Στην Καλιφόρνια νομίζω ότι δεν έχουν καν αρχίσει να μετράνε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
Re: Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
Υπάρχει πιο αργή ενσωμάτωση των early votes που είναι περισσότερο ευνοϊκές για τους δημοκρατικούς.
Γενικά το αποτέλεσμα των εκλογών μάλλον θα αργήσουμε να το μάθουμε.
Βρισκόμαστε σε αρκετά πρώιμο στάδιο ακόμα, για να λέμε ποιος θα περνούσε ποιον. Θα δούμε τι θα γίνει.Αρίστος έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 05:45
Πριν ξεκινησει παντως η Καλιφορνια βλεπω οτι ο Τραμπ θα μπορουσε να περασει και 4% μπροστα.
.
Τα δε early votes θα πάρουν μέρες για να καταμετρηθούν στο σύνολό τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KRAKEN την 04 Νοέμ 2020, 05:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- John Brown Gun Club
αφου το λες εσυ, τοτε σιγουρα θα χασει.Αρίστος έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 05:45
Πριν ξεκινησει παντως η Καλιφορνια βλεπω οτι ο Τραμπ θα μπορουσε να περασει και 4% μπροστα.
.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
Uppercut
Kανείς δε νοιάζεται για το popular vote. Δε σημαίνει τίποτα.
Προβλεψα και πρωτη νικη Τραμπ και Brexit.
Για τη δευτερη νικη Τραμπ εχω γραψει και αρθρο.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 04 Νοέμ 2020, 05:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
3 μοναδες μπροστα στις ψηφους ο Τραμπ.
.
.
- John Brown Gun Club
και νικη ΣΥΡΙΖΑ προβλεψες.Αρίστος έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 05:49John Brown Gun Club έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 05:48αφου το λες εσυ, τοτε σιγουρα θα χασει.Αρίστος έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 05:45
.
.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
John Brown Gun Club έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 05:55και νικη ΣΥΡΙΖΑ προβλεψες.Αρίστος έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 05:49
.
Εχω προβλεψει κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τον Ιανουαριο του 2015, νικη με μεγαλη διαφορα στο δημοψηφισμα, παλι δευτερη κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το Σεπτεμβριο (οταν οι δημοσκοπησεις ελεγαν οτι οι ΑΝΕΛ δεν μπαινουν στη Βουλη).
Το 2019 ειχα πει οτι χανει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογες και τον Ιουλιο. Ειχα ομως πει ΠΡΙΝ τις ευρωεκλογες οτι αν γινουν εκλογες το Σεπτεμβριο θα κερδισει.
.
-
the Bachelor
Re: Ειστε έτοιμοι να υποδεχτείτε το νεο πρόεδρο του κόσμου?
έχω να καυλώσω τόσο από τότε που μπήκε η Χρυσή Αυγή στη Βουλή
απ'οτι φαίνεται θα πάει μέχρι τέλος της εβδομάδας. Θα κριθεί σε 2-3 πολιτείες στη rust belt που σταμάτησαν την καταμέτρηση και θα συνεχίσουν το βράδυ...
223 εδρες ο Μπαιντεν, λογικα θα παρει και τη Μινεσοτα, οποτε 233.
Ακομη και αν παρει Νεβαδα, Αλασκα και Χαβαη που δεν εχουν ενσωματωθει φτανει μονο στις 246 εδρες.
Οποτε ο Τραμπ εχει την πολυτελεια να χασει και μια πολιτεια απο αυτες που ειναι μπροστα και να ειναι ο νικητης.
.
Ακομη και αν παρει Νεβαδα, Αλασκα και Χαβαη που δεν εχουν ενσωματωθει φτανει μονο στις 246 εδρες.
Οποτε ο Τραμπ εχει την πολυτελεια να χασει και μια πολιτεια απο αυτες που ειναι μπροστα και να ειναι ο νικητης.
.
Τεξας οριστικα κοκκινο με 5,4 μοναδες διαφορα.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi