!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπεκατώρου & Μπικοφ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
killzone

Re: Μπεκατώρου & Μπικοφ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

Naida έγραψε: 18 Ιαν 2021, 00:22
Μπαντάς έγραψε: 18 Ιαν 2021, 00:19 Ναιδα μου, παρόλο που δεν σε διάβαζα και συνεπώς δεν σε ήξερα, με αυτές τις πέντε γραμμές με κέρδισες μία δια παντός.

Σκλάβος σου για πάντα, κούκλα μου.
:)
Δημοκρατικός έγραψε: 18 Ιαν 2021, 00:20
Naida έγραψε: 18 Ιαν 2021, 00:10

Εύχομαι να έχεις επουλώσει ότι τραυμα σου άφησε η κίνηση του και κυρίως η αδιαφορία των άλλων που ήξεραν και δεν σε στήριξαν. Επίσης εύχομαι να γράφεις στις ωοθήκες σου σεξιστικές αηδίες που γράφονται εδώ μέσα από ανύπαρκτα, χυδαία, ανίκανα αντικείμενα.
Γυναίκα είναι; :xena:
Δεν ειναι; :o
Εχω φυγει απο κει ευτυχως γιατι σωματικα κ ψυχικα ημουν off 2 χρονια σε καθημερινη βαση ανελεητου ψυχολογικου πολεμου με προβληματα υπνου και το αγχος να με στιγματιζει μεχρι σημερα με πηρε 1 χρονο να συνελθω με πολλες ωρες υπνου και ευτυχως εχω καταφερει να ελλατωσω σε σημαντικο βαθμο το αγχος χωρις ιατρικες συνταγες κοκ αν το εχω ξεπερασει ; ναι σε καποιο βαθμο.

ειμαι Αντρας και οχι γυναικα :smt023
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

killzone έγραψε: 18 Ιαν 2021, 00:56
Μπαντάς έγραψε: 18 Ιαν 2021, 00:19 Ναιδα μου, παρόλο που δεν σε διάβαζα και συνεπώς δεν σε ήξερα, με αυτές τις πέντε γραμμές με κέρδισες μία δια παντός.

Σκλάβος σου για πάντα, κούκλα μου.
Δημοκρατικός έγραψε: 18 Ιαν 2021, 00:20
Γυναίκα είναι; :xena:
Εχω φυγει απο κει ευτυχως γιατι σωματικα κ ψυχικα ημουν off 2 χρονια σε καθημερινη βαση ανελεητου ψυχολογικου πολεμου με προβληματα υπνου και το αγχος να με στιγματιζει μεχρι σημερα με πηρε 1 χρονο να συνελθω με πολλες ωρες υπνου και ευτυχως εχω καταφερει να ελλατωσω σε σημαντικο βαθμο το αγχος χωρις ιατρικες συνταγες κοκ αν το εχω ξεπερασει ; ναι σε καποιο βαθμο.

Συγνωμη δεν το είχα αντιληφθεί. Ακόμα πιο σπουδαίο το ότι το εκφράζεις έστω και εδώ Ακόμα πιο χυδαίο που δεν σου συμπαραστάθηκαν να το καταγγείλεις.
Εύχομαι να το ξεπεράσεις στο μέγιστο βαθμό και να μη σου αφήσει φοβία για τους ανθρώπους και τις σχέσεις.

Υγ οπότε οφείλω διόρθωση, ότι σεξιστικό διαβάσεις γραψ' το στα @@ σου. Ξεκάθαρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
killzone

Naida έγραψε: 18 Ιαν 2021, 01:01

Συγνωμη δεν το είχα αντιληφθεί. Ακόμα πιο σπουδαίο το ότι το εκφράζεις έστω και εδώ Ακόμα πιο χυδαίο που δεν σου συμπαραστάθηκαν να το καταγγείλεις.
Εύχομαι να το ξεπεράσεις στο μέγιστο βαθμό και να μη σου αφήσει φοβία για τους ανθρώπους και τις σχέσεις.
οι φιλοι μου και συναδελφοι μου το αναγνωριζουν ομολογουμενοι οτι δεν θα αντεχε κανενας στην θεση μου το προβλημα μου δεν ειναι οτι δεν συμπαρασταθηκε κανενας αλλα οτι ολο το συστημα ειναι διεφθαρμενο αν ειχα καλες σχεσεις με καποιο κομμα ισως σιγουρα θα το τραβουσα μεχρι οσο παει δικαστικα αλλα βλεπεις σε ολους τους τομεις εμπλεκονται τα κομματα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

killzone έγραψε: 18 Ιαν 2021, 01:19

οι φιλοι μου και συναδελφοι μου το αναγνωριζουν ομολογουμενοι οτι δεν θα αντεχε κανενας στην θεση μου το προβλημα μου δεν ειναι οτι δεν συμπαρασταθηκε κανενας αλλα οτι ολο το συστημα ειναι διεφθαρμενο αν ειχα καλες σχεσεις με καποιο κομμα ισως σιγουρα θα το τραβουσα μεχρι οσο παει δικαστικα αλλα βλεπεις σε ολους τους τομεις εμπλεκονται τα κομματα.
Ισχύει στο έπακρο. Θεωρω όμως ότι αν είχες την στήριξη μαρτύρων θα μπορούσες να είχες κάνει την καταγγελία και να πλήρωνε αυτός που τόλμησε να στο κάνει.

Que Sera, Sera...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Naida έγραψε: 18 Ιαν 2021, 01:30

Ισχύει στο έπακρο. Θεωρω όμως ότι αν είχες την στήριξη μαρτύρων θα μπορούσες να είχες κάνει την καταγγελία και να πλήρωνε αυτός που τόλμησε να στο κάνει.
Ο προσωπικός αγώνας είναι πολύ δύσκολος απέναντι σε ολόκληρους κοινωνικούς μηχανισμούς.
Ο ηθικός δράστης δεν είναι μόνο το πρόσωπο που ενεργεί. Είναι ένα ολόκληρο κοινωνικό σύστημα που παράγει, συντηρεί, προωθεί τέτοιες συμπεριφορές, έμμεσα ή άμεσα, και ταυτόχρονα αποσιωπά, κωλυσιεργεί, δυσπιστεί, απαξιώνει τα θύματα.
Άβαταρ μέλους
killzone

stavmanr έγραψε: 18 Ιαν 2021, 01:35
Naida έγραψε: 18 Ιαν 2021, 01:30

Ο προσωπικός αγώνας είναι πολύ δύσκολος απέναντι σε ολόκληρους κοινωνικούς μηχανισμούς.
Ο ηθικός δράστης δεν είναι μόνο το πρόσωπο που ενεργεί. Είναι ένα ολόκληρο κοινωνικό σύστημα που παράγει, συντηρεί, προωθεί τέτοιες συμπεριφορές, έμμεσα ή άμεσα, και ταυτόχρονα αποσιωπά, κωλυσιεργεί, δυσπιστεί, απαξιώνει τα θύματα.
ισχυει οτι λεει ο stavmanr :smt023
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Γιάννης έγραψε: 17 Ιαν 2021, 15:22
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:48
Οι εμπνευστές του σκίτσου θεωρούν πως οι αποδείξεις είναι «αποτρεπτικός παράγων» στο να καταδικαστεί κάποιος άνθρωπος.
Ενδιαφέρουσα άποψη.
Δεν έπιασες ούτε τον λήγοντα.
Για εξήγησε λίγο, γιατί με τα Αγγλικά που ξέρω βλέπω να αναφέρεται τεχνηέντως το ερώτημα της ύπαρξης αποδείξεων ως αποτρεπτικός
παράγων για τη καταγγελία ενός βιασμού.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 18 Ιαν 2021, 04:52
Για εξήγησε λίγο, γιατί με τα Αγγλικά που ξέρω βλέπω να αναφέρεται τεχνηέντως το ερώτημα της ύπαρξης αποδείξεων ως αποτρεπτικός
Αναφέρεται στην επιθετική χρήση του "έχεις αποδείξεις" από την υπεράσπιση του βιαστή. Το οποίο μπορεί να δράσει αποτρεπτικά όταν το θύμα είναι πολύ νεαρό και έχει να κάνει με κάποιον ισχυρό, για μια υπόθεση που μπορεί να μην έχει αποδείξεις.
Rudiche

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rudiche »

Το φεμινιστικό κίνημα οφείλει να σταθεί αλληλέγγυο σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις, κακοποιήσεις και βιασμούς γυναικών, είτε πρόκειται για πρωταθλήτριες, φοιτήτριες, εργαζόμενες ή οτιδήποτε άλλο από ανθρώπους που είτε έχουν εξουσία είτε όχι.

Τα στόματα ανοίγουν, αφού έκανε την αρχή η Σοφία, και η σαπίλα ξεσκεπάζεται, έτσι ώστε να καθαρίσουμε τη βρωμιά και τη δυσωδία που υπάρχει σε όλους τους χώρους.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2021, 13:46
Ασέβαστος έγραψε: 16 Ιαν 2021, 12:41
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2021, 12:13
Αν αποδειχθεί ότι αυτή η Μπεκατώρου έκανε αυτές τις δηλώσεις για να αποκτήσει δημοσιότητα , θα έχει ποινικές η άλλου είδους κυρώσεις ; :D
αν αποδειχτει οτι πραγματι τη βιασε καποιος, και μετα απο αυτη βιασε αλλες 200, η οποιες θα τη γλυτωναν αν ειχε μιλησει τοτε, θα εχει ποινικες η αλλου ειδους κυρωσεις; εστω, κατ ελαχιστον, θα ειναι δικαιο να την σκυλοβριζουμε;
Ε ναι, το θύμα θέλει ξύλο, one way or another.
καταρχην ο θυτης θελει κρεμασμα.

επειτα, το θυμα θελει "ξυλο" απο τα επομενα θυματα.

ειναι υποχρεωση καθε πολιτη να δρασει οταν ερχεται αντιμετωπος με εγκληματικες δραστηριοτητες. καπου ειδα και οτι το το ειπε στον τοτε συντροφο της.
αλλος καθικης κι αυτος, ακομη κι αν δεν ηθελε να μιλησει σε εισαγγελεα, μπορουσε τουλαχιστον του σπασει τα ποδαρια.

καποτε οι βιασμενες ντρεπονταν να μιλησουν, για να μην τις κακοχαρακτηρισει ο κοσμος.

αλλαζει αυτο, και πρεπει να αλλαξει. πρεπει να φοβουνται οτι αν ΔΕΝ μιλησουν θα τις κακοχαρακτηρισει ο κοσμος. πρεπει να το θεωρουν ιερη υποχρεωση να καταστραφει ο βιαστης με καθε τροπο, και να το φορανε σαν παρασημο το οτι τον εβγαλαν απο την κυκλοφορια και προστατεψαν τις επομενες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Πολυ περιεργη ιστορια και απ'οτι φαινεται υπαρχει μεγαλο παρασκηνιο ειδαλως ειναι κατι παραπανω απο φανερο οτι δεν θα ειχε τυχη μια καταγγελια μετα απο 800 χρονια.
Κατι χοντρο εχει παιχτει εκει μεσα.

Εικόνα
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 18 Ιαν 2021, 09:14
Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2021, 13:46
Ασέβαστος έγραψε: 16 Ιαν 2021, 12:41
αν αποδειχτει οτι πραγματι τη βιασε καποιος, και μετα απο αυτη βιασε αλλες 200, η οποιες θα τη γλυτωναν αν ειχε μιλησει τοτε, θα εχει ποινικες η αλλου ειδους κυρωσεις; εστω, κατ ελαχιστον, θα ειναι δικαιο να την σκυλοβριζουμε;
Ε ναι, το θύμα θέλει ξύλο, one way or another.
καταρχην ο θυτης θελει κρεμασμα.

επειτα, το θυμα θελει "ξυλο" απο τα επομενα θυματα.

ειναι υποχρεωση καθε πολιτη να δρασει οταν ερχεται αντιμετωπος με εγκληματικες δραστηριοτητες. καπου ειδα και οτι το το ειπε στον τοτε συντροφο της.
αλλος καθικης κι αυτος, ακομη κι αν δεν ηθελε να μιλησει σε εισαγγελεα, μπορουσε τουλαχιστον του σπασει τα ποδαρια.

καποτε οι βιασμενες ντρεπονταν να μιλησουν, για να μην τις κακοχαρακτηρισει ο κοσμος.

αλλαζει αυτο, και πρεπει να αλλαξει. πρεπει να φοβουνται οτι αν ΔΕΝ μιλησουν θα τις κακοχαρακτηρισει ο κοσμος. πρεπει να το θεωρουν ιερη υποχρεωση να καταστραφει ο βιαστης με καθε τροπο, και να το φορανε σαν παρασημο το οτι τον εβγαλαν απο την κυκλοφορια και προστατεψαν τις επομενες.
Όχι ακόμα έτσι είναι. Ο κόσμος κοιτάει να βρει ελαφρυντικά στον θύτη. Πάρε παράδειγμα εδώ μέσα. Διάβασε το άλλο νήμα του ΤΑΥΓΕΤΗ. Επίσης για να νιώθει το θύμα "άνετα" να μιλήσει θα πρέπει να υπάρχει στην κοινωνία η αποδοχή ότι το θύμα δεν έχει ευθύνη.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Υδράργυρος έγραψε: 18 Ιαν 2021, 08:33
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 18 Ιαν 2021, 04:52
Αναφέρεται στην επιθετική χρήση του "έχεις αποδείξεις" από την υπεράσπιση του βιαστή. Το οποίο μπορεί να δράσει αποτρεπτικά όταν το θύμα είναι πολύ νεαρό και έχει να κάνει με κάποιον ισχυρό, για μια υπόθεση που μπορεί να μην έχει αποδείξεις.
Και πως θα καταδικαστεί κάποιος χωρίς αποδείξεις λοιπόν? Ξέρω τον αντίλογο για την παρομοίωση της δικαιοσύνης με τον ιστό της
αράχνης αλλά με την ίδια λογική και η κατάργηση των αποδείξεων ως τεκμηρίου λειτουργεί εις βάρος των αδυνάμων. Αν μία γυναίκα
μπορεί να καταγγείλει τον φερόμενο βιαστή της και να οδηγήσει στη καταδίκη του χωρίς αποδείξεις, τότε και αυτός μπορεί να
στρεψοδικήσει καταγγέλλοντας τη κατήγορό του ως επι χρήμασι εκδιδόμενη και εκβιάστρια. Άσε που η έννοια του ισχυρού τείνει πλέον
να ξεθωριάσει. Η Ολυμπιονίκης δεν αποτελεί ένα πρόσωπο με επιρροή? Δεν έχει από πίσω της όλες αυτές τις οργναώσεις που δίνουν
«μάχες υπέρ των δικαιωμάτων»?
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Belisarius έγραψε: 16 Ιαν 2021, 19:13
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιαν 2021, 19:04
Belisarius έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:57
Είπα εγώ ότι ισχύει αυτόματα η συκοφαντική; Είπα ότι πρέπει να γίνει ακριβώς ορίζει ο νόμος.
Όχι, είπες καλό είναι να γίνει μήνυση. Αυτό έκανες γιατί με αυτόν ταυτίστηκες.
Μη μας παραμυθιάζεις τώρα με το νόμο.
Εγω μπορεί να ταυτίζομαι με όποιον θέλω. Μπορεί να έχω βιάσει και γυναικείο τάγμα 20+ χρόνια πριν. Μόνο που αυτά δεν είναι επιχειρήματα για το τι πρέπει να ισχύσει.

Το θέμα είναι τι ορίζει ο νόμος, όχι ο όχλος. Αν είμαι αθώος και κατηγορούμαι κάνω μήνυση. Αν δε κάνω μήνυση για συκοφαντία, όταν μου αποδίδεται κάτι τόσο σοβαρό εμπρός στο πανελλήνιο, είναι σαν παραδοχή ενοχής.
σωστο αυτο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”