά θα το βάλω σε spoiler.

Spoiler
Εικόνα
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

https://twitter.com/hotdoc_mag/status/1 ... 78401?s=20

«H ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Λόγω, ωστόσο, της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Εικόνα

:roll:

:o

Εικόνα
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

georgebi έγραψε: 07 Φεβ 2021, 19:58
Paris έγραψε: 07 Φεβ 2021, 19:48 Πολυ θα ηθελα να μιλησει η Κυρια Ανανία
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΜΑΡ 2020 :cry :e040: :011:

Εικόνα
με απογοητευσε αυτη
με τα οσα ακουγονται θα περιμενα να κανει μεγαλη καριερα :102: :102:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

alekhine έγραψε: 09 Φεβ 2021, 13:03 με απογοητευσε αυτη
με τα οσα ακουγονται θα περιμενα να κανει μεγαλη καριερα :102: :102:
Κοίτα, μετά από ένα σημείο, θα πρέπει να καταλάβετε ότι σαν κι αυτήν υπάρχουν χιλιάδες. Και καλύτερες. Και κάθε χρόνο περισσότερες. Βάλε και τις πλαστικές στη μέση, ακόμα και οι εκτός ανταγωνισμού τις ξεπερνούν μετά από ένα σημείο. Οπότε ακόμα και να τις πήδαγαν όλες, θα επιβίωνε η καλύτερη αναγκαστικά στο τέλος. :102:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Βάζω ένα σενάριο και θέλω απάντηση.

Πες οτι μου αρέσει να κυνηγάω γυναίκες μέσα απ' το επαγγελμά μου. Ετσι τη βρίσκω και αυτό θέλω απο τη ζωή μου.
Οταν προσλαμβάνω λοιπόν κάποια προσπαθώ να την ρίξω στο κρεβάτι. Αν μου πει ότι δεν θέλει την αποζημιώνω και τη διώχνω. Αν πάλι μου κάτσει την κρατάω όσο θέλω και πάλι την αποζημιώνω όταν φύγει.
Υπάρχει κάτι παράνομο;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

.

.

.

.

:o :o :o

Εικόνα
Spoiler
Άβαταρ μέλους
georgebi

Υπενθυμίζω ......
georgebi έγραψε: 31 Ιαν 2021, 10:29 Ο ηθοποιός Ερρίκος Μηλιάρης μετά από την καταγγελία που έκανε με ανάρτησή του στο Facebook ......ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να μιλήσει σε δημοσιογράφους καθώς όπως λέει:

«Δεν είχα σκοπό εξ αρχής να γίνω βορά των δημοσιογράφων, σε συνδυασμό και με το σημερινό ατυχές γεγονός της συνέντευξης, επαναλαμβάνω πως δεν θα παρίσταμαι σε κανένα μέσο ενημέρωσης και παρακαλώ και τον δημοσιογραφικό κύκλο να μη με αναζητά, όπως κάνει όλη μέρα σήμερα ασταμάτητα και επίμονα.

Σκοπός μου ήταν να ενημερωθεί ο κλάδος και να περιοριστούν τέτοιου είδους συμπεριφορές».

https://www.ereportaz.gr/errikos-miliar ... ou-kopike/
Εικόνα

Ο ηθοποιός όπως αναφέρει στο κείμενο του δέχτηκε να μιλήσει χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και να αναφερθεί στο επίμαχο περιστατικό. Όπως ο ίδιο αναφέρει η συνέντευξή είχε διάρκεια 15 λεπτών και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων πρόβαλε μόνο πέντε δευτερόλεπτα με την φράση «δέχτηκα να αυνανιστώ μπροστά του».

......και επικαιροποιώ ......

https://mikropragmata.lifo.gr/zoi/liga- ... pompi-tis/

Εικόνα
Από το Facebook του Ερρίκου Μηλιάρη

Χθες το βράδυ διάβασα στο Instagram ένα μήνυμα που μου είχε έρθει αρκετές μέρες τώρα, αλλά επειδή δεν ασχολούμαι συχνά με τη συγκεκριμένη εφαρμογή δεν το είχα προσέξει και το διάβασα τελικά χθες. Ήταν ένα πολύ όμορφο μήνυμα από τη Φαίη Σκορδά. :hebit:

Θέλω να πω αρχικά ότι έχω ξεκαθαρίσει πως δεν θέλω να εμφανιστώ στην οθόνη για αυτό το θέμα που ανέδειξα κι εγώ με τη σειρά μου και οι λόγοι είναι πολλοί. Στην τελική προσφέρεται ξαφνικά και μια δημοσιότητα που δεν προέρχεται από την προσωπική μου δουλειά και για αυτό δεν νιώθω πως πρέπει να έλξω τα φώτα και να “εκμεταλλευτώ” αυτή την προβολή, αφού οι λόγοι δεν είναι καλλιτεχνικοί.

Όμως θέλω οπωσδήποτε, έστω γραπτώς με αυτή τη δημοσίευση, να τοποθετηθώ για το πρόσωπο της Φαίης, :g094: γιατί το καλό, ειδικά σε τέτοιες ιστορικές συγκυρίες, πρέπει να λέγεται. Η Φαίη Σκορδά :hebit: είναι, στα μάτια μου, μια βαθιά αξιοθαύμαστη προσωπικότητα αυτών των ημερών.

Έχω ξαφνιαστεί με πολύ συγκινητικό τρόπο. Από έναν κόσμο που δεν μπορώ να πω πως είναι και τόσο δικός μου, δεν έχω τηλεόραση, δεν παρακολουθώ πρωινές εκπομπές (βίντεο από την εκπομπή της έχω δει), αλλά, κι όμως, από εκεί, έρχεται ένα πρόσωπο που έχει σταθεί μέχρι στιγμής στο θέμα με έναν τρόπο πολύ πιο αξιοσέβαστο από διάφορους άλλους ανθρώπους που ανήκουν στον “δικό μου κόσμο” (εξού και το “ξάφνιασμα”).

Η σημαντικότητα της παρουσίας της είναι πολύπλευρη. Κατέχει μια θέση πολύ σοβαρή, μέσα σε έναν εργασιακό χώρο που σίγουρα και εκεί υπάρχουν κάποιοι αυστηροί κανόνες και σημαντικοί παράγοντες που μπορεί να μη νιώθει και κάποιος ελεύθερος να μιλήσει, απευθύνεται σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανθρώπων της χώρας και έχει κερδίσει μια θέση στη δουλειά της στέρεη, που δεν της την παίρνει κανείς.

Όλοι αυτοί οι λόγοι είναι ακριβώς αυτοί που θα μπορούσαν κάλλιστα να την κάνουν να παίρνει απλώς κάποιες συνεντεύξεις για αυτό το θέμα που μας απασχολεί, να αναδεικνύει καταγγελίες και μέχρι εκεί. Τίποτα παραπάνω.

Αντιθέτως (και για αυτό είναι αξιοθαύμαστη), εκείνη παίρνει θέση, με μία φοβερή κυριαρχία και αξιοπρέπεια, πατώντας γερά στα πόδια της, με σοβαρή σκέψη και τοποθέτηση, με βαθύ ενδιαφέρον και με συγκινητικό σθένος και θέρμη, χωρίς να φοβάται κανέναν και τίποτα.

Το κυριότερο σε όλα αυτά είναι το ότι είναι γυναίκα. Και δεν το λέω αυτό με κάποια διάθεση διάκρισης. Το λέω μόνο και μόνο επειδή, παρόλο που κι εγώ ανέδειξα μια ιστορία μου ως άντρας και πολλοί άλλοι επίσης (και πολύ καλά κάναμε), δεν παύει το θέμα να είναι πρωτίστως έμφυλο. Και ακριβώς για αυτό έχει τεράστια σημασία που γυναίκα παρουσιάστρια πατάει πόδι, στηρίζει ολόψυχα, τοποθετείται και αγκαλιάζει.

Αρκετοί “σοβαροί” άνθρωποι σε αυτή τη χώρα δεν έδειξαν ανάλογα δείγματα γραφής. Η Φαίη Σκορδά ανατρέπει πολλά στερεότυπα :g094: . Και αξίζει ένα τεράστιο μπράβο γιατί η στάση της είναι πιο σημαντική από όσο και η ίδια φαντάζεται.

Και επί προσωπικού Φαίη :romance-hearteyes: , δεν γνωριζόμαστε, σε ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σου και συγγνώμη που δεν θα εμφανιστώ στην εκπομπή, αλλά ένιωσα χρέος μου να γράψω έστω αυτό γιατί το αξίζεις και ήθελα να το πω, ολόψυχα.

Χρειαζόμαστε πολλές και πολλούς σαν τη Φαίη :hebit: αυτές τις μέρες. Από θέσεις προβολής σαν αυτή της Φαίης :g094: . Για να είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι.

Εικόνα
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Εικόνα
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

georgebi έγραψε: 09 Φεβ 2021, 18:40 Υπενθυμίζω ......
georgebi έγραψε: 31 Ιαν 2021, 10:29 Ο ηθοποιός Ερρίκος Μηλιάρης μετά από την καταγγελία που έκανε με ανάρτησή του στο Facebook ......ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να μιλήσει σε δημοσιογράφους καθώς όπως λέει:

«Δεν είχα σκοπό εξ αρχής να γίνω βορά των δημοσιογράφων, σε συνδυασμό και με το σημερινό ατυχές γεγονός της συνέντευξης, επαναλαμβάνω πως δεν θα παρίσταμαι σε κανένα μέσο ενημέρωσης και παρακαλώ και τον δημοσιογραφικό κύκλο να μη με αναζητά, όπως κάνει όλη μέρα σήμερα ασταμάτητα και επίμονα.

Σκοπός μου ήταν να ενημερωθεί ο κλάδος και να περιοριστούν τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Εικόνα

Ο ηθοποιός όπως αναφέρει στο κείμενο του δέχτηκε να μιλήσει χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και να αναφερθεί στο επίμαχο περιστατικό. Όπως ο ίδιο αναφέρει η συνέντευξή είχε διάρκεια 15 λεπτών και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων πρόβαλε μόνο πέντε δευτερόλεπτα με την φράση «δέχτηκα να αυνανιστώ μπροστά του».

[img]https://i.postimg.cc/x856Wyph/640- ... .jpg[/img]

Χθες το βράδυ διάβασα στο Instagram ένα μήνυμα που μου είχε έρθει αρκετές μέρες τώρα, αλλά επειδή δεν ασχολούμαι συχνά με τη συγκεκριμένη εφαρμογή δεν το είχα προσέξει και το διάβασα τελικά χθες. Ήταν ένα πολύ όμορφο μήνυμα από τη Φαίη Σκορδά. :hebit:

Θέλω να πω αρχικά ότι έχω ξεκαθαρίσει πως δεν θέλω να εμφανιστώ στην οθόνη για αυτό το θέμα που ανέδειξα κι εγώ με τη σειρά μου και οι λόγοι είναι πολλοί. Στην τελική προσφέρεται ξαφνικά και μια δημοσιότητα που δεν προέρχεται από την προσωπική μου δουλειά και για αυτό δεν νιώθω πως πρέπει να έλξω τα φώτα και να “εκμεταλλευτώ” αυτή την προβολή, αφού οι λόγοι δεν είναι καλλιτεχνικοί.

Όμως θέλω οπωσδήποτε, έστω γραπτώς με αυτή τη δημοσίευση, να τοποθετηθώ για το πρόσωπο της Φαίης, :g094: γιατί το καλό, ειδικά σε τέτοιες ιστορικές συγκυρίες, πρέπει να λέγεται. Η Φαίη Σκορδά :hebit: είναι, στα μάτια μου, μια βαθιά αξιοθαύμαστη προσωπικότητα αυτών των ημερών.

Έχω ξαφνιαστεί με πολύ συγκινητικό τρόπο. Από έναν κόσμο που δεν μπορώ να πω πως είναι και τόσο δικός μου, δεν έχω τηλεόραση, δεν παρακολουθώ πρωινές εκπομπές (βίντεο από την εκπομπή της έχω δει), αλλά, κι όμως, από εκεί, έρχεται ένα πρόσωπο που έχει σταθεί μέχρι στιγμής στο θέμα με έναν τρόπο πολύ πιο αξιοσέβαστο από διάφορους άλλους ανθρώπους που ανήκουν στον “δικό μου κόσμο” (εξού και το “ξάφνιασμα”).

Η σημαντικότητα της παρουσίας της είναι πολύπλευρη. Κατέχει μια θέση πολύ σοβαρή, μέσα σε έναν εργασιακό χώρο που σίγουρα και εκεί υπάρχουν κάποιοι αυστηροί κανόνες και σημαντικοί παράγοντες που μπορεί να μη νιώθει και κάποιος ελεύθερος να μιλήσει, απευθύνεται σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανθρώπων της χώρας και έχει κερδίσει μια θέση στη δουλειά της στέρεη, που δεν της την παίρνει κανείς.

Όλοι αυτοί οι λόγοι είναι ακριβώς αυτοί που θα μπορούσαν κάλλιστα να την κάνουν να παίρνει απλώς κάποιες συνεντεύξεις για αυτό το θέμα που μας απασχολεί, να αναδεικνύει καταγγελίες και μέχρι εκεί. Τίποτα παραπάνω.

Αντιθέτως (και για αυτό είναι αξιοθαύμαστη), εκείνη παίρνει θέση, με μία φοβερή κυριαρχία και αξιοπρέπεια, πατώντας γερά στα πόδια της, με σοβαρή σκέψη και τοποθέτηση, με βαθύ ενδιαφέρον και με συγκινητικό σθένος και θέρμη, χωρίς να φοβάται κανέναν και τίποτα.

Το κυριότερο σε όλα αυτά είναι το ότι είναι γυναίκα. Και δεν το λέω αυτό με κάποια διάθεση διάκρισης. Το λέω μόνο και μόνο επειδή, παρόλο που κι εγώ ανέδειξα μια ιστορία μου ως άντρας και πολλοί άλλοι επίσης (και πολύ καλά κάναμε), δεν παύει το θέμα να είναι πρωτίστως έμφυλο. Και ακριβώς για αυτό έχει τεράστια σημασία που γυναίκα παρουσιάστρια πατάει πόδι, στηρίζει ολόψυχα, τοποθετείται και αγκαλιάζει.

Αρκετοί “σοβαροί” άνθρωποι σε αυτή τη χώρα δεν έδειξαν ανάλογα δείγματα γραφής. Η Φαίη Σκορδά ανατρέπει πολλά στερεότυπα :g094: . Και αξίζει ένα τεράστιο μπράβο γιατί η στάση της είναι πιο σημαντική από όσο και η ίδια φαντάζεται.

Και επί προσωπικού Φαίη :romance-hearteyes: , δεν γνωριζόμαστε, σε ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σου και συγγνώμη που δεν θα εμφανιστώ στην εκπομπή, αλλά ένιωσα χρέος μου να γράψω έστω αυτό γιατί το αξίζεις και ήθελα να το πω, ολόψυχα.

Χρειαζόμαστε πολλές και πολλούς σαν τη Φαίη :hebit: αυτές τις μέρες. Από θέσεις προβολής σαν αυτή της Φαίης :g094: . Για να είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι.

[img]https://i.postimg.cc/y8MypbYW/faih ... .jpg[/img]
πού βλέπεις την ανακολουθία ρε τύπε; μια χαρά τα λέει ο άνθρωπος
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Σέλευκας έγραψε: 09 Φεβ 2021, 13:26 Βάζω ένα σενάριο και θέλω απάντηση.

Πες οτι μου αρέσει να κυνηγάω γυναίκες μέσα απ' το επαγγελμά μου. Ετσι τη βρίσκω και αυτό θέλω απο τη ζωή μου.
Οταν προσλαμβάνω λοιπόν κάποια προσπαθώ να την ρίξω στο κρεβάτι. Αν μου πει ότι δεν θέλει την αποζημιώνω και τη διώχνω. Αν πάλι μου κάτσει την κρατάω όσο θέλω και πάλι την αποζημιώνω όταν φύγει.
Υπάρχει κάτι παράνομο;
Το θίγεις αμιγώς εργασιακά αλλά και πάλι υπάρχουν κάποια νομικά μικροπροβλήματα. :D

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και στο πλαίσιο που το θέτεις, που ακριβώς διέκρινες το οτιδήποτε για αποζημιώσεις;

Κατά τα άλλα, και η ξεφτίλα που τρώνε τώρα οι κυνηγοί εμπειριών, δεν είναι παράνομη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 09 Φεβ 2021, 23:25
georgebi έγραψε: 09 Φεβ 2021, 18:40 Υπενθυμίζω ......

Εικόνα

[img]https://i.postimg.cc/x856Wyph/640- ... .jpg[/img]

[img]https://i.postimg.cc/y8MypbYW/faih ... .jpg[/img]
πού βλέπεις την ανακολουθία ρε τύπε; μια χαρά τα λέει ο άνθρωπος
Πουθενά δεν έγραψα για ανακολουθία ....

Αν και εγώ είμαι Μενεγακικός.... :g094:

Εικόνα

..... πάντα στη Φαίη αναγνώριζα τη βαθιά αξιοθαύμαστη και πολύπλευρη σημαντικότητα της παρουσίας της. :g030:

Εδώ κάπου οφείλω να σου πω πως πρέπει να σταματήσεις να με παρερμηνεύεις.

Αν και συνήθως είμαι Βούδας, καμιά φορά φορτώνω. Για αυτό σε παρακαλώ να προσέχεις στο μέλλον ξεκινώντας από τώρα.
Spoiler
Άβαταρ μέλους
georgebi

Spoiler
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 23:36
Σέλευκας έγραψε: 09 Φεβ 2021, 13:26 Βάζω ένα σενάριο και θέλω απάντηση.

Υπάρχει κάτι παράνομο;
Το θίγεις αμιγώς εργασιακά αλλά και πάλι υπάρχουν κάποια νομικά μικροπροβλήματα. :D

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και στο πλαίσιο που το θέτεις, που ακριβώς διέκρινες το οτιδήποτε για αποζημιώσεις;

Κατά τα άλλα, και η ξεφτίλα που τρώνε τώρα οι κυνηγοί εμπειριών, δεν είναι παράνομη.
συμφωνώ απόλυτα για το κράξιμο το σκέτο
αλλά τα όρια του νόμιμου δεν ξέρω πόσο είναι σαφή
αν εγώ βγάλω αγγελία και κάνω κάστιγκ για να φτιαχτώ δεν μου φαίνεται εντελώς νόμιμο αλλά ούτε και το ξέρω ακριβώς.
Ελπίζω να φαίνεται ότι δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα να ανήκω στο φύλο το οποίο έχει τέτοια συμπεριφορά γιαυτό και χρησιμοποιώ ωμή γλώσσα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Νομίζω το έθεσε στη σωστη βαση
Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία
https://twitter.com/kafraki6/status/1360261306423599112
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”